چرا به فاطمه زهرا می گویند

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین محمد سعید امیری، حوزوی و پژوهشگر با اشاره به ویژگی های اخلاقی حضرت فاطمه (س) گفت: حضرت زهرا (س) به عنوان دختر پیامبر گرامی اسلام (ص) و همسر امیرالمومنین علی (ع) الگوی مناسبی برای همه ما مسلمانان برای پیروی از ولایت است.

وی افزود: در حالی که حضرت علی (ع) 25 سال در خانه آن حضرت سکونت داشت و به سکوت دستور داده شده بود، اما حضرت زهرا (س) همواره از امیرالمومنین (ع) در همه ابعاد زندگی فردی، اجتماعی و سیاسی خود پاسداری می کرد. امام زمان خود می‌دانست و می‌دانست که این موضوع می‌تواند برای ما در عرصه احترام به ولی فقیه زمانه الگویی باشد.

این کارشناس مذهبی با تاکید بر اینکه مادیات برای ائمه معصومین(ع) ارزش و جایگاهی نداشت، گفت: ایشان تا آخرین لحظه عمر خود به دنبال ولایت و ولایت بودند و حضرت زهرا(س) خطبه فدکیه را به این امر ایراد کردند. این بدان معنا نیست که مادیات برای آنها ارزش دارد، بلکه حضرت از این طریق به دنبال حمایت از ولایت بودند.

وی با بیان اینکه زندگی حضرت زهرا(س) جلوه ای از اسلام و سبک زندگی اسلامی است، گفت: یکی از بزرگترین درس های عملی حضرت زهرا(س) حضور فعال در صحنه های اجتماعی و سیاسی با حفظ عفاف است. و حجاب و ارزش های وجودی زنان که در انقلاب اسلامی الگویی برای زنان مسلمان در سراسر جهان شد.

این عالم حوزوی، محبت حضرت فاطمه (س) به پدر بزرگوارش را از دیگر ویژگی های اخلاقی ایشان دانست و گفت: اگر زهرا (س) با کنیه «ماما ابیها» خطاب شود نشان دهنده عظمت و نقش آفرینی است. آن را در بقا و تداوم. این رسالت پدر بزرگوارش است.

به گزارش خبرگزاری «حوزه»، وی افزود: آنچه حضرت زهرا(س) را مادر ابیها و بخشی از وجود حضرت مصطفی(ع) می کند، ویژگی های منحصر به فرد ایشان است که ایشان را در بین زنان جهان متمایز می کند. با این توصیف سبک زندگی فاطمه می تواند الگویی سازنده برای همه زنان اقشار مختلف جامعه باشد.

در پایان حجت الاسلام امیری با اشاره به لقب زهرا برای حضرت فاطمه (س) گفت: زهرا (س) در لغت به معنای نورانی و نورانی است و این کنیه را پیامبر به حضرت صدیقه طاهره (س) داده است. (ها). ) به او داده شد، به طوری که نام دانشگاه الازهر مصر که در زمان فاطمیون در آن کشور تأسیس شد، برگرفته از نام حضرت فاطمه (س) است.

انتهای پیام

حجت الاسلام والمسلمین محمد سعید امیری محقق و محقق حوزوی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری « حوزه » در تهران، با اشاره به ویژگی های اخلاقی حضرت فاطمه (س) گفت: حضرت زهرا (سلام الله علیها) به عنوان دختر پیامبر گرامی اسلام (ص) و همسر امیرالمومنین علی (ع) الگوی خوبی برای همه ما مسلمانان برای پیروی از ولایت است.

وی افزود: در حالی که حضرت علی (ع) 25 سال در خانه خود زندگی کرد و به خاطر جامعه امر به سکوت شد، اما حضرت زهرا (س) همواره از امیرالمومنین (ع) در تمام ابعاد زندگی فردی و اجتماعی خود پاسداری می کرد. . و زندگی سیاسی و امام زمان خود می دانستند و از ایشان حمایت می کردند که این موضوع می تواند در عرصه احترام به ولی فقیه زمانه ما الگویی باشد.

این کارشناس مذهبی با تاکید بر اینکه مادیات برای ائمه معصومین(ع) ارزش و جایگاهی نداشت، گفت: ایشان تا آخرین لحظه عمر خود مشتاق ولایت و ولایت بودند و حضرت زهرا(س) خطبه فدکیه را ایراد کردند. به این معنا نیست که مادیات برای آنها ارزش دارد، بلکه حضرت از این طریق به دنبال حمایت از ولایت بوده است.

وی با بیان اینکه زندگی حضرت زهرا(س) جلوه ای از اسلام و سبک زندگی اسلامی است، گفت: یکی از بزرگترین درس های عملی حضرت زهرا(س) حضور فعال در صحنه های اجتماعی و سیاسی با حفظ عفاف است. و حجاب و ارزش های وجودی زنان که در انقلاب اسلامی الگویی برای زنان مسلمان در سراسر جهان شد.

این عالم حوزوی، محبت حضرت فاطمه (س) به پدر بزرگوارش را از دیگر ویژگی های اخلاقی ایشان دانست و گفت: اگر زهرا (س) با کنیه «مامه ابیها» خطاب شود، این نشان دهنده عظمت و نقش آن حضرت است. او در بقا و تداوم. این رسالت پدر بزرگوارش است.

وی افزود: آنچه حضرت زهرا(س) را مادر ابیها و جزئی از وجود حضرت مصطفی(ع) می کند ویژگی های منحصر به فرد ایشان است که ایشان را در بین بانوان جهان متمایز کرده است. با این توصیف سبک زندگی فاطمه می تواند الگویی سازنده برای همه زنان اقشار مختلف جامعه باشد.

بخونیدش:  چرا کیک تو توستر خمیر میشه

حجت الاسلام امیری در پایان با اشاره به لقب «زهرا» برای حضرت فاطمه (س) گفت: زهرا (س) در لغت به معنای درخشان و درخشان است و این کنیه را پیامبر به حضرت صدیقه طاهره (س) داده است. (S). ) به وی داده شد، بنابراین نام دانشگاه الازهر مصر که در ایام فاطمیون در آن کشور تأسیس شد، از نام حضرت فاطمه (س) گرفته شده است.

42/313

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا