چرا برنامه در گوشی نصب نمیشود
چرا برنامه روی گوشی من نصب نمی شود؟ نصب نکردن برنامه بر روی گوشی اندرویدی یکی از رایج ترین سوالات و مشکلاتی است که هنگام استفاده از نمونه های مختلف گوشی های اندرویدی سامسونگ، شیائومی و هواوی با آن مواجه می شوید. به عنوان یک کاربر باید ریشه مشکل مربوط به نصب نشدن برنامه روی گوشی اندرویدی خود را پیدا کرده و در اسرع وقت آن را برطرف کنید.
دلایل نصب نشدن این برنامه بر روی گوشی اندرویدی می تواند متنوع باشد، اما متداول ترین آنها توسط کارشناسان شناسایی شده است. در این مقاله به مثال های مختلفی از دلایل عدم نصب اپلیکیشن روی گوشی اندروید می پردازیم و به شما آموزش می دهیم که چگونه نصب نشدن اپلیکیشن را در گوشی اندرویدی برطرف کنید.
از بهترین کارشناسان شهر خود نقل قول رایگان دریافت کنید، با آنها گپ بزنید و بهترین را انتخاب کنید.
ثبت سفارش تعمیرات موبایل و تبلت
بسیاری از کاربران تلفن های اندرویدی به طور اتفاقی به نصب کننده های برنامه مانند Google Play دسترسی پیدا کرده اند، اما علیرغم تلاش های فراوان نتوانسته اند این برنامه را روی تلفن همراه خود نصب کنند.
موضوع نصب نشدن اپلیکیشن روی گوشی اندرویدی برندهای مختلف مانند سامسونگ، شیائومی و هواوی بارها کاربران را برای استفاده از امکانات یک اپلیکیشن خاص بر روی گوشی با مشکلات پیچیده ای مواجه کرده است. علت نصب نشدن برنامه بر روی گوشی اندرویدی مشابه سایر مشکلات سیستمی انواع گوشی ها بوده و شناخت و رفع آن برای مردم یک ضرورت شده است.
گاهی اوقات پس از دانلود یک برنامه در سیستم عامل محبوب و پرکاربرد اندروید، امکان اجرا و بازکردن آن بر روی گوشی های برندهای مختلف وجود ندارد. این مشکل به نوبه خود می تواند ساعت ها را هدر دهد و روند کاری و کسب و کار شما را مختل کند.
یکی از گامهای اساسی برای تشخیص مشکل و رفع نصب نشدن برنامه در گوشی اندروید، دانستن دلایل این رویداد است. مشکلات رایجی مانند پر شدن حافظه، دانلود از سایت های ناشناس، دانلود از شبکه های اجتماعی، حافظه پنهان گوشی، اجرا نشدن تنظیمات و موارد مشابه برای شناسایی دلیل نصب نشدن اپلیکیشن روی گوشی اندرویدی بسیار قابل مشاهده است.
در این مقاله سعی داریم این مشکلات را بررسی کرده و روش هایی را برای حل آنها پیشنهاد کنیم. بنابراین در این قسمت به رایج ترین دلایل عدم نصب برنامه بر روی گوشی اندروید از دیدگاه تعمیرکاران انواع گوشی های اندرویدی اشاره شده است.
پس از بررسی دلایل ذکر شده، امتحان هر یک از مراحل و روش های ارائه شده در این قسمت تاثیر بسزایی در رفع مشکل نصب نشدن برنامه بر روی گوشی اندرویدی دارد. برای رفع نصب نشدن برنامه روی گوشی، هنگام انجام هر یک از این کارها مراقب باشید.
1. حافظه کامل گوشی
حافظه گوشی یکی از بارزترین دلایل نصب نشدن اپلیکیشن ها در گوشی های اندرویدی است. برای جلوگیری از مواجه شدن با این مشکل، هنگام خرید گوشی، نیاز به انتخاب عملکرد حافظه داخلی را در نظر بگیرید.
اگر از این دلیل مطمئن هستید، با انتقال اطلاعات به یک حافظه خارجی امن، فضای کافی برای دانلود و نصب برنامه بر روی گوشی مورد نظر خود ایجاد کنید.
2. مورد منابع ناشناس در تنظیمات تلفن فعال نیست
به یاد داشته باشید هنگام تهیه و تنظیم گوشی به تنظیمات دانلود و نصب برنامه توجه کافی داشته باشید. گاهی عدم توجه به این نکات کلیدی کوچک منجر به مشکل نصب نشدن اپلیکیشن روی گوشی اندرویدی می شود.
در این مورد ما در مورد بخش امنیتی گوشی های اندرویدی به نام منابع ناشناخته صحبت می کنیم. وظیفه این بخش جلوگیری از دانلود و اجرای برنامه از منبع ناشناس است. برای رفع مشکل نصب نشدن برنامه در اندروید، منابع ناشناس را به روش های زیر فعال کنید:
تنظیمات را وارد کنید.
سپس عبارت “unknown” را در تنظیمات جستجو کنید.
در صفحه باز شده گزینه Unknown sources را فعال کنید.
حتما برنامه ها را طوری نصب کنید که هم از منبع دانلود (یعنی همان سایت) و هم فایل نصب مطمئن شوید، یعنی هر دو مورد اعتماد هستند.
3. دانلود برنامه از سایت های غیر معتبر
با جستجوی یک برنامه در وب و گوگل، نمونه های زیادی از پلتفرم های راه اندازی شده برای دریافت برنامه به شما نمایش داده می شود. اما بهترین گزینه همچنان معروف ترین سایت ها است. اگر اپلیکیشنی را از سایتی غیرقابل اعتماد دریافت کنید، ممکن است هنگام اجرای برنامه با مشکل نصب نشدن آن بر روی گوشی اندرویدی خود مواجه شوید.
4. نیاز به تنظیم مجدد تنظیمات پس از نصب برنامه بر روی گوشی
شاید شما قبلاً تنظیمات گوشی را بر اساس خاصی تنظیم کرده باشید که مانع از نصب برنامه بر روی گوشی اندرویدی شما شده است.
بنابراین با استفاده از مراحل زیر، نصب نشدن برنامه در گوشی اندروید را با بازنشانی تنظیمات برنامه برطرف کنید.
تنظیمات گوشی را در منوی کاربر وارد کنید.
کمی پایین بروید تا به گزینه Applications برسید.
سپس 3 نقطه عمودی را انتخاب کنید.
از میان گزینه های فعال، آخرین مورد یعنی Reset app preferences را انتخاب کنید.
5. برنامه را روی گوشی نصب نکنید زیرا کارت SD شناسایی نمی شود
یکی دیگر از دلایل خطای نصب نشدن اپلیکیشن در انواع گوشی های اندرویدی، شناسایی نشدن کارت حافظه گوشی است. برای حل مشکل عدم نصب برنامه بر روی گوشی اندروید، در این صورت باید کارت حافظه را Mount کنید.
البته بسیاری از گوشی های هوشمند جدید این کار را به صورت خودکار انجام می دهند، اما اگر کارت SD گوشی شما نصب نشده است، می توانید مراحل زیر را دنبال کنید:
گزینه تنظیمات تلفن را انتخاب کنید.
وارد بخش Storage شوید.
به گزینه SD card اشاره کنید، سپس از بین گزینه ها، mount را انتخاب کنید.
پس از انجام این مراحل، برنامه را دوباره نصب کنید. اگر همچنان با مشکل عدم نصب برنامه بر روی گوشی اندرویدی خود مواجه هستید، یک بار حافظه را فرمت کنید.
6. برای نصب اپلیکیشن دسترسی ایجاد کنید.
برای دریافت اپلیکیشن می توانید از سه روش برای دانلود اپلیکیشن از گوگل پلی، سایت های معتبر یا رسانه های اجتماعی استفاده کنید. در هر یک از موارد اول و دوم، برنامه به صورت روتین اجرا می شود. اما در حالت سوم ممکن است به دلیل نیاز به فعال کردن گزینه Install unknown apps در تنظیمات گوشی، برنامه بر روی گوشی اندرویدی نصب نشود.
برای رفع این مشکل وارد قسمت APP گوشی شده و در قسمت تنظیمات گزینه Installknownknown apps را فعال کنید.
7. مشکل نصب نشدن برنامه در گوشی اندروید را با کش کردن نصب کننده بسته برطرف کنید
این گزینه مستقیماً با عملیات نصب برنامه در گوشی مرتبط است. از آنجایی که امکان کش در حین نصب برنامه بسیار کم است، پیشنهاد ما حذف کش Package Installer برای جلوگیری از این مشکل است.
برای انجام این کار، تنظیمات را در منوی کاربر وارد کنید، سپس عبارت Package Installer را در جستجوی تنظیمات تایپ کنید و در نهایت کش ذخیره را پاک کنید، سپس برنامه را نصب کنید.
8. نسخه برنامه قدیمی یا حاوی ویروس است.
مشکلاتی که هنگام اجرای یک برنامه رخ می دهد، مانند برنامه نصب نشده بر روی تلفن Android، ممکن است به دلیل نسخه قدیمی دانلود شده و عدم پشتیبانی آن باشد. بنابراین، برنامه های قدیمی که روی گوشی کار نمی کنند را حذف و دوباره نصب کنید. علاوه بر این، برخی از برنامه ها گاهی اوقات تبدیل به بدافزار یا ویروس شده و جدای از اجرا نشدن، با اختلال در عملکرد گوشی شما همراه هستند.
نداشتن فضای کافی، منبع ناشناخته فعال نیست، کارت SD شناسایی نشد، دانلود برنامه از منبع نامعتبر، روت نشدن گوشی، مطابقت نداشتن کدهای برنامه از شایع ترین موارد مشکل در گوشی های اندرویدی هنگام نصب و اجرای برنامه است. ، که باید بررسی و اصلاح شود.
تداوم این عیوب در صورت ویروسی شدن گوشی با مشکلات نرم افزاری و خرابی برخی از قطعات همراه است. بنابراین، پس از بررسی دلایل ذکر شده در این مقاله، در صورت تکرار این مشکل، با متخصصان این حوزه مشورت کرده و برای رفع آن تلاش کنید.
در این مقاله سعی شده است تمامی دلایل نصب نشدن اپلیکیشن بر روی گوشی اندرویدی را توضیح دهیم و نحوه رفع این مشکل را به زبان ساده بیاموزیم. اگر با وجود راهنمای ذکر شده باز هم نتوانستید اپلیکیشن را روی گوشی خود نصب کنید، از کارشناسان تعمیرات موبایل کمک بگیرید.
اگر صاحب یک گوشی اندرویدی هستید، احتمالاً هنگام نصب دستی یا به روز رسانی برنامه ها از طریق فایل APK، با خطای App Not Installed یا App Not Installed آشنا هستید. در واقع، محتمل ترین دلیلی که می توان برای این مشکل در نظر گرفت، عدم سازگاری اپلیکیشن با نسخه اندروید یا رابط کاربری گوشی شماست که تا حد زیادی درست است. اما این تنها دلیل ممکن نیست.
نصب برنامه در اندروید ممکن است به دلایل مختلفی با خطا مواجه شود و متاسفانه Android Package Installer دلیل نصب نشدن این برنامه یا کد خطای آن را مشخص نمی کند. مگر اینکه برنامه را از طریق Android Debugging Bridge (ADB) نصب کنید و کد خطا را ببینید. بنابراین برای رفع این مشکل باید دلایل مختلف این مشکل را بررسی کنید و از روش های مختلف عیب یابی استفاده کنید. در این مقاله به دلایل مختلف نصب نشدن این اپلیکیشن روی گوشی های اندرویدی می پردازیم و به شما می گوییم که چگونه آن را برطرف کنید.
دلایل نصب نشدن برنامه در اندروید
ممکن است برنامه به درستی صادر نشده باشد یا فایل های داخلی آن به دلیل دانلود نادرست یا دستکاری ناقص یا آسیب دیده باشد.
فضای ذخیره سازی گوشی تقریبا پر است و فضایی برای نصب برنامه وجود ندارد
نسخه برنامه دانلود شده قدیمی تر از نسخه نصب شده است.
این برنامه با روش جدید بسته نرم افزاری (aab) صادر شد و در نهایت به یک APK تقسیم شده تبدیل شد که به روش معمول از طریق بسته نصب کننده اندروید قابل نصب نیست.
فایل Android Manifest که حاوی مجوزها و دسترسی برنامه است، دسترسی بیش از حد، متناقض یا تعریف نشده در نسخه فعلی تلفن Android یا رابط کاربری آن دارد.
حداقل نسخه SDK تنظیم شده برای برنامه در فایل build.gradle باید بالاتر از نسخه SDK Android شما باشد.
APK برنامه هیچ امضایی ندارد یا امضای فعلی آن با امضای نسخه نصب شده مطابقت ندارد.
عدم نصب برنامه ها در برخی از امکانات ذکر شده را می توان با دانستن منبع مشکل برطرف کرد، برای مثال عدم نصب نسخه قدیمی برنامه بر روی نسخه ای که جدیدتر از آنچه به نظر می رسد، و باید جدیدتر را حذف کنید. ابتدا نسخه، سپس نسخه قدیمی را نصب کنید. یا اگر پیام پر بودن حافظه را در بخش اعلان ها مشاهده کردید، باید حداقل دو گیگابایت فضای ذخیره سازی آزاد کنید.
برخی از احتمالات دیگر نیاز به عیب یابی دارند که در ادامه روش های ممکن برای عیب یابی و رفع نصب نشدن برنامه در اندروید را شرح خواهیم داد. توجه داشته باشید که قبل از هر کاری، اگر نسخه ای از این برنامه را روی گوشی خود نصب کرده اید و می خواهید نسخه دانلود شده را نصب کنید، باید نسخه نصب شده را از گوشی خود حذف کرده و سپس عیب یابی کنید.
مشکل نصب نشدن برنامه در اندروید را برطرف کنید
1. کدهای برنامه را تغییر دهید
گاهی با تغییر کدهایی مثل نسخه SDK یا نسخه اندروید مشکل نصب نشدن برنامه حل می شود. برای این منظور برنامه ای به نام APK Editor در گوشی اندروید وجود دارد که برای ویرایش رایج و سریع فایل های APK استفاده می شود.
برنامه ویرایشگر APK را نصب کنید.
برنامه را باز کنید و روی Select Apk File ضربه بزنید. حالا فایل APK مورد نظر را از حافظه گوشی خود پیدا کرده و انتخاب کنید.
روی گزینه Common Edit ضربه بزنید.
در اینجا، مسیر نصب پیش فرض را از محل نصب به سایر گزینه های موجود برای گوشی خود تغییر دهید.
اگر نسخه ای از برنامه را روی گوشی خود نصب کرده اید و آخرین نسخه آن نصب نیست، سعی کنید نسخه برنامه را به همان نسخه نصب شده روی گوشی خود از نسخه بخش Code تغییر دهید یا حداقل نسخه SDK را به نسخه Android SDK فعلی خود تغییر دهید. . توجه داشته باشید که نسخه SDK با نسخه OS متفاوت است و برای دانستن بیشتر، نسخه اندروید خود و همچنین نسخه SDK را در اینترنت جستجو کنید.
در نهایت گزینه Save را بزنید تا APK جدید صادر شود.
2. APK های ارائه شده را نصب کنید
اگر برنامه ای که می خواهید نصب کنید نصب نمی شود، یکی از دلایل احتمالی این است که برنامه با فرمت aab یا Android App Bundle منتشر شده است. در این حالت کد برنامه APK یا base.apk از فایل هایی مانند پیکربندی (Device Configuration) و ویژگی های اضافی جدا می شود.
در واقع، فایلهای APK معمولی شامل تمام منابع و تنظیمات لازم (مانند DPI صفحه، معماری پردازنده، عناصر گرافیکی و تنظیمات برنامه) برای هر مدل دستگاه است و هنگام نصب برنامه، حتی مواردی را که گوشی شما به آن نیاز ندارد نصب میکند. این سرعت پر شدن حافظه را افزایش می دهد. گوگل راه حل جدیدی برای این مشکل ارائه کرده و مکانیزم انتشار اپلیکیشن جدیدی به نام Android App Bundles را معرفی کرده است.
در این مکانیسم، کدهای کامپایل شده را از اپلیکیشن برای ایجاد APK نهایی دریافت می کند و فایل های پیکربندی را در APK های جداگانه منتشر می کند و هنگام دانلود اپلیکیشن یا از گوگل پلی یا هر فروشگاه دیگری که از این روش استفاده می کند، فقط پیکربندی مربوط به دستگاه دانلود می شود بنابراین، اگر از برنامه خارج شوید، فقط فایل base.apk تولید می شود. در چنین شرایطی، تمام APK ها باید استخراج و در یک فایل قرار داده شوند و همزمان نصب شوند. اما با Android Package Installer نمی توان این کار را انجام داد و مراحل نصب با خطا مواجه می شود.
برای حل مشکل نصب برنامه های تقسیم شده، باید از برنامه های توسعه یافته برای نصب Split APK مانند SAI استفاده کنید و تمام APK های مورد نیاز برای نصب برنامه را داشته باشید.
نصب کننده SAI یا Split APK را نصب کنید.
برنامه را باز کنید و روی Install APKs ضربه بزنید و به مسیری که فایلهای APK برنامه در آن قرار دارند بروید. در مرحله بعد، تمام APK های مربوط به این برنامه را انتخاب کرده و روی گزینه Select ضربه بزنید.
روی Install ضربه بزنید و در پنجره پاپ آپی که ظاهر می شود دوباره Install را انتخاب کنید. منتظر بمانید تا برنامه نصب شود.
3. Google Play Protect را غیرفعال کنید
گاهی اوقات Google Security Shield یا Google Play Protect از نصب برنامهها جلوگیری میکند، که ممکن است به دلایل مختلفی از جمله شناسایی برنامه بهعنوان بدافزار یا حاوی کدی باشد که میتواند به طور مستقیم یا غیرمستقیم امنیت برنامه را به خطر بیندازد. اگر برنامهای نصب نمیشود، ابتدا سعی کنید Google Security Shield را با اطمینان از معتبر بودن منبع دانلود و ناشر برنامه، غیرفعال کنید، سپس برنامه را نصب کنید. برای این کار مراحل زیر را دنبال کنید:
Google Play را باز کنید و روی عکس نمایه خود ضربه بزنید.
گزینه Play Protect را انتخاب کنید.
روی نماد چرخ دنده در بالا ضربه بزنید.
گزینه Scan apps with Play Protect را غیرفعال کنید.
4. یک برنامه بدون امضا را امضا کنید
یکی از دلایل مهم نصب نشدن برنامه، تغییر یا عدم وجود امضا است. برای نصب برنامه ای با امضای متفاوت، کافی است نسخه قبلی را حذف کرده و نسخه جدید را نصب کنید. با این حال، برای یک برنامه بدون امضا، باید آن را با استفاده از ZipSigner امضا کنید.
برنامه ZipSigner را از GitHub دانلود و نصب کنید.
به برنامه اجازه دهید از مسیر Settings > Apps > ZipSigner > Permissions > Files & Media به حافظه تلفن دسترسی پیدا کند.
برنامه را باز کرده و گزینه Choose Input/Output را انتخاب کنید. سپس به مسیری که فایل APK در آن قرار دارد بروید و آن را انتخاب کنید.
در صورت تمایل مسیر خروجی فایل را در قسمت Output به مسیر دلخواه تغییر دهید سپس گزینه Sign File را بزنید و APK جدید را نصب کنید.
5. تنظیمات برگزیده برنامه را بازنشانی کنید
گاهی اوقات بازنشانی تنظیمات تعریف شده توسط سیستم عامل برای برنامه ها (مانند دسترسی یا برنامه های پیش فرض) می تواند به حل مشکل کمک کند. این بازنشانی روی دادههای برنامه تأثیری ندارد.
تنظیمات گوشی را باز کنید و به قسمت Applications بروید.
روی سه نقطه بالا ضربه بزنید، Reset app preferences را انتخاب کنید و روی Reset ضربه بزنید.
6. انتقال فایل برنامه از کارت حافظه به حافظه داخلی
اگر APK برنامه روی کارت حافظه خارجی باشد، ممکن است تجزیه بسته APK اغلب با مشکل مواجه شود و برنامه نصب نشود. بنابراین فایل نصب را به حافظه داخلی انتقال داده و نصب کنید.
7. پاک کردن Package Installer Data و Cache
اگر روشهای بالا را امتحان کردهاید و به نتیجه نرسیدهاید، سعی کنید دادهها را از نصبکننده بسته Android که مسئول نصب APK است پاک کنید.
تنظیمات گوشی را باز کنید و به قسمت Applications بروید.
گزینه Show system apps را از منوی سه نقطه بالا یا گزینه Sort را فعال کنید تا برنامه های سیستم را نیز نمایش دهید.
برنامه Package Installer را پیدا کنید و از منوی Storage گزینه Clear Data and Clear Cache را انتخاب کنید.
8. نصب سیستمی برنامه از طریق دسترسی روت
اگر برنامه ای که نصب می کنید از نوع system است یا نسخه ای از این نصب وجود دارد که قابل حذف نیست و نصب نسخه جدید با خطا مواجه می شود، برنامه باید به صورت سیستمی نصب شود. نصب برنامه های کاربردی سیستم فقط با دسترسی ریشه امکان پذیر است. بنابراین این روش برای افرادی که گوشی آنها روت نشده است کارایی ندارد.
یک فایل منیجر (مانند FX) نصب کنید که دسترسی به پوشه های سیستم را فراهم می کند.
فایل APK را کپی کنید و به مسیر سیستم/برنامه بروید. اگر نسخهای از برنامه قبلاً روی تلفن نصب شده است، پوشه برنامه را پیدا کنید و APK قبلی را در پوشهای به همین نام جایگزین کنید.
گوشی را ریستارت کنید.
9. تأیید امضا در اندروید را غیرفعال کنید
یکی دیگر از راه های نصب اپلیکیشن برای گوشی های روت شده، غیرفعال کردن تایید امضا در سیستم عامل است. برای این کار مراحل زیر را دنبال کنید:
Google Play Protect را غیرفعال کنید و Lucky Patcher را نصب کنید.
به برنامه دسترسی root بدهید و از منوی همبرگر بالا گزینه Toolbox را انتخاب کنید.
گزینه Patch to Android را انتخاب کنید و گزینه Signature verification status always true را با Disable signature verification apk تیک بزنید و روی Apply کلیک کنید.
اگر دستگاه ریستارت نشد این کار را انجام دهید و سپس برنامه مورد نظر خود را نصب کنید.
ده راه حل های دیگر
اگر هیچ یک از روش های بالا جواب نداد، این روش ها را نیز امتحان کنید:
فایل smdl2tmpl.asec را از پوشه پنهان .android_secure حذف کنید.
هنگام نصب برنامه، کارت حافظه SD را از دستگاه خارج نکنید یا گوشی را به دستگاه خارجی دیگری متصل نکنید.
ممکن است برنامه ای به دلیل تداخل با برنامه دیگری نصب نشود یا پیش نیاز خاصی نصب نشود. بنابراین اگر فکر می کنید برنامه ای تداخل دارد، آن را حذف کنید.