چرا نزدیک عروسی نباید ترشی بخورند؟

زمستان فصل ترشی است. بیشتر خانم ها از سبزیجات این فصل استفاده می کنند و برای تمام سال ترشی تهیه می کنند. با این حال، ما در مورد ترشی زیاد صحبت می کنیم.

آیا در نهایت خوب است یا بد؟

برخی می گویند درمان با سرکه خواص آن را افزایش می دهد. برخی دیگر معتقدند که ترشی چربی می سوزاند. امروزه ترشی جزء لاینفک سفره بانوان ایرانی است. اما آیا می دانید خواص و مضرات آن چیست؟ در اینجا درباره ترشی بیشتر بدانید و اگر قصد ازدواج دارید، برای سلامت بدن خود کمتر ترشی بخورید و این نکات را با سایر اعضای خانواده به اشتراک بگذارید.

شما را چاق می کند!

خوردن ترشی دو خطر مهم برای بدن دارد. اولاً خوردن آن به افزایش اشتها کمک می کند و باعث پرخوری فرد می شود. این افزایش اشتها و پرخوری باعث چاقی می شود که به نوبه خود عوارضی را به دنبال دارد. دلیل دوم مربوط به مشکلات دستگاه گوارش است. غذاهای اسیدی ترشح اسید معده را افزایش می دهند و برای غشاهای مخاطی دستگاه گوارش مضر هستند. بنابراین مصرف ترشی برای کسانی که از سوء هاضمه، تورم یا زخم دستگاه گوارش رنج می برند به هیچ وجه توصیه نمی شود.

سرطان معده داری!

پزشکان معتقدند مصرف زیاد ترشی خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش می دهد. یک مطالعه نشان داده است که خطر ابتلا به سرطان مری و معده در مناطقی از جهان که مصرف ترشی زیاد است، بیشتر است. علاوه بر این، ترشی برای کسانی که زخم معده یا اثنی عشر دارند مضر است. پزشکان برای این افراد برای کاهش شدت اسید معده و التیام زخم داروهایی تجویز می کنند، اما اسیدیته اسید معده افزایش می یابد و زخم را بدتر می کند. همچنین مصرف ترشی برای افرادی که رفلاکس اسید معده یا سوزش معده دارند توصیه نمی شود. این افراد علاوه بر خوردن ترشی، از خوردن غذاهای اسیدی مانند لواشک و مرکبات نیز خودداری کنند. ترشی برای افراد دارای روده تحریک پذیر و افراد مبتلا به سوء هاضمه نیز مضر است.

با ماست نخورید

علاوه بر ناراحتی گوارشی که مهمترین اثر استفاده از ترشی های تند است، تحقیقات نشان داده است که استفاده زیاد از ترشی باعث رسوب مایعات بین مفصلی و آرتروز می شود. پوکی استخوان و سایش استخوان نیز از عوارض مصرف زیاد ترشی است. این ماده حتی می تواند باعث ضعف شدید، تشدید اختلالات عصبی و ضعف عصبی یا صرع در برخی افراد شود. به خاطر داشته باشید که ترشی را با ماست نخورید زیرا اسید لاکتیک موجود در ماست و همچنین اسید استیک موجود در ترشی برای کسانی که معده حساسی دارند آزاردهنده است. برخی تحقیقات نشان می دهد که اگر ترشی جا مانده یا کهنه شود، قارچ در داخل آن رشد می کند که می تواند سرطان زا باشد، بنابراین بهتر است از مصرف ترشی های باقی مانده خودداری کنید.

تجربه شما از خوردن ترشی چیست؟

به گزارش مشرق، برخی افراد اصلا نباید ترشی بخورند; به عنوان مثال، کسانی که اسید معده زیادی دارند و افرادی که التهاب مری دارند، که معمولاً به دلیل برگشت اسید معده به مری ایجاد می شود. بیماران رفلاکس معده که معمولاً به جز ترشی احساس ترش و سوزش معده دارند نیز باید از مصرف مواد اسیدی مانند مرکبات، لواشک و … خودداری کنند زیرا مصرف این غذاها علائم بیماری آنها را تشدید می کند.

گروه دیگری که برای آنها بهتر است ترشی نخورید افراد مبتلا به زخم معده و اثنی عشر هستند.

معمولا چنین بیمارانی به دلیل زخم معده و اثنی عشر درد شدید دارند.

در بیماران زخم معده، مصرف غذا باعث شدت بیماری می شود، در حالی که در بیماران زخم اثنی عشر، غذا خوردن شدت ناراحتی را کاهش می دهد.

داروهایی که برای این بیماران تجویز می شود میزان ترشح اسید را کاهش می دهد تا زخم ترمیم و التیام یابد، اما مصرف غذاهای ترش و اسیدی مانند ترشیجات نه تنها بهبود زخم را به تاخیر می اندازد بلکه بر شدت و علائم نیز می افزاید. از بیماری

بیماران مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر نیز باید از خوردن ترشیجات خودداری کنند زیرا بر شدت مشکل آنها می افزاید.

در افراد مبتلا به سوء هاضمه با وجود اینکه زخم معده وجود ندارد، اما در معده احساس ناراحتی می کنند، باید از خوردن ترشی اجتناب کنند تا مشکلات گوارشی تشدید نشود.

بخونیدش:  چرا نباید شب ها زیر درخت خوابید

علاوه بر این مصرف فلفل که در تهیه ترشی استفاده می شود می تواند در بیماران مبتلا به اختلالات گوارشی باعث تحریک و تشدید علائم بیماری شود، بنابراین بیماران نباید ترشی های تند مصرف کنند.

از سوی دیگر، نتایج تحقیقات نشان می دهد که اگر ترشی جا مانده و کهنه شود، وجود قارچ در داخل آن نه تنها برای سلامتی مضر است.

اما می‌تواند سرطان‌زا هم باشد، بنابراین باید از خوردن ترشی‌های چند ساله خودداری کنید، زیرا به مرور زمان با تولید آن‌ها میزان نیترات آن‌ها افزایش می‌یابد. لازم به ذکر است مطالعات نشان داده است که در مناطقی که مصرف ترشی زیاد است، بروز سرطان های مری و معده بیشتر گزارش شده است.

منبع: سلامت نیوز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا