چطور از جوجه گردان توستر استفاده کنیم
دستور پخت مرغ سوخاری توستر
توستر مرغ سوخاری یکی از روش های تهیه این غذای خوشمزه است که می توانید با استفاده از توستر در منزل درست کنید. مرغ را باید چاشنی بزنید و با روشی که به شما آموزش می دهیم مرغ شما اصلا بوی بدی نخواهد داد و به راحتی می توانید آن را در منزل تهیه کنید. برای تهیه مرغ سوخاری در توستر بهتر است از مرغ سایز کوچک استفاده کنید تا مغز آن خوب پخته شود. جوجه کباب را می توانید بنا به میل خود به صورت شکم پر یا ساده تهیه کنید. پختن مرغ سوخاری در توستر بسیار ساده است و اکثر برندهای توستر مشابه هستند. امروز در روز پارسی قصد داریم طرز تهیه مرغ سوخاری در توستر با مرغ سوخاری + فیلم آموزشی را به شما آموزش دهیم. با ما بمان.
مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری در توستر خانگی
مرغ کوچک 1 عدد
آب به میزان لازم
سرکه سفید 2 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ
50 گرم کره
فلفل دلمه ای 1 عدد
2 عدد پیاز کوچک
سیر 4 حبه
2 فنجان آب لیمو بخورید
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، رزماری، زردچوبه، پودر سیر به میزان لازم
طرز تهیه مرغ سوخاری توستر با استفاده از مرغ سوخاری ساده
مرحله اول: بوی مدفوع مرغ
ابتدا آب، نمک و سرکه را در یک کاسه یا قابلمه بزرگ بریزید و خوب مخلوط کنید. مرغ را بشویید و شکم آن را خالی کنید. به هیچ وجه پوست مرغ را جدا نکنید. مرغ را به مدت 1 ساعت در این محلول قرار دهید و بگذارید تا بوی ماهی از بین برود. سپس مرغ را بشویید و خشک کنید.
مرحله دوم: مرغ سوخاری را در توستر مرینیت کنید
سپس مرغ را در ظرفی بریزید و زعفران، کمی کره آب شده و مخلوطی از همه ادویه ها را اضافه کنید و شروع به ماساژ مرغ کنید تا تمام مرغ با ادویه و مواد آغشته شود. سپس در ظرف را بپوشانید و چند ساعت در یخچال استراحت دهید. بهتر است مرغ را از روز قبل آماده کنید.
مرحله سوم: تهیه بریانی مرغ
سپس مرغ مزه دار شده را از کاسه خارج کنید. داخل سینه مرغ را با سیر پوست کنده، پیاز و فلفل دلمه ای خرد شده پر کنید. ران و پای مرغ را با نخ محکم ببندید یا می توانید از خلال دندان هم استفاده کنید. سپس مرغ مناسب را روی جوجه گردان قرار دهید و آن را محکم کنید. زیر سینی توستر فویل آلومینیومی قرار دهید تا آب مرغ داخل سینی نریزد و آن را کثیف نکند.
مرحله چهارم: تهیه مرغ سوخاری ساده و خوشمزه
شما نمی توانید مرغ سوخاری را به جوجه گردان متصل کنید و فقط آن را در ظرف یا ظرف مخصوص قرار دهید. حالا دکمه کانوکشن را انتخاب کنید و دما را روی 200 درجه قرار دهید و اجازه دهید مرغ به مدت 50-60 دقیقه بپزد. حتماً مقداری کره و زعفران را آب کنید و هر 15 دقیقه مرغ را با برس برس بزنید. نوش جون
نکات کلیدی در تهیه مرغ سوخاری در توستر
می توانید این مرغ را با استفاده از گزینه مرغ مناسب در سولاردم بپزید.
در تهیه این غذا می توانید از سبزیجات مختلف استفاده کنید.
همچنین باید از دکمه همرفت برای مایکروویوهای مختلف استفاده کنید.
همچنین ببینید
طرز تهیه مرغ سوخاری توستر با جوجه گردان ساده و خوشمزه + فیلم
3.2 (63.08%) 13 votes
با افزایش تعداد وسایل برقی که فضای بیشتری را در پیشخوان ما اشغال می کنند، شنیدن در مورد ابزار آشپزخانه همه کاره ای که اصلاً فضای پیشخوانی را اشغال نمی کند بسیار عالی است. با این حال، بهتر است از آنچه دارید استفاده کنید!
جوجه گردان چیست؟
البته، ما در مورد جوجه گردان صحبت می کنیم – که فراموش شده، پنهان یا حتی قفسه زیر یا داخل خود اجاق گاز شما قرار می گیرد.
گریل شما هر کجا که باشد، شامل یک عنصر گرمایش بسیار داغ (گاز یا برق، بسته به نوع یا محدوده) با یک قفسه در زیر آن است. پختن غذا در فاصله چند اینچ از این گرمای شدید شبیه به کباب کردن است، با این تفاوت که حرارت مستقیماً از بالا به جای از زیر غذا می آید.
البته با جوجه گردان دیگر هوا با زغال چوب یا کپسول گاز پروپان و حتی بیرون رفتن آلوده نمی شود. از سوی دیگر، در کمترین زمان ممکن غذاهای خوشمزه با رویه طلایی و ترد به دست خواهید آورد.
با استفاده از جوجه گردان
می توانید از اول تا آخر پخت از ماهیتابه استفاده کنید، اما وقتی می خواهید در پایان پخت رویه ای طلایی داشته باشد، تمام کردن پخت روی چیزی شبیه گراتن (یا ظرف پیرکس) نیز بسیار خوب است.
به طور کلی، برش های بدون چربی مانند استیک، سینه مرغ یا فیله ماهی با ضخامت 1/2 تا 1/2 اینچ بهترین هستند. اگر برش ها ضخیم تر از این باشد، پختن آنها بیشتر طول می کشد و قسمت بیرونی در نهایت می سوزد.
با برداشتن گریل از روی حرارت آن را خنثی کنید، اما در این صورت قسمت کباب پز را از دست خواهید داد و ممکن است غذا بیش از حد بپزد.
اگر گریل شما دارای تنظیمات حرارتی زیاد و کم است، همیشه از حرارت بالا استفاده کنید، اگر رنده گریل قابل تنظیم است، آن را حدود چهار اینچ از منبع حرارت تنظیم کنید. فراموش نکنید که آن را از قبل گرم کنید – به المنت حرارتی پنج دقیقه زمان بدهید تا به درجه حرارت برسد.
گوشت را کبابی کنید
مانند گریل، جوجه گردان غذا را خیلی سریع و در دمای بالا می پزد، به این معنی که برای استیک های متوسط و کمیاب مناسب است.
برای گریل کردن استیک به ضخامت 2 تا 4 سانتی متر، ابتدا استیک را به دمای محیط برسانید، سپس با روغن یا کره ذوب شده بمالید و مزه دار کنید، سپس 4 تا 5 دقیقه گریل کنید، سپس با انبر آن را برگردانید و پخت را ادامه دهید تا به دمای دلخواه برسد. همانطور که با تست لمسی اندازه گیری می شود: یعنی استیک را با انگشت شست خود فشار دهید. از لحظه ای که آن را فشار می دهید تا زمانی که به جای خود بازگردد، فقط یک لحظه طول می کشد. اگر نرم به نظر می رسد، یک دقیقه دیگر به پختن ادامه دهید.
یادتان باشد قبل از سرو استیک استراحت دهید.
همچنین از جوجه گردان برای پختن گوشت هایی مانند دنده ها برای ترد شدن پوسته استفاده کنید.
وقتی می خواهید گوشت کامل بپزید، استفاده از جوجه گردان خیلی مناسب نیست (مثل همبرگر)، زیرا وقتی قسمت داخلی آن پخته می شود، داخل آن خشک و قسمت بیرونی آن سوخته است.
مرغ سرخ شده
این واقعیت که برخی از جوجه ها در واقع جوجه های گوشتی نامیده می شوند اشاره ای است به اینکه بله، می توانید یک مرغ کامل را کباب کنید. اما یک مشکل وجود دارد. شما (یا قصاب) باید جناغ را شکافته و ستون فقرات پروانه را بردارید. هدف این است که مرغ را صاف کنید تا زیر مرغ گوشتی قرار بگیرد و به طور یکنواخت بپزد. خوشبختانه جوجه های گوشتی گاهی به صورت آماده فروخته می شوند (کوچکتر از پرندگان، با وزن حدود 1-1.3 کیلوگرم). به یاد داشته باشید که قطعات را مزه دار و چرب کنید.
مرغ اسپچکاک شما نیز باید کمی دورتر از عنصر جوجه گردان، حدود 20 سانتی متر باشد. همچنین میتوانید از یک ماهیتابه برای تکمیل پخت بالهای مرغ استفاده کنید، که باید در دمای پایینتری پخته شوند اما در نهایت به پوستهای ترد تبدیل شوند.
ماهی و غذاهای دریایی را کباب کنید
ماهی ها و غذاهای دریایی لطیف هستند و به سرعت پخته می شوند و به شرطی که زیاد نپزید آنها را به انتخابی عالی برای جوجه گردان تبدیل می کند. ماهی های چرب مانند سالمون خوب هستند زیرا چربی اضافی از خشک شدن بیش از حد آنها جلوگیری می کند.
ماهی را با برس روغن بمالید، مزه دار کنید، سپس 4 تا 6 دقیقه بپزید تا به ضخامت نیم اینچ بپزد. اگر استیک یا فیله شما 1 اینچ ضخامت دارد، بعد از 4-6 دقیقه آن را برگردانید، سپس 4-5 دقیقه دیگر بپزید تا کاملا پخته شود. برش های ضخیم تر نیازی به ورق زدن ندارند. هالیبوت ماهی گوشتی است که در ماهیتابه به خوبی پخته می شود. در مورد تیلاپیا هم همینطور.
برای تکهها یا برشهای ماهی نازکتر، در آرد چاشنیشده بغلتانید، سپس قبل از کباب کردن، با برس روغن بمالید. روش دیگر، می توانید ماهی را با برس روغن بزنید و سپس آن را در آرد ذرت بپوشانید. این به محافظت از ماهی در برابر خشک شدن به دلیل گرمای زیاد کمک می کند.
کباب کردن سبزیجات (و میوه ها!)
هر گونه سبزیجاتی که می توانید کباب کنید، مانند مارچوبه، پیاز، کدو سبز، فلفل، گوجه فرنگی، قارچ و بادمجان، در یک ماهیتابه کار می کنند. نازک برش دهید، روغن زیتون بمالید، نمک بپاشید و به مدت 4 تا 5 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود، گریل کنید. مراقب باشید که سیاه نشوند. هنگام سرو سرکه بالزامیک اضافه کنید.
اگر می خواهید ظاهر جالبی به غذا بدهید، گوجه فرنگی را با پنیر پارمزان کبابی کنید. بسیار خوشمزه خواهد بود!
وقتی نوبت به میوه ها می رسد، دوباره میوه هایی را انتخاب کنید که برای کباب کردن مناسب هستند: انبه، آناناس، هلو، آلو، شلیل و حتی موز.
در هر صورت، آنها را برش دهید، استفاده از ماهیتابه یک روش عالی برای پختن غذای شما است، به خصوص در ماه های سرد زمستان که هوس طعم کبابی را دارید.