چرا قزوین به بچه بازی معروف است

سعید وزیری نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با هماهنگی اداره کل ورزش و جوانان استان قزوین هنرمندانی از استان های قزوین، ایلام، خوزستان، گیلان و لرستان در این جشنواره شرکت می کنند و به ارائه بازی های بومی و محلی می پردازند. شادی و خوشحالی برای گردشگران و بازدیدکنندگان.

وی افزود: معرفی بازی های بومی- محلی یکی از محورهای اصلی جشنواره بین المللی بازی و اسباب بازی کودکان دیروز و امروز است، بنابراین حضور استان ها علاوه بر معرفی بازی های بومی از نقاط مختلف می تواند اضافه کند. به جذابیت برنامه های جشنواره.

وزیری نژاد گفت: 100 بازی بومی و محلی شهر قزوین در این جشنواره به شهروندان و گردشگران ارائه می شود و کودکان امروز با بازی های کودکان دیروز که بسیاری از آنها فراموش شده است آشنا می شوند.

وی افزود: با توجه به بیانات مقام معظم رهبری که بر گسترش بازی های بومی و محلی تاکید دارند، موضوع معرفی و احیای بازی های بومی همواره در جشنواره بازی و اسباب بازی و انتشار دو جلد کتاب مورد توجه جدی قرار گرفته است. با عناوین «معرفی بازی های بومی و محلی ایران» و «معرفی بازی های بومی و محلی قزوین» با تیراژ 50 هزار نسخه حاصل جشنواره های گذشته بود.

وزیری نژاد برگزاری دو جشنواره بازی های بومی و محلی با هدف و رویکرد تقویت محلات، افزایش نشاط شهروندان و احیای بازی های باستانی در قزوین و تشکیل فجر آفرینان سمن به سرپرستی آقای دین اله کریمی را از دیگر اقدامات عنوان کرد. سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قزوین در زمینه احیای بازی های بومی- محلی فهرست شده است.

جمع آوری اسباب بازی برای کودکان نیازمند در پنجمین جشنواره اسباب بازی قزوین

مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قزوین افزود: اعلام فراخوان جمع آوری اسباب بازی برای کودکانی که توانایی خرید اسباب بازی را ندارند از مهم ترین موارد میزبانی پنجمین جشنواره بین المللی بازی و اسباب بازی کودکان دیروز و امروز خواهد بود.

وی گفت: این غرفه با شعار «ما بازی کردیم، دیگران هم بازی کنند» و «هنوز می توانی با اسباب بازی هایی که دیگر هیچکس بازی نمی کند» در پنجمین جشنواره بازی و اسباب بازی کودک دیروز و امروز راه اندازی شد. می توان امیدوار بود که شهروندان به ویژه کودکان ما را در این امر خداپسندانه یاری کنند.

وزیری نژاد افزود: علاقه مندان برای شرکت در این فراخوان می توانند به محل برگزاری این جشنواره که از 15 تا 12 فروردین ماه 1395 از ساعت 16 الی 22 در مجموعه تاریخی سعدالسلطنه برگزار می شود، مراجعه کنند.

مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قزوین گفت: با هماهنگی های انجام شده با صدا و سیمای مرکز قزوین، با توجه به اینکه جشنواره بین المللی بازی و اسباب بازی کودکان دیروز و امروز یکی از بزرگترین جشنواره هاست. جشنواره های فرهنگی کشور روزی 30 دقیقه ویژه برنامه زنده به نام الک دولاک از شبکه شما پخش می شود.

وی بیان کرد: سعی داریم علاوه بر معرفی بخش های مختلف جشنواره، توانمندی های فرهنگی و تاریخی استان قزوین و مجموعه تاریخی و فرهنگی سعدالستلنه را به هموطنان عزیز معرفی کنیم.

توجه داشته باشید جشنواره بین المللی بازی و اسباب بازی کودکان دیروز و امروز قزوین از تاریخ 12 الی 22 فروردین ماه 1394 از ساعت 16 الی 22 در مجموعه تاریخی و فرهنگی سعدالسلطنه واقع در تهران برگزار می شود. خیابان امام خمینی (ره) روبروی عبید زاکانی.

به گزارش خبرنگار مهر، چهارشنبه شب در مراسمی با حضور حجت الاسلام اسماعیل صادقی دادستان عمومی و انقلاب قزوین، حجت الاسلام مرتضی حسینی و داود محمدی نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی، عباسعلی درافشانی معاون منابع انسانی استانداری، مسعود نصرتی شهردار، اعضای شورای اسلامی شهر، جمعی از مدیران و خانواده ها بزرگترین شهر بازی استان در بوستان باراجین قزوین افتتاح شد.
این شهر بازی در زمینی به مساحت 70 هزار مترمربع احداث شده است که فاز اول آن به مرحله بهره برداری رسید.

برای ساخت این شهربازی و تفریحگاه مدرن و چشم نواز که دارای فضایی بسیار زیبا و امکانات مدرن سرگرمی است 12 میلیارد ریال توسط بخش خصوصی با مشارکت شهرداری قزوین هزینه شده است.

این مجتمع که امکانات رفاهی و تفریحی متنوعی دارد ضمن فراهم کردن شرایط تفریح و سرگرمی برای خانواده ها و کودکان در رده های سنی مختلف، ظرفیت  پذیرش 700 تا 800  نفر را  به طور همزمان دارد.

بخونیدش:  چرا هیچکس با من دوست نمیشه نی نی سایت

احداث فضای سبز، آب نما، پارکینگ، سفره خانه سنتی،غرفه های خوراکی و سرگرمی، سرو غذا و وسایل متنوع برای بازی بزرگسالان و کودکان در این شهربازی پیش بینی شده و در آینده با ساخت سالن های سرپوشیده خدماتی با افزوده شدن 20 دستگاه مدرن بازی که برای اولین بار در کشور استفاده می شود این مجموعه تکمیل خواهد شد.

این مجتمع تفریحی در مسیر اتوبان قزوین به تهران و قزوین به زنجان در بوستان باراجین قرار دارد و مسافران مسیرهای شمالغرب، غرب و پایتخت نیز می توانند همه روزه از ساعت پنج عصر تا 12 شب از آن استفاده کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا