چرا تو قران از برف حرفی زده نشده

718- سلام یه سوال داشتم:

چرا در تصمیمات ما از برف خبری نیست، چرا در قرآن به آن اشاره ای نشده است، در شبهاتی که مطرح می کنند می گویند چون خدای قرآن خدایی است که پیامبر کرده و چون پیامبر عرب بوده است. از برف چیزی نمی دانست اگه جواب بدید ممنون میشم

انجمن ها:

http://btid.org/node/96359

نکته اول: واقعیت این است که از سؤالات برخی افراد مشخص می شود که یک بار قرآن را نخوانده اند و اساساً فکر و تفکر نمی کنند، سپس به صورت شانه انداختن و بالا انداختن می کنند! یکی از عادات بسیار قدیمی آنها این است که همیشه «عرب و عجم» بگویند. خب سوالی نیست شکی نیست فقط حدس و گمان است. حالا اگر یکی به آنها بگوید از کجا فهمیدی که در قرآن از برف خبری نیست و می گوید عرب ها سرما ندیده اند، چه می گویند؟ وقتی به جای سؤال کردن، ابتدا واقعیتی را غیرواقعی فرض می کنند و سپس فرض خود را [که به قرآن نسبت می دهند] مطرح می کنند، معلوم می شود که بدون اینکه بفهمند وارد موضع مغرضانه ای شده اند و دنبال چیزی نمی گردند. اصلا جواب بده .

نکته دوم: نه این است که در شبه جزیره عربستان سرما و برف و تگرگ نیامده است و اینطور نیست که مردم به جاهای دیگر سفر نکرده باشند و آنها را ندیده باشند. انگار یکی گفته باشد: چون در شهری مثل تهران یا اصفهان یا مشهد، هوا مرطوب نیست و شارجی نیست، ساکنان این شهرها نمی دانند و نمی فهمند رطوبت هوا یعنی چه؟!

نکته سوم: برف و تگرگ همان بارانی است که از سردی هوا یخ زده است. اگر ذرات کوچک باشند به دانه های برف تبدیل می شوند و اگر بزرگتر باشند و بیشتر یخ بزنند تبدیل به تگرگ می شوند. و هر کس اندکی از قرآن را خوانده باشد، آیات فراوانی را درباره «باران» که ریشه برف و تگرگ است، می داند، هرچند در قرآن کریم برف و تگرگ نیز ذکر شده است:

«آیا نمی‌دانی که خداوند ابری را برمی‌انگیزد، سپس میان آن‌ها ابری پدید می‌آورد، سپس آن را توده‌ای از ابر قرار می‌دهد، از فضا بیرون می‌آید و فرود می‌آید، از آسمان، از کوه‌ها تگرگ می‌آید، پس می‌آید. هر که بخواهد و از هر که بخواهد گرفته می‌شود. آیه 43)

ترجمه: آیا ندیدی که خداوند ابر را (از هر طرف) به نرمی هل می دهد، سپس مهر می زند، سپس غلیظ می کند، سپس می بینی که باران از آن بیرون می آید. او خواهد آمد و برف و تگرگ از آسمان (بالای سر شما) کوه هایی از ابرهای یخ زده ای که در آن است می بارد، پس به همین دلیل به افرادی که می خواهند (در دنیا مجازاتشان کنند) آسیب می رساند. و از هر که بخواهد می گیرد، نورش نزدیک است چشم ها را از بین ببرد.

نکته چهارم: با همه این اوصاف، اگر اسم چیزی در قرآن نیامده، اشکال عجیبی نیست; خیلی چیزها هست که در قرآن نیامده است. به عنوان مثال، روی میوه؛ مانند پرتقال یا لیمو یا موز یا روی مواد. مثل نفت و بنزین و خیلی چیزهای دیگر در قرآن مطلبی وجود ندارد. بنابراین این سوال برای هر یک از آنها وجود خواهد داشت. بدیهی است که این عیب برای قرآن نخواهد بود. چون قرآن کتاب دایره المعارفی نیست، اسم همه چیز را در آنجا می توان یافت. وقتی می گوییم قرآن یک کتاب کامل است، منظورمان این است که همه چیزهایی که انسان برای رسیدن به کمال و سعادت اخروی و دنیوی نیاز دارد در قرآن بیان شده است. و قرآن در تبليغاتش بايد به گونه اي سخن بگويد كه مخاطبان اصلي بفهمند و كساني كه سطح علمي بالاتري دارند و کسي را گيج نکنند.

نکته پنجم: خوب او که می خواست با گفتن «عرب، عرب» و بحث سرد و گرم، قرآن را انکار کند، چه می گوید؟ آیا پس از دانستن این آیات، ایمان می آورد یا لااقل اعتراف می کند که من در مورد قرآن اشتباه کرده ام؟ نه، بلکه بسیاری لجاج ترند، زیرا قرآن جز ضرر و زیان به ظالمان چیزی اضافه نمی کند.

درود بر کسانی که از هدایت خدا پیروی می کنند

M.M.M.

وبلاگ Elst Cup

بخونیدش:  چرا بعد از شمع انداختن صورت جوش میزند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا