چرا برنامه در اپ استور دانلود نمیشه
در این مقاله چندین روش موثر و کارآمد را معرفی می کنیم که می تواند به شما در رفع مشکل دانلود نشدن برنامه ها و بازی ها از فروشگاه مایکروسافت در ویندوز 10 کمک کند.
مایکروسافت استور که در گذشته با نام Windows Store شناخته می شد، یک منبع رسمی و مورد تایید برای دانلود برنامه ها و بازی های ویندوز 10 است، اما به دلایل مختلف، کاربران ترجیح می دهند حتی در صورت امکان، برنامه های مورد نیاز خود را از طریق وب سایت ها دانلود کنند. به عنوان مثال این فروشگاه اغلب با خطاهای مختلف از دانلود برنامه ها جلوگیری می کند و یا سرعت آن بسیار پایین است.
همچنین یکی از دلایل دیگر عدم وجود برخی برنامه های ضروری برای کاربران است. با این حال، توسعه دهندگان سخت کار می کنند تا برنامه های بیشتری را به این فروشگاه اضافه کنند. به همین دلیل احتمالا در آینده تعاملات بیشتری با این فروشگاه وجود خواهد داشت.
در همین راستا تصمیم داریم برای مشکلات مختلف مایکروسافت استور راه حل هایی را جمع آوری کرده و به اطلاع شما عزیزان برسانیم تا بتوانید بدون مشکل برنامه یا بازی را از این فروشگاه دانلود کنید.
1. به روز رسانی سیستم عامل
بهترین و ساده ترین راه برای رفع مشکل مایکروسافت استور می تواند این گزینه باشد. به روز رسانی سیستم عامل در اکثر موارد بسیاری از مشکلات را حل می کند و می توان آن را راهی نسبتا مطمئن برای رفع مشکلات ویندوز دانست. ویندوز 10 معمولاً بهروزرسانیهای خود را به صورت خودکار دریافت میکند. اما به دلایل مختلف ممکن است این فرآیند با خطا مواجه شود یا خود کاربر آپدیت خودکار را متوقف کرده باشد. برای بررسی بهروزرسانیهای ویندوز، Windows + I (Win + I) را فشار دهید تا به تنظیمات دسترسی پیدا کنید.
در اینجا، همانطور که در تصویر بالا نشان داده شده است، بر روی Update & Security کلیک کنید تا به منوی آپدیت ویندوز دسترسی پیدا کنید. سپس بر روی گزینه Check for updates for Windows کلیک کنید تا بررسی به روز رسانی شروع شود.
اگر آپدیت برای سیستم شما در دسترس باشد، ویندوز از شما می خواهد آن را دانلود و نصب کنید. پس از آن، سیستم خود را برای نصب آپدیت ها مجددا راه اندازی کنید (اگر نیازی به این کار ندارید، یک بار ویندوز را ریستارت کنید). سپس بررسی کنید که آیا مشکل حل شده است یا خیر.
توجه: در صورت بروز مشکل در Windows Update راه دیگری برای دریافت آخرین نسخه وجود دارد. برای این کار طبق تصاویر زیر اقدام کنید.
برای وارد شدن به تنظیمات، کلیدهای ترکیبی Win + I را فشار دهید.
در منوی باز شده روی Updates & Security کلیک کنید.
با توجه به تصویر زیر در پایین صفحه عبارت Windows Insider Program را مشاهده می کنید. روی آن کلیک کنید.
پس از کلیک بر روی این گزینه وارد منوی زیر می شوید که بهتر است با کلیک بر روی گزینه Slow وارد مجموعه اینسایدرهای slow circle مایکروسافت شوید.
با کلیک بر روی این گزینه و انجام دستورالعمل های آن می توانید آخرین آپدیت را دریافت کنید، سپس با ورود به این قسمت و کلیک بر روی آخرین گزینه (Off) آن را غیرفعال کرده و به حالت عادی بازگردید.
2. کامپیوتر را مجددا راه اندازی کنید
این روش تقریباً برای همه مشکلات استفاده می شود و در برخی موارد جوابگوی آن نیز می باشد. ممکن است یک باگ یا خطا وجود داشته باشد که با راه اندازی مجدد رایانه برطرف شود. البته می توانید قبل از راه اندازی مجدد فروشگاه را یک بار ببندید و اجرا کنید.
3. تنظیمات اینترنت
مطمئن شوید که سرعت اینترنت شما به اندازه کافی بالا است که در روند دانلود اختلال ایجاد نکند. قطع و وصل مداوم فروشگاه حساس مایکروسافت از اینترنت یکی از بزرگترین دلایل مشکلات است. بنابراین، ابتدا از صحت تنظیمات اینترنت خود مطلع شوید. اگر اینترنت شما با مشکل سرعت یا کیفیت مواجه است، می توانید با ارائه دهنده خدمات خود تماس بگیرید و مشکل را حل کنید.
روش دیگری که می توانید برای افزایش سرعت دانلود از آن استفاده کنید، اشتراک گذاری اینترنت موبایل از طریق هات اسپات است که به خصوص در کشور ما و در مواقعی که به اینترنت پرسرعت نیاز داریم، می تواند مفید واقع شود. همچنین می توانید با ورود به این وب سایت سرعت اینترنت خود را اندازه گیری کنید.
بیشتر بخوانید: راه های موثر برای رفع مشکل اتصال نشدن لپ تاپ های ویندوز به هات اسپات موبایل
4. دانلودهای فعلی
اگر مشاهده کردید که فروشگاه دانلودهای زیادی در حال انجام دارد (دانلود در انتظار) ممکن است دلیل تاخیر در دریافت آپدیت یا برنامه همان برنامه هایی باشد که در حال دانلود هستند. فروشگاه مایکروسافت معمولاً دو یا سه برنامه را به طور همزمان دریافت می کند، اما همیشه این اتفاق نمی افتد و دانلود یک سری از برنامه ها شروع نمی شود تا زمانی که دانلود برنامه دیگری تمام شود.
فروشگاه را باز کنید و روی سه نقطه سمت راست بالای تصویر کلیک کنید. با انتخاب Download and Updates وارد منوی دانلود برنامه می شوید. در این قسمت می توانید وضعیت فروشگاه را بررسی کنید و ببینید کدام برنامه منتظر دانلود است.
با لغو یک سری برنامه هایی که در انتظار یا دانلود هستند می توانید سرعت دانلود برنامه ها را افزایش دهید.
البته باید در نظر داشته باشید که در صورتی که مشکل خاصی برای دانلود برنامه ها ندارید و فقط در صورتی که سرعت اینترنت شما پایین باشد، روش 4 جواب می دهد.
5. تاریخ و زمان
گاهی اوقات پیش می آید که تنظیم تاریخ و زمان اشتباه باعث ایجاد مشکل در دانلود از فروشگاه می شود. البته این یک مشکل نادر است، اما اتفاق می افتد! زیرا تاریخ و زمان اشتباه باعث اختلال در عملکرد یک سری برنامه هایی می شود که به اینترنت متصل می شوند.
در نوار ابزار ویندوز، روی تاریخ و زمان کلیک راست کنید تا وارد تنظیمات این قسمت شوید. همچنین می توانید با وارد کردن تاریخ و ساعت در قسمت جستجوی تنظیمات ویندوز، تنظیمات مربوطه را وارد کنید.
در اینجا می توانید تاریخ و زمان را به صورت دستی تنظیم کنید یا حالت خودکار را فعال کنید تا ویندوز آن را بر اساس منطقه شما تنظیم کند. البته بستگی به فروشگاه داره یعنی می توانید با هر دو تنظیمات وضعیت فروشگاه را بررسی کنید تا مطمئن شوید که حالت (اتوماتیک یا دستی) مشکل را حل می کند.
6. فضای کامپیوتر را آزاد کنید
ویندوز در تخمین وضعیت حافظه کمی بد است. به عنوان مثال فروشگاه قبل از شروع دانلود به این موضوع توجه نمی کند که آیا فضای کافی برای نصب وجود دارد یا خیر! عملیات را شروع می کند و وسط آن هرجا که ویندوز با کمبود جا مواجه می شود آن را متوقف می کند و شاید ندانید چرا! به همین دلیل توصیه می شود ابتدا حافظه خود را بررسی کرده و سپس برنامه یا بازی مورد نظر را دانلود کنید.
اگر نمی توانید فضای دیسک را آزاد کنید زیرا به محتوای آن نیاز دارید و این محتوا قابل انتقال نیست، می توانید مسیر دانلود و نصب برنامه را تغییر دهید. تغییر مسیر دانلود و نصب برنامه علاوه بر آزاد شدن فضا منجر به رفع یک سری ارورهای مربوط به درایوها نیز می شود.
برای تغییر مسیر دانلود، تنظیمات ویندوز را باز کرده و روی System و سپس Storage کلیک کنید. یا Storage را در نوار جستجوی تنظیمات جستجو کنید.
در این قسمت می توانید مسیر پیش فرض نصب برنامه را از درایو C که معمولا ویندوز در آن نصب شده است تغییر داده و به درایو دیگری منتقل کنید.
بیشتر بخوانید: راه های موثر برای رفع مشکل اتصال لپ تاپ های ویندوز به هات اسپات آیفون
8. فروشگاه مایکروسافت را اشکال زدایی کنید
در ویندوز قابلیتی به نام Troubleshooting وجود دارد که با استفاده از آن کاربران می توانند قسمت های مختلف سیستم را دیباگ کنند. خوشبختانه فروشگاه و برنامه های آن نیز در لیست اقلام تحت پوشش این ویژگی قرار دارند.
با تایپ عبارت Troubleshoot app در نوار جستجوی ویندوز، عبارت Find and fix مشکلات مربوط به برنامههای فروشگاه مایکروسافت را از شما میخواهد. روی آن کلیک کنید.
در این قسمت گزینه Apply repairs automatically را فعال کرده و Next را بزنید. سپس دستورالعمل ها را دنبال کنید تا مشکل پیدا و برطرف شود.
همچنین می توانید با وارد کردن تنظیمات، آپدیت و امنیت و سپس قسمت Troubleshoot و کلیک بر روی آن وارد منوی اشکال زدایی، اپلیکیشن های فروشگاه ویندوز را پیدا کنید.
علاوه بر این، میتوانید با اجرای یک دیباگر برای Windows Update که مستقیماً به فروشگاه مایکروسافت متصل میشود، دانلود برنامهها را عیبیابی کنید. برای آن به صورت زیر عمل کنید.
در قسمت جستجوی تنظیمات وارد Troubleshoot net شوید و بر روی آخرین گزینه نمایش داده شده (Find and fix trouble with Windows Update) کلیک کنید، وارد منوی دیباگ شوید و با انجام دستورالعمل ها مشکل را برطرف کنید.
9. اسکنر آنتی ویروس و بدافزار
در برخی موارد، غیرفعال کردن آنتی ویروس ممکن است مشکل شما را حل کند. اما در اینجا بهتر است یک بار آنتی ویروس خود را اجرا کنید و کل سیستم را اسکن کنید تا از ویروسی بودن در کامپیوتر مطمئن شوید. همچنین می توانید یک برنامه Malware Scanner را دانلود کرده و آن را اجرا کنید تا کامپیوتر خود را از هر گونه ویروس و بدافزار پاک کنید. در نهایت، با یک بار راه اندازی مجدد، می توانید به فروشگاه بازگشته و شروع به دانلود برنامه مورد نیاز خود کنید.
ده کش مایکروسافت استور را پاک کنید
در نوار جستجوی ویندوز 10، wsrest را وارد کنید که مخفف عبارت Windows Store Reset است. نماد فروشگاه سبز با سه گزینه در سمت راست نشان داده می شود. روی Run as administrator کلیک کنید. برای یک لحظه، صفحه سیاه خط فرمان اجرا می شود و سپس ناپدید می شود.
این پنجره در واقع نشان می دهد که ویندوز با موفقیت حافظه کش را پاک کرده است. ممکن است لازم باشد با وارد کردن حساب کاربری خود دوباره وارد فروشگاه شوید. این کار را انجام دهید و وضعیت را بررسی کنید.
بیشتر بخوانید: 10 راه حل برای رفع مشکل صفحه آبی مرگ ویندوز
11. Microsoft Store را بازنشانی کنید
همچنین می توانید با ریست کردن فروشگاه مایکروسافت از شر یک سری مشکلات و خطاها خلاص شوید. این ممکن است مشکل شما را حل کند. ابتدا وارد تنظیمات شده و روی Apps کلیک کنید.
در پنجره باز شده مایکروسافت استور را پیدا کرده و با کلیک بر روی آن گزینه Advanced options را انتخاب کنید.
به پایین اسکرول کنید تا گزینه Reset را ببینید. روی آن کلیک کنید، سپس یک بار کامپیوتر را ریستارت کنید و دوباره وارد فروشگاه شوید.
12. وارد قسمت Safe Mode شوید
راه های دیگری برای حل مشکل وجود دارد. به عنوان مثال، استفاده از فروشگاه در حالت Safe Mode یا Clean Boot Mode. یک راه آسان برای دسترسی به این بخش در ویندوز 10 وجود دارد. در روش اول، با فشردن کلیدهای ترکیبی Win + R و وارد کردن عبارت msconfig در قسمت جستجوی کادر ظاهر شده وارد منو می شوید.
قسمت Boot را در ردیف بالا انتخاب کنید و گزینه Safe Boot را در پایین فعال کنید. روی OK کلیک کنید و سیستم را ریستارت کنید.
روش دوم استفاده از منوی لاگین ویندوز است. از سیستم خود خارج شوید (Sign Out) یا آن را ریستارت کنید و منتظر بمانید تا وارد قسمت Login شود. یعنی قسمتی که با وارد کردن رمز وارد ویندوز می شوید. در این قسمت رمز عبور وارد نمی کنید و ویندوز را وارد نمی کنید. زیرا برای ورود به قسمت Safe Mode باید کلید Shift را نگه دارید و همزمان روی گزینه Power در سمت راست تصویر کلیک کنید تا Restart ظاهر شود. روی این گزینه کلیک کنید.
در منوی آبی باز شده، سه گزینه را مشاهده خواهید کرد. گزینه وسط (عیب یابی) را انتخاب کنید. سپس بر روی گزینه دوم یعنی Advanced Options و در مرحله سوم بر روی آخرین گزینه یعنی Startup Settings کلیک کنید.
در این قسمت ویندوز از شما می خواهد که سیستم را ریستارت کنید که باید با کلیک بر روی این گزینه در سمت راست تصویر این کار را انجام دهید. پس از راه اندازی مجدد کامپیوتر، لیستی از گزینه ها را مشاهده می کنید، گزینه های مربوط به حالت امن بین اعداد 4 تا 6 قابل مشاهده است. اگر می خواهید در حالت ایمن به اینترنت دسترسی داشته باشید، باید گزینه 5 را انتخاب کنید، همچنین می توانید گزینه 4 را انتخاب کنید تا وارد حالت امن معمولی شوید.
توجه داشته باشید که انتخاب در این منو به این صورت است که اگر مثلاً می خواهید گزینه 5 را انتخاب کنید باید کلید F5 را فشار دهید.
13. فروشگاه مایکروسافت را مجدداً ثبت کنید
در برخی موارد، ثبت مجدد برنامه می تواند بسیاری از مشکلات آن را برطرف کند. می توانید از این روش در فروشگاه نیز استفاده کنید. برای این کار ابتدا Powershell را در کادر جستجوی ویندوز وارد کنید. یک نماد آبی با چهار گزینه در سمت راست ظاهر می شود. برای دسترسی به کنترل پنل Powershell روی Run as administrator کلیک کنید.
آدرس زیر را تایپ کنید، سپس Enter را فشار دهید. به این روش ساده عملیات ثبت مجدد فروشگاه انجام می شود. راه اندازی مجدد ویندوز پس از این عملیات اختیاری است!
لینک دانلود فایل حاوی آدرس
بیشتر بخوانید: نحوه انتقال برنامه های نصب شده در ویندوز 10
14. Windows Update Reset
Services را در نوار جستجوی ویندوز وارد کنید. نماد چرخ دنده به همراه پنج گزینه در سمت راست نمایش داده می شود که باید مانند دستورات قبلی Run as administrator را انتخاب کنید.
Windows Update را از بین سرویس هایی که ظاهر می شود پیدا کنید و روی آن راست کلیک کرده و Stop را انتخاب کنید.
سپس وارد My Computer شده و در قسمت آدرس C:Windows را وارد کنید تا به این مسیر هدایت شوید.
پوشه SoftwareDistribution را پیدا کرده و نام آن را به SoftwareDistribution.old تغییر دهید. به قسمت سرویس برگردید و روی Windows Update کلیک راست کرده و از منوی ظاهر شده گزینه Start را انتخاب کنید تا عملیات به روز رسانی از سر گرفته شود. به فروشگاه بروید و بررسی کنید که آیا مشکل ادامه دارد یا خیر.
15. تغییر منطقه کامپیوتر
همچنین کاربران می توانند با فشردن دکمه های ترکیبی win + I وارد تنظیمات ویندوز شوند سپس در قسمت Time and language و انتخاب گزینه Region، ناحیه کامپیوتر را روی آمریکا قرار دهند تا مشکل دانلود از استور برطرف شود.
16. ویندوز را ریست کنید
به عنوان آخرین راه حل، ریست کردن ویندوز پیشنهاد می شود. البته بعید است که میل به دانلود از فروشگاه مایکروسافت آنقدر قوی باشد که کاربر را مجبور به ریست کردن ویندوز کند. اما با گفتن این موضوع، می توانید این راه حل را به عنوان یک راه حل تقریبا قطعی برای هر مشکلی در نظر بگیرید. برای این کار کافیست به این آدرس رفته و مراحل ریست ویندوز و نصب مجدد آن را با جزئیات انجام دهید.
بیشتر بخوانید: چگونه ویندوز 10 را دوباره نصب کنیم؟
اگر راه های دیگری برای رفع مشکل دانلود برنامه ها و بازی ها از فروشگاه مایکروسافت وجود دارد که می شناسید، در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید.
منبع: guidancetech
مایکروسافت استور اولین بار در 29 فوریه 2012 در کنار ویندوز 8 راه اندازی شد. در واقع ویندوز استور برای نصب برنامه های مختص سیستم عامل ویندوز طراحی و ارائه شده است و برنامه های رایگان و پولی در دسترس هستند. اما گاهی اوقات کاربران از عدم دسترسی به ویندوز استور، عدم امکان دانلود برنامه از فروشگاه مایکروسافت و مشکلات فعال سازی آن خبر می دهند. در این مقاله از میزبان وب فامگ مشکلات کلی فروشگاه در ویندوز را برای شما بیان می کنیم. در پایان می توانید از این قابلیت جذاب ویندوز برای دانلود هر برنامه ای که می خواهید استفاده کنید.
مشکل مایکروسافت استور را برطرف کنید
وقتی برنامه ای در کامپیوتر مشکل دارد، اگر تازه کار هستید، نمی دانید منبع اصلی این مشکل چیست؟ بنابراین، شما باید تمام روش ها را برای رفع مشکل در یک برنامه امتحان کنید تا دلیل اصلی وقوع آن را درک کنید. راه های مختلفی برای رفع مشکلات ویندوز استور وجود دارد که در زیر به رایج ترین آنها می پردازیم. اساساً کاربران با مشکلاتی مانند دانلود نکردن برنامه از ویندوز استور، عدم دسترسی به مایکروسافت استور و باز نکردن فروشگاه مواجه هستند.
1. مشکل ویندوز استور را از طریق عیب یابی حل کنید
مایکروسافت برنامه ای به نام Troubleshooter دارد که سیستم شما را اسکن می کند و می تواند مشکلات دسترسی به ویندوز استور را شناسایی کند. در صورت امکان، این عیب یاب ویندوز به طور خودکار بدون ایجاد مزاحمت برای کاربر، مشکل را حل می کند. بنابراین، در اولین قدم برای رفع مشکلات مایکروسافت استور، به عیبیابی میپردازیم. برای دسترسی به این برنامه، یعنی عیب یابی، به سادگی:
با میانبر win + i به تنظیمات ویندوز دسترسی پیدا کنید.
به بخش به روز رسانی و امنیت مراجعه کنید.
سپس از گزینه Troubleshoot به بخش Windows Store Apps بروید.
در مرحله بعد بسته به مشکلی که در سیستم مایکروسافت استور شما پیش آمده گزینه هایی برای شما نمایش داده می شود. در اکثر موارد ایمیل شما در سیستم ثبت نمی شود.
⚫🔴 نکته: یکی از مواردی که معمولا در این زمینه پیش می آید، ثبت نشدن ایمیل در سیستم است که با تایپ یا ایجاد ایمیل خود به راحتی می توانید آن را برطرف کنید. در این زمینه می توانید از مقاله آموزشی از طریق ایمیل نیز استفاده کنید. در این حالت مانند تصویر زیر کافیست روی گزینه Add account کلیک کرده و ایمیل خود را تنظیم کنید.
2. تغییر منطقه برای فروشگاه مایکروسافت
این روش راه حل اصلی و بهترین روش برای رفع مشکل باز نشدن ویندوز استور است! اگر هیچ یک از روش های بالا برای رفع مشکل مایکروسافت استور روی سیستم شما جواب نداد، این روش یعنی تغییر ناحیه ویندوز بهترین روش برای آدرس های IP ایرانی است و در 99 درصد موارد مشکل عدم دسترسی به اپ استور مایکروسافت را حل می کند.
این روش برای اکثر کاربران ایرانی که می خواهند از فروشگاه مایکروسافت استفاده کنند توصیه می شود!
برای تغییر منطقه و حل مشکل Windows App Store، فقط:
به تنظیمات ویندوز بروید. (کلیدهای صفحه کلید Windows + i را همزمان فشار دهید.)
روی قسمت Time and language کلیک کنید.
بخش تنظیمات منطقه را باز کنید. (همچنین می توانید این مورد را در منوی Start پیدا کنید.)
در قسمت تنظیمات کشور آن را روی کشوری غیر از ایران قرار دهید.
سیستم را ریستارت کنید.
3. بررسی زمان و تاریخ کامپیوتر
تنظیمات زمان راه دیگری برای رفع مشکل باز نشدن ویندوز استور و دسترسی است. تنظیم تاریخ و ساعت در رایانه یکی از راه حل هایی است که در اکثر موارد اپ استور ویندوز را فعال می کند.
ممکن است عجیب به نظر برسد، اما فروشگاه به زمان و تاریخ سیستم شما حساس است و اگر به درستی تنظیم نشده باشد، میتواند از کار کردن اپ استور ویندوز جلوگیری کند.
برای حل این مشکل، به سادگی مراحل زیر را دنبال کنید:
تنظیمات ویندوز را باز کنید. (می توانید از کلیدهای میانبر Windows+i استفاده کنید.)
برای تنظیم تاریخ و زمان رایانه، به زمان و زبان مراجعه کنید.
تنظیم خودکار زمان را فعال کنید و گزینه های منطقه زمانی را به طور خودکار تنظیم کنید.
4. اپ استور ویندوز را بازنشانی کنید
راه دیگر برای رفع مشکلات اپ استور ویندوز، بازنشانی آن است که داده های ذخیره شده برنامه مایکروسافت استور را پاک کرده و به حالت پیش فرض باز می گرداند. اگرچه این تنظیمات شما را حذف می کند، اما هیچ برنامه ای را که خریداری کرده اید از دست نخواهید داد. برای بازنشانی ویندوز استور، به سادگی:
به تنظیمات ویندوز بروید. (ویندوز + آی)
به بخش برنامه ها مراجعه کنید.
فروشگاه App را پیدا کنید.
روی گزینه های پیشرفته کلیک کنید.
در صفحه باز شده روی دکمه Reset کلیک کنید.
با این کار دادههای Windows Store پاک میشود، بنابراین در صفحهای که باید دوباره روی Reset کلیک کنید، اخطاری دریافت خواهید کرد.
5. کش را پاک کنید
پاک کردن حافظه پنهان برنامه مایکروسافت استور یا بهروزرسانیهای آن میتواند مشکلات فروشگاه را برطرف کند. در واقع، بسیاری از مشکلات برنامه های ویندوز با پاک کردن کش از بین می روند، بنابراین فقط باید مراحل زیر را یکی پس از دیگری دنبال کنید:
برنامه Run را باز کنید. (کلیدهای ترکیبی windows + r را فشار دهید.)
در برنامه Run wsreset.exe را تایپ کرده و OK کنید.
سپس منتظر بمانید تا سیستم کش را پاک کند.
پس از چند ثانیه، این صفحه به طور خودکار بسته می شود و کش ویندوز استور پاک می شود.
اساساً این راه حل مسئول باز نشدن ویندوز استور خواهد بود و پس از آن Windows App Store به صورت خودکار باز می شود. اگر این روش جواب نداد، تکنیک های دیگر را امتحان کنید.
6. مشکل فروشگاه App را با ویرایش رجیستری برطرف کنید
اگر زمانی که میخواهید برنامهای را از فروشگاه مایکروسافت دانلود یا بهروزرسانی کنید، با خطای اتصال به اینترنت مواجه شدید، باید با دنبال کردن مراحل زیر مشکل دانلود از فروشگاه ویندوز را برطرف کنید:
برای دسترسی به فروشگاه ویندوز و رفع مشکلات دانلود برنامه ها، برنامه Run را در مرحله اول اجرا کنید. (از کلیدهای ترکیبی windows + r استفاده کنید.)
regedit را تایپ کرده و OK کنید.
به آدرس زیر در ویرایشگر رجیستری بروید:
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionNetworkListProfiles
روی Profiles کلیک راست کرده و Permissions را انتخاب کنید.
سپس گزینه Replace all child permission entries with inheritable permission entries از this object را فعال کنید.
در نهایت سیستم خود را ریستارت کنید.
7. تنظیمات پروکسی خود را بررسی کنید
استفاده از سرویس اینترنت ضعیف یا آدرسهای IP مختلف و متفاوت که غیرعادی به نظر میرسند نیز میتواند دلیل دیگری برای ایجاد مشکل در فروشگاه مایکروسافت باشد. برای جلوگیری از این مشکل، ابتدا برنامه های تغییر آدرس IP را غیرفعال کنید، سپس:
به تنظیمات ویندوز بروید. (از کلیدهای میانبر Windows + i استفاده کنید.)
به بخش شبکه و اینترنت مراجعه کنید.
روی قسمت Proxy در ستون سمت چپ صفحه کلیک کنید.
تنظیمات خود را مطابق تصویر زیر انجام دهید.
8. تغییر DNS در ویندوز
آخرین روش برای رفع مشکل ویندوز مایکروسافت استور، تغییر DNS است. برای رفع مشکل فروشگاه مایکروسافت با تغییر DNS، کافی است مراحل ذکر شده را دنبال کنید:
به تنظیمات ویندوز بروید. برای این کار می توانید روی نماد ⚙ در منوی شروع کلیک کنید.
گزینه Network and Internet را انتخاب کنید.
در بخش Wi-Fi، روی Change adapter options کلیک کنید.
روی Wi-Fi کلیک راست کرده و Properties را انتخاب کنید.
در این ارتباط از موارد زیر استفاده کنید، گزینه Internet Protocol version 4 را پیدا کرده و بر روی آن کلیک کنید.
سپس روی properties کلیک کنید و در قسمت General اطلاعات زیر را وارد کنید:
گزینه Use the following DNS server addresses را فعال کنید.
در فیلد اول 8.8.8.8 و در فیلد دوم 8.8.4.4 را وارد کنید.
در نهایت بر روی دکمه ok کلیک کنید.
در این مقاله سعی کرده ایم مشکل اپ استور مایکروسافت را در ویندوز برطرف کنیم. هر یک از این راه حل ها می تواند مشکل مایکروسافت استور شما را برطرف کند تا بتوانید برنامه های مورد نظر خود را دانلود کنید. اگر مشکل عدم دسترسی یا دانلود برنامه از اپ استور ویندوز دارید، لطفا تجربیات خود را با ما در میان بگذارید. 😎