چرا باید گردو را با پنیر خورد

همه ما می دانیم که آجیل و پنیر غذاهای غنی و مغذی هستند که می توانند نقش مهمی در رژیم غذایی ما داشته باشند. اما آیا از فواید خوردن آجیل با پنیر برای سلامتی می دانستید؟ در این مقاله به فواید خوردن آجیل با پنیر می پردازیم. این مقاله را حتما تا انتها بخوانید و از آنها در وعده غذایی خود استفاده کنید.

فواید خوردن آجیل با پنیر

1. افزایش انرژی

آجیل و پنیر منابع خوبی از پروتئین هستند که سطح انرژی را در بدن افزایش می دهند. پروتئین باعث تولید هورمون های مختلفی در بدن شما می شود که انرژی لازم برای فعالیت های روزانه را فراهم می کند. خوردن آجیل با پنیر می تواند به افزایش انرژی روزانه شما کمک کند.

2. پیشگیری از بیماری قلبی

آجیل و پنیر حاوی مواد مغذی مفیدی هستند که ممکن است به پیشگیری از بیماری قلبی کمک کنند. گردو حاوی اسیدهای چرب امگا 3 است که برای سلامت قلب مفید است. پنیر همچنین حاوی کلسیم است که برای سلامت استخوان ها بسیار مفید است. خوردن آجیل با پنیر می تواند به کاهش سطح کلسترول و پیشگیری از بیماری قلبی کمک کند.

گردو سرشار از منگنز، منیزیم و ویتامین B1 است که همگی برای اعصاب و قلب ضروری هستند. پروتئین، کلسیم و فسفر موجود در پنیر نیز برای تقویت قلب و اعصاب بسیار مفید است.

3. تقویت سیستم ایمنی بدن

آجیل و پنیر حاوی مواد مغذی مفیدی هستند که می توانند به تقویت سیستم ایمنی بدن شما کمک کنند. آجیل حاوی آنتی اکسیدان های قوی است که به شما در مبارزه با خطراتی مانند عفونت، سرطان و سایر بیماری ها کمک می کند و پنیر حاوی ویتامین ها و مواد مغذی مفیدی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند. خوردن آجیل با پنیر می تواند به تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از بیماری های مختلف کمک کند.

گردو سرشار از ویتامین B و آنتی اکسیدان است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند. پنیر همچنین از مزایای خوردن آجیل با پنیر با تامین پروتئین و کلسیم کافی برای استخوان های سالم و ایمنی حمایت می کند.

4. بهبود عملکرد مغز

گردو حاوی اسیدهای چرب امگا 3 است که برای بهبود عملکرد مغز مفید است. پنیر همچنین حاوی مواد مغذی مفیدی است که به عملکرد مغز کمک می کند. خوردن آجیل با پنیر می تواند به بهبود عملکرد مغز و بهبود شناخت، حافظه و تمرکز کمک کند.

5. استرس را کاهش دهید

آجیل حاوی مواد مغذی مفیدی است که می تواند به کاهش استرس کمک کند. مواد مغذی مانند منیزیم و ویتامین E موجود در گردو به کاهش استرس و کمک به خواب بهتر کمک می کند. پنیر همچنین حاوی مواد مغذی مفیدی است که به کاهش استرس و اضطراب کمک می کند. خوردن آجیل با پنیر می تواند به کاهش استرس و آرامش کمک کند.

6. کاهش خطر ابتلا به دیابت

آجیل و پنیر می تواند به کاهش خطر ابتلا به دیابت کمک کند. آجیل حاوی مواد مغذی مفیدی است که به کنترل قند خون کمک می کند. پنیر همچنین حاوی چربی های سالمی است که به کنترل قند خون کمک می کند. خوردن آجیل با پنیر ممکن است به کاهش خطر ابتلا به دیابت کمک کند.

7. تنظیم رشد سلولی

آجیل حاوی مواد مغذی مفیدی است که به تنظیم رشد سلولی کمک می کند. مواد مغذی مانند فیبر و ویتامین های B موجود در آجیل به ایجاد بهترین شرایط رشد برای سلول های بدن کمک می کند. پنیر همچنین حاوی مواد مغذی مفیدی است که به تنظیم رشد سلولی کمک می کند. خوردن آجیل با پنیر می تواند به شما در تنظیم رشد سلولی کمک کند و بهترین شرایط را برای سلول های بدنتان فراهم کند.

8. به هضم غذا کمک می کند

فیبر گردو مدفوع را نرم می کند و دفع را تسهیل می کند که هضم را بهبود می بخشد. پروبیوتیک های موجود در پنیر نیز به تعادل باکتری های روده کمک می کند.

9. تقویت دندان ها

فسفر، کلسیم و ویتامین D موجود در پنیر برای سلامت دندان ها ضروری است. گردو حاوی ویتامین E است که دندان ها را تقویت می کند.

10. کاهش وزن

آجیل حاوی فیبر محلول است که جذب کالری را کند می کند. داشتن پروتئین بالا همچنین با خوردن ترکیبی از آجیل و پنیر، احساس سیری اولیه را ایجاد می کند. هر دو مغذی هستند اما کالری کمی دارند که می تواند در کاهش وزن مفید باشد.

بخونیدش:  چطور در چت سر صحبت را باز کنیم

11. قند خون را کنترل کنید

ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان های موجود در آجیل به تنظیم قند خون کمک می کند. محتوای پروتئین بالای پنیر همچنین جذب آهسته کربوهیدرات ها را تسهیل می کند، بنابراین ترکیب آجیل و پنیر ممکن است برای افراد مبتلا به دیابت مفید باشد.

پاسخ به سوالات متداول

چند واحد آجیل باید مصرف کرد؟

خوردن 3-5 واحد آجیل در روز کافی است و می توان آن را با 1-2 تکه پنیر میل کرد.

چه نوع پنیری مناسب است؟

پنیرهای حاوی گوشت مانند پارمزان و فتا سرشار از پروتئین، فسفر و کلسیم مناسب ترند.

تاریخ انقضای پنیر سفت چقدر است؟

پنیرهای سفت معمولاً یک تا دو هفته پس از خرید تازه می مانند و پس از آن باید مصرف شوند.

توجه: مطالب بخش سلامت، درمان و سلامت سایت کوک باش صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد و پیشنهاد می کنیم برای رفع مشکلات جسمی و پزشکی ابتدا با پزشک متخصص مشورت نمایید.

به گزارش مشرق، پنیر ماده‌ای سرشار از پروتئین و کلسیم است و مقادیر زیادی هم فسفر دارد. به‌علاوه محتوی درصدی از تمام مواد مغذی موجود در گوشت است و از این رو گیاهخواران به جای گوشت از پنیر استفاده می‌کنند.
 
در این میان افراد زیادی اعتقاد دارند،  پنیرموجب کاهش هوش می‌شود، در پاسخ به این افراد باید گفت پنیر حاوی ماده‌ای به نام تیرامین است که این ماده می‌تواند در صورت عبور از سد خونی مغز وارد مغز شود و کاهش عملکرد ذهنی فرد را در پی داشته باشد، هرچند در عمل باعث کاهش هوش فرد مصرف‌کننده نمی‌شود چراکه در بدن ما آنزیم خاصی وجود دارد که به محض تماس با پنیر آن را تجزیه می‌کند و در صورتی که نقصی در عملکرد این آنزیم وجود نداشته باشد و مقادیر پنیری که فرد می‌خورد بیش از ظرفیت خنثی‌سازی این آنزیم نباشد، این آنزیم براحتی می‌تواند از پس مقادیر معمول تیرامین برآید و مانع ورود این ماده به مغز شود.
 
 در این میان از آنجا که آنزیم تجزیه کننده تیرامین پنیر برای انجام عمل خود به مس نیاز دارد، بنابراین اگر بتوانیم مقادیر مورد نیاز مس را در اختیارش قرار دهیم می‌توانیم از کارایی بیشتر آن بهره ببریم. این کار را می‌توانیم با خوردن گردو همراه پنیر انجام دهیم. در واقع از آنجا که گردو حاوی مس است می‌توانیم از این طریق، مس مورد نیاز را تامین کنیم.
 
 مساله دیگر تعادل کلسیم و فسفر بدن است. اگر این تعادل به هم بخورد یعنی مقدار کلسیم بدن از فسفر بیشتر شود این کلسیم اضافی می‌تواند باعث کاهش فسفر در دسترس سلول‌های مغزی شود. این در حالی است که سلول‌های مغزی به کاهش فسفر حساس هستند و این مساله می‌تواند باعث کاهش عملکرد سلول‌های مغزی شود.
 
این در حالی است که پنیر هر دو ماده معدنی کلسیم و فسفر را دارد ولی میزان کلسیم آن بیشتر است و در صورت مصرف بیش از اندازه آن، این تعادل به هم می‌خورد و مقدار کلسیم از فسفر بیشتر می‌شود لذا از فسفر سلولهای مغزی استفاده می شود. گردو تا حدی هم حاوی فسفر است که با مصرف آن می‌توانید به فسفر مورد نیاز خود دست پیدا کنید و این تعادل را به حالت اول باز گردانید. پس این مشکل نیز با مصرف گردو قابل حل است.
 
 اما دلیل اصلی وجود باورهای اشتباهی مبنی بر مصرف پنیر از آنجاست که این ماده غذایی ازجمله لبنیاتی است که اگر صبح به عنوان صبحانه مورد استفاده قرار گیرد باعث افت فشار خون و به اصطلاح فرد دچار سردی می‌شود. البته این افت فشار آنقدر نیست که فرد آن را احساس کند ولی اثر خود را می‌گذارد. به این ترتیب طی زمانی که این افت فشار رخ می‌دهد خون کمتر به سلول‌های بدن ازجمله سلول‌های مغزی می‌رسد و این باعث می‌شود تا چند دقیقه یا چند ساعت اول، مغز تا حدی قدرت تجزیه و تحلیل کمتری داشته باشد و فرد به نظر کمی کم هوش به نظر برسد ولی این قضیه موقت است و با برگشت فشارخون به حد طبیعی خود این مساله نیز برطرف می‌شود. در این میان اگر بخواهید ماده‌ای بخورید که از خاصیت سودایی پنیر بکاهد، بهترین گزینه همان گردو است که به مقدار کافی گرم است و می‌تواند خاصیت سودایی پنیر را تعدیل کند.
 
پنیر مقادیر قابل توجهی کلسیم و پروتئین دارد و از این نظر منبع خوبی به شمار می‌آید، بنابراین خانم‌های باردار به شرط کافی بودن مواد دیگر ازجمله مس در رژیم غذایی می‌توانند با خیال راحت هر مقدار که دوست دارند پنیر مصرف کنند؛ البته فراموش نکنید زیاده‌روی در مصرف هیچ ماده خوراکی هر چقدر هم که مفید باشد عاقلانه نیست.
 
 و آخرین نکته قابل ذکر مهم اینست که  پنیر خصوص پنیر کهنه و نگهداری شده در آب نمک و گردو به دلیل محتوای بالای تیرامین می توانند یکی از علل سردرد باشند لذا افرادی که مبتلا به سردرد بخصوص سردردهای میگرنی هستند می توانند با حذف این دو ماده ، احتمال تاثیر آن بر سردردشان را بررسی کنند چرا که میزان تیر آمین در پنیر با توجه به نوع فرآیند ، نوع تخمیر و قدمت متفاوت است و از طرف دیگر میزان حساسیت افراد مختلف به مواد غذایی متغیر می باشد.منبع: سلامت آنلاین

بخونیدش:  چطور به یه دختر بفهمانیم دوستش داریم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا