چرا نباید در انتخابات شرکت کرد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان ، مردم شریف ایران امسال خردادماه در 4 انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، میان دوره ای مجلس خبرگان رهبری، میان دوره ای شورای اسلامی و ریاست جمهوری شرکت می کنند. . در این میان، انتخابات ریاست جمهوری بیش از سایر رویدادهای سیاسی اهمیت دارد. انتخاباتی که اگر منجر به انتخاب فرد شایسته شود، می تواند در سال های آینده تحول عظیمی را در همه ابعاد کشور ایجاد کند.

به همین مناسبت محمدجواد بیات در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در خصوص اهمیت برگزاری انتخابات، حضور باشکوه مردم در این مراسم و انتخاب افراد اصلح در هر یک از این انتخابات توضیح داد. او بیش از چهار دهه است که به عنوان ام القاری جهان اسلام با قاطعیت در مسیر دستیابی به اهداف الهی خود در صحنه بین المللی قدم برمی دارد.

انقلابی که با تکیه بر مکتب اومانیستی اسلام عزیز و با رهبری برگرفته از خواست خدا و پایگاه مردمی توانست افقی درخشان را به روی مستضعفان جهان بگشاید و خواب راحت را از چشم مستکبرین ربود. . .

وی افزود: ملت وفادار ایران اسلامی در طول سال های گسترش و پیروزی انقلاب اسلامی با تاکید بر مقاومت و تاریخ هشت سال دفاع مقدس که بیش از 1500 تحریم به طول انجامید، همواره الگوی سایر ملت ها بوده است. و غیره. 42 سال گذشته گواه این امر است.

این تحلیلگر مسائل سیاسی یکی از صحنه هایی که بارها شاهد آن بوده ایم حضور فعال در انتخابات مختلف از جمله خبرگان رهبری، ریاست جمهوری، شورای اسلامی، شورای اسلامی شهر و روستا در روزهای پرافتخار گذشته است. انقلاب اسلامی پایدار است، گفت: برگزاری چنین انتخاباتی نشان دهنده نبوغ دینی، بلوغ و سلامت سیاسی و اجتماعی نظام اسلامی است، برخلاف دولت‌های لیبرال، دمکراتیک و سکولار غربی که ادعای طرفدار حقوق دارند. موضوعی که کارشناسان و ناظران سیاسی می گویند کرامت ذاتی را حفظ می کند. مرد در تعیین سرنوشت خود در انتخابات گذشته، سوژه سلبریتی است که در چشم نظام های سیاسی تاریخ سیاسی ایران در دوران جمهوری اسلامی می درخشد.

وی تصریح کرد: اکنون با آغاز ثبت نام نامزدهای سیزدهمین دوره ریاست جمهوری که تا پنجم اردیبهشت ماه در وزارت کشور ادامه دارد، ایرانیان با سلیقه های متنوع در آستانه آزمون جدیدی برای حفظ و تثبیت قدرت هستند. نظام جمهوری اسلامی که از واجبات اخلاقی و شرعی است، یعنی انتخاب فرد مناسب برای دوره چهارساله امور اجرایی کشور از بین نامزدهایی که صلاحیت آنها پس از تایید شورای نگهبان تایید شود. ثبت نام و طی مراحل قانونی

بیات ادامه داد: انتخابات این دوره ریاست جمهوری از این منظر است که انقلاب اسلامی بیش از گذشته در دستیابی به علم و فناوری، دانش هسته ای، سلول های بنیادی، صنایع دفاعی، نفوذ در منطقه، ایجاد فرصت در برابر تهدیدات است. تحریم، ترور، نارضایتی. کاربرد ایدئولوژی در تمدن نوین اسلامی در معرض حملات فرهنگی، سیاسی و اقتصادی دشمنان و متحدان غربی است. بنابراین انتخابات دارای 1400 کرسی و شرایط ویژه نسبت به دوره های قبل است. زیرا حفظ نظام جمهوری در چهارچوب ولایت و امامت همانطور که گفته شد منوط به انتخاب رئیس جمهور شایسته و معتقد و وابسته به اسلام ناب محمدی و در نتیجه هوشیاری و درایت و بصیرت است. رای دهندگان انتخاب فرد مناسب در این مسیر بسیار مهم است.

وی گفت: امام خمینی (ره) درباره انتخابات فرمودند: اگر مردم اسلام، استقلال و آزادی می خواهند بدون اینکه تحت بردگی شرق و غرب قرار بگیرند، همه باید در انتخابات شرکت کنند و در صحنه حضور داشته باشند. اگر ظالم بدی کند. اسلام این کار را نکرد. پس باید کاری کنیم که ظلم نباشد و ظالم از بین برود. اگر در این مدت شاهد ظلم و ستم در حق مردم هستیم، باید تلاش خود را برای رفع ظلم و ستم بیشتر کنیم. محو نشوید و صحنه را ترک کنید. چون اگر مکان ها را ترک کنیم، ظلم بیشتر می شود، بنابراین باید تجمعات را زیاد کنیم و در مکان ها حضور بیشتری داشته باشیم.

این تحلیلگر مسائل سیاسی افزود: مقام معظم رهبری نیز در خطبه های نماز جمعه تهران در تاریخ 29/07/1368 فرمودند: دشمن می خواهد مردم نسبت به آینده خودشان احساس بدی کنند و آنها را ناامید کنند… .. دشمن می خواهد خلق کند. شکافی بین مردم و مسئولان است و این فاصله روز به روز بیشتر می شود. دشمن این چیزها را می فهمد و پودر می کند. دشمن می خواهد شک، بی اعتمادی و بدبینی را در جامعه بکارد. ….. ملت ما خود حقایق را لمس می کنند. آنها می بینند که واقعیت ها دقیقاً برعکس آن چیزی است که دشمن می خواهد توضیح دهد و مردم را متقاعد کند. سخنان حکیمانه سی و دو سال پیش، اما تا آنجا که به مسلمانان مربوط می شود، تاریخ امروز نشان دهنده دشمنی دشمنان انقلاب اسلامی است که از همان روزهای آغازین پیروزی علیه ایرانیان غیور و تربیت شده با بکارگیری تکنولوژی پیشرفته تر و مدرن تر، نفوذ و جاسوسی. اما موعظه بزرگان وقت، درایت نخبگان فکری، حضور در صحنه و مشارکت مردمی ملت بصیر ایران اسلامی، حیله گری و فریب بدخواهان آن زمان را با وجود ناآرامی های اخیر آشکار کرد. ناشی از رفتارهای دور از عرف بین المللی آمریکا و به برکت حفظ نشاط دینی و اجتماعی ملت ایران و حضور حداکثری در صندوق های رای در سایه احترام به رهبری، وحدت ملی و همبستگی خواهد بود. با پیمودن مسیر عقلانیت و پیشرفت کشور در معرض دید جهانیان قرار گیرد.

وی بابیان اینکه بر اساس اصل پنجاه و ششم قانون اساسی، سیادت انسان بر سرنوشت اجتماعی خود به عنوان حقی برخاسته از ولایت مطلقه خداوند، عالم و انسان معرفی شده است، گفت: در کتاب فقه سیاسی امید آمده است. زنجانی، ج. 1 ص 281، که مردم ملت در این حق الهی سهیم هستند. آنها در سازماندهی کشور و ایجاد تشکل های سیاسی استفاده می شوند و این حق خدادادی را به صورت جمعی از طریق نهادهای سیاسی اعمال می کنند. و اختیارات موجود

بخونیدش:  چرا زیر چشم ها باد می کند

بیات خاطرنشان کرد: بر اساس اندیشه سیاسی امام خمینی (ره) رضوان تعالی در صحیفه نور، جلد 3-ص-42، داشتن سرنوشت و تعیین شکل از حقوق اساسی هر ملتی است. از سرنوشت او دولت وی تصریح کرد: طبیعی است چون ملت بیش از 90 درصد مردم ایران مسلمان هستند، این حکومت باید بر اساس موازین و احکام اسلامی باشد. همچنین امام (ره) در کتاب صحیفه و در همین کتاب، صفحه 15 تا 59، حکم شرعی را در این باره بیان می کند: ما موظف به دخالت در امور سیاسی هستیم، شرعاً مکلفیم، همچنان که پیامبر(ص) (علیه السلام) و امیر (علیه السلام) مداخله کردند. هر مکلف باید همان طور که باید نماز بخواند، سرنوشت خود را تعیین کند.

این کارشناس مسائل سیاسی نظر رهبر معظم انقلاب مبنی بر لزوم حضور در انتخابات را تشریح کرد که به گفته معظم له حضور مردم در صحنه به معنای بی تفاوت نبودن، رها نکردن از سرنوشت است. کشور، نسبت به حوادثی که در کشور رخ می دهد بی علاقه نبوده و می گوید: در عهدنامه تبیین مسائل مراجع عظام امری فقهی و تکلیف شرعی است، چنین اعلام می شود: هر گاه مسلمانان از بیگانگان بترسند. قصد دارند کنترل کشور اسلامی را در دست بگیرند و اقدامات خود را بدون واسطه یا با واسطه از داخل یا خارج انجام دهند. بر همه کسانی که موظفند به هر وسیله ممکن با آن مخالفت کنند و از کشورهای اسلامی دفاع کنند، واجب است.

وی یکی از عوامل اصلی دشمنی دشمنان را برچیدن غارت و چپاول قدرت های سلطنت طلب در ایران عنوان کرد. وی تصریح کرد: اگر مردم حضور پررنگی در انتخابات نداشته باشند، مراکز قدرت دنیا توجه دارند. انتخابات، ترویج و القای تجزیه طلبی. مردم رژیم باید راه را برای دخالت و هژمونی آن در ایران باز کنند.

بیات بابیان اینکه در کتاب احکام و شئونات انتخاباتی سید سیف الله ناهوی در صفحه 20: رقابت های انتخاباتی جزئی از رویدادهای اجتناب ناپذیر همه پرسی در همه ملت های جهان است، گفت: در تفکر سیاسی جوامع غربی، پیروزی ها و شکست های سیاسی از جمله موارد است. مهم ترین. نگرانی همه رقبا است و کاندیدای منتخب خود را برنده مسابقه قدرت و سایر رقبا را بازنده می بیند.

وی بیان کرد: بر اساس اندیشه سیاسی اسلام، همه کاندیداها، فعالان سیاسی و حامیان آنها رسیدن به نتیجه یا چگونگی آن را ملاک نمی دانند، بلکه همه فعالیت های خود را یک تکلیف و مسئولیت شرع می دانند و کاندیدای منتخب را برعهده دارد. مسئول شرع و همه در برابر خداوند متعال مسئول شمرده می شوند.

انتهای پیام/742/ش

پنجشنبه 30 سپتامبر 2016

منبع این مقاله روزنامه شعار است

نویسنده مطلب:

علی عبدالرضایی

مطالب منتشر شده در این صفحه نشان دهنده سیاست رسمی رادیو زمانه نیست و توسط کاربران تهیه شده است. شما به راحتی می توانید عضو Tribune Zamane شوید و مطالب خود را منتشر کنید.

[مطالب تعبیه شده]
سری اول

انتخابات در ایران به سبک معمول ایرانیان است. معمولا یک عکس معمولی را با رنگ ها و کیفیت های مختلف کپی می کنند و بعد از همه می خواهند یکی را انتخاب کنند. این انتخاب که اساساً تابع اجبار است، هم از سوی امام و هم از سوی رهبر ایران مقدس شمرده شده است و کسانی که فکر می کنند برای اینکه این انتخاب مقدس را یک انتخاب معمولی و در نهایت سهل انگاری کنند، چاره ای جز این ندارند. برو اونجا به گونه ای دیگر و تبدیل به دیگری. ! . برخی دیگر ایرانیانی هستند که خوب فکر می کنند اما در اقلیت مطلق هستند. رسانه ها آنها را نادیده می گیرند زیرا آنها مطابق میل خود رفتار نمی کنند. امروز برای یک ایرانی که بخواهد برای حفظ استقلال فکری خود نفوذ کند تقریبا غیرممکن است. معمولاً در انتخابات، آنهایی که صدای جهانی دارند، همه یکسان فکر می کنند و یکسان صحبت می کنند. مثلا روزنامه نگاری پوپولیست مثل زیباکلام را در نظر بگیرید. در چنین مواقعی صدای او در داخل و خارج از کشور پرطرفدار است و به عنوان یک روشنفکر دلواپس همه را به مشارکت تشویق می کند. در انتخابات او همتای ملی فردی مثل مسعود بهنود است که گارد روشنفکری اختیار می کند و مدام از فواید حضور در انتخابات می گوید و بدون کوچکترین تردیدی می نویسد. تاکنون همه نامزدهایی که پیشنهاد داده اند کاری انجام نداده اند اما به جای اعتراف به اشتباهات خود از اشتباهات رئیس جمهور منتخب خود در رسانه هایی که دارند حمایت کرده اند و اگر به سیر سیاسی آنها دقت کنید متوجه خواهید شد که چیزی جز حماقت سیاسی نیست که نام صحیح آن خیانت است. البته فقط این دو نفر نیستند، صدها نفر هستند که تمام رسانه های داخلی و خارجی را کنترل می کنند که به نظر می رسد با این کار مخالف هستند. اما برخی دیگر اقلیتی را تشکیل می‌دهند که در داخل و خارج با روش‌های مختلف آن‌ها را حذف می‌کنند تا فقط صدای خودشان شنیده شود، اما دیگر لازم نیست در گوشه و کنار قرار بگیرند. وقت آن است که تاملی جایگزین زباله های روزنامه نگاری شود که مانند مگس ها رشد می کنند. اکنون مهم است که فراتر از حد معمول فکر کنید. حقیقت این است که انتخابات دیگر هیچ جا گزینه ای نیست. انتخاب برای سال ها غیرممکن شده است و تسلیم شدن در برابر این بیهودگی تنها به نیهیلیسم منفعل منجر می شود. اکنون چاره ای جز انتخاب نیست. وقتی حوصله دعوا ندارید لااقل به حماقت خود سوخت نزنید! در طول تاریخ، عمل همیشه انقلابی بوده و خیابان‌ها را انقلابیون هدایت می‌کنند، اما امروز بی‌عملی و در انتظار ماندن در خانه مؤثرتر از هر اقدام دیگری است. دموکراسی حتی در مهد دموکراسی به نقطه مقابل خود تبدیل شده است و خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا و انتخاب ترامپ در آمریکا نشان می دهد که در شرایطی که حتی لیبرالیسم هم لیبرال شده است، انتخابات غیرممکن است. سال‌هاست که دموکراسی منحصربه‌فرد بودن خود را کاملاً از دست داده است، در حالی که انسان‌های امروزی چاره‌ای جز پذیرش این منحصربه‌فرد بودن و تن دادن به بردگی ندارند. بردگی سرمایه داری که حتی در کشورهای کمونیستی (مثل چین) ارباب است
دنیایی که دارایی هشت نفر از دارایی یک میلیارد نفر بیشتر است، مقصدی جز جهنم نمی تواند داشته باشد. دستیابی به برابری در شرایطی که الیگارشی بومی است تقریباً غیرممکن است، پس چرا باید باور کنیم که همه حق انتخاب دارند؟ دموکراسی خوب به نظر می رسد، دیکتاتوری اکثریت اکنون حتی در چین و اتحاد جماهیر شوروی جایگزین دیکتاتوری پرولتاریا شده است، اما این اکثریت فقط سایه این هشت نفر است. دیگر هیچ حکومتی در جهان با آزادی عمل وجود ندارد، همه تحت فرمان سرمایه داری جهانی هستند. از دولت کمونیستی چین و روسیه گرفته تا دولت سوسیالیستی فرانسه و دولت های اسلامی خاورمیانه، همه موظف به پیروی از سه ایده سرمایه داری هستند و تا زمانی که صندوق بین المللی پول سیاست های سیاسی را تعیین می کند، افکار ریزومی است. بدون تغییر باقی خواهد ماند. هیچ رویداد سیاسی را هدایت نمی کند. سردرگمی، ضرورت و نیهیلیسم منفعل اکنون کم و بیش مردم را در سراسر جهان کنترل می کند. نوعی نیهیلیسم منفعل که توسط اتاق فکرهای سرمایه داری تولید می شود و در نهایت به سلطه جهانی فاشیسم منجر می شود. خامنه ای و احمدی نژاد نمونه های ملی هستند و پوتین و بشار اسد روسی و سوری و اخیرا ترامپ یعنی فاشیسم نسل ناب آمریکایی هم وارد بازار سیاسی شده اند. به گفته آلن بدیو، فاشیسم دموکراتیک جهان را فتح کرده است و تنها چیزی که ما از دست می دهیم آخرین جنگ جهانی است. نئوفاشیسم دمکراتیک شده شرق و غرب را نمی شناسد، همه جا پیش می رود. نئوفاشیست های دموکرات از مرزهای وقاحت فراتر رفته اند و فقط در زبان بی نظمی می کنند. وقتی چیزی می گویند چیزی نمی گویند و اگر هم می گویند دروغ محض است چون در یک چشم به هم زدن برعکس آن را انجام می دهند. مواضع متناقض خامنه ای در مورد برجام را به خاطر بسپارید، سخنان و اقدامات اخیر احمدی نژاد در این انتخابات و یا سخنان و اقدامات ترامپ در یک ماه گذشته را مقایسه کنید! دموکرات‌های نئوفاشیست همگی مؤثرند زیرا بی‌ترس مانند آب دروغ می‌گویند و ریاکاری کرده‌اند که حقه‌ی بازار است. امروز، سرمایه داری ورق را برگردانده است، زیرا جهانی شده است و از آنجایی که تجارت از سیاست نادرست تر است، سرمایه داران کاملاً از سیاستمداران پیشی گرفته اند. امروز در مقایسه با ترامپ بزرگ، حتی سارکوزی فرانسوی نیز چیزی بیش از گذشته نیست. در این زمینه ایران حتی از فرانسه هم جلوتر است، زیرا نوفاشیستی مانند احمدی نژاد دوازده سال پیش رئیس جمهور آن بود و بعد از او تبدیل به یک مرد مذهبی دروغگو شد و وقت آن است که یک نفر در ایران در مقابل ترامپ بایستد. بدون شک رئیس جمهور بعدی که در ایران منصوب می شود باید ویژگی هایی داشته باشد که غلظت بیشتری از دروغ های فاشیستی را به نمایش بگذارد. نقاب روحانی را عوض می کنند؟ یا از نسخه جدید احمدی نژاد استفاده می شود؟ شاید ابراهیم رئیسی غولی باشد که باید چراغ جادو او را شکست داد. این سه نسخه از یک عکس است که بدون شک به تعداد آنها اضافه می شود تا نقش ها با دقت کامل بین آنها تقسیم شود. در بخش‌های بعدی این متن به تفصیل به این موضوع می‌پردازم و در مورد هر یک از این نامزدها مکث طولانی می‌کنم، اما ابتدا باید به این سؤال بپردازم که چرا این سال‌های انتخاباتی در هر کشوری در جهان مورد توجه یک نوفاشیست یا نوفاشیست است. شخص نژادپرست به عنوان رهبر یا رئیس جمهور معرفی شود؟ اردوغان در ترکیه چه می کند؟ چرا توصیه آتاتورک که می گفت فقط از رویکردهای غربی پیروی می کند و حتی ضد آتاتورک نیز از آن پیروی می کند، ناگهان فراموش شده و قرائت اسلام سیاسی در کانون توجه قرار می گیرد؟ چرا ترکیه؟ تا چند روز دیگر در سوم می انتخابات ریاست جمهوری فرانسه در این کشور که مهد نژادپرستی بود برگزار می شود. نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که مارین لوپن، این زن زامبی، شانس خوبی دارد و می‌تواند از فرانسوا فیون نخست‌وزیر پیشی بگیرد و رئیس‌جمهور شود. او شش سال پیش جانشین پدرش ژان لوپن شد و در حال حاضر رئیس جبهه ملی فرانسه است. من لوپن را زامبی نامیدم چون با دستاوردهای مدرنیته مشکل دارد، مثلاً با پذیرش مهاجران در فرانسه مخالف است، از ازدواج دگرجنس‌گرایان حمایت نمی‌کند، او مخالف اتانازی است و تمایل به ارتجاعی و نژادپرستی دارد. چه اتفاقی افتاده که چنین شخصیتی در کشوری مانند فرانسه این همه طرفدار داشته باشد؟ چرا لهستانی‌های فرهنگ‌ساز فردی مانند آندری دودا را که یک ملی‌گرای بسیار محافظه‌کار است، به عنوان رئیس‌جمهور انتخاب کردند؟ چسلاو میلوش را کجا می توانید ببینید؟ هالینا پوسویاتوسکا، تادئوش بورووسکی، شاعر بزرگ شیمبورسکا یا زیگمونت کرازینسکی که سخنان مؤدبانه‌شان پایه‌های جهان را به لرزه می‌اندازد، کجا هستند تا از این پوچ سیاسی در لهستان انتقاد کنند؟ زمین زیر پای دیکتاتورها می لرزد. ادریس دبی در چاد، نظربایف در قزاقستان، عمر البشیر در سودان یا اسلام کریم اف در ازبکستان که بیست و پنج سال خون ازبک ها را مکید و شش ماه پیش مرد. راستی جناب هون سن از مردم کامبوج که سی و هفت سال است مثل زالو خون مردمش را می مکند چه می خواهد؟ این دو نفر که ماهیتی ضد فاشیستی و انسان دوستانه داشتند چه شد که آشویتس و هوکاست به این سرعت فراموش شدند و اکنون در سلطه فاشیسم نقش دارند؟ وقتی رسانه‌ها فقط برای جذب مخاطب بیشتر رقابت می‌کنند و فقط تبلیغات کیچ تولید می‌کنند و فقط حیوانات موذی فعال حقوق بشر می‌شوند، وقتی نقش گرامشی بزرگ را به برنامه‌های تلویزیونی می‌دهند و روشنگری از صحنه منع می‌شود و به حاشیه کشیده می‌شود. انتشار دروغ طبیعی است ظاهر شود و دموکراسی در برابر آن بشوید تا سرمایه داری که نام دیگر حماقت است، همه جا بشود. انتخابات که شاید بهترین روش انتخاب بود، اکنون فقط یک منشی منصوب دارد که فقط سرمایه خود را به کار می گیرد. سرمایه داری کاری کرده است که اکنون تنها حق یک شهروند در هر انتخاباتی شرکت نکردن در آن است.
در چنین شرایطی که سرمایه حرف اول را در هر شعار انتخاباتی می زند و کاندیداها فقط دروغ رقابت می کنند و ریاکاری حرف اول را می زند. قانون. رمز موفقیت هر کاندیدا و تفاوت‌ها فقط انتزاعی است و روزنامه‌نگاران فقط برای پول بیشتر می‌نویسند، مسلم است که قدرت خود در غیر این صورت کار نمی‌کند و هر انتخاباتی یک ضد انتخاباتی دارد. نگاهی اجمالی به اسامی نامزدهای این انتخابات ریاست جمهوری ایران کافی است تا متوجه شویم که علیرغم مخالفت ظاهری آنها، همگی ذهنیت سیاسی، فرهنگی و اقتصادی یکسانی دارند. همه زیر دستگاه فتوکپی به نام هیئت نگهبان می روند تا حتی اگر کمی با عکس مورد نظر تفاوت داشته باشند بیرون بیایند. روزنامه نگاران ملی همگی از الکی خوش هستند، نصف هم نیست، اگر رئیس جمهور روحانی قاتل مثل رئیسی یا احمدی نژاد نباشد، رئیس جمهور قاتل دیگری است که در حال حاضر یکی از وزرای منتخب آن است. آنها می گویند که رئیس جمهور روحانی در برجام موفق شد، اما هرگز نمی گویند که این موفقیت فقط به نیروگاه منحله دولت خامنه ای دامن زد و نه تنها به نفع معیشت و آزادی مردم بود، بلکه جان تازه ای به دیکتاتور داد. می‌نویسند که احمدی‌نژاد آمده تا تابوی اتوریته‌ای را بشک ند اما انگار یادشان رفته است برای گرم کردن تنور انتخابات و مشارکت مردم را همیشه در تمام انتخابات تاریخ جمهوری اسلامی چنین بالماسکه‌ای راه انداخته‌اند و حتی اگر شورای نگهبان به او اجازه حضور در نتخابات را بدهد. ندهند، احمدی‌نژاد و گروهش، ماموریت‌شان را تا همین حالا در نهایت موفقیت به انجام رساندن محبوبیت در بالسکه‌های بعدی کرده‌اند. ابراهیم رئیسی هم در این انتخابات چندمنظوره درست کرده و هم ه‌چیز حساب‌شده اتفاق می‌افتد. نویسش دقیق درباره تک‌تک این کنداها و رلشان در بالسکه‌ی فعل ی، فعلن زود است. باید این‌ها را برد و از کلی‌گویی دوری کر د.
من بیشتر در این دوره از انتخابات ایران کنجکاوم ببینم اتاق‌های فکر می‌کنم، چگونه سوبژه‌ای را در اختیار هر کدام از این ابژه‌های انتخاب اتی قرار می‌دهند یا تا کجا به ابتذال سیاسی دامن می‌زنند. هدف اصلی هر انتخابات در ایران اجرای کارناوالی قرون وسطایی‌ست و ج ز برای ساخت عقده‌ها و سرخوردگی‌های دستگاه‌های سطح متوسط ​​و فرو اجرا نمی‌شود. مشارکت مردمی در انتخابات باعث می‌شود، پخش گوشه‌هایی از چ نین کارناوالی در مدیای‌های مطرح دنیا، به حکومت ایران و اهالی بیت رهبری همه کار می‌کنند تا جمعیت بیشتر در این بالماسکه‌ کپیِ چپ خامنه‌ای، یعنی موسوی خوئینی‌ها، این بار چگونه خطی می‌کنند. دست خاتمی این ظاهرن رهبر آپوزی شانِ حکومتی و اصلاح‌طلب‌ها می‌دهد. این نظام از حکومت ایران در سالهای ظاهری گذشته با بهترین شیوه‌ها را به‌عنوان تنها حکومت آلترناتیو ایران به غرب معرفی کرده است، به طوری که تمام مدیای فارسی‌زبان خارجی دست‌شان باشد و این اواخره بعد از ریاست جمهوری جمهوری آمریکا شاهدیم که تلویزیون صدای آمریکا تغیینی است. ر رویه داده و سایر مدیاهای خارجی دارند از اصلاح‌طلب‌ها خارج می‌ش ود. سیاست و سیاست‌مداران جدید آمریکا دنبال آلترناتیوی واقعی در ایرا ناند و انگار دست آپوزیشن حکومتی و اصلاح‌طلب‌ها برای آن‌ها بود، باید چه حکومت ایران در شرایط جدید، آلترناتیو تازه‌ای رو می‌کند؟ آیا تصمیم با اعطای اجازه‌ی ویراژی دارد، از احمدی‌نژادِ سالوس یک نو خاتمی بسازد یا مهدی خزعلی این آقازاده‌ای مثل شجاع می‌رود که چند سال از پستان حکومت جدا می‌شود و دسته‌ای از زندان‌دیده‌ها در دوره‌ی شه‌خوانی‌اش کرده‌اند؟ ایران برا یم جذاب‌تر 757575 999888خیلی‌ها فکر می‌کنند بهتر است در انتخابات شرکت کنند تا از بی بد و بدترین‌ها همان انتخاب شود و بعد از این بیش از آن‌ها به آن‌ها بد باشد و این تصور را داشته باشد که خیالی خام نیست. مشق‌جمهور بعدی پیشاپیش نوشته‌شده، مثلن در دوره‌ای قبل از هر زمانی که یک روحانی می‌آمد بدون انجام قرارداد برجام، وگرنه کار حکمت ایران حالا دیگر تمام شد. پیش‌تر هم احمدی‌نژاد را به موسوی می‌برد چون می‌خواست که
عدم مردم را در انتخابات نه تنها برخور دی منفعلانه، تأثیرگذارترین اقدام برای این دیکتات است، مثل اینکه باعث شود غرب دیگر اصلاح‌طلب‌ها را به‌عنوان دیگر حکومت ایران انجام دهد. آپوزیشن داخلی به رسمیت ناشناس و تمام مدیاهای فارسی‌زبان خارجی را در اختیارشان قرار می‌دهد که همان سیاست‌های حکومت ایران را پیش ببرند. گفتنی بسیار است، درباره فواید عدم شرکت در انتخابات پیش رو هم نوشت و این نوشتار را به صورت سریالی تا روز انتخابات پیش خواهم برد.

بخونیدش:  چرا واکنش پذیری روی از مس بیشتر است

علی عبدالرضایی

این مقاله به کتاب کارناوال‌های انتخاباتی اثر علی عبدالرضای است.

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)

این یک مطلب قدیمی است و اکنون بایگانی شده است. ممکن است تصاویر این مطلب به دلیل قوانین مرتبط با کپی رایت حذف شده به اشند. اگر فکر می‌کنید که این مطلب ناقض کپی رایت نیست و می‌خواهید توسط زمانه بازیابی می‌شوید، لطفاً به ما ایمیل بزنید. تماس: [email protected]

مطلب را به بالاترین بفرستید

این مطلب خلاف آیین نامه تریبون است؟ آن را به ایمیل [email protected] گزارش کنید

دیدن تمامی مطالب نوشته شده توسط این نویسنده sadegh523

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا