چرا باید ظرف مسی را سفید کرد

در مطالب این مقاله سعی شده است مطالب کاربردی و مفیدی در مورد سفیدکردن ظروف مسی و روش قلع زنی آن در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. تا پایان مقاله با ما همراه باشید. امیدواریم برای شما مفید واقع شود.

پس از مدتی پس از استفاده و خرید ظروف مسی، باید بدانید که باید ظرف مدت زمان معینی ظروف مسی خود را سفید یا قلع کنید. در هر قسمت از این مطالب خلاصه ای از هر موضوع را برای شما قرار داده ایم و در پایان هر مقاله لینکی به محتوای کاملتر آن قرار داده ایم تا بتوانید اطلاعات بیشتر و کامل تری را جمع آوری کنید.[/vn_text ]

چرا باید ظروف مسی سفید شوند؟

اگرچه ظروف مسی خواص زیادی دارند، اما می توانند مضر هم باشند زیرا مس رسانای بسیار خوبی برای گرما است و حرارت را به طور یکنواخت منتقل می کند، بنابراین فرآیند پخت غذا در این ظروف به سرعت و به طور کامل انجام می شود. اما فلز مس بسیار واکنش پذیر است. این فلز قرمز در اثر اکسیداسیون سبز یا خاکستری می شود. بنابراین، مس اکسید شده برای بدن مضر است و می تواند مشکلاتی ایجاد کند. از جمله آسیب هایی که این عنصر فلزی می تواند به بدن وارد کند می توان به مسمومیت، تهوع و استفراغ، اسهال، سردرد، اختلال عملکرد کبد، اختلال در عملکرد سیستم ایمنی و سیستم عصبی و اختلال در تشکیل گلبول های قرمز خون اشاره کرد. استفاده از ظروف مسی سفید نشده صدمات جبران ناپذیری به همراه دارد و قلع کاری داخل ظروف مسی مورد استفاده در آشپزی بسیار مهم و ضروری است.

علاوه بر آنچه گفته شد، بهتر است غذاهای اسیدی در این ظروف پخته نشود. زیرا این غذاها لایه محافظ را از بین می برند. استفاده از ظروف مسی بدون پوشش محافظ می تواند باعث ورود مقادیر زیادی یون مس به غذا شود که برای بدن مضر است. لایه محافظ معمولاً قلع، فولاد یا نیکل است. اسپند مقاومت بالایی در برابر زنگ زدگی دارد و برای جلوگیری از اکسید شدن مس در واکنش با مواد غذایی مختلف استفاده می شود.

چه زمانی ظروف مسی را سفید کنیم؟

ظروف مسی بیرونی مسی خالص و داخل قلع‌بندی شده دارند. سطح بیرونی تمام ظروف مسی تغییر رنگ داده و به مرور کدر می شود. بهتر است به محض تغییر رنگ، این ظروف را بلانچ کنید.

قسمت داخلی نیز مانند تفلون به دلیل استفاده نادرست و شستشوی نامناسب در ماشین ظرفشویی یا استفاده از نخ ظرفشویی آسیب دیده است. هنگامی که لایه محافظ شروع به محو شدن کرد و قرمزی زیر آن ظاهر شد، بهتر است آن را به کارگاه ببرید تا دوباره آن را سفید یا قلع کنید. با توجه به آنچه گفته شد، به محض اینکه لایه محافظ یا لایه قلع شده آسیب دید، ظروف مسی را سفید کنید. برای ادامه این مبحث نحوه سفید کردن ظروف مسی کلیک کنید.

چگونه قابلمه مسی را تمیز و سفید کنیم؟

برای شستن دیگ مسی، می توان آن را به سفیدکننده هایی برد که با استفاده از مواد و ابزاری که در اختیار دارند، این کار را انجام می دهند. مواد اولیه این کار به شرح زیر است.

نشادر: این پودر سفید رنگی شبیه پودر لباسشویی است که از قلع به دست می آید.

اسید: این ماده مایعی است که از سودا که یک ماده شیشه ای است برای تمیز کردن مس به دست می آید.

ابتدا نوشابه را در ظرفی حاوی آب می ریزیم سپس ظروف مسی را در آن می جوشانیم تا کاملاً بدون چربی شود و در مرحله بعد با محلول آب و آب غلیظ می شوییم.

بعد از آبکشی آماده قلع کشی است. سفید کردن مس نیاز به تجهیزات ایمنی دارد، لطفا از انجام آن در خانه خودداری کنید. ظرف آماده شده برای بلیچینگ روی کوره را تا حد مناسبی حرارت می دهیم سپس قلع و شادر را داخل آن می ریزیم و با پنبه قلع را روی تمام سطوح مسی می کشیم. توجه داشته باشید که دود نشادار مضر است و آن را به افراد مجرب و متخصص بسپارید یا احتیاطات و ایمنی لازم را رعایت کنید. برای اطلاع از نحوه تمیز کردن قابلمه مسی، وارد شوید و محتوای کامل آن و روش های مختلف آن را کشف کنید.

روش قلع کاری ظروف مسی

یکی از راحت‌ترین و بهترین راه‌ها برای سفید کردن ظروف مسی، قلع‌کش کردن ظروف مسی است. این عملیات و البته خدمات دیگر در این زمینه مانند تعمیر لوازم مسی در کارگاه های مس انجام می شود. بنابراین در واقع این عمل مانند سفید کاری است و روش انجام آن به این صورت است که در مرحله اول دیواره داخلی ظرف و هر جای دیگری که می خواهند با قلع پوشانده شود با ماسه نرم و کمی کاه تمیز می شود. . (روش سنتی)

بخونیدش:  چرا تو قران از برف حرفی زده نشده

مرحله بعدی گرم کردن این ظروف مسی است و در هنگام گرم کردن این ظروف با چرخاندن دسته دستگاه هوا را به حرکت در می آورند تا این عمل بازده بیشتری داشته باشد. پس از گرم شدن، ظروف خشک می شوند. سپس قلع و نشادار را با پنبه روی دیواره داخلی ظرف می‌مالند و در نهایت سطحی سفید و نقره‌ای رنگ روی دیواره داخلی ایجاد می‌کنند. جزئیات بیشتر در مورد نحوه قلع کردن ظروف مسی در مقاله خود به طور کامل مورد بحث قرار گرفته است.

[/

همانطور که می دانید تابه های مسی یکی از بهترین تابه ها برای پخت غذای سالم هستند. یکی از مهم ترین ویژگی های مس واکنش پذیری زیاد آن در مجاورت هوا و در تماس با مواد غذایی مختلف مانند غذاهای اسیدی است. به همین دلیل ظروف مسی به مرور زمان تغییر رنگ می دهند. اگر علاقه مند به اطلاعات و قیمت ظروف مسی هستید، می توانید برای مشاهده قیمت ظروف مسی به صفحه مورد نظر مراجعه کرده و اطلاعات کامل را دریافت کنید. در این مقاله نحوه سفید کردن ظروف مسی را توضیح می دهیم.

ظروف مسی را چه زمانی باید سفید کرد؟

در قسمت قبل به اهمیت سفید کردن ظروف مسی اشاره شد. زمان و نحوه سفید کردن ظروف مسی را بخوانید. ویژگی اصلی مس واکنش پذیری زیاد و اکسید شدن آن در مجاورت هوا و مواد غذایی مختلف است. حتی اگر از ظروف مسی برای پخت و پز استفاده نشود، پس از مدتی نزدیک هوا اکسید شده و درخشندگی خود را از دست می دهند. البته در نزدیکی حرارت و در حین پخت و پز سریعتر اتفاق می افتد.

نحوه سفید کردن ظروف مسی

ظروف مسی بیرونی مسی خالص و داخل قلع‌بندی شده دارند. سطح بیرونی تمام ظروف مسی با گذشت زمان تغییر رنگ داده و تیره می شود. بهتر است به محض تغییر رنگ، این ظروف را بلانچ کنید.

قسمت داخلی نیز مانند تفلون به دلیل استفاده نادرست و شستشوی نامناسب در ماشین ظرفشویی یا استفاده از نخ ظرفشویی آسیب دیده است. هنگامی که لایه محافظ شروع به محو شدن کرد و قرمزی زیر آن ظاهر شد، بهتر است آن را به کارگاه ببرید تا دوباره آن را سفید یا قلع کنید. با توجه به آنچه گفته شد، به محض اینکه لایه محافظ یا لایه قلع شده آسیب دید، ظروف مسی را سفید کنید. در ادامه نحوه سفید کردن ظروف مسی را خواهیم دید.

نحوه سفید کردن ظروف مسی

در مقاله ای با عنوان “نحوه سفید کردن ظرف مسی” به طور کامل نحوه سفید کردن تابه را توضیح دادیم، اما در اینجا اطلاعات کلی در مورد نحوه سفید کردن ظروف مسی در خانه را برای شما آورده ایم. پختن مس روی حرارت مستقیم، استفاده از شعله باز، پختن غذاهای اسیدی، گذاشتن ظرف مسی خالی روی حرارت می تواند منجر به از بین رفتن و آسیب به لایه محافظ داخلی شود. تیره شدن لایه قلع سفید طبیعی است. تنها زمانی لازم است که لایه قرمز زیرین آن قابل مشاهده باشد. اگر می خواهید بدانید چگونه ظروف مسی را سفید کنید، بهتر است بگوییم که لایه بیرونی را می توان به روش های مختلفی در خانه سفید کرد. اما برای قلع و قمع کردن ظروف مسی باید آنها را به مسگر چیره دست سپرد. در ادامه چند روش برای سفیدکردن ظروف مسی ارائه خواهیم داد.

چگونه ظروف مسی را در منزل سفید کنیم

برای سفید کردن ظروف مسی درمان های خانگی وجود دارد که در ادامه به آنها می پردازیم. ترکیب سرکه و نمک می تواند به سفید شدن سطح بیرونی ظروف مسی کمک کند. برای این کار باید ظرف را در سرکه سفید آغشته کنید و کمی نمک روی آن بریزید. سپس با دستمال بشویید تا سفید شود.

اگر می خواهید بدانید چگونه ظروف مسی را بدون آسیاب سفید کنید، باید ظرف را در محلول آب، سرکه و نمک فرو کنید و بجوشانید. برای پاسخ به این سوال که چگونه ظروف مسی را سفید کنیم و رسوبات روی ظروف را از بین ببریم، لازم است بدانید که کافی است یک لیمو را از وسط نصف کنید و روی سطح بیرونی آن بمالید.

اگر وقت کافی دارید آب لیموترش تازه را با کمی نمک مخلوط کنید و با حوله روی قسمت های مختلف ظرف بمالید تا مثل روز اول بدرخشد. همچنین می توانید از ترکیب نمک، آرد و سرکه خمیر درست کنید و تمام ظرف را با آن بپوشانید. در نهایت بعد از چند ساعت می توانید آن را بشویید. آیا تا به حال به این فکر کرده اید که چگونه ظروف مسی را با استفاده از سس کچاپ سفید کنید؟ باید بدانید کچاپ یکی از موادی است که برای سفید کردن ظروف مسی معجزه می کند. فقط 20 دقیقه زمان نیاز دارید تا سس را روی ظرف مالیده و آبکشی کنید.

بخونیدش:  چرا شاد با نت گوشی وصل نمیشه

روش هایی که در بالا به آنها اشاره کردیم از جمله روش های ساده و کاربردی برای سفید کردن ظروف مسی در خانه و آشپزخانه شما بود.

در این مقاله به اهمیت سفید کردن ظروف مسی و تاثیر آن بر سلامت بدن پرداخته شده است. بر این اساس چندین روش خانگی برای این کار معرفی شده است. همچنین در مورد زمان و نحوه سفید کردن ظروف مسی صحبت شد.

در نهایت به یاد داشته باشید که برای افزایش ماندگاری ظروف مسی، بهتر است هنگام پخت از حرارت کم استفاده کنید. همچنین برای شستشو از سیم ماشین ظرفشویی استفاده نکنید. هنگام پخت و پز از قاشق چوبی نیز استفاده کنید. برای افزایش طول عمر لایه محافظ، بهتر است در اولین استفاده، شیر را در این ظروف بجوشانید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا