چرا جفت زود پیر میشود

جفت وظیفه تغذیه جنین را بر عهده دارد. با افزایش سن بارداری، جفت شروع به پیر شدن می کند و در نتیجه جنین به خوبی تغذیه نمی شود و اکسیژن کافی دریافت نمی کند.

این وضعیت باعث دفع مدفوع جنین می شود. از طرف دیگر، حرکات روده به طور معمول پس از تولد اتفاق می افتد. بنابراین دفع مدفوع قبل از تولد در مایع آمنیوتیک غیر طبیعی است.
به دلیل این مشکل، جنین با تنفس مایع آمنیوتیک آلوده به مدفوع وارد ریه شده و دچار سندرم آسپیراسیون مکونیوم می شود. و وقتی به دنیا بیاید دچار مشکلات تنفسی می شود.

علائم بسته به کودک متفاوت است.

شایع ترین علائم آن:
خشکی پوست – ناخن های بلند – پر شدن چین های کف دست و پا – چربی زیر پوستی کم – رشد بیش از حد مو – تغییر رنگ پوست به زرد یا قهوه ای. علاوه بر این، بسیاری از این نوزادان کاملا سالم به دنیا می آیند. تعداد کمی در رحم یا در سنین پایین می میرند. این خطر هر هفته افزایش می یابد. به عنوان مثال، در 43 هفتگی، این درصد به 10.1000 نوزاد می رسد.

عوارض
بارداری تا 42 هفته طبیعی تلقی می شود، اما از 40 هفتگی پزشک از جنین مراقبت می کند و علائم نارسایی جفت را بررسی می کند. در نتیجه جریان خون جفت کاهش می یابد. و سپس نارسایی جفت وجود دارد. در این صورت جنین در خطر است. بنابراین، به محض تشخیص بارداری پس از ترم، بارداری باید خاتمه یابد.

در مجموع دو عارضه کاهش مایع آمنیوتیک و سندرم آسپیراسیون مکونیوم بسیار خطرناک هستند. جنین معمولاً به دلیل ماندن طولانی مدت در داخل رحم بزرگتر از حد طبیعی می شود. به همین دلیل میزان سزارین در این موارد دو برابر می شود. اگر زایمان طبیعی انجام شود، استفاده از وسایلی مانند جاروبرقی برای خارج کردن جنین رایج تر است. گیر افتادن شانه ها بعد از برداشتن سر جنین از جمله مواردی است که کودک را در معرض عوارض جبران ناپذیری قرار می دهد.
بنا به دلایلی که گفته شد، بارداری های پس از ترم باید به دقت تحت نظر پزشک باشد. این دقت می تواند سلامت جنین را تضمین کند.

بارداری با سن جنینی 42 هفته یا بیشتر، پس از ترم نامیده می شود.

بررسی سلامت جنین در دوران بارداری پس از ترم
1- انتقال جنین به داخل رحم مادر: این بهترین نشانه سلامت جنین است. مادر باید نموداری از حرکات فرزندش تهیه کند. بر سر تعداد حرکات اختلاف نظر وجود دارد. یکی از کامنت ها کمتر از 10 حرکت در دو ساعت را نشانه خوبی نمی داند. حرکات ضعیف جنین عمدتاً نشانه نارسایی جفت و کاهش مایع آمنیوتیک است.
2- سونوگرافی: این تکنیک به شما امکان می دهد میزان مایع اطراف جنین را بررسی کنید. در صورت کاهش مایعات، احتمال نارسایی جفت وجود دارد و باید حاملگی را خاتمه داد. خطر مشکلات جبران ناپذیر بسیاری برای مادر و جنین وجود دارد.
یکی از کاربردهای سونوگرافی انجام آن در اوایل بارداری برای جلوگیری از اشتباه در تاریخ تولد است. ، حرکات و تنفس جنین و میزان مایع آمنیوتیک اندازه گیری می شود.

پردازش
تحویل باید 2 هفته دیگر باشد. روش های مختلف مدرن و ساده ای برای القای زایمان وجود دارد.
البته می توانید صبر کنید تا درد زایمان شروع شود، اما خطر آن زیاد است و باید به طور منظم آزمایشات سلامت جنین را انجام دهید.
گزارش های غیر قابل اعتمادی وجود دارد که نشان می دهد مادران حامله های 10 ماهه و زنان باردار 43 تا 44 ساله دیده شده اند. عوارض بارداری پس از ترم

یکی از عوارض خطرناکی که جنین مادران سیگاری را تهدید می کند، پیری زودرس جفت است.

تحقیقات نشان داده است که سیگار کشیدن در دوران بارداری باعث کلسیفیه شدن جفت و پیری و مرگ زودتر آن می شود.

برای جلوگیری از پیری زودرس جفت، به زنان باردار توصیه می‌شود که آنتی‌اکسیدان‌ها را از طریق غذاها و مکمل‌هایی مانند ویتامین C و بتاکاروتن در اختیار جنین خود قرار دهند.

کلسیفیکاسیون جفت یا پیری یک اصطلاح پزشکی است که به تغییراتی اطلاق می شود که در طول بارداری در جفت رخ می دهد. بسیاری از محققان این فرآیند را یک فرآیند عادی می دانند.

جفت یادداشت چیست؟

یک رتبه بندی از 0 (نابالغ ترین) تا 3 (بالغ ترین) برای جفت رتبه بندی در نظر گرفته می شود. در تمام بارداری ها، جفت در اوایل بارداری از سطح صفر شروع می شود. تغییرات جفت از هفته 12 مشاهده می شود. با پیشرفت بارداری، جفت پیر می شود و کلسیفیه می شود.

بخونیدش:  چرا باید اطاعت از والدین با رضایت قلبی باشد

جفت در مراحل مختلف بارداری به طور کلی به درجات زیر طبقه بندی می شود:

سال 1

در حدود هفته 31 تا 32 بارداری.

سال 2

در حدود هفته 36 تا 37 بارداری.

سال 3

تقریباً در هفته 38 بارداری. به طور کلی قبل از هفته 37 بارداری مشاهده نمی شود. درجه 3 به معنای پیری شدید جفت است. در این مرحله فرورفتگی ها یا ساختارهای حلقه ای شکل روی جفت قابل مشاهده است.

چگونه کلسیفیکاسیون یا پیری جفت را اندازه گیری کنیم؟

تغییرات جفت را نمی توان به طور قابل اعتماد اندازه گیری کرد. تا حد زیادی به تفسیر تصاویر اولتراسوند بستگی دارد. هر پزشک ممکن است تفسیر خاص خود را داشته باشد.

کلسیفیکاسیون جفت یا افزایش سن چه تاثیری بر زایمان دارد؟

تعیین تأثیر پیری جفت بر زایمان دشوار است و نظر محققان مختلف در مورد تأثیر رشد و افزایش سن جفت بر زایمان به دلیل عدم وجود شواهد قطعی هنوز نامشخص است.

برخی از تغییرات جفت در اواخر بارداری طبیعی است و نباید باعث نگرانی شود. اما در مواردی که تغییرات پیش از موعد اتفاق می افتد (پیری زودرس جفت)، نظر پزشکان در مورد اهمیت آن متفاوت است.

خطرات پیری جفت در هر مرحله از بارداری چیست؟

تغییرات قبل از هفته 32 بارداری. کلسیفیکاسیون جفت قبل از هفته سی و دوم بارداری پیری زودرس جفت نامیده می شود. در این مورد، خطرات زیر برای بارداری و زایمان وجود دارد:

خونریزی شدید پس از زایمان؛

پارگی جفت؛

نوزادان نارس؛

داشتن فرزندی با نمره آپگار پایین؛

زایمان مرده زایی

بین هفته های 28 تا 36 بارداری تغییر می کند. نتایج برخی از مطالعات نشان می دهد که داشتن جفت درجه 3 در بارداری پرخطر بیشتر از بارداری طبیعی نگران کننده است. نتایج مطالعات نشان می دهد که زنانی که جفت آنها بین هفته های 28 تا 34 بارداری کلسیفیه می شود در یک بارداری پرخطر نیاز به مراقبت بیشتری دارند. برخی از شرایط بارداری پرخطر عبارتند از جفت سرراهی، دیابت، فشار خون بالا و کم خونی شدید.

تغییرات از هفته سی و ششم بارداری. نتایج مطالعه نشان می دهد که جفت درجه 3 در هفته 36 بارداری خطر بارداری با فشار خون بالا و تولد نوزاد کم وزن را افزایش می دهد. بر این اساس، اگر جفت کلسیفیه در سونوگرافی هفته سی و ششم تشخیص داده شود، حاملگی پرخطر محسوب می شود.

اثر کلسیفیکاسیون جفت در هر بارداری متفاوت است و باید با توجه به شرایط زیر اندازه گیری شود:

زمانی که تغییرات مشاهده شد؛

شدت تغییرات چقدر است؟

آیا بارداری پرخطر است یا طبیعی؟

دیدگاه دکتر.

اگر جفت خیلی زود پیر شود، آیا بر سلامت جنین تأثیر می گذارد؟

پزشکان هنوز در این مورد به نتیجه ای نرسیده اند و نظرات آنها متفاوت است. برخی از مطالعات نشان می دهد که کلسیفیکاسیون جفت قبل از هفته سی و دوم بارداری منجر به تولد نوزادی با وزن کم، آپگار پایین و مرده زایی می شود. مطالعات دیگر نشان می دهد که زوج های سال دوم بین 30 تا 34 هفته بارداری ممکن است نشان دهنده تولد نوزاد کم وزن در آینده باشد. اما این حالت فقط برای زنانی که در دوران بارداری سیگار می کشند اتفاق می افتد.

بیشتر بدانید:

چسبندگی جفت به رحم

جفت نقطه راه چیست؟

جفت قدامی در بارداری چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا