چرا ژله با شیر نمیبنده
مرحله آخر: سرو ژله شیر
پس از سفت شدن کامل ژله آن را از یخچال خارج کرده و بدنه قالب را در آب داغ فرو کنید. یک بشقاب مناسب دور ژله شل شده قرار دهید و ژله را برگردانید، حالا با گل و میوه بریده تزئین کنید و نوش جان کنید.
ژله شیر، ژله ای که دستور پخت آن را به صورت کامل ارائه کرده ایم و کافی است این مقاله آموزشی را تا انتها بخوانید تا بتوانید خوشمزه ترین ژله شیر را تهیه کنید.
یکی از معروف ترین و بهترین دسرهای دنیا ژله است که به روش های مختلف تهیه می شود. اگر ژله با شیر تهیه شود رنگ و طعمی متفاوت با طرز تهیه ژله اصلی یعنی ژله با آب جوش و آب سرد دارد و در عین حال خوش طعم تر است. در ادامه طرز تهیه ژله با شیر را معرفی کرده ایم.
طرز تهیه ژله با شیر
ژله شیر نسبت به سایر انواع ژله خوشمزه تر است و در این مقاله آموزشی می خواهیم در کنار شما خانم های خوش سلیقه ژله شیر را تهیه کنیم.
ژله قالبی چند رنگ
طرز تهیه ژله خاکستری
مواد لازم برای تهیه ژله با شیر
شیر3 لیوانپودر ژله2 بستهشکر(اختیاری)به میزان دلخواه
دستور تهیه ژله شیر
زمان مورد نیاز: 20 دقیقه
تهیه مواد ژله با شیر
پودر ژله را در ظرفی بریزید.
برای ریختن شیر
شیر را با پودر ژله ترکیب می کنیم و خوب هم می زنیم تا ژله یکدستی با شیر به دست بیاید.
ژله را با شیر بمالید
در این مرحله از تهیه ژله با شیر، این کاسه را روی حرارت غیر مستقیم کتری قرار دهید و هم بزنید تا پودر ژله حل شده و شفاف شود.
ژله را با شیر آماده کنید
برای تهیه ژله با شیر قالبی را چرب کرده و مواد فوق را داخل آن بریزید و حدود 30 دقیقه در فریزر قرار دهید و بعد از اینکه کمی سفت شد در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود. ژله شیر آماده است.
طرز تهیه ژله با شیر ساده
نکات طلایی برای درست کردن ژله با شیر
می توانید کمی شکر به پودر ژله اضافه کنید تا ژله شیر کمی شیرین شود.
برای تهیه ژله با شیر حدود 3-4 ساعت زمان لازم است.
برای سفت شدن ژله شیر ساده، کمی پودر ژلاتین به پودر ژله اضافه کنید.
در بعضی از دستورها به جای نصف شیر آب جوش اضافه می کنند و ژله را با شیر و آب جوش تهیه می کنند که بهتر است ژله را با شیر و بدون آب جوش تهیه کنید.
ژله را می توانید با شیر، لایه لایه و چند رنگ تهیه کنید.
برای تزیین ژله شیر از میوه، ترافل، مروارید خوراکی و سس شکلات استفاده کنید.
برای اینکه راحتتر ژله شیر را از قالب جدا کنید از حرارت غیر مستقیم کتری یا سشوار استفاده کنید و کف ظرف را در معرض این حرارت قرار دهید تا ژله شیر آماده شود.
توجه داشته باشید که اگر ژله را با شیر و چند لایه تهیه کنید، هر لایه را بریزید، لایه زیرین نیازی به سفت شدن زیاد ندارد و اگر خیلی سفت شود، ژله را با شیر برش بزنید، لایه ها جدا می شوند.
اگر برای تهیه ژله شیر عجله ندارید، نیازی به گذاشتن ژله شیر در فریزر و انتقال مستقیم به یخچال نیست.
توصیه می شود بخوانید: طرز تهیه ژله خرده شیشه با یخ
طرز تهیه رول بستنی ژله ای
مگ تک