چرا نباید از چربی های جامد استفاده کرد علوم هفتم

سوالات فصل دوازدهم علم هفتم با جواب

سوالات متن علوم هفتم درس 12

نام درس: نمودار سلامت موضوع: سوالات متنی پایه هفتم

سوالات متن علوم هفتم درس 12

سوالات متنی علوم هفتم / فصل دوازدهم :: نمودار سلامت / در قسمت بعدی درس علوم هفتم 12 سوال متنی با پاسخنامه قرار داده ایم. سوالات فصل دوازدهم علوم هفتم را می توانید در قسمت زیر دانلود کنید. همچنین برای مشاهده پاسخ فصل 12 علوم هفتم کلیک کنید.

فایل قابل دانلود بر روی متن کتاب در انتهای مطلب تایپ شده است!

1_ انواع مواد مغذی را نام ببرید
پاسخ: کربوهیدرات ها، لیپیدها (چربی ها)، پروتئین ها، ویتامین ها، مواد معدنی و آب از مواد مغذی موجود در غذاها هستند.

2_ کربوهیدرات چیست
پاسخ: کربوهیدرات ها گروهی از مواد مغذی هستند که انرژی مورد نیاز بدن ما را تامین می کنند.

3_ وظیفه کربوهیدرات ها در بدن چیست؟
پاسخ: تولید انرژی

4_ انواع کربوهیدرات ها را نام ببرید؟ مثال بزنید
پاسخ: کربوهیدرات های ساده: گلوکز
کربوهیدرات های پیچیده: نشاسته، سلولز

5_ نشاسته چگونه ساخته می شود
پاسخ: گیاهان در حین فتوسنتز ابتدا گلوکز تولید می کنند. سپس با اتصال مولکول های گلوکز به یکدیگر نشاسته می سازند.

6_ خصوصیات قندهای ساده را بنویسید
پاسخ: قندهای ساده در میوه ها و سبزیجات شیرین شیرین و فراوان هستند.

7_ خصوصیات سلولز را بنویسید
پاسخ: سلولز در تمام غذاهای گیاهی وجود دارد و از مولکول های گلوکز مانند نشاسته ساخته می شود. میوه ها و سبزیجات حاوی مقدار زیادی سلولز هستند.

8- وظیفه چربی ها در بدن چیست
پاسخ: از چربی ها برای ساختن غشای سلولی استفاده می شود. علاوه بر این، بافت چربی که نوعی بافت همبند است، اطراف اندام های داخل بدن را پوشانده و از آن ها در برابر آسیب و ضربه محافظت می کند. نقش دیگر چربی ها تولید انرژی آنهاست.

9_ به خطرات چربی ها توجه کنید
پاسخ: از طرفی چربی ها خطر تنگی عروق و حمله قلبی را افزایش می دهند.

10_ انواع چربی ها را بنویسید
پاسخ گیاهی – حیوانی (حیوانی)

11_ تفاوت چربی های گیاهی و حیوانی را بنویسید
پاسخ: چربی های گیاهی در دمای معمولی مایع هستند در حالی که چربی های حیوانی در این دما عموما جامد هستند. چربی های جامد بیشتر از چربی های مایع در رگ ها رسوب می کنند.

12_ وظیفه پروتئین ها در بدن چیست
پاسخ: از پروتئین ها برای ساختن سلول ها و سایر بافت ها نیز استفاده می شود. بنابراین غذاهایی که می خوریم باید حاوی پروتئین کافی باشند.

13_ پروتئین ها از چه مولکولی تشکیل شده اند؟
پاسخ: همه پروتئین ها از مولکول هایی به نام اسیدهای آمینه تشکیل شده اند.

14_ به مراحل تجزیه پروتئین ها در بدن و تشکیل پروتئین های جدید توجه کنید
پاسخ: الف) تجزیه پروتئین ها و تبدیل شدن به اسیدهای آمینه در دستگاه گوارش
ب) جذب اسیدهای آمینه از سیستم گوارشی خون578579 ج) تبدیل اسیدهای آمینه به پروتئین های جدید توسط ریبوزوم های سلولی

15_ آمینو اسیدهای ضروری چیست
پاسخ: برخی از اسیدهای آمینه را بدن نمی تواند تولید کند و باید آنها را از طریق غذا به دست آوریم که به آن اسیدهای آمینه ضروری می گویند.

16_ چرا به بعضی از آمینواسیدها اسید آمینه ضروری می گویند؟
پاسخ: چون باید آنها را تهیه کنیم و از غذایی که می خوریم بگذریم.

17_ انواع ویتامین ها را نام ببرید و مثال بزنید
پاسخ: الف) ویتامین های محلول در آب: ویتامین C، ویتامین های گروه B
ب) ویتامین های محلول در چربی: ویتامین A و D.

18_ ویتامین های محلول در آب را نام ببرید و ویژگی های آنها را یادداشت کنید
پاسخ: ویتامین های گروه B و ویتامین های C ویتامین های محلول در آب هستند. این ویتامین ها در بدن ما ذخیره نمی شوند و مقدار اضافی آنها از طریق ادرار دفع می شود.

19_ نقش ویتامین C در بدن را بنویسید
پاسخ: ویتامین C نقش مهمی در سلامت پوست و لثه دارد.

20_ نقش ویتامین های B در بدن را بنویسید
پاسخ: ویتامین های گروه B در پیشگیری از کم خونی و ریزش مو نقش دارند.

21_ ویتامین های محلول در چربی را نام ببرید
پاسخ: ویتامین های A و D ویتامین های محلول در چربی هستند.

22_ نقش ویتامین A در بدن چیست؟
پاسخ: ویتامین A در سلامت چشم و بینایی ما بخصوص در شرایط کم نور نقش دارد.

23_ با خوردن چه موادی و چگونه ویتامین A مورد نیاز بدن را تامین می کند؟
پاسخ: با خوردن هویج و گوجه فرنگی ویتامین A مورد نیاز بدن را تامین کنید. این غذاها حاوی ویتامین A نیستند. اما ماده ای دارند که در بدن به ویتامین A تبدیل می شود.

بخونیدش:  چرا به حضرت محمد محمد امین می گفتند کلاس دوم

24_ تاثیر کمبود ویتامین D در بدن چیست؟

پاسخ: اگر ویتامین D کافی در بدن شما وجود نداشته باشد، استخوان ها به اندازه کافی کلسیم جذب نمی کنند و نرم می مانند و حتی ممکن است تغییر شکل دهند. این وضعیت به ویژه در دوره رشد بسیار مهم است.

25_ ویتامین D چگونه در بدن ساخته می شود؟
پاسخ: بدن ما می تواند این ویتامین را از خورشید بسازد.

26_ در کجای بدن کلسیم یافت می شود؟
پاسخ: کلسیم یکی از مواد استخوان های بد ما و سایر مهره داران است.

27_ آهن در کدام قسمت بدن یافت می شود؟
پاسخ: آهن در ساختمان گلبول های قرمز وجود دارد.

28_ علت کمبود آهن و علائم آن چیست؟
پاسخ: کمبود آهن یکی از علل کم خونی است. اگر احساس خستگی و رنگ پریدگی می کنید، ممکن است آهن کافی دریافت نکنید.

29_ انواع مواد مغذی مهم برای بدن را نام ببرید
پاسخ: کلسیم، آهن، ید، سدیم

30- ید در چه غذاهایی یافت می شود و نقش آن در بدن چیست؟
پاسخ: ید در غذاهای دریایی به وفور یافت می شود این ماده معدنی در تنظیم فعالیت سلولی و رشد بدن نقش دارد.

31_ برای جلوگیری از کمبود ید چه می کنند
پاسخ: برای جلوگیری از کمبود ید به نمک خوراکی ید اضافه می کنند.

32_ سدیم در چه موادی یافت می شود؟
پاسخ: سدیم تقریباً در همه غذاها به ویژه میوه ها و سبزیجات وجود دارد. سدیم نیز در نمک خوراکی وجود دارد.

33_ مصرف زیاد سدیم چه خطراتی دارد
پاسخ: مصرف زیاد سدیم (نمک) خطر ابتلا به فشار خون و پوکی استخوان را در بزرگسالی افزایش می دهد.

34_ نقش آب در بدن چیست
پاسخ: بسیاری از مواد مغذی به صورت محلول آبی وارد بدن ما و سلول های آن می شود. بسیاری از مواد زائد معمولاً به شکل محلول در آب از بدن دفع می شوند. همچنین در اطراف و داخل سلول ها آب وجود دارد.

35_ جدول حقایق تغذیه ای چه اطلاعاتی به ما می دهد؟
پاسخ: با مطالعه این اطلاعات می توان از ارزش غذایی این ماده غذایی و در نتیجه تاثیر آن بر سلامتی خود مطلع شد.

36_ مواد مورد نیاز برای ایجاد و رشد سلول های بدن خود را از کجا پیدا می کنید؟
پاسخ: هنگام غذا خوردن

37_ غذا علاوه بر ویتامین ها و مواد ضروری چه چیزی بدن را تامین می کند؟
پاسخ: انرژی

38_ نام دیگر کربوهیدرات چیست؟
پاسخ: شکر

39_ در نان برنج – گندم – سیب زمینی چه ماده ای وجود دارد که انرژی تولید می کند؟
پاسخ: نشاسته

40_ خصوصیات کربوهیدرات های ساده را بنویسید؟
پاسخ: شیرین هستند.

41_ گیاهان چه کربوهیدرات های ترکیبی می سازند؟
پاسخ: نشاسته و سلولز

42_ تولید انرژی چربی ها و قندها را مقایسه کنید
پاسخ: مقدار انرژی تولید شده توسط یک گرم چربی تقریبا دو برابر انرژی یک گرم کربوهیدرات است.

43_ چربی ها حتی در صورت تولید انرژی چه ضرری دارند؟
پاسخ: خطر تنگی عروق و حمله قلبی را افزایش می دهند.

44_ چند نوع چربی گیاهی می توانید نام ببرید؟
پاسخ: گردو و روغن زیتون

45- کوهان شتر از چه ماده ای ساخته شده است و چگونه به شتر کمک می کند؟
پاسخ: چربی به شتر کمک می کند تا چندین روز بدون آب و غذا در بیابان زنده بماند.

46_ چند ماده غذایی حاوی اسیدهای آمینه ضروری نام ببرید؟
پاسخ: شیر و تخم مرغ

47_ ویتامین ها را می توان به چند گروه کلی تقسیم کرد؟
پاسخ: محلول در آب
محلول در چربی

48_ ویتامین های محلول در آب را نام ببرید؟
پاسخ: ویتامین C (C)
ویتامین B

49_ ویژگی های ویتامین های محلول در آب را نام ببرید
پاسخ: در بدن ذخیره نمی شوند و مقدار اضافی آنها از طریق ادرار دفع می شود.

50_ ویتامین B دو نقش دارد؟
پاسخ: در پیشگیری از کم خونی و ریزش مو نقش دارد.

51_ غلات چه ویتامینی وجود دارد؟
پاسخ: ویتامین B (B)

52_ ویتامین های محلول در چربی را نام ببرید؟
پاسخ: ویتامین A و ویتامین D

53_ چه غذاهایی حاوی ویتامین A هستند؟
پاسخ: هویج و گوجه فرنگی

54_ اگر ویتامین D کافی نباشد چه اتفاقی می افتد
پاسخ: استخوان های شما کلسیم کافی جذب نمی کنند و نرم می مانند و حتی ممکن است تغییر شکل دهند.

55_ کدام ویتامین توسط نور خورشید توسط بدن انسان تولید می شود؟
پاسخ: ویتامین دی

بخونیدش:  چرا در هنگام بلع لحظه ای تنفس قطع میشود

56- کدام ماده معدنی در غذاهای دریایی فراوان است؟
پاسخ: ید

57_ سدیم در کدام غذاها یافت می شود؟
پاسخ: تقریباً در همه غذاها مانند میوه ها و سبزیجات و همچنین نمک خوراکی

58_ خطر مصرف زیاد سدیم چیست؟
پاسخ: فشار خون و پوکی استخوان دارید

59_ آیا نیاز به آب برای همه مردم یکسان است؟
پاسخ: خیر، افراد مختلف از نظر جثه و میزان فعالیت، تعریق و حتی برخی بیماری ها متفاوت هستند، بنابراین نیاز به آب نیز متفاوت است. .

60_ در چه صورت ارزش غذایی یک ماده غذایی بیشتر است؟
پاسخ: اگر مواد مغذی آن تنوع بیشتری داشته باشد.

61_ غذا پاسخگوی نیاز بدن به ماده و انرژی است.

62- غذاها در بدن ما چه می کنند به مواد مغذی آنها بستگی دارد.

63- شکری که مصرف می کنیم از ریشه نیشکر یا چغندر قند درست می شود.

64_ پروتئین ها از اسیدهای آمینه تشکیل شده اند.

65- بدن ما می تواند تعدادی آمینو اسید بسازد، اما برخی از آنها را که اسیدهای آمینه ضروری نامیده می شوند، نمی سازد.

66_ تار عنکبوت، پر و موی پرندگان از پروتئین ساخته شده است.

67_ ویتامین (C) در سلامت لثه ها نقش دارد.

68_ ویتامین (D) در ماهی وجود دارد.

69- ید در تنظیم فعالیت سلولی نقش دارد.

لینک های دانلود

برای مشاهده سوالات و توضیحات کتاب های خود؛ به سادگی نام درس یا شماره صفحه آن را با عبارت Lesson Syngam در گوگل جستجو کنید.

مهمترین نقش چربی در بدن چیست؟ علم هفتم، چربی ها در ساخت غشاهای سلولی، پوشاندن اعضای بدن نقش دارند، آن را از آسیب و آسیب محافظت می کنند و همچنین چربی ها می توانند برای بدن انرژی تولید کنند. با آموزش Magerta ادامه دهید.

مطالب پیشنهادی: پروتئین ها از چه مولکولی ساخته شده اند؟

وظایف و نقش های اصلی چربی ها در بدن

چربی ها مهم ترین اجزای رژیم غذایی انسان هستند و در تمام سلول ها و بافت های بدن وجود دارند. چربی ها در ساخت غشاهای سلولی نقش حیاتی دارند، آنها منبع انرژی بدن، حامل ویتامین های محلول در چربی (K، A، D، E) و پیش سازهای هورمون هستند، همچنین دمای بدن و سیستم ایمنی بدن را تنظیم می کنند. سیستم.

چربی ها فواید دیگری برای بدن دارند که کمتر ذکر شده است، از جمله: کمک به رشد مغز و فعالیت های آن، 60 درصد مغز از چربی تشکیل شده است. کمک به جذب ویتامین ها و نوع خاصی از آنها نیز به حفظ سلامت قلب و عروق کمک می کند.برای اطلاعات بیشتر حتما مقاله گردش خون عمومی و ریه ها را مطالعه کنید.

اگر سایر گروه های غذایی را با چربی ها مقایسه کنیم، متوجه می شویم که کالری کمتری برای بدن تولید می کنند، در واقع هر گرم چربی حاوی 9 کالری است. بنابراین می توان نتیجه گرفت که با مصرف چربی کمتر نسبت به سایر گروه های غذایی، می توان انرژی بیشتری برای بدن دریافت کرد. علاوه بر این، چربی بدن نوعی ذخیره انرژی است و در صورت عدم دسترسی به غذا، بدن می تواند برای مدت طولانی از آن استفاده کند و به زنده ماندن فرد کمک کند.

✅ در این مطلب متوجه شدیم که چربی ها چه نقشی در بدن دارند، اگر نظری در مورد آن دارید در قسمت نظرات با سایر کاربران به اشتراک بگذارید. همچنین اگر سوال دیگری در مورد دوره ها دارید با کلمه Magerta در گوگل سرچ کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا