چرا فلش من باز نمیشود

چرا کامپیوتر درایو USB را نمی خواند؟ اگر باید این سوال را از خود بپرسید، احتمالاً فکر می کنید بدشانس ترین فرد جهان هستید. که مشخصا اینطور نیست. اگر تعجب می کنید که چرا کامپیوتر فلش را نمی خواند، شانس شما را ندارید و تنها نیستید. بسیاری از افراد بارها و بارها دلیل باز نشدن فلش در رایانه، عدم نمایش فلش درایو، پخش نشدن فلش در تلویزیون و غیره را جستجو کرده اند. گاهی اوقات، حتی اگر دلیل درست لود نشدن فلش روی کامپیوتر را نادیده بگیرید، با مشکل فرمت نشدن فلش مواجه خواهید شد.

در ادامه دلایل مشکل نخواندن فلش مموری کامپیوتر و راه حل آنها را توضیح می دهیم. با مجله خدمات ما همراه باشید.

از بهترین کارشناسان شهر خود نقل قول رایگان دریافت کنید، با آنها گپ بزنید و بهترین را انتخاب کنید.

ثبت سفارش تعمیر کامپیوتر

چرا کامپیوتر درایو USB را نمی خواند؟

دلیل باز نشدن فلش در کامپیوتر را می توان به 4 دسته کلی تقسیم کرد:

دلیل اینکه فلش را روی کامپیوتر باز نمی کنید ممکن است این باشد که فلش مموری به درستی فرمت نشده است.

گم شدن یا به اصطلاح مرگ فلش مموری نیز می تواند دلیل بار نشدن فلش روی کامپیوتر باشد.

مشکل خود فلش مموری و دلایل سخت افزاری ممکن است دلیل خوانده نشدن فلش مموری در ویندوز 10 باشد.

دلیل پخش نشدن فلش در تلویزیون یا باز نشدن فلش در رایانه را نیز می توان به مشکلات پورت USB نسبت داد.

به یاد داشته باشید که این موارد را نمی توان به همه درایوهای فلش گسترش داد زیرا فلش در رایانه نمایش داده نمی شود. در ادامه به چند علت بار نشدن فلش روی کامپیوتر و روش های حل مشکل باز نشدن فلش مموری بدون فرمت آن می پردازیم.

1. علت باز نشدن فلش در کامپیوتر را با راه اندازی مجدد سیستم برطرف کنید

اگر با کامپیوتر آشنایی دارید، احتمالاً در صورت مواجه شدن با مشکل ابتدا سیستم را ریستارت خواهید کرد. ما نیز با شما موافقیم؛ راه اندازی مجدد سیستم می تواند معجزه کند. نیازی به فرمت درایو USB خود با این روش برای رفع علت لود نشدن فلش روی کامپیوتر نیست.

البته فقط خاموش کردن سیستم راه حلی برای مشکل فرمت نشده فلاش نیست و باید سیستم را از منبع تغذیه جدا کنید. زیرا مادربرد سیستم های جدید حتی در صورت خاموش بودن همچنان انرژی مصرف می کند. اگر لپ تاپ دارید، باتری آن را بردارید و آن را برگردانید.

این کار باعث می شود که پردازنده درایوهای لازم را مجدداً اجرا کند تا دلیل باز نشدن فلش در رایانه را برطرف کند. و پورت های USB به درستی کار می کنند. امیدواریم با این کار مشکل نخواندن درایو فلش ویندوز 10 شما و اینکه چرا رایانه درایو فلش را نمی خواند حل شود. در غیر این صورت، روش های زیر را برای رفع علت روشن نشدن فلاش در رایانه امتحان کنید.

2. رفع علت عدم نمایش فلش بر روی کامپیوتر به دلیل اتصال ضعیف

گاهی اوقات دلیل اینکه کامپیوتر درایو USB را نمی خواند کثیف بودن درایو USB یا باز بودن شیارهای آن به دلیل گذشت زمان است. در بسیاری از موارد برای حل مشکل نخواندن فلش مموری کامپیوتر و عدم نمایش فلش در کامپیوتر می توانید فلش را تمیز کنید یا کاغذی بین آن قرار دهید.این و پورت USB برای کیفیت بهتر. ارتباط.

3. رفع مشکل عدم خواندن حافظه فلش کامپیوتر به دلیل نصب نادرست

برای رفع مشکل عدم شناسایی فلش در کامپیوتر و نشان ندادن فلش مموری می توانید USB مورد نظر را جدا کرده و مجددا وصل کنید. برای رفع مشکل باز نشدن فلش مموری بدون فرمت کردن به این شکل، کافیست مراحل زیر را دنبال کنید:

روی My Computer یا This PC کلیک راست کرده و گزینه Manage را انتخاب کنید.

در سمت چپ پنجره گزینه Device Manager و سپس در سمت راست گزینه Universal Serial Bus Controllers را انتخاب کنید.

با انتخاب Universal Serial Bus Controllers دستگاه های USB که به سیستم متصل کرده اید را مشاهده خواهید کرد. روی آنهایی که نماد مثلث زرد دارند کلیک راست کنید. گزینه Uninstall را انتخاب کرده و OK کنید.

در پنجره مدیریت کامپیوتر، به تب Action رفته و Scan for Hardware را انتخاب کنید.

4. نخواندن فلش در ویندوز 10 به دلیل غیرفعال بودن USB در بایوس

غیرفعال کردن USB در تنظیمات بایوس نیز می‌تواند دلیلی برای نخواندن درایو فلش توسط رایانه باشد. برای اینکه بفهمید چرا فلش در رایانه باز نمی شود و چرا فلش در رایانه در این مورد شناسایی نمی شود، مراحل زیر را دنبال کنید:

بخونیدش:  چطور با ویندوز اسکرین شات بگیریم

هنگام روشن کردن یا راه اندازی مجدد سیستم، وارد تنظیمات BIOS شده و Advanced BIOS Features را انتخاب کنید.

حال در قسمت USB گزینه Parallel and Serial configuration را انتخاب کرده و در صفحه باز شده همه گزینه ها را روی Enable قرار دهید.

5. با به روز رسانی درایورها، علت باز نشدن فلش در رایانه را برطرف کنید

اگر رایانه درایو فلش را نمی خواند، مشکل عدم نمایش فلش درایو را می توان با به روز رسانی درایورها برطرف کرد. برای این کار ابتدا به Control Panel رفته و روی Device Manager کلیک کنید.

پس از باز کردن Device Manager، بررسی کنید که آیا دستگاه به عنوان Unknown Device نشان داده می شود. اگر دستگاه ناشناخته است، روی آن راست کلیک کنید. Properties را انتخاب کنید، سپس بر روی تب Driver و Update Driver کلیک کنید. اگر قصد اتصال چاپگر، پد طراحی و غیره را دارید، این روش به احتمال زیاد دلیل باز نشدن فلش روی کامپیوتر و نخواندن فلش توسط کامپیوتر را حل می کند.

6. درایو فلش را برطرف کنید که مشکلی در بازیابی آن نشان نمی دهد

اگر رایانه درایو فلش را نمی خواند، روش پیچیده تری برای حل مشکل نخواندن فلش درایو در ویندوز 10، نمایش ندادن فلش درایو و دلیل اینکه رایانه درایو فلش را نمی خواند وجود دارد:

روی My Computer یا This PC کلیک راست کرده و Manage را انتخاب کنید.

از منوی Storage گزینه Disk Management را انتخاب کرده و روی آن کلیک کنید.

در پنجره باز شده، لیستی از درایوهای مرتبط با سیستم را مشاهده خواهید کرد.

اگر فلش خود را در این لیست می بینید، این روش دلیل باز نشدن فلش در رایانه را برطرف می کند. اگر درایو USB شما در لیست نیست، باید آن را بازیابی کنید.

روی فلش درایو راست کلیک کرده و از منوی باز شده Change Drive Letter and Path را انتخاب کنید.

در پنجره باز شده گزینه Edit را انتخاب کنید سپس از منوی سمت راست حرف W را انتخاب کنید.

هنگامی که پیام تغییر حرف درایو یک حجم ممکن است مانع از اجرای برنامه ها شود ظاهر شد، بله را انتخاب کنید.

در “سرویس با ما” به بهترین متخصصان تعمیر کامپیوتر در شهر خود دسترسی دارید.

مشاهده متخصصین تعمیر کامپیوتر

7. رفع علت بارگذاری نشدن فلش بر روی کامپیوتر با فرمت فلش

آخرین راه برای رفع علت پخش نشدن فلش در تلویزیون، اجرا نشدن فلش مموری و پیغام Removable Disk، مشکل باز نشدن فلش مموری. لطفا یک دیسک و غیره وارد کنید. را می توان به عنوان فرمت فلش در نظر گرفت. البته از آنجایی که حل مشکل نخواندن فلش مموری کامپیوتر با این روش تمام اطلاعات موجود در حافظه را پاک می کند، اولین انتخاب افراد برای حل مشکل نخواندن نیست. -خواندن فلش مموری در ویندوز 10 و.. . .

اگر رایانه درایو فلش را نمی‌خواند، برای اینکه بفهمید چرا فلش درایو روی رایانه نشان داده نمی‌شود، کافی است روی درایو فلش راست کلیک کرده و گزینه format را انتخاب کنید.

راه هایی برای حل مشکل نخواندن فلش درایو در کامپیوتر

گاهی اوقات وقتی درایو USB را به رایانه یا لپ تاپ متصل می کنیم، دستگاه درایو USB را تشخیص نمی دهد یا آن را نمی خواند. در این مواقع معمولا با خطای مانند عدم شناسایی دستگاه USB مواجه می شویم. اولین فکری که ممکن است به ذهن ما خطور کند این است که درایو USB را جدا کرده و دوباره به کامپیوتر وصل کنیم. اما اگر این کار را انجام دهید و فلش همچنان توسط کامپیوتر شناسایی نشود چه اتفاقی می افتد؟ در این مقاله نحوه رفع مشکل نخواندن فلش مموری کامپیوتر با استفاده از آنها را به شما آموزش می دهیم. با ما بمان.

راه اول

اجازه دهید ابتدا روش هایی را توضیح دهیم که با صرف زمان کمتر، مشکل باز نشدن فلش را در رایانه حل می کند. بنابراین برای رفع این مشکل به ترتیب زیر عمل کنید:

ابتدا وارد منوی Device Manager شوید. برای این کار ابتدا بر روی My Computer کلیک راست کرده و سپس گزینه Manage را انتخاب کنید.

حال اگر در قسمت Manage for My Computer و در قسمت Universal Serial Bus Controllers دو قسمت زرد رنگ مشاهده کردید به این معنی است که مشکل از خواندن فلش مموری کامپیوتر شما نیست و برای رفع آن باید موارد زیر را انجام دهید حل شود.

بخونیدش:  چرا بوق زدن در تونل ممنوع است

درایو فلش USB یا دستگاهی را که از طریق درگاه USB به رایانه متصل کرده اید، جدا کنید.

پس از انتخاب Universal Serial Bus controllers، روی گزینه Enhanced Host Controller کلیک راست کرده و آن را حذف کنید.

مدتی صبر کنید تا ویندوز به طور خودکار درایو حذف شده را نصب کند. بعد از آن می توانید برای اطمینان مراحل 1 و 2 را تکرار کنید و اگر قسمت های زرد رنگ را مشاهده نکردید به این معنی است که مشکل شما حل شده و می توانید درایو USB خود را به کامپیوتر متصل کنید.

راه دوم

اگر روش اول مشکل شما را حل نکرد یا اصلا گزینه Manage for my computer را پیدا نکردید، می توانید از روش دوم برای حل مشکل عدم شناسایی فلش در رایانه استفاده کنید. به سادگی مراحل زیر را به ترتیب دنبال کنید:

فلش یا دستگاه خود را از طریق درگاه USB به رایانه متصل کنید.

روی My Computer کلیک راست کرده و Manage را انتخاب کنید.

روی منوی Storage کلیک کنید تا زیر منوی آن باز شود، سپس مدیریت دیسک را انتخاب کنید.

در پنجره جدیدی که باز می شود، لیستی از درایورهای رایانه خود را خواهید دید. اگر درایو USB شما در این لیست نیست، به این معنی است که باید آن را بازیابی کنید. اما اگر فلش خود را در این لیست می بینید، مراحل را ادامه دهید.

روی درایو USB خود کلیک راست کرده، سپس Change Drive Letter and Path را انتخاب کنید.

در پنجره جدیدی که ظاهر می شود، Edit را انتخاب کنید.

دوباره پنجره جدیدی باز می شود که باید حرف W را از کشوی منو سمت راست انتخاب کنید.

سپس پیامی با عنوان تغییر حرف درایو حجم ممکن است مانع از اجرای برنامه ها شود را مشاهده خواهید کرد. گزینه Yes را انتخاب کنید.

اگر مراحل را به درستی دنبال کرده باشید، درایو USB شما در قسمت My Computer ظاهر می شود.

راه سوم

اگر دو روش بالا را امتحان کرده اید و رایانه شما هنوز فلش مموری را نمی شناسد، می توانید از روش سوم برای رفع مشکل عدم خواندن فلش مموری در رایانه استفاده کنید. اول از همه باید از سالم بودن فلش مموری و پورت USB مطمئن شوید. اگر زیاد از درایو فلش USB یا پورت USB رایانه خود استفاده می کنید، ممکن است به دلیل فاصله بین پین های USB و پورت رایانه، اتصال بین درایو فلش USB و رایانه برقرار نشود. برای حل این مشکل، می‌توانید به سادگی یک تکه کاغذ را زیر پورت USB قرار دهید، سپس فلاش را وارد کنید تا شکاف‌ها پر شود و فلاش در جای خود محکم باشد.

راه چهارم

روش چهارم برای حل مشکل عدم شناسایی فلش توسط کامپیوتر، جدا کردن کامپیوتر از منبع تغذیه است. با این کار مادربرد راه اندازی مجدد می شود و هنگامی که کامپیوتر را دوباره روشن می کنید، درایوهای USB را راه اندازی مجدد می کند. توجه داشته باشید که برای راه اندازی مجدد مادربرد رایانه، خاموش کردن رایانه به تنهایی کافی نیست، بلکه باید آن را از منبع تغذیه نیز جدا کنید. اگر از رایانه شخصی استفاده می کنید، می توانید پس از خاموش کردن دستگاه، آن را از پریز برق جدا کنید. و اگر از لپ تاپ استفاده می کنید، پس از خاموش کردن لپ تاپ، شارژر را از برق بکشید و باتری را خارج کنید.

راه پنجم

راه پنجمی که می توانیم برای رفع مشکل باز نشدن فلش در کامپیوتر به شما پیشنهاد کنیم این است که درایورهای USB را دوباره نصب کنید. اگر از روش های بالا پاسخی دریافت نکردید، به احتمال زیاد مشکل از این درایورها است که با انجام مراحل زیر مرحله به مرحله حل می شود:

روی منوی Start کلیک کنید. Device Manager را در کادر جستجو تایپ کنید.

اکنون گزینه کنترل کننده های گذرگاه سریال جهانی ظاهر می شود. آن را انتخاب کنید. در مرحله بعد، روی درایورهای نشان داده شده در زیر کلیک راست کرده و همه آنها را حذف کنید.

پس از آن، کامپیوتر خود را مجددا راه اندازی کنید.

پس از راه اندازی مجدد رایانه، به طور خودکار درایورهای USB را دوباره نصب می کند.

راه ششم

اگر هیچ یک از روش های بالا مشکل شناسایی نشدن فلش را در رایانه شما حل نکرد، می توانید ویندوز خود را به روز کنید. با به روز رسانی ویندوز، جدیدترین درایورهای هارد دیسک به صورت خودکار بر روی کامپیوتر نصب می شوند. برای به روز رسانی ویندوز خود به ترتیب زیر عمل کنید: (توجه داشته باشید که اگر ویندوز شما نسخه اصلی نیست، نباید آن را به روز کنید زیرا ممکن است ویندوز شما به طور کامل از کار بیفتد.)

بخونیدش:  چطور در دریم لیگ به هم وصل شویم

کامپیوتر خود را به اینترنت وصل کنید. (مطمئن شوید که حجم اینترنت برای دریافت آپدیت ویندوز کافی است)

به منوی Start بروید. Widows Update را در کادر جستجو تایپ کنید. گزینه ای به همین نام نمایش داده می شود. آن را انتخاب کنید.

در پنجره جدید روی Check for Updates کلیک کنید. کامپیوتر شروع به اسکن می کند و پس از ظاهر شدن گزینه Check for optional update را انتخاب کنید.

در مرحله بعد گزینه Install updates را انتخاب کنید و در پنجره ای که باز می شود گزینه I accept را انتخاب کنید تا کامپیوتر شروع به دریافت و نصب آپدیت ویندوز کند.

پس از اتمام مراحل نصب، کامپیوتر را مجددا راه اندازی کنید.

توجه داشته باشید علاقه مندان به شرکت در آموزش تعمیرات کامپیوتر می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 09191080287 تماس حاصل نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا