چرا با پیاده روی کمردرد میگیرم
بسیاری از افراد از کمردرد رنج می برند. بنابراین تشخیص صحیح علت زمینه ای این بیماری نیاز به بررسی و بررسی دقیق دارد. اگر فردی هنگام ایستادن یا راه رفتن کمردرد را تجربه کند، ممکن است این درد به دلیل خستگی عضلانی باشد.
علاوه بر این، کمردرد میتواند ناشی از یک بیماری یا عارضه باشد، مانند یکی از موارد زیر:
تنگی کانال نخاعی
بیماری دژنراتیو دیسک
ناهنجاری هایپرلوردوزیس (انحنای شدید ستون فقرات در ناحیه کمر)
مفتخریم که در کلینیک درد دکتر نوری، از طریق درمان های ایمن و طبیعی به بیماران خود کمک می کنیم. در این کلینیک در اصفهان، تیم کاملی از فیزیوتراپیست ها، کایروپراکتیک ها، ماساژدرمان ها و سایر متخصصین درمانی داریم که آماده کمک و خدمات رسانی به شما عزیزان هستند. جهت کسب اطلاعات بیشتر و رزرو نوبت، با شماره 03137866034 تماس بگیرید.
علل کمردرد هنگام راه رفتن
خستگی عضلانی
پیاده روی یا ایستادن برای مدت طولانی می تواند عضلات پشت و ساق پا را تحت فشار قرار دهد که می تواند منجر به درد و ناراحتی در این نواحی شود. این درد یا ناراحتی معمولاً با نشستن یا دراز کشیدن برای استراحت دادن به کمر تا حدودی بهبود می یابد. افراد دارای اضافه وزن ممکن است بیشتر مستعد خستگی عضلانی باشند که هنگام ایستادن یا راه رفتن برای مدت طولانی رخ می دهد.
تنگی ستون فقرات کمری
درد ناشی از تنگی کانال نخاعی، یا باریک شدن کانال نخاعی، هنگام نشستن بهبود مییابد، به خصوص زمانی که به جلو خم میشوید. قرار گرفتن در این وضعیت فضای کانال نخاعی کمری و سوراخ عصبی را افزایش می دهد و فشار ریشه عصبی را کاهش می دهد. اندازه کانال نخاعی و سوراخ عصبی با ایستادن و راه رفتن کاهش می یابد. راه رفتن در حالت خمیده، مانند تکیه دادن به سبد خرید، راحت تر از راه رفتن راست است.
هایپرلوردوزیس
هایپرلوردوز انحنای بیش از حد ستون فقرات به سمت داخل است که باعث برجسته شدن باسن و بیرون زدگی شکم می شود. هنگامی که یک فرد مبتلا به هایپرلوردوزیس به پشت دراز می کشد، ممکن است یک انحنای C شکل قابل مشاهده یا گودی بزرگ در قسمت پایین کمر خود داشته باشد. هایپرلوردوز گاهی اوقات می تواند باعث درد و ناراحتی در ناحیه کمر شود که می تواند بر توانایی فرد در حرکت و راه رفتن تأثیر بگذارد یا با ایستادن طولانی مدت بدتر شود. هایپرلوردوز می تواند در اثر آسیب ستون فقرات یا شرایطی مانند چاقی، پوکی استخوان، اسپوندیلولیستزیس و راشیتیسم ایجاد شود.
وضعیت بدنی بد
داشتن وضعیت بدنی بد، حتی برای یک یا دو روز، به کمر و ستون فقرات شما آسیب نمی رساند. اما اگر این وضعیت برای چندین سال ادامه یابد، آناتومی ستون فقرات شما را تحت تاثیر قرار می دهد و دیسک ها، مفاصل، ماهیچه ها، رباط ها، رگ های خونی و اعصاب کمر فشار بیشتری را تحمل می کنند.
اضافه وزن
هر پوند اضافه وزن 4 کیلوگرم فشار اضافی به مفاصل شما وارد می کند. این تحمیل فشار شامل مفاصل فاست واقع بین مهره ها می شود. این مفاصل هستند که به کمر اجازه می دهند تا خم یا به سمت پایین بپیچد و انعطاف پذیر باشد.
درمان خانگی کمردرد
چند درمان خانگی برای کمردرد:
استراحت: گاهی اوقات نشستن کافی می تواند فشار روی کمر را کاهش دهد و درد را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.
داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی (NSAIDs): این مسکنهای بدون نسخه شامل ایبوپروفن (Mortin، Advil) و ناپروکسن (Alio) هستند.
ورزش و کشش: اگرچه ورزش اغلب برای کمردرد مفید است، اما برای انجام تمرینات مناسب باید با یک متخصص مشورت کنید زیرا برخی از ورزش ها می توانند کمردرد را بدتر کنند. به عنوان مثال، از خم شدن برای لمس انگشتان پا خودداری کنید، اما می توانید کشش همسترینگ را انجام دهید. به طور کلی داشتن تحرک خوب و فعالیت بدنی به کاهش کمردرد کمک می کند.
صاف بایستید و بنشینید: ایستادن و قرار گرفتن در وضعیت صحیح به توزیع یکنواخت وزن در بدن کمک می کند.
کفش های طبی تهیه کنید: کفش های طبی به حفظ وضعیت و وضعیت مناسب بدن کمک می کنند.
از کمپرس گرما و یخ استفاده کنید: به محض ظاهر شدن درد، چند بار در روز یک کیسه یخ را به مدت 20 دقیقه روی پشت خود قرار دهید. بعد از 48 ساعت به طور متناوب از یخ و آب ولرم استفاده کنید.
اجتناب از بلند کردن اجسام سنگین: از بلند کردن اجسام سنگین خودداری کنید. اما اگر مجبورید از نظر بدنی حرکت کنید، پشت خود را صاف نگه دارید و پاهای خود را خم کنید تا عضلات پای شما بیشتر کار را انجام دهند و کمرتان تحت فشار قرار نگیرد.
کاهش وزن و کاهش وزن: اگر اضافه وزن دارید، کاهش وزن و کاهش وزن فشار مضاعفی را از کمر شما خارج می کند.
درمان دارویی برای کمردرد
اگر درمان های خانگی و تغییر شیوه زندگی باعث بهبود کمردرد شما نشد، پزشک ممکن است دارو تجویز کند. برخی از داروهایی که ممکن است پزشک شما تجویز کند عبارتند از:
شل کننده های عضلانی برای از بین بردن اسپاسم
محصولات و کرم های موضعی مستقیماً روی ناحیه دردناک اعمال می شود
تزریق کورتیزون برای کاهش التهاب
پزشک ممکن است فیزیوتراپی را نیز پیشنهاد کند. فیزیوتراپیست می تواند تمرینات و حرکات کششی خاصی را برای تقویت کمر و تسکین درد به شما آموزش دهد. آنها همچنین ممکن است از تکنیک های دیگری استفاده کنند، از جمله:
بسیج
فرم صحیح بدن
روش هایی مانند تحریک الکتریکی و سونوگرافی
در اینجا چند روش جایگزین برای درمان کمردرد آورده شده است:
ماساژ: ماساژهای آرامش بخش با هدف قرار دادن نواحی خاص می توانند در تسکین کمردرد موثر باشند.
طب سوزنی: طب سوزنی می تواند التهاب را کاهش دهد و اعصاب را آرام کند.
چه زمانی باید با پزشک مشورت کرد؟
کمردرد معمولا خود به خود برطرف می شود، اما گاهی لازم است برای درمان به پزشک مراجعه کنید. اگر درد شما بیش از چند روز طول کشید یا با یکی از علائم زیر همراه بود، حتما به پزشک مراجعه کنید:
درد مداوم و شدید
بی اختیاری ادرار یا ناتوانی جنسی
سفتی طولانی مدت و گرفتگی عضلات در صبح
ضعف در پاها
دردی که به فعالیت بدنی یا وضعیت جسمانی فرد مربوط نمی شود
سفتی و خشکی (عدم انعطاف) ستون فقرات
بی حسی کشاله ران
تب
پیشگیری از کمردرد بعد از پیاده روی
چندین قدم وجود دارد که می توانید برای پیشگیری یا کاهش خطر کمردرد انجام دهید.
از ابزار مناسب در محیط کار استفاده کنید
ارگونومی در بخش کار بسیار مهم است. اگر شغل شما ایجاب می کند که پشت میز بنشینید، باید از میزهایی با قابلیت تنظیم ارتفاع استفاده کنید و همچنین صندلی هایی تهیه کنید که دارای کوسن های پشت و گردن باشد.
از پوشیدن کفش پاشنه بلند خودداری کنید
اگرچه کفش های پاشنه بلند عالی به نظر می رسند، اما پاهای شما (و در نتیجه بقیه بدن شما) را در وضعیتی غیر طبیعی قرار می دهند. زیرا این نوع کفش ها انحنای ستون فقرات شما را تغییر می دهند و باعث ساییدگی دیسک های بین مهره ها و همچنین رباط هایی می شوند که ماهیچه ها را به ستون فقرات شما متصل می کنند.
استفاده از ارتز
ارتز یا اسپلینت وسیله ای است که برای تسهیل عملکرد اندام یا اندام آسیب دیده یا ناکارآمد طراحی شده است. استفاده از این دستگاه باعث بهبود عملکرد و یا کاهش درد در بدن می شود و از ایجاد ناهنجاری ها در بدن جلوگیری می کند. ارتز به عنوان یک وسیله خارجی به منظور تغییر ساختار و عملکرد یک عضو یا بخشی از بدن استفاده می شود. استفاده از ارتز در داخل کفش، پشتیبانی، هم ترازی مناسب و ثبات را برای پاهای شما تضمین می کند.
ورزش و کشش
همیشه قبل از انجام هر تمرینی با پزشک خود در مورد توصیه های ورزشی خاص و کششی مشورت کنید. زیرا مشکلات و عوارض کمر می تواند مانع از انجام برخی ورزش ها شود.
مراقب بدن خود باشید
در هر صورت به اینکه صاف ایستاده اید یا خیر توجه کنید. هنگام ایستادن یا راه رفتن از پایین آوردن شانه ها خودداری کنید. تا جایی که امکان دارد بایستید، سینه رو به جلو و شانه ها را عقب ببرید و وزن خود را در حین راه رفتن روی پاشنه های خود قرار دهید.
کاهش وزن
همانطور که قبلا ذکر شد، اضافه وزن تا چهار برابر بیشتر به مفاصل بدن شما فشار وارد می کند. علاوه بر این، هنگامی که مشکلی دارید، عضلات پشت شما تحت فشار زیادی قرار می گیرند، حتی انجام کارهای ساده مانند چرخش. این نه تنها منجر به کمردرد می شود بلکه درد زانو و مچ پا را نیز به دنبال دارد و زندگی فرد را به طور کلی تحت تاثیر قرار می دهد.
شما احتمالاً 10000 قدم در روز راه نمی روید و بیشتر شما کمتر از آن راه می روید. پیاده روی چیزی بیشتر از رساندن شما از نقطه 1 به نقطه 2 است، این یک ورزش سالم است که شما را آرام می کند و همچنین کمردرد شما را التیام می بخشد… درست است؟
بسیاری از مردم به امید تسکین علائم کمردرد خود در خانه قدم می زنند و چنین فعالیت هایی اغلب توصیه می شود. با این حال، انجام همین کار ممکن است باعث کمردرد شده باشد. پزشکان نه به سما می گویند که راه نرود و نه می توان گفت که چنین توصیه ای اشتباه است، اما مواردی وجود دارد که باید مراقب آنها باشید.
بسیاری از شرایط مانند چاقی، وضعیت نامناسب، مکانیک ضعیف بدن، آرتریت، آسیب دیسک کمر و فشردگی عصب می توانند باعث کمردرد شوند. کمردرد برخی از بیماران نیز ممکن است هنگام راه رفتن تشدید شود. اولین قدم در مدیریت کمردرد، شناسایی علت آن است تا اقدامات درمانی مناسب بر این اساس انجام شود. اول، آنها از روش های ساده و کم تهاجمی برای درمان دردهای اسکلتی عضلانی، از جمله درد کمر و ستون فقرات استفاده می کنند. رویکرد این کلینیک در درمان بیماری ها استفاده از درمان های مرحله ای است و استفاده از درمان های ساده تر در اولویت است. در صورتی که وضعیت بیمار به درمان های ساده جواب ندهد، متخصصان طب فیزیکی در این مرکز درمان های پیچیده تری مانند تزریق بلوک عصبی، پی آر پی و اوزون تراپی (زیر سر سونوگرافی) را به بیماران پیشنهاد می کنند و از درمان های مداخله ای بیشتر خودداری می کنند. تا حد امکان و از جراحی خودداری کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر و یا رزرو نوبت در کلینیک امید میتوانید با شماره تلفنهای02188801800 و 09107803155 تماس حاصل فرمایید.
7 دلیلی که باعث می شود کمر هنگام راه رفتن درد بگیرد
در اینجا 7 دلیل بسیار رایج وجود دارد که چرا هنگام کمردرد راه رفتن سخت و دردناک می شود.
تحرک ضعیف لگن
با هر قدمی که برمی دارید، لگن و لگن شما در سه جهت حرکت می کنند. اگر هر یک از این حرکات انجام نشود، لگن بیش از حد طبیعی می چرخد. با گذشت زمان، این حرکات مضاعف باعث التهاب و فشرده شدن اعصاب ستون فقرات می شود. این وضعیت می تواند باعث سیاتیک و کمردرد شود.
محدودیت های حرکتی ساق پا و مچ پا
هنگامی که راه می روید، پاهای شما اغلب زمین را لمس می کند. مطالعات نشان می دهد که بدن باید ۲ تا ۳ برابر وزن خود نیروی جذب کند. این نیروها به ستون فقرات می روند و در آنجا قطع می شوند. اگر در حین راه رفتن احساس می کنید پای شما خشک می شود و آنطور که باید صاف نمی شود، این باعث افزایش نیروهای منتقل شده به ستون فقرات می شود. نیروهای دوگانه باعث افزایش فشار و تحریک مفاصل و اعصاب در ستون فقرات می شوند.
کاهش قدرت لگن
بسیار رایج است که افراد هنگام راه رفتن و زمانی که پایشان با زمین برخورد می کند به یک طرف خم می شوند. این نشان می دهد که قسمت جانبی لگن (گلوتئوس مدیوس) ضعیف شده است. وقتی این اتفاق می افتد، بدن این ضعف را با خم شدن به یک طرف جبران می کند. وقتی بدن به یک طرف خم می شود، اعصاب آن سمت ستون فقرات تحت فشار قرار می گیرند.
قسمت بالای کمر خشک شود
با هر قدمی که برمی دارید، دستتان در خلاف جهت پایتان حرکت می کند. این حرکت دست باعث چرخش قسمت بالایی کمر می شود. اگر قسمت بالای کمر شما چرخش محدودی دارد، کمر شما چرخش بیشتری خواهد داشت. این چرخش مضاعف مفاصل و اعصاب ستون فقرات را فشرده و تحریک می کند.
تنگی ستون فقرات یا آرتریت ستون فقرات
تحقیقات نشان می دهد که اگر بالای 55 سال دارید و کمردرد شما با راه رفتن و ایستادن تشدید می شود و با نشستن تسکین می یابد، 97 درصد احتمال دارد که به آرتروز ستون فقرات مبتلا شوید. این آرتریت هنگام راه رفتن باعث درد در ستون فقرات می شود. اگر تمام این مواردی را که توضیح داده شد اصلاح کنید، حتی اگر تنگی کانال نخاعی یا آرتریت ستون فقرات دارید، می توانید بدون احساس درد راه بروید. اجازه نده این بهانه ای برای شما باشد. فقط بدانید که این یکی از 5 دلیلی است که باعث می شود هنگام راه رفتن کمردرد را تجربه کنید.
اگر دوست دارید در مورد کمردرد و درد سیاتیک و نحوه کاهش درد و راه رفتن بدون درد بیشتر بدانید، باید در کارگاه های آموزشی کمردرد و سیاتیک ما شرکت کنید. با کلیک بر روی تصویر زیر می توانید اطلاعات بیشتری کسب کنید.
نوع زمین
شما باید از زمینی که روی آن راه می روید آگاه باشید و مطمئن شوید که علاوه بر اینکه روی پاها، مچ پاها و زانوهایتان تأثیر می گذارد، به کمرتان آسیب نمی رساند. پیاده روی در جاده های بتنی سخت و آسفالت تاثیر مخربی روی پاهای شما دارد. در حالی که سطح سخت می تواند به شما در حفظ سرعت راه رفتن مناسب کمک کند، همچنین می تواند باعث ساییدگی و آسیب های سایشی شود.
راه رفتن بر روی سطوح ناهموار مانند چوب یا در جنگل که کنده درخت یا گل وجود دارد باعث از بین رفتن تعادل می شود و حفظ سرعت مناسب در هر قدم را دشوار می کند.
سطوح صاف مانند چمن صاف یا مسیرهای شنی مرطوب احتمالا بهترین مکان برای سلامت مفاصل و کمر هستند. هنگام راه رفتن باید سرعت و حالت خوبی داشته باشید و البته اگر مناظر زیبایی در مسیرتان وجود دارد، بهتر است از پیاده روی خود لذت ببرید.
کفش
بیایید واقعی باشیم: لنگیدن با تاول نه سرگرم کننده است و نه خوشایند. نباید از کفش هایی استفاده کنید که به پاهای شما آسیب می زند. اگر از کفش نامناسب استفاده کنید، تعادل، ریتم و حالت بدن شما از بین می رود.
زمین اغلب بخش خوبی از پیاده روی است زیرا از پاها و مچ پا محافظت می کند. این بدان معناست که کمر شما برای جبران مشکلات اندام تحتانی نیازی به پیچش یا خم شدن ندارد.
5 نکته برای تسکین کمردرد هنگام راه رفتن و ایستادن
مطالعات نشان می دهد که بسیاری از افراد از کمردرد رنج می برند. این یکی از دلایلی است که مردم سر کار نیستند. 60 تا 80 درصد کارگران به همین دلیل مرخصی می گیرند. علاوه بر این، این مشکل مختص سن خاصی نیست. کمردرد اغلب در افراد 35 تا 55 ساله دیده می شود. همچنین یکی از علل ناتوانی در افراد زیر 45 سال است. واضح است که کمردرد یک درد همه جانبه است.
شما باید به طور دقیق مشکل را شناسایی کرده و به طور موثر آن را کاهش دهید. استفاده از روش های زیر به کاهش کمردرد کمک می کند:
وضعیت و وضعیت بدن خود را به طور انتقادی بررسی کنید و آن را بهبود بخشید
بدن خود را به عنوان یک عنصر سازنده در نظر بگیرید. سر، دنده ها، باسن و پاها باید به صورت عمودی در یک راستا قرار گیرند، طوری که گویی روی یکدیگر قرار دارند. روش ساده ای که پزشکان برای رسیدن به این هدف پیدا کرده اند این است که ابتدا وزن خود را در مرکز پاها قرار دهید، سپس مطمئن شوید که ساکروم عمودی است (یک دست را بالای سینه قرار دهید، این دست باید همان دستی باشد که از بالا به آن نگاه می کند. با دستی که درست زیر خط کمربند است هم راستا باشد و همچنین وقتی از کنار در آینه به این دو دست نگاه می کنید باید در یک خط باشند). مراقب باشید، اگر فلکسورهای لگن شما مشکل داشته باشد یا اگر قفسه سینه شما اختلالات حرکتی داشته باشد، رسیدن به تراز عمودی گفته شده برای شما دشوار خواهد بود.
مطمئن شوید که تحرک و تراز کافی قفسه سینه دارید
اگر فاقد تحرک قفسه سینه هستید و انحنای بیشتری در ستون فقرات قفسه سینه دارید، ستون فقرات کمری شما معمولاً این کمبود را با کشیده شدن بیش از حد در هنگام ایستادن جبران می کند (به خصوص اگر کنترل شکم و مرکز بدن شما برای جلوگیری از این جبران ناکافی باشد). برای اثبات این موضوع، در آینه نگاه کنید، آیا ستون فقرات قفسه سینه شما به سمت جلو خمیده است یا ستون فقرات کمری شما بیش از حد طبیعی خمیده است؟ در این مورد، حرکات قفسه سینه ممکن است یک عامل محرک باشد. یک راه ساده برای اصلاح این وضعیت این است که به پشت دراز بکشید و زانوهایتان را خم کنید، یک بالش کوچک زیر سرتان بگذارید و کف دستها رو به بالا باشد. آرام باشید و به مدت 5 دقیقه نفس بکشید و تصور کنید که در شن های بیشتری فرو می روید. این تمرین تنش عضلانی شما را کاهش می دهد و به افزایش تحرک قفسه سینه در هنگام تنفس کمک می کند.
اطمینان حاصل کنید که کنترل و ثبات کافی در هسته خود دارید
تشخیص بدون ابزار تخصصی کمی دشوار است زیرا عوامل متعددی بر عملکرد قسمت میانی تأثیر می گذارد. راه هایی برای تعیین نیازهای فردی هر فرد وجود دارد، اما یک فشار ساده می تواند موثر باشد.
فرض کنید در حالی که صورتتان رو به زمین دراز کشیده اید، دستان خود را در کنار شانه ها در سطح استخوان ترقوه قرار دهید و با پایین آوردن چانه به سمت زمین، ستون فقرات کمری خود را صاف کنید (گردن نباید منقبض باشد و بینی نباید لمس شود. زمین هم)
سپس، در حالی که تراز بدن خود را حفظ می کنید، بدون بریس یا با کمک تثبیت کننده میانی بدن شنا کنید. اگر ثبات کافی در مرکز بدن دارید، باید بتوانید بدن خود را بدون خمیدگی در ناحیه باسن یا ستون فقرات کمری (بدون استفاده از کرست شکمی) در حالت عمودی نگه دارید.
اگر بتوانید این کار را به راحتی انجام دهید، احتمالا هسته شما پایدار و پاسخگو است. اگر خم شده اید یا مجبور هستید برای انجام حرکات از کمربند استفاده کنید، احتمالاً باید بیشتر روی آن قسمت از بدن خود کار کنید.
اگر قدرت بالاتنه شما خم است، باید حرکات گفته شده را در حالت زانو زدن روی زمین انجام دهید.
مطمئن شوید که قدرت کافی در عضلات گلوتئال و لگن خود دارید
باسن حرکتی را که برای راه رفتن از آن استفاده میکنید، همراه با ماهیچههای مرکزی هدایت میکند (پیادهروی از هسته شروع میشود، اما این وبلاگ دیگری است). قسمت میانی و باسن با هم کار می کنند و به یکدیگر وابسته هستند. اگر هسته شما ضعیف است، احتمالاً لگن شما ضعیف است و بالعکس. با ضعف لگن (و میانه بدن) در بیماران، یک الگوی جایگزین و جبرانی مشاهده می شود که در آن عضلات پشت هنگام ایستادن و حرکت فعال تر می شوند و باعث کمردرد می شوند. یک آزمون خوب برای این کار، تمرین دراز و نشست یا اسکات است که در زیر توضیح داده شده است:
برای انجام این تست روی لبه صندلی بنشینید و دست ها را روی سینه قرار دهید به طوری که بینی شما جلوتر از انگشتان پا باشد، سپس سعی کنید با فشار پاشنه پا بایستید و دوباره بنشینید.
اساساً، شما باید با استفاده از باسن خود اسکات بزنید. اگر می توانید 30 تکرار از این تمرین را در حالی که تعادل خود را حفظ کرده و فشار را در قسمت پایین کمر خود احساس می کنید (و نه چهار سر خود) انجام دهید، تثبیت باسن حداقل تا حدودی موثر است.
هنگام ایستادن روی یک پا از تعادل خود اطمینان حاصل کنید
برای اینکه بتوانید بدون احساس درد بایستید و راه بروید، علاوه بر داشتن متغیرهای شرح داده شده، باید تعادل را نیز داشته باشید که ابزار خوبی برای اندازه گیری عملکرد بدن در حین راه رفتن است. روش نظارت و ارزیابی این مؤلفه به شرح زیر است:
در حالی که وزن خود را روی پاهای خود قرار می دهید، سعی کنید روی یک پا بایستید و بدون حرکت دادن بدن و لگن، همان وضعیت را حفظ کنید.
شما باید بتوانید این تمرین را حداقل به مدت 15 ثانیه بدون حرکت دادن بدن یا چرخش لگن انجام دهید. اگر انجام این کار برای شما سخت است، باید ایستادن روی یک پا را تمرین کنید تا حالت عمودی بدن شما حفظ شود و لگن در طول تمرین ثابت بماند.
مداخلاتی که به کاهش کمردرد هنگام راه رفتن کمک می کند
هنگامی که کمردرد شما برگشت و راه رفتن را دشوار می کند، پزشک استفاده از گرما و سرما را پیشنهاد می کند. قبل از راه رفتن از گرما استفاده کنید یا دوش آب گرم بگیرید، زیرا این کار به شل شدن عضلات و آماده شدن آنها برای ورزش کمک می کند. بعد از پیاده روی از یخ استفاده کنید زیرا به کاهش درد و التهاب کمک می کند. وقتی کمردرد شدید است، سعی کنید در آب راه بروید تا کمرتان تسکین یابد و عضلاتتان شل شوند.
ترکیبی از تای چی یا یوگا بین پیاده روی می تواند ماهیچه ها را شل نگه دارد و هر دو تکنیک های آرام سازی را برای کمک به مدیریت درد آموزش می دهند. برخی از بیماران نیز با ماساژ و طب سوزنی تسکین می یابند.
کمربندهای طبی نیز می توانند موثر باشند، اما اگر بیش از حد از آنها استفاده کنید، می توانند عضلات را ضعیف کنند، بنابراین قبل از استفاده از بریس پشت با پزشک یا فیزیوتراپ خود مشورت کنید. استفاده از عصا و عصا نیز می تواند کمک کننده باشد زیرا فشار را از روی کمر و پاهای شما می کاهد.
کپی فقط با ذکر لینک و منبع مجاز می باشد.