چرا زنبورعسل وقتی نیش میزند میمیرد
نمای نزدیک از یک زنبور عسل (Apis mellifera) پوشیده از گرده.
به گفته نیجر، زنبورهای عسل که حدود ده گونه از آنها وجود دارد، معمولاً پس از گزش توسط سایر حشرات یا عنکبوت ها نمی میرند. در واقع، نیش معمولاً میتواند اسکلت بیرونی نسبتاً نازک حشره را سوراخ کرده و بدون آسیب ظاهر شود. این مورد در مورد زنبور غول پیکر قرمز آسیایی (Vespa mandarinia) معروف به “زنبور قاتل” صادق نیست. پوست بیرونی ضخیم زنبور قرمز غول پیکر آسیایی از آن در برابر نیش زنبور عسل ژاپنی (Apis cerana japonica) محافظت می کند. در عوض، زنبورهای ژاپنی در اطراف زنبور قرمز غول پیکر آسیایی جمع می شوند تا مهاجم را با گرمای حاصل از ضرب و شتم خود بکشند.
پوست انسان بسیار ضخیم تر از اسکلت بیرونی اکثر حشرات است. این بدان معنی است که نیش زنبور در آنجا گیر می کند. ری توضیح داد:
نیجر تحقیقاتی انجام داده است تا تأیید کند که زنبورها پس از نیش زدن یک هدف شبیه انسان نمی توانند زنده بمانند. او گفت:
زنبورهای دیگر می توانند پس از نیش زدن انسان زنده بمانند. زیرا نیش آنها با زنبورهای عسل متفاوت است. به گفته ری، زنبورها نیش های صافی دارند و می توانند چندین بار بدون مرگ نیش بزنند. سایر حشرات گزنده که قادر به پرواز هستند، مانند زنبورها و زنبورهای عسل نیز دارای نیش نسبتاً مسطح هستند که به آنها کمک می کند بدون مرگ حملات متعددی انجام دهند.
لینک را کپی کنید
چرا زنبورها نیش می زنند؟
با توجه به اینکه زنبورها پس از نیش می میرند، چه انگیزه ای آنها را برای حمله تحریک می کند؟ آیا آنها به طور طبیعی موجودات تهاجمی هستند یا ما آنها را اشتباه درک کرده ایم؟ نیجریه گفت:
در عوض، شهرت بد زنبورها به عنوان حشرات جنگجو تا حدی از یک حشره بالدار گزنده دیگر ناشی می شود. نیجر خاطرنشان کرد:
به گزارش مشرق، یکی از کاربران در توییتی نوشت: به همین دلیل زنبور پس از نیش زدن مرده است
نیش زنبور به دستگاه گوارش آن متصل است و هنگامی که نیش به داخل پوست فرو میرود، وقتی زنبور از پوست جدا میشود، دستگاه گوارش آن نیز از معده زنبور جدا میشود و زنبور میمیرد.
این حکمت خداست که نیش زنبور مبتلا عسل نمی سازد!
* بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا برای اطلاع عموم از حال و هوای این شبکه ها منتشر می شود.