چرا نباید کنار ساحل صدف جمع کنیم

به گزارش خبرنگار محیط زیست خبرگزاری تسنیم؛ پوسته بزرگ با نام علمی “Mactra Corallina” نام گونه ای از راسته صدف های سخت است.

این صدف ها که در برخی از سواحل به وفور یافت می شوند، نقش مهمی در اکوسیستم دریایی دارند و جمع آوری آنها از ساحل می تواند آسیب های جبران ناپذیری به اکوسیستم دریایی وارد کند.

جمع آوری صدف در ساحل یک روش رایج در سراسر جهان است. صدف‌های دریایی معمولاً برای ساخت محصولات زیبایی صنعتی یا خانگی، ایجاد مجموعه‌ها یا به عنوان سوغاتی از مناطق دریایی جمع‌آوری می‌شوند.

کارشناسان محیط زیست بر این باورند که اگر مردم با نقش مهم این پوسته ها در حفظ اکوسیستم دریایی آشنا شوند، به این نتیجه خواهند رسید که ساخت تابلو یا دستبند صدفی ارزش به خطر انداختن محیط زیست را ندارد.

صدف نوعی خرچنگ است. خرچنگ های گوشه نشین از یک پوسته خالی به عنوان خانه استفاده می کنند و اگر در حین جست و جو در ساحل صدفی به اندازه خود پیدا نکنند، یا می میرند یا توسط موجودات دیگر خورده می شوند. به غیر از خرچنگ گوشه نشین، ریزجلبک ها، جلبک ها و حتی برخی از انواع ماهی ها نیز از این صدف ها به عنوان زیستگاه خود استفاده می کنند.

علاوه بر این، به دلیل تجمع زباله های پلاستیکی در ساحل، خرچنگ ها می توانند از این مواد به عنوان پناهگاه استفاده کنند که به آن ها نیز آسیب می رساند. علاوه بر عدم چیدن چوب صندل در ساحل، محافظت از محیط ساحل در برابر آلودگی نیز بسیار مهم است.

انتهای پیام/

256263

بخونیدش:  چرا با کلومیفن باردار نشدم نی نی سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا