چرا تو آدرس اینترنت سه تا w دارد

اگر به یک شبکه Wi-Fi خانگی وصل می‌شوید، راهنمای روتر خود را بررسی کنید تا نحوه بازنشانی آن را بیاموزید. اغلب می توانید ببینید:

روتر را از برق بکشید و مطمئن شوید که چراغ های روتر خاموش می شوند.

30 ثانیه صبر کنید.

روتر را دوباره به پریز برق وصل کنید و 30 ثانیه صبر کنید تا همه چراغ ها روشن شوند.

اگر پس از انجام این مراحل همچنان مشکل اتصال دارید، با ارائه دهنده خدمات اینترنت یا میزبان شبکه Wi-Fi خود تماس بگیرید.

عدم امکان اتصال به اینترنت با وجود داشتن اتصال Wi-Fi یکی از رایج ترین مشکلاتی است که هنگام کار با ویندوز با آن مواجه می شوید. به احتمال زیاد چندین بار با خطای No Internet Access مواجه شده اید. این ارور در ویندوز با شکل مثلث زرد در کنار آیکون اتصال به اینترنت نمایش داده می شود. اما چگونه می توان مشکل عدم اتصال به اینترنت را با وجود اتصال وای فای در ویندوز حل کرد؟

البته قبل از هر چیز باید یک شبکه خانگی مناسب داشته باشید، برای یافتن اینترنت adsl مناسب شهر خود مطالعه مقاله بهترین اینترنت خانگی را فراموش نکنید.

با وجود این خطا، تا زمانی که اتصال شما به اینترنت برقرار باشد، نمی توانید از آن استفاده کنید. در واقع همه چیز خوب است و اتصال برقرار است، اما در استفاده از اینترنت مشکل دارید و نمی توانید از اینترنت استفاده کنید.

البته راه حل های مختلفی برای حل مشکل عدم اتصال به اینترنت در ویندوز 10 و 11 وجود دارد که در حال حاضر اکثر کاربران از این دو ویندوز استفاده می کنند و به همین دلیل آموزش های ما مربوط به رفع مشکل عدم اتصال به اینترنت می باشد. به اینترنت در دو نسخه آخر ویندوز. البته باید بدانید که روش کلی آموزش داده شده در ویندوز 10 و 11 بسیار شبیه به نسخه های قبلی ویندوز مانند ویندوز 8 و 7 است، بنابراین اگر در حال حاضر از ویندوز 7 یا 8 استفاده می کنید و در اتصال به اینترنت مشکل دارید می توانید از راه حل این مقاله استفاده کنید، با آی تی رسان همراه باشید.

خطای No Internet Access به چه معناست؟

قبل از ادامه، بهتر است بدانید در شبکه اتصال شما چه اتفاقی می افتد که باعث بروز این خطا می شود. برای این کار لازم است اصول اتصال به اینترنت در منزل را برای شما توضیح دهیم.

سیستمی که از آن استفاده می کنید، مانند رایانه شخصی یا لپ تاپ، به یک مودم یا روتر متصل است. در حال حاضر، ما عمدتاً از دستگاهی استفاده می کنیم که هم روتر و هم مودم باشد، به این ترتیب این دستگاه هم اتصال شبکه و هم اتصال شبکه را به دستگاه های داخل برد مانند رایانه شخصی یا لپ تاپ شما مدیریت می کند.

هنگامی که اخطار Connected را دریافت می کنید، هیچ دسترسی به اینترنت یا اتصال Wi-Fi برقرار نمی شود اما در واقع نمی توانید به اینترنت متصل شوید، به این معنی است که رایانه شما با موفقیت به مودم متصل شده است اما نمی تواند به اینترنت متصل شود. همچنین اخطارهای «Not Connected» یا «No Connection Internet» به این معنی است که دستگاه شما به مودم متصل نیست.

به این ترتیب در مرحله اول متوجه می شویم که مشکل عدم اتصال به اینترنت از کجاست، آیا مشکل اتصال به اینترنت در ویندوز وجود دارد یا اینکه مشکل از اتصال مودم به ویندوز است.

در ادامه ده مرحله برای حل مشکل عدم اتصال به اینترنت در ویندوز را به شما آموزش می دهیم. به این ترتیب اگر در اتصال به اینترنت یا مودم مشکل دارید، در این مقاله تمامی راه حل های ممکن برای حل این مشکل را خواهید یافت. اولین قدم این است که اتصال دستگاه های دیگر را بررسی کنید.

بررسی های اولیه برای رفع مشکل عدم اتصال به اینترنت

قبل از هر اقدام دیگری، مهم است که اتصال دستگاه های دیگر به وای فای را بررسی کنید. برای اطمینان از اینکه رایانه شما تنها دستگاهی است که به اینترنت متصل نیست، می توانید از تلفن یا هر دستگاه دیگری در خانه استفاده کنید، آن را وصل کنید. به Wi-Fi بروید و سپس اتصال اینترنت این دستگاه را بررسی کنید. در اینستاگرام و ببینید که آیا پست های جدید برای شما ظاهر می شود یا خیر.

البته، اگر در مدل‌های اندرویدی اتصالی وجود نداشته باشد، روی نماد وای‌فای متقاطع می‌بینید تا به شما اطلاع دهد که به شبکه داده تلفن همراه خود متصل نیستید. در iPhone و iPad، می‌توانید به تنظیمات > Wi-Fi بروید و پیام «No Connection Internet» را علامت بزنید. در غیر این صورت، می توانید با باز کردن صفحه ای در مرورگر خود، اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

بخونیدش:  تو چرا شمع شدی سوختی ای هستی من هایده

اگر کامپیوتر شما تنها وسیله ای است که به اینترنت وصل نمی شود، به این معنی است که اتصال شبکه به مودم و سایر دستگاه ها مشکلی ندارد و مشکل یا سیستم شما یا ویندوز شما یا مسیر اتصال مودم به سیستم شما است. .

اما اگر همه دستگاه ها نتوانند به اینترنت متصل شوند، به احتمال زیاد مشکل از تجهیزات شبکه است. بنابراین، برای عیب یابی شبکه می توانید به خواندن مراحل 6 و 11 ادامه دهید.

بررسی مسیر اتصال مودم به سیستم

اگر سیستم یا لپ تاپ خود را با کابل اترنت به مودم وصل کردید، آن کابل را بررسی کنید، شاید کابل مشکل داشته باشد. همچنین اگر از وای فای استفاده می کنید، مودم را با کابل اترنت سالم به سیستم وصل کنید، شاید لپ تاپ یا سیستم شما دارای وای فای باشد، مثلاً برخی از لپ تاپ ها دکمه ای جداگانه برای اتصال و قطع اتصال وای فای دارند. شاید این دکمه خراب است

اگر مشکل از قسمت سخت افزاری اتصال وای فای یا کابل اترنت بود به احتمال 90 درصد نرم افزاری است و باید با راه حل هایی که ادامه می دهیم رفع شود.

1. سیستم‌ را ری‌استارت کنید

مانند سایر مشکلات، راه اندازی مجدد کامپیوتر یکی از اولین مراحل عیب یابی است. اگر خوش شانس باشید، راه اندازی مجدد رایانه ممکن است برخی از خاموشی های موقت را برطرف کند و به دستگاه اجازه دهد به اینترنت متصل شود.

2. ری‌بوت کردن مودم و روتر

مرحله بعدی راه اندازی مجدد مودم و روتر است. مطمئن شوید که نیازی به تنظیم مجدد آنها ندارید. کافی است دستگاه را از برق بکشید و یک تا دو دقیقه آن را به برق وصل نکنید. مودم را به برق وصل کنید و بگذارید شروع به کار کند. اگر یکی از چراغ ها در هر کدام از آنها روشن نشد، احتمالا مشکل از یک قطعه سخت افزاری است.

اگر پس از راه اندازی مجدد همچنان با ارور No Internet یا No Internet Connection and No Internet Access مواجه شدید، مراحل دیگر را مشاهده کنید.

توجه داشته باشید که دستگاه ها را ریستارت کنید و آنها را ریست نکنید، ریست کردن دستگاه به معنای برگرداندن آن به تنظیمات کارخانه است.

3.دسترسی هرگونه VPN را قطع کنید

استفاده از VPN چندین مزیت دارد که مهمترین آنها ایجاد یک لایه امنیتی برای افزایش حفاظت از داده های شماست. اما گاهی اوقات استفاده طولانی مدت از VPN باعث قطع ارتباط VPN و در نتیجه اینترنت می شود. اگر از VPN استفاده می کنید، آن را قطع کنید.

4. استفاده از ترابل‌شوتینگ ویندوز

اگر مشکل هنوز حل نشد، باید تنظیمات شبکه کامپیوتر را بررسی کنید. یکی از اولین راه های رفع مشکل عدم اتصال به اینترنت استفاده از عیب یاب است، این قابلیت معمولاً مشکلات ساده و ابتدایی را برطرف می کند و استفاده از آن ضرری ندارد.

برای دسترسی به عیب‌یابی شبکه در ویندوز 10، به Settings > Network & Internet > Status بروید و Network Troubleshooter را انتخاب کنید. مراحل را دنبال کنید تا ببینید آیا عیب یاب قادر به تشخیص مشکل است یا خیر.

همچنین در ویندوز 11 می توانید از Settings > System > Troubleshoot > Other troubleshooters > Internet connections به عیب یاب دسترسی پیدا کنید و مشکل خود را حل کنید.

در ویندوز 7، عیب یاب در Start > Control Panel > Troubleshoot > Network and Internet > Network Connections قرار دارد.

5.بررسی تنظیمات آدرس IP

یکی از مراحل کلیدی برای رفع عدم اتصال Wi-Fi به اینترنت این است که مطمئن شوید دستگاه شما یک آدرس IP معتبر دارد. در شرایط عادی در شبکه‌های خانگی، روتر آدرس‌های IP را به دستگاه‌هایی که به آن متصل می‌شوند اختصاص می‌دهد. اگر تنظیمات IP رایانه شما درست نباشد، ممکن است به خطای عدم دسترسی به اینترنت منجر شود. همچنین ممکن است با هشدار عدم وجود پیکربندی IP معتبر Wi-Fi مواجه شوید.

در ویندوز 10، تنظیمات > شبکه و اینترنت > وضعیت را انتخاب کنید. روی Change adapter options کلیک کنید، سپس روی اتصالی که استفاده می کنید دوبار کلیک کنید.

در اینجا روی دکمه Properties کلیک کنید. در لیستی که در وسط پنجره باز می شود، نسخه 4 پروتکل اینترنت را پیدا کنید و روی آن دوبار کلیک کنید. حتماً گزینه Obtain an IP address automatically و Obtain DNS server address automatically را انتخاب کنید. پیکربندی آدرس IP دستی فقط برای کاربران حرفه ای است و برای کاربران عادی توصیه نمی شود. اگر آدرس IP در این صفحه وارد شده است، آن را حذف کنید، احتمالا نامعتبر است.

بخونیدش:  چرا به پژمان جمشیدی پسر بد سینمای ایران می گویند

در نهایت روی OK کلیک کنید و دوباره سعی کنید به اینترنت وصل شوید.

در ویندوز 11 باید وارد Settings شوید، از قسمت Network and Internet می توانید به تنظیمات شبکه دسترسی داشته باشید و در انتهای لیست نمایش داده شده در این صفحه بر روی Advanced network settings کلیک کنید. اکنون روی اتصال اینترنتی مورد استفاده خود کلیک کنید تا لیست کشویی آن باز شود. از این لیست، نمایش مشخصات اضافی را انتخاب کنید.

در پنجره جدید مطمئن شوید که گزینه های IP Address Assignment و DNS Server Assignment روی Automatic (DHCP) تنظیم شده اند. اگر نه، از گزینه Edit برای تنظیم هر دو روی حالت خودکار استفاده کنید.

در ویندوز 7، پس از کلیک راست روی نماد شبکه، Open Network and Sharing Center را انتخاب کنید، سپس روی نام شبکه خود در کنار Connections کلیک کنید. حالا روش های ذکر شده را برای ویندوز 10 ادامه دهید.

6.بررسی وضعیت ISP

اگر هنوز نمی توانید یکی از دستگاه ها را به اینترنت وصل کنید، به احتمال زیاد مشکل از ارائه دهنده خدمات اینترنت (ISP) شماست. اگرچه این به ندرت اتفاق می افتد، ممکن است دلیل عدم ورود شما به این باشد.

در این مرحله برای بررسی اینکه آیا اینترنت مشکلی از مرکز دارد یا خیر و برای دریافت مشاوره بیشتر با ارائه دهنده خدمات اینترنت تماس گرفته و مشکل عدم اتصال به اینترنت وای فای را با وی مطرح کنید.

7.امتحان کردن دستورات کامند پرامپت

ویندوز چندین دستور شبکه را در خط فرمان ارائه می دهد. وقتی در ویندوز به اینترنت دسترسی ندارید، دستوراتی وجود دارد که باید امتحان کنید.

در قسمت جستجوی منوی استارت، cmd را تایپ کنید، سپس روی آن کلیک راست کرده و Run as administrator را انتخاب کنید تا پنجره خط فرمان باز شود.

برای بازنشانی برخی از فایل هایی که ویندوز برای دسترسی به اینترنت نگه می دارد، از این دو دستور استفاده کنید:

netsh winsock reset
netsh int ip reset

اگر دو دستور بالا کار نکردند، IP فعلی خود را آزاد کنید و با دستورات زیر یک IP جدید دریافت کنید:

ipconfig /release
ipconfig /renew

در نهایت تنظیمات DNS خود را با استفاده از دستور زیر بازخوانی کنید:

ipconfig /flushdns

اکنون در این مرحله بهتر است کامپیوتر خود را مجددا راه اندازی کنید. اطمینان حاصل کنید که دستورات در cmd باید دقیقا و بدون هیچ تغییری ایجاد شوند.

8. آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی را غیرفعال کنید

یکی دیگر از سناریوهای احتمالی این است که نرم افزار امنیتی در دستگاه خود دارید که از اتصال شما به اینترنت جلوگیری می کند. طبق گزارشی در سال 2017، آنتی ویروس رایگان Avast بسیاری از کاربران خود را به دلیل قطعی دسترسی از اینترنت محروم کرد. کاربرانی که به صورت دستی آخرین آپدیت آنتی ویروس را نصب کرده بودند، مشکلشان حل شد

هر آنتی ویروسی را که روی دستگاه نصب کرده اید غیرفعال کنید، سپس اتصال اینترنت را بررسی کنید. همچنین ایده خوبی است که رایانه را با برنامه ای مانند Malwarebytes برای یافتن هرگونه بدافزاری که می تواند باعث از دست دادن دسترسی شما به اینترنت شود، اسکن کنید.

9. درایورهای کارت شبکه را به روز کنید

به طور معمول، نیازی به به روز رسانی درایورهای کامپیوتر نیست. اما اگر هنوز برای اتصال به اینترنت مشکل دارید، چاره دیگری ندارید.

اگر یک برنامه به روز رسانی اصلی مانند HP Support Assistant و Lenovo System Update روی رایانه خود دارید، آن را باز کنید و به روز رسانی درایورها را بررسی کنید. در غیر این صورت، سایر برنامه های به روز رسانی درایور به شما کمک می کنند تا آخرین نسخه کارت شبکه خود را نصب کنید.

10. شبکه را ریست کنید

در این مرحله، اگر هیچ یک از روش های بالا کمکی نکرد، راهی جز تنظیم مجدد تنظیمات شبکه وجود ندارد. اگر رایانه از ویندوز 10 استفاده می کند و مشکل اتصال وای فای به اینترنت همچنان ادامه دارد، به بخش تنظیمات شبکه از Settings > Network & Internet > Status بروید.

اکنون روی Network Reset در پایین صفحه کلیک کنید، سپس روی Reset Now کلیک کنید. با این کار همه آداپتورهای شبکه حذف می شوند و تنظیمات شبکه به حالت پیش فرض بازنشانی می شود.

در ویندوز 11 برای ریست کردن شبکه باید به Settings > Network & Internet رفته و روی Advanced network settings کلیک کنید و سپس روی Network reset کلیک کنید.

بخونیدش:  چطور در دریم لیگ به هم وصل شویم

با این راه حل، تمام تنظیمات شبکه شما بازنشانی می شود و باید تنظیمات دستی مانند پیکربندی VPN را دوباره انجام دهید.

متاسفانه چنین راهی در ویندوز 7 وجود ندارد. اما می توانید بخشی از تنظیم مجدد را جعلی کنید. روی نماد شبکه کلیک راست کرده و Open Network and Sharing Center را انتخاب کنید، سپس روی Change adapter settings کلیک کنید. روی اتصالی که استفاده می کنید کلیک راست کرده و Disable را انتخاب کنید. سپس سیستم را ریستارت کرده و دوباره این گزینه را فعال کنید.

11. مودم یا روتر را بازنشانی کنید

وقتی نمی توانید با دستگاهی وصل شوید، باید روتر یا مودم را ریست کنید. برای بازنشانی روتر به حالت کارخانه، به دنبال سوراخ کوچکی روی دستگاه بگردید، معمولاً باید آن را با یک سوزن فشار دهید و چند ثانیه نگه دارید تا دوباره تنظیم شود.

اگر نتوانستید نقاط سوزن روی مودم را پیدا کنید، تنظیمات روتر را وارد کرده و دستگاه را از آنجا ریست کنید.

اگر بعد از انجام تمام این کارها همچنان به اینترنت وصل نشدید، احتمالاً تجهیزات شبکه شما معیوب است.

احتمالا با برداشتن اولین گام ها مشکل عدم اتصال به اینترنت وای فای حل خواهد شد. در حالی که هیچ فرمول کاملی برای رفع مشکلات شبکه وجود ندارد، پیروی از مراحل بالا حداقل اطمینان حاصل می کند که دستگاه های شما به درستی تنظیم شده اند و هیچ مانعی برای مسدود کردن اتصال اینترنت شما وجود ندارد. در نهایت فراموش نکنید که همیشه می توانید از یک متخصص شبکه کمک بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا