چرا از لیزر جواب نمیگیرم
موضوع
متن شما
گروه بندی
سالن
سوال مورد نظر
گزینه ها
*لطفا قبل از عضویت در ایجاد موضوعات و نظرسنجی دقت کنید زیرا امکان ویرایش یا حذف محتوا پس از انتشار وجود ندارد. علاوه بر این، شما باید قوانین و مقررات Ninisite را رعایت کنید.
صرفه جویی
انصراف دهید
لیزر موهای زائد یکی از روش های جدید جایگزینی استفاده از تیغ و ابزارهای مختلف اصلاح می باشد. بسیاری از افراد متوجه خواهند شد که موهای ناخواسته آنها بعد از جلسات لیزر رشد نمی کند. اما در برخی موارد فرد با رشد مجدد مو در نواحی لیزر شده مواجه می شود. این مشکل دلایل مختلفی دارد که در این مقاله به بررسی آنها می پردازیم.
چرا لیزر موهای زائد کار نمی کند؟
دلایل مختلفی برای عدم پاسخگویی به لیزر مو و بازگشت رشد مو وجود دارد. همانطور که می دانید لیزر موهای زائد با سه طول موج لیزر الکساندرایت، دیود و اندیاگ بسته به نوع پوست مودار انجام می شود. استفاده نکردن از دستگاه مناسب برای پوست و موی فرد، یا برخی مسائل ریشه ای و موارد دیگر می تواند باعث رشد مجدد مو و عدم پاسخگویی لیزر شود. در ادامه به بررسی این موارد می پردازیم.
دلیل عدم پاسخ به لیزر موهای زائد
دلایل متعدد و متنوعی برای شکست لیزر موهای زائد می تواند وجود داشته باشد که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم.
علل هورمونی
وجود برخی بیماری های هورمونی که باعث سردرگمی هورمونی و تیروئیدی می شود، ممکن است یکی از عوامل عدم پاسخگویی به لیزر موهای زائد باشد. بنابراین در این مورد حتما یک بررسی کامل انجام دهید.
حتی دلیل وجود موهای ضخیم اضافی در بدن و صورت ممکن است منشا هورمونی داشته باشد. باید بدانید که لیزر به دلیل مشکلات هورمونی روی موهای ناخواسته تاثیر نمی گذارد.
وجود برخی بیماری ها مانند سندرم تخمدان پلی کیستیک، بیماری های تومورها و غدد فوق کلیوی، دلایل ژنتیکی و ارثی، تیروئید، افزایش سطح تستوسترون پس از یائسگی و غیره. همچنین می تواند باعث رشد موهای ناخواسته و کمبود یافته شود.
تهران
لیزر موهای زائد
دکتر گیتا مجیدزاده
تهران – ولنجک
تلفن و آدرس را نشان دهید
برای مشاهده سایر کلینیک ها روی دکمه زیر کلیک کنید:
مشاهده ديگر کلينيک ها
دلایل مربوط به برند دستگاه
برخی از دستگاه ها طیفی از طول موج های نوری دارند و طول موج خاصی ندارند، مانند لیزرهای الکس، دایود و اندی یاگ.
این لیزرها پس از تابش به سطح پوست، فولیکول مو را تحت تاثیر قرار داده و آن را از بین می برند. دستگاه های مبتنی بر نور قدرت نفوذ کمتری دارند و ممکن است در برخی موارد به فولیکول مو نرسند. دستگاه های IPL یکی از دستگاه های مبتنی بر نور هستند که به طور کلی خواب مو را طولانی می کنند. و پس از چند ماه رشد مو می تواند به حالت اولیه خود بازگردد.
علاوه بر این، انواع دستگاه های برندهای مختلف چینی که در برخی از کلینیک ها استفاده می شوند، ممکن است کارایی لازم را نداشته باشند.
علل مرتبط با طول موج لیزر (نوع تکنولوژی)
سه فناوری موجود در لیزر عبارتند از الکساندریت با طول موج 755 نانومتر، دیود با طول موج 810 نانومتر و endiag با طول موج 1064 نانومتر. هر کدام از این موارد برای رنگ های مختلف پوست و مو مناسب هستند. برای این منظور انتخاب دستگاه مناسب با توجه به پوست و مو برای پاسخ لیزر و همچنین جلوگیری از آسیب رساندن به پوست بسیار موثر است.
بسته به مو و پوست شما، انتخاب سطوح با طول موج کمتر پاسخی نخواهد داشت و انتخاب سطوح بالاتر باعث آسیب و عوارض پوستی می شود.
بنابراین همیشه با مراکز معتبر با دستگاه های لیزر برند معتبر تماس بگیرید.
اینم لینک صفحه لیزرهایی که داریم و نوشته ایم کدام لیزر برای کی مناسب است.
علل مربوط به نوع مو و نوع پوست
مکانیسم تمام لیزرها جذب رنگدانه های موجود در فولیکول های مو است. بنابراین لیزر بهترین اثر را روی موهای تیره و پوست روشن دارد. معمولاً نتیجه لیزر روی موهای کرکی و روشن ایده آل نیست. برای موهای کرکی معمولا از لیزر آی پی ال یا الکساندرایت در تعداد جلسات زیاد استفاده می شود که می تواند به نتایج خاصی دست یابد.
به خاطر داشته باشید که برای برخی از افراد، لیزر موهای زائد ممکن است باعث تیره شدن و ضخیم شدن موها پس از رشد و نتایج عکس شود. بنابراین قبل از لیزر حتما باید توسط پزشک معاینه شوید تا روش صحیح اتخاذ شود.
دلایل مرتبط با تجربه پزشک
تجربه و مهارت پزشک به شما این امکان را می دهد تا بر اساس طیف رنگی پوست و ضخامت مو بهترین دستگاه را برای لیزر موهای زائد خود انتخاب کنید. استفاده از لیزر اشتباه می تواند منجر به عدم پاسخ درمانی و اثربخشی شود.
علاوه بر این، مهارت پزشک در تنظیمات دستگاه و نحوه انجام لیزر موهای زائد در نتایج لیزر موهای زائد موثر است.
علل مرتبط با مواد مخدر
استفاده از برخی داروها مانند کورتیزون خوراکی، فنی توئین، ماینوکسیدیل و تستوسترون و همچنین برخی داروهای هورمونی دیگر می تواند باعث نارسایی لیزر شود.
برخی از داروها می توانند با لیزر تداخل داشته باشند. مثلا یک دوز مشخص از راکوتان یا آنتی بیوتیک های خاص و…
بنابراین در صورت مصرف دارو با پزشک خود مشورت کنید تا در صورت نیاز جلسات لیزر به بعد از دوره درمان موکول شود.
دلایل مربوط به تعداد جلسات
مو به طور کلی شامل چهار مرحله رشد است که مدت زمان آن در هر فرد به الگوی رشد مو بستگی دارد.
آناژن (مرحله رشد مو)
کاتاژن (مرحله انتقال)
تلوژن (مرحله استراحت)
اگزوژن (فاز نزولی)
لیزر موهای زائد در هر جلسه فقط موهایی را تحت تاثیر قرار می دهد که در چرخه یا فاز رشد (آناژن) هستند. بنابراین بعد از اولین جلسات لیزر شاهد رشد موها خواهیم بود، اما در واقع این موها همان موهایی هستند که در مرحله عدم رشد و استراحت بودند، بنابراین لیزر روی آنها تاثیری نداشت. و ممکن است دلیل ریزش مو بعد از لیزر که برخی از افراد از آن شکایت دارند همین باشد. نگران نباشید، با تکرار جلسات، اکثر موهای ناخواسته در مرحله رشد خود هدف قرار می گیرند و این موها معمولاً پس از 1-2 هفته شروع به ریزش می کنند.
دلایل مربوط به فاصله بین جلسات
فواصل زمانی بین جلسات و تکرار آن برای قرار دادن تمام موها در مرحله رشد در نظر گرفته شده است. زیرا لیزر فقط در مرحله رشد موها را تحت تاثیر قرار می دهد. این فواصل معمولاً برای موهای بدن 2 ماه و برای موهای صورت 1 ماه است.
تعداد جلسات لیزر موهای زائد بین 4 تا 12 جلسه است که برای اکثر خانم ها بین 4 تا 8 جلسه کافی است.
در واقع، تا زمانی که تنها 20 تا 30 درصد از موهای ظریف و کرکی شما باقی نماند، زمان آن رسیده است که جلسات لیزر را متوقف کنید. تکرار جلسات تقویتی به ژنتیک و نوع موی هر فرد بستگی دارد. در صورت مشاهده موی بیشتر، یک جلسه تقویتی پس از 6 ماه تا 1 سال ضروری است.
نتیجه
برای تشخیص صحیح توسط پزشک مجرب و انتخاب مناسب ترین درمان و دستگاه فقط به کلینیک های معتبر مراجعه کنید. زیرا یک پزشک مجرب با بررسی نوع پوست و مو مناسب ترین راه حل را در اختیار شما قرار می دهد.