چرا باید از لینوکس استفاده کنیم

در مقایسه با یک کاربر معمولی کامپیوتر، برنامه نویسان اغلب نیاز به تعامل نزدیکتر با اجزای مختلف یک سیستم عامل دارند. لینوکس به طور فزاینده ای به پلتفرم انتخابی بسیاری از برنامه نویسان تبدیل شده است. اما چرا لینوکس را برای برنامه نویسی دوست داریم؟

برای ارائه ایده ای از استفاده رو به رشد لینوکس در برنامه نویسی، 55 درصد از توسعه دهندگان در نظرسنجی stackoverflow 2022 لینوکس را به عنوان پلتفرم انتخابی خود انتخاب کردند و ویندوز با 53 درصد آرا در جایگاه دوم قرار گرفت. این اعداد را با نظرسنجی Stackoverflow در سال 2015 مقایسه کنید که در آن تنها 20٪ از توسعه دهندگان از لینوکس استفاده می کردند.

اگرچه ویندوز و مک بیشترین سهم بازار سیستم عامل را برای کاربران دسکتاپ به خود اختصاص داده اند، لینوکس جایگاه خاص خود را در دنیای برنامه نویسی دارد. اگر در حال حاضر توسعه‌دهنده‌ای هستید که از ویندوز یا مک استفاده می‌کنید و ماهیت وظایف توسعه شما این امر را تضمین می‌کند، می‌توانید به لینوکس تغییر دهید.

در اینجا دلایلی وجود دارد که ممکن است شما را متقاعد کند که برای برنامه نویسی به لینوکس بروید.

1. لینوکس یک سیستم عامل متن باز است

منبع باز یک نرم افزار رایگان است که هر کسی می تواند در صورت تمایل از کد استفاده کند، آن را مشاهده و تغییر دهد. چنین برنامه هایی معمولاً توسط جامعه به اصطلاح منبع باز نگهداری می شوند. این انجمن از توسعه دهندگانی مانند من و شما تشکیل شده است که داوطلبانه وقت خود را برای مشارکت در پروژه های کاربر محور اختصاص می دهند.

لینوکس یک سیستم عامل متن باز است و برنامه های متن باز بی شماری برای اجرا بر روی سیستم های مبتنی بر لینوکس توسعه داده شده است.

منبع باز بودن لینوکس یک مزیت است زیرا کنترل کاملی بر برنامه هایی که استفاده می کنید به شما می دهد. از آنجایی که کد منبع برای عموم در دسترس است، می توانید آن را بر اساس نیاز خود تغییر دهید. یا اگر در حین استفاده از برنامه با مشکلی مواجه شدید، می توانید گزارش اشکال را به انجمن پشتیبانی نرم افزار ارسال کنید.

مخازن Git برای پروژه های منبع باز معمولاً در GitHub یافت می شوند، پلتفرمی که قبلاً توسط اکثر توسعه دهندگان استفاده می شود.

خود لینوکس به عنوان یک سیستم عامل متن باز به این معنی است که تمام اجزای سیستم قابل مشاهده هستند. او افراد را تشویق می کند تا در صورت تمایل سیستم را بررسی کنند و اطلاعاتی در مورد نحوه کارکرد آن به دست آورند.

از طرفی ویندوز و مک سیستم عامل های اختصاصی هستند که اکثر برنامه های بسته روی آن ها نصب می شوند. به این معنی که برنامه از نظر سیستم و برنامه های آن برای کاربر قابل مشاهده نیست زیرا کد منبع عمومی نیست. این گاهی اوقات می تواند برای توسعه دهندگان مشکل ساز باشد زیرا آنها برای حل مشکلات به طور کامل به شرکتی که نرم افزار را اجرا می کند وابسته می شوند.

بنابراین، دسترسی به کد منبع برنامه های بی شمار، سیستم عامل مبتنی بر لینوکس را به یک پلتفرم یادگیری عالی تبدیل می کند.

به عنوان مثال، اگر می خواهید نحوه استفاده از نرم افزار ویرایش تصویر را یاد بگیرید یا می خواهید نرم افزار خود را ایجاد کنید، چندین برنامه ویرایش تصویر منبع باز مانند KolourPaint و GIMP در لینوکس موجود است. همچنین می توانید کد منبع این موارد را مشاهده و بررسی کنید و آن را برای انجام آنچه می خواهید تغییر دهید.

داشتن دید کامل و کنترل بر تعداد زیادی نرم افزار انگیزه خوبی برای انتخاب لینوکس به عنوان پلتفرم توسعه است.

2. لینوکس قابل تنظیم است

پرکاربردترین آن، ویندوز، در قالب یک سیستم عامل با ظاهری خاص و مجموعه ای از برنامه های شناخته شده و از پیش طراحی شده است.

در سطح سیستم، هیچ گزینه ای برای انتخاب برنامه های از پیش نصب شده وجود ندارد. علاوه بر این، فضای زیادی برای سفارشی سازی در محیط دسکتاپ وجود ندارد، به این معنی که ظاهر و سبک طراحی ویندوز برای هر کاربر یکسان است. به طور کلی، ویندوز کاملاً سفت و سخت طراحی شده است و گزینه های سفارشی سازی زیادی وجود ندارد.

وقتی نوبت به دادن گزینه استفاده از سیستم لینوکس به کاربران می رسد، در اینجا یک برنده واضح وجود دارد.

علاوه بر این، هر کسی می‌تواند لینوکس و سایر برنامه‌های منبع باز را بگیرد و آنها را تغییر دهد تا یک سیستم عامل جدید ایجاد کند، کاری که بسیاری از افراد انجام داده‌اند. در نتیجه، بسیاری از سیستم عامل های مبتنی بر لینوکس وجود دارند که به اختصار «توزیع» نامیده می شوند.

هر توزیع، برنامه‌ها، ابزارها و محیط‌های دسکتاپ را با هم گروه‌بندی می‌کند تا به هر یک از آنها جذابیت خاص خود را به کاربران بدهد.

وقتی نوبت به انتخاب ها می رسد، ما اینجا هستیم تا انتخاب کنیم. توزیع‌هایی برای مبتدیان مانند اوبونتو، توزیع‌های سبک وزن برای اجرا بر روی سخت‌افزارهای قدیمی‌تر مانند Linux Lite وجود دارد یا اگر به اندازه کافی حرفه‌ای هستید، می‌توانید به توزیع‌های کاملاً مبتنی بر خط فرمان و بدون رابط کاربری گرافیکی بروید.

ظاهر و سبک محیط دسکتاپ نیز در سیستم های لینوکس بسیار قابل تنظیم است. شما می توانید محیط دسکتاپ را با حفظ سیستم اصلی تغییر دهید. به عنوان مثال، اوبونتو از محیط دسکتاپ گنوم استفاده می کند، اما می توانید از کوبونتو نیز استفاده کنید که اساساً همان اوبونتو است اما با محیط دسکتاپ KDE.

بخونیدش:  چرا بادکنک با پوست پرتقال می ترکد

هر توزیع معمولاً گزینه های سفارشی سازی زیادی را ارائه می دهد. برای مثال، می‌توانید مواردی مانند مدیریت فایل یا نصب تم‌های جدید را تغییر دهید. حتی می توانید عناصر اصلی مانند فونت ها و نمادهای سیستم را سفارشی کنید.

شما همچنین می توانید این توزیع ها را به دلخواه خود تغییر دهید یا حتی توزیع های خود را ایجاد کنید. برای اجرای لینوکس بر روی سیستم های جاسازی شده یا جاسازی شده، پروژه Yocto ابزاری برای کمک به ایجاد یک توزیع مبتنی بر لینوکس فراهم می کند.

توسعه دهندگان خواهان انعطاف پذیری و گزینه هایی هستند که لینوکس به وفور دارد. این بدان معنی است که شما می توانید تغییرات مورد نظر خود را بر اساس محیط زندگی و اهداف توسعه خود ایجاد کنید.

3. سیستم فایل سازمان یافته و ساختار یافته

لینوکس از ساختار سیستم فایل درختی استفاده می کند. پوشه سطح بالا root نامیده می شود و با علامت اسلش “/” مشخص می شود. این بالاترین پوشه ای است که همه فهرست ها و فایل ها در آن قرار دارند. در ساختار سیستم فایل لینوکس، فایل های مشابه معمولاً در یک فهرست یافت می شوند.

اما ویندوز با قرار دادن فایل‌ها در زیر درایوهایی که با حروفی مانند «C:» یا «D:» مشخص شده‌اند، ساختار یافته است. این بدان معناست که در ویندوز روت اختصاصی وجود ندارد. علاوه بر این، استانداردهای پایین تری برای نحوه قرار دادن فایل ها و دستگاه ها در سیستم وجود دارد.

ساختار ارائه شده توسط لینوکس مزایای بیشتری نسبت به ویندوز دارد.

اول، سطح بیشتری از قابلیت پیش بینی در مورد مکان ابزارهای سیستم، ابزارهای کمکی و سایر نرم افزارها وجود دارد که باعث می شود سیستم برای حرکت آسان تر شود.

به عنوان مثال، فایل‌های اجرایی معمولاً در زیر پوشه usr/bin/ قرار دارند، فایل‌های پیکربندی سیستم معمولاً در زیر /etc قرار دارند، کتابخانه‌ها معمولاً در زیر usr/lib/ قرار دارند، فایل‌های حساب کاربری معمولاً در زیر /home قرار دارند، فایل‌های log قرار دارند. تحت var/log/ و دیگران. چیزها

این ساختار مکانیابی این فایل ها را هنگام پیکربندی سیستم یا توسعه برنامه هایی که این فایل ها را دستکاری می کنند را برای هر کسی آسان تر می کند. برنامه ها همچنین می توانند از یک منبع استفاده کنند. به عنوان مثال، دانستن مکان کتابخانه ها به برنامه ها اجازه می دهد تا کتابخانه ها را به اشتراک بگذارند.

در ویندوز، قابلیت پیش بینی کمتری در قرار دادن برنامه ها و کتابخانه های مرتبط وجود دارد. در مقایسه با لینوکس، ساختار ارائه فایل های سیستمی به وضوح تعریف نشده است و ساختار فایل می تواند کاملاً پراکنده باشد. این کار را هنگام یافتن و دستکاری فایل های سیستم دشوارتر می کند.

بنابراین لینوکس این مزیت را دارد که در مورد مکان فایل‌های سیستمی ساختارمندتر و قابل پیش‌بینی‌تر است، که کار را برای برنامه‌نویسان کمی آسان‌تر می‌کند.

4. بسیاری از ابزارها، بسته ها و زبان برنامه نویسی پشتیبانی می کند

همانطور که بیشتر از ویندوز استفاده می کنید، ممکن است تعجب کنید که آیا لینوکس پشتیبانی کافی برای نیازهای توسعه شما دارد یا خیر.

خوب، نگران نباشید زیرا لینوکس از اکثریت قریب به اتفاق زبان های برنامه نویسی پشتیبانی می کند. اکثر توزیع‌های لینوکس با کامپایلرهایی مانند gcc و مفسر برای زبان‌های برنامه‌نویسی مانند پایتون از پیش نصب شده‌اند. اگر پشتیبانی بومی برای این ابزارها از قبل ارائه نشده است، به سادگی با نصب بسته های لازم آنها را اضافه کنید.

من تنها استثنا را برای زبان های برنامه نویسی با هدف خاص، مانند زبان هایی که از دات نت فریم ورک مایکروسافت استفاده می کنند، یادداشت می کنم. با این حال، راه هایی برای توسعه برنامه های دات نت با استفاده از چارچوب های چند پلتفرمی وجود دارد. بنابراین هر زبانی که فکرش را بکنید قطعا راهی برای پیشرفت در لینوکس دارد.

لینوکس علاوه بر پشتیبانی از زبان های برنامه نویسی، طیف گسترده ای از ابزارهای مفید را نیز برای برنامه نویسان فراهم می کند. این شامل ویرایشگرهای متن پیشرفته، IDE ها، اشکال زداها و کانتینرها است. جامعه منبع باز همچنین با توسعه بسیاری از ابزارها و برنامه های منبع باز مفید برای برنامه نویسان به رشد لینوکس کمک می کند.

5. قابلیت پوست اندازی و اسکریپت بسیار قدرتمند

این یکی از اصلی ترین دلایلی است که من از لینوکس استفاده می کنم و من را به این کار سوق می دهد.

پوسته لینوکس یک رابط خط فرمان در سراسر سیستم را فراهم می کند که به شما امکان می دهد با اجرای دستورات مختلف اقداماتی را انجام دهید.

لینوکس به داشتن یک پوسته قدرتمند با دستورات برای انجام هر کار یا دنباله ای از اقدامات موجود از طریق رابط کاربری گرافیکی و غیره معروف است.

هنگامی که چندین دستور در یک فایل برای انجام یک سری عملکرد ترکیب می شوند، به آن اسکریپت می گویند. اسکریپت های Bash احتمالاً پرکاربردترین زبان برنامه نویسی خط فرمان در لینوکس هستند که منحنی یادگیری ندارند.

یکی از عوامل مهمی که اسکریپت نویسی را به یک تکنیک قدرتمند در لینوکس تبدیل می کند این است که همه چیز در سیستم به عنوان یک فایل در نظر گرفته می شود. هارد دیسک ها فایل هستند، پورت های سریال فایل هستند، کیبورد متصل یک فایل هستند و بدیهی است که خود فایل ها فایل هستند!

بخونیدش:  چطور در تن ماهی را باز کنیم

چرا این مهم است؟

این به ابزارها و برنامه ها اجازه می دهد تا با دستکاری فایل ها، سیستم را کنترل کنند. توانایی دستکاری همه چیز مانند یک فایل به این معنی است که می توانیم با استفاده از دستورات ورودی و خروجی استاندارد با سیستم تعامل داشته باشیم.

قدرت پوسته لینوکس برای برنامه نویسان بسیار جذاب است. کنترل بیشتری بر نحوه تعامل ما با سیستم و راهی برای انجام کارهایی مانند اتوماسیون از طریق برنامه نویسی bash فراهم می کند.

اگرچه ممکن است با خط فرمان لینوکس یا برنامه نویسی bash راحت تر باشید، نه تنها چیزهای جدیدی در مورد نحوه تعامل برنامه ها با یک سیستم عامل کشف خواهید کرد، بلکه امیدواریم از انجام آن لذت زیادی نیز بیاموزید.

توجه داشته باشید که با قدرت زیاد، مسئولیت نیز همراه است. این بسیار بهتر از انجام کارهای تصادفی مانند پاک کردن کل هارد دیسک از خط فرمان است، بنابراین مراقب این دانش باشید.

نتیجه

سیستم عامل های مبتنی بر لینوکس همه چیزهایی را که شما به عنوان یک برنامه نویس برای آشنایی با محیط خود و ابزارهایی که برای توسعه نرم افزار نیاز دارید، نیاز دارید، فراهم می کنند. بیشتر و بیشتر توسعه دهندگان در حال کشف مزایای قدرتمند انتخاب لینوکس به عنوان گزینه توسعه خود هستند.

برنامه نویسان کنترل و انعطاف پذیری را دوست دارند که دلیل اصلی استفاده آنها از لینوکس است. احتمالاً به دلیل ویژگی ها و ابزارهای عالی که دارد به عنوان پلتفرم انتخابی برای توسعه دهندگان محبوب خواهد بود.

آیا شما یک برنامه نویس هستید که قصد مهاجرت به لینوکس را دارید؟ اگر پاسخ مثبت است، چه شبهاتی دارید؟ آیا تا به حال از لینوکس برای برنامه نویسی استفاده کرده اید؟ لطفاً نظرات خود را در بخش زیر با ما در میان بگذارید.

امیرحسین بیگدلو ۱ سال پیش

دلایل زیادی وجود دارد که چرا باید از لینوکس به جای پلتفرم های اختصاصی مانند ویندوز و مک استفاده کنید. در اینجا ده دلیل برتر برای استفاده از لینوکس توسط کاربران خانگی، موسسات آموزشی و مشاغل را به شما معرفی می کنیم.

تا چند سال پیش لینوکس عمدتاً برای سرورها استفاده می شد و برای رایانه های رومیزی مناسب تلقی نمی شد. اما رابط کاربری و سهولت استفاده از آن در سال های اخیر همچنان رو به بهبود بوده است. امروزه لینوکس به اندازه کافی کاربرپسند شده است تا جایگزین ویندوز روی دسکتاپ شود.

دوره پیشنهادی: دوره آموزشی رایگان لینوکس

1. امنیت بسیار بالا

نصب و استفاده از لینوکس بر روی سیستم شما ساده ترین راه برای مبارزه با ویروس ها و بدافزارها است. توسعه دهندگان لینوکس امنیت را در اولویت قرار داده اند و نسبت به ویندوز بسیار کمتر در برابر ویروس ها آسیب پذیر است.

برنامه ها نمی توانند تنظیمات و پیکربندی های سیستم را تغییر دهند مگر اینکه کاربر به عنوان root (sudo) وارد سیستم شده باشد. اکثر کاربران به عنوان روت وارد نمی شوند. بنابراین به جز فایل ها و برنامه های خود نمی توانند آسیب زیادی به سیستم وارد کنند زیرا بدافزار دانلود شده دسترسی محدودی خواهد داشت. شما می توانید بدون نگرانی در مورد آلوده شدن سیستم خود در اینترنت بگردید. با این حال، کاربران می توانند نرم افزار آنتی ویروس ClamAV را روی لینوکس نصب کنند تا سیستم خود را ایمن تر کنند.

دلیل این سطح امنیت بالاتر این است که چون لینوکس یک نرم افزار متن باز است، کد منبع برای بازرسی عمومی در دسترس است. تعداد زیادی از توسعه دهندگان در سراسر جهان کد منبع لینوکس را خوانده و مشکلات امنیتی آن را برطرف کرده اند.

2. پایداری بسیار بالا

سیستم عامل لینوکس بسیار پایدار است و مستعد خرابی نیست. سیستم عامل لینوکس دقیقاً به همان سرعتی که برای اولین بار نصب شده بود اجرا می شود، حتی پس از چندین سال. بسیاری از ما باید تجربه کرده باشیم که چگونه یک سیستم ویندوز تازه نصب شده با این سرعت اجرا می شود و همان سیستم پس از حدود شش ماه تا یک سال کند می شود. سپس، در بیشتر موارد، تنها گزینه شما نصب مجدد سیستم عامل ویندوز و همه نرم افزارهای دیگر است.

در دسترس بودن سرورهای لینوکس بسیار بالاست و زمان آپتایم آن حدود 99.9 درصد است. برخلاف ویندوز، بعد از هر آپدیت یا پچ نیازی به راه اندازی مجدد سرور لینوکس ندارید. به همین دلیل است که لینوکس دارای بیشترین تعداد سرورهای در حال اجرا در اینترنت است. طبق مقاله ای در وب سایت zdnet، 96.3 درصد از 1 میلیون وب سرور برتر لینوکس را اجرا می کنند. 23 وب سایت از 25 وب سایت برتر بر روی لینوکس اجرا می شوند. دو وب سایت باقی مانده در 25 سایت برتر، live.com و bing.com هستند که متعلق به مایکروسافت هستند!

دوره پیشنهادی: دوره آموزشی لینوکس شل اسکریپت

3. سهولت نگهداری

نگهداری سیستم عامل لینوکس آسان است زیرا کاربر به راحتی می تواند سیستم عامل و تمامی نرم افزارها را به صورت مرکزی نصب کند. همه توزیع های لینوکس دارای مخزن نرم افزار مرکزی خود هستند که برای به روز نگه داشتن سیستم و ایمن نگه داشتن آن استفاده می شود. آنها به‌روزرسانی‌های منظم را ارائه می‌کنند و سیستم را می‌توان بدون راه‌اندازی مجدد به‌روزرسانی کرد. به روز رسانی را می توان به صورت دوره ای تنها با چند کلیک انجام داد یا حتی کاربران می توانند فرآیند به روز رسانی را خودکار کنند. به روز رسانی سیستم ویندوز در مقایسه با سیستم لینوکس چندان ساده نیست. علاوه بر این، در ویندوز، همه نرم افزارهای شخص ثالث مانند Acrobat Reader و Firefox باید به صورت جداگانه به روز شوند.

بخونیدش:  چطور از پماد واژینال استفاده کنم

مقاله پیشنهادی: آرچ لینوکس چیست و چرا برنامه نویسان آن را دوست دارند؟

4. پشتیبانی از تمام سخت افزار

همه ما می دانیم که با هر نسخه جدید سیستم عامل ویندوز، تعداد زیادی از سیستم های سخت افزاری منسوخ می شوند زیرا مشخصات فنی آنها دیگر برای اجرای آخرین سیستم عامل ویندوز کافی نیست. لینوکس از منابع سیستم بسیار کارآمد استفاده می کند. نصب لینوکس را می توان برای کاربران و برای نیازهای سخت افزاری خاص سفارشی کرد. روش نصب بسیار منعطف است و به کاربران اجازه می دهد تا انتخاب کنند که کدام ماژول ها را می خواهند نصب کنند. این به آنها اجازه می دهد لینوکس را حتی روی سخت افزارهای قدیمی نصب کنند و به استفاده بهینه از همه منابع سخت افزاری کمک می کند.

5. رایگان

لینوکس کاملا رایگان است و کاربران مجبور به پرداخت هیچ هزینه ای نیستند. تمام نرم افزارهای اولیه مورد نیاز یک کاربر معمولی و حتی یک کاربر پیشرفته در دسترس است. ده ها نرم افزار آموزشی در لینوکس موجود است. حتی معادل نرم افزارهای حرفه ای ویرایش عکس، ویرایش صدا و ویرایش فیلم نیز موجود است. کسب و کارها می توانند به صورت رایگان از این نرم افزار استفاده کنند و بودجه IT خود را به میزان قابل توجهی کاهش دهند.

مقاله پیشنهادی: تاریخچه مختصر لینوکس

6. متن باز

مهمترین جنبه لینوکس این است که کد منبع آن در دسترس است زیرا به دسته FOSS (نرم افزار رایگان و متن باز) تعلق دارد. جامعه توسعه دهندگان از این مزیت برخوردار است زیرا اعضای آن آزادی مشاهده و تغییر کد منبع را دارند، که در مورد نرم افزارهای اختصاصی که فقط می توانند از آن استفاده کنند صدق نمی کند. چندین کشور در حال توسعه نسخه های لینوکس خود هستند. این در نهایت به این کشورها کمک می کند تا سیستم عامل های خود را برای حوزه های تخصصی یا استراتژیک مانند دفاع، ارتباطات و غیره توسعه دهند.

جنگ سایبری نقش مهمی در هر جنگ آینده خواهد داشت. استفاده از سیستم عامل های کامپیوتری و نرم افزارهای ارتباطی خارجی و آسیب دیده می تواند ظرف چند روز کشور را چه از نظر نظامی و چه از نظر اقتصادی به زانو درآورد. بنابراین استفاده از ابزارهای FOSS برای امنیت هر کشوری حیاتی است. چندین کشور از جمله چین، روسیه و کوبا در حال توسعه سیستم عامل های مبتنی بر لینوکس خود هستند.

7. سهولت استفاده

برخلاف تصور رایج که لینوکس فقط برای گیک ها است، اکنون کاربرپسند است و دارای یک رابط کاربری گرافیکی (GUI) زیبا است. تقریباً تمام عملکردهای ویندوز را دارد. رابط گرافیکی به حدی توسعه یافته است که اکثر درخواست‌های کاربر معمولی را می‌توان در لینوکس به آسانی و بدون دانستن دستوری انجام داد.

اگر از برنامه هایی استفاده می کنید که فقط بر روی ویندوز اجرا می شوند، می توانید Wine (یک شبیه ساز ویندوز) را نصب کنید که با آن می توانید این برنامه ها را در سیستم لینوکس اجرا کنید.

8. قابلیت سفارشی سازی بالا

کاربران انعطاف پذیری زیادی برای سفارشی سازی سیستم بر اساس نیاز خود دارند. انتخاب های زیادی برای تصاویر پس زمینه، آیکون های دسکتاپ و پنل ها وجود دارد. چندین محیط دسکتاپ برای انتخاب وجود دارد، مانند GNOME، KDE و غیره. حدود چهار تا شش گزینه برای همه چیز از رابط کاربری گرافیکی و مدیریت فایل گرفته تا رایترهای DVD و مرورگرها وجود دارد.

فلسفه لینوکس مبتنی بر استفاده از چندین برنامه کوچک است که هر کدام یک کار را به خوبی انجام می دهند. اما این برنامه ها را می توان برای نوشتن برنامه ها و ابزارهای بسیار قدرتمند ترکیب کرد. سیستم عامل لینوکس یک رابط خط فرمان با چندین پوسته برای انتخاب فراهم می کند. مدیران سیستم می‌توانند از رابط قدرتمند خط فرمان استفاده کنند و اسکریپت‌های پوسته را برای خودکارسازی تعمیر و نگهداری معمول و کارهای مختلف دیگر بنویسند.

مقاله پیشنهادی: تفاوت بین نرم افزار رایگان و متن باز

9 آموزش و پرورش

لینوکس می‌تواند یک ابزار آموزشی عالی برای مدارس و کالج‌ها باشد، زیرا نرم‌افزار رایگان برای تسهیل آموزش در دسترس است. نرم افزارهای اختصاصی کامپیوتری مانند MATLAB بسیار گران هستند. جایگزین هایی مانند Scilab و GNU Octave برای این کار وجود دارد. نرم افزار لینوکس در بسیاری از زمینه ها موجود است: Celestia و Stellarium برای نجوم، Avogadro و Gabedit برای شیمی، EMBOSS و TreeView X برای زیست شناسی. و ROOT، Octopus و Step برای فیزیک.

10. پشتیبانی

پشتیبانی قوی از جامعه لینوکس از طریق اینترنت و از طریق انجمن های مختلف ارائه می شود. هر سوالی که در انجمن ها پرسیده می شود معمولاً به سرعت پاسخ داده می شود زیرا متخصصان داوطلب زیادی آنلاین هستند که به دلیل علاقه خود به لینوکس سعی در حل مشکلات دارند. یک گزینه پشتیبانی پولی نیز برای شرکت های تجاری در دسترس است، با شرکت هایی مانند Red Hat و Novell که پشتیبانی 24/7 را برای برنامه ها و خدمات مهم ارائه می دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا