چطور باید در کلاچ اهنگ بگذاریم

سلام دوستان شما را به دنیای رانندگی در بازی کلاچ خوش آمد می گوییم و امیدواریم از این بازی اتومبیلرانی ایرانی نهایت لذت را برده باشید. امروز با یک آموزش جالب دیگر در خدمت شما هستیم که به شما امکان می دهد بازی Clutch Plus را به شکلی جذاب و لذت بخش تر انجام دهید و اوقات خوشی را سپری کنید.

مراحل و دوره بازی کلاچ

این بازی جذاب دارای سه قسمت متفاوت و جذاب می باشد که ما آنها را برای شما نام می بریم و هر یک از این قسمت های بازی را به اختصار توضیح می دهیم که شما می توانید با توجه به سلیقه خود هر کدام از این قسمت ها را انتخاب کنید. آیا می خواهید انتخاب کنید و بازی کنید:

مرحله فرار پلیس (با این قیمت که خیلی هم هیجان انگیز است باید یک شی را از یک نقطه به مقصد برسانید که روی نقشه بازی کلاچ مشخص است با طی کردن این فاصله باید از دست پلیس هم فرار کنید. بازی برای کسب درآمد این کار را انجام دهید)

قسمت دوم تحویل خودرو است (کاری که در این قسمت باید انجام دهید این است که خودرو را از نمایشگاه خودرو تحویل بگیرید و بدون آسیب رساندن به خودرو به سلامت به نمایشگاه دیگری تحویل دهید و پول دریافت کنید.)

قسمت آخر بازی که یکی از جذاب ترین و پرطرفدارترین مراحل بازی است، قسمت چند نفره است. (در این بخش می توانید با دوستان خود ارتباط برقرار کنید، با یکدیگر ارتباط برقرار کنید، ماشین های خود را نشان دهید و از بازی لذت ببرید)

آموزش قرار دادن آهنگ در بازی کلاچ

برای پخش آهنگ های مورد نظر خود در بازی کلاچ ابتدا باید آهنگ های خود را انتخاب کرده و این آهنگ ها را کپی کنید و سپس به قسمت فایل منیجر (مدیریت فایل ها، فایل های من) گوشی موبایل خود بروید. باید در این قسمت گزینه Music را پیدا کرده و پس از یافتن این پوشه وارد آن شوید.

سپس آهنگ هایی را که می خواهید کپی کنید در این قسمت پیست کنید یا به عبارتی آن آهنگ ها را به این پوشه منتقل کنید. پس از آن فایل منیجر و بازی کلاچ خود را ببندید و دوباره وارد بازی شوید.حالا باید به آیکون آهنگ رفته و علامت ( _ ) را فشار دهید یا آهنگ ها را اجرا و پخش کنید.

در این قسمت هنگام پخش آهنگ می توانید تنظیماتی مانند: حجم آهنگ، حجم محیط و … را به دلخواه خود انجام دهید. امیدواریم از این آموزش لذت برده باشید.

آخرین کلمه

در این آموزش سعی کرده ایم نحوه پخش آهنگ یا موزیک در بازی جذاب کلاچ را به شما آموزش دهیم تا در حین رانندگی به موسیقی مورد علاقه خود گوش دهید و از آن لذت ببرید. همچنین می توانید راه بهتری برای قرار دادن موسیقی در این بازی بیابید.بازی را که می شناسید در قسمت نظرات با ما و سایر کاربران سایت به اشتراک بگذارید.

رانندگی با خودرویی با گیربکس دستی واقعا عذاب آور است، از یک سو رانندگی با آن سخت است و از سوی دیگر تقریبا هیچ مزیتی نسبت به خودرویی با گیربکس اتوماتیک ندارد. البته ارزان بودن خودروهای با گیربکس دستی یکی از مزیت های آنهاست.

کلاچ به تعویض دنده کمک می کند و استفاده از آن آسان است، فقط در ابتدا کار شما را سخت می کند. بعد از اینکه به آن عادت کردید، می توانید به راحتی دنده ها را به آرامی تعویض کنید.

آشنایی با کلاچ و دنده

محل چرخ دنده ها را حفظ کنید. اگر اعداد روی شیفتر را نمی بینید، با حرکت دادن دنده ها را پیدا کنید. بسیاری از ماشین های گیربکس دستی دارای الگوی H شکل با اعداد فرد در بالا و اعداد زوج در پایین هستند.

در اکثر خودروها دنده 1 درست بالای دنده 2، دنده 3 در سمت راست دنده 1 و بالاتر از دنده 4 و دنده 5 در سمت راست دنده 3 و بالای دنده عقب قرار دارد.

حالت نور را می توان با حرف N نشان داد در این حالت ماشین درگیر هیچ دنده ای نیست. دنده آزاد یک دنده نیست، بلکه به این معنی است که ماشین در هیچ یک از دنده های دیگر نیست.

با دست راست تغییر دهید و به سرعت توجه کنید. رانندگی با گیربکس دستی مستلزم تعویض مداوم دنده است. شما باید این کار را با دست راست خود انجام دهید.

بخونیدش:  چرا وقتی بنزین روی دست میریزد احساس خنکی میکنیم

هنگام رانندگی با ماشین دستی از استفاده از تلفن همراه و تغییر موسیقی خودداری کنید. فقط روی مواد، در جاده و روی خودتان تمرکز کنید.

پدال ها را فراموش نکنید. از پای چپ برای نگه داشتن پدال کلاچ در سمت چپ استفاده کنید. هنگامی که نیاز به تعویض دنده دارید، پدال کلاچ را کاملا فشار دهید. از قرار دادن پای خود روی کلاچ در حالت استراحت خودداری کنید، این امر می تواند باعث افزایش سایش دیسک و صفحه و کاهش عمر آن شود. پدال وسط ترمز و پدال سمت راست گاز است.

ماشین را روشن کرده و شروع به حرکت کنید

با ترمز دستی روشن شروع کنید. خودروهای گیربکس دستی مکانیزم پارک ندارند، بنابراین برای شروع باید آنها را در حالت خنثی قرار دهید و ترمز دستی را در حالت کشیده (بالا) قرار دهید.

اگر دستتان را نکشیده اید، ممکن است ماشین شما شروع به حرکت کند.

اکثر خودروها دارای نمایشگری در پشت آمپر هستند که سطح ترمز دستی را نشان می دهد.

کلاچ را با پای چپ خود نگه دارید (آن را کاملا به سمت پایین فشار دهید). وقتی آماده راه اندازی ماشین هستید، پای خود را روی کلاچ بگذارید و آن را کاملا فشار دهید.

فقط از پای چپ برای کلاچ کردن و از پای راست برای دریچه گاز و ترمز استفاده کنید.

سوئیچ را در جهت عقربه های ساعت بچرخانید و شروع کنید. پس از استارت زدن، دنده 1 را ببندید، مطمئن شوید که کلاچ در هنگام درگیر کردن دنده کاملا پایین است.

در خودروهای 5 سرعته دنده یک چپ به بالا است. اگر در مورد محل دنده 1 شک دارید، به دسته دنده نگاه کنید.

دست خود را پایین بیاورید و پدال ترمز را فشار دهید. به پشت آمپر نگاه کنید و مطمئن شوید که چراغ ترمز دستی خاموش است. بعد از انداختن ترمز دستی ممکن است ماشین شما کمی تکان بخورد.

دور موتور ماشین را به 1500-2000 برسانید به نشانگر دور موتور نگاه کنید، باید دور موتور را در محدوده مشخص شده قرار دهید تا بتوانید بدون خاموش شدن ماشین آن را حرکت دهید.

اگر دور موتور کمتر است، می توانید ماشین را خاموش کنید.

هنگامی که کلاچ را بلند می کنید و به نقطه ای می رسید که احساس می کنید ماشین درگیر می شود، به آن نقطه نقطه اصطکاک می گویند.

به آرامی کلاچ را بلند کنید. به آرامی پای خود را از روی پدال کلاچ بردارید تا ماشین روشن شود. پدال گاز را کمی فشار دهید تا خودرو شتاب بگیرد. اگر احساس کردید ماشین در حال توقف است، دوباره کلاچ را فشار داده و دوباره امتحان کنید.

اگر نمی توانید این کار را انجام دهید، ترمز دستی بگیرید. با این کار می توانید از همان ابتدا پای خود را روی پدال گاز قرار دهید و در حین حرکت ترمز دستی را در حالت آماده باش قرار دهید.

به آرامی کلاچ را بلند کنید تا نقطه اصطکاک را احساس کنید. به آرامی کلاچ را بلند کنید تا زمانی که احساس کنید موتور درگیر گیربکس است. این جایی است که دنده به موتور متصل می شود.

همچنین می توانید نقطه اصطکاک را با استفاده از دور موتور تشخیص دهید، دور موتور شما در نقطه اصطکاک کاهش می یابد.

افزایش سرعت

وقتی دور موتور به 2500-3000 رسید دنده را عوض کنید. نشانگر دور موتور را ببینید که واحد آن RPM است که به معنای دور در دقیقه است. فرقی نمی کند چه دنده ای دارید، زمانی که دور موتور بین 2500 تا 3000 است تعویض کنید.

از تعویض دنده در دورهای بالاتر و پایین تر خودداری کنید زیرا ممکن است باعث لرزش یا توقف خودرو شود.

البته تعویض دنده با دور موتور بستگی زیادی به نوع خودرو دارد و دور موتور ذکر شده در حالت کلی می باشد.

پای خود را از روی پدال گاز بردارید و کلاچ را با پای چپ نگه دارید. وقتی می خواهید دنده را عوض کنید، باید پدال گاز را کاملا رها کنید. کلاچ را تا انتها فشار دهید تا بتوانید به راحتی دنده را تغییر دهید.

برو به دنده بعدی با دسته دنده یک دنده بالا بروید یعنی اگر در دنده 1 هستید به دنده 2 و … بروید. هیچ دنده ای را نادیده نگیرید زیرا ممکن است باعث لرزش یا توقف ماشین شما شود.

برای مشاهده سرعت های مختلف می توانید از اعداد روی دسته دنده استفاده کنید.

بخونیدش:  چرا کژال خیال میکرد که تپه قد کشیده است

به آرامی کلاچ را بلند کنید تا نقطه اصطکاک را احساس کنید. به آرامی کلاچ را بلند کنید تا زمانی که احساس کنید موتور درگیر گیربکس است. این جایی است که دنده جدید به موتور متصل می شود.

همچنین می توانید نقطه اصطکاک را با استفاده از دور موتور تشخیص دهید، دور موتور شما در نقطه اصطکاک کاهش می یابد.

هنگامی که کلاچ را بلند می کنید، پدال گاز را همزمان فشار دهید. تصور کنید که هر یک از پاهای شما روی یک تاب است. همانطور که کشش کلاچ را بلند می کنید (بعد از نقطه اصطکاک)، پدال گاز را با همان سرعت و سرعت فشار دهید.

اگر با پا روی پدال گاز خیلی سریع قدم بردارید، ممکن است ماشین کمی تکان بخورد و تعویض دنده نرمی نداشته باشید.

کاهش سرعت

پای خود را از روی پدال گاز بردارید. با رها کردن پا از روی پدال گاز، خودرو دیگر شتاب نمی گیرد. این کار سرعت موتور خودروی شما را کاهش می‌دهد، بنابراین کاهش دنده آسان‌تر خواهد بود.

کلاچ را کاملا فشار دهید. کلاچ را با پای چپ به طور کامل فشار دهید. اگر کلاچ را به طور کامل نگه ندارید، تعویض دنده امکان پذیر نخواهد بود.

نسبت را یک بار کاهش دهید. در هر دنده ای که هستید، آن را یک عدد کاهش دهید. اگر در دنده 1 هستید، دنده را رها کنید. هنگام رها کردن دنده لازم نیست کلاچ را به آرامی رها کنید.

به آرامی پای خود را از روی کلاچ بردارید و همزمان پدال گاز را فشار دهید. پس از تعویض دنده، باید به آرامی کلاچ را بلند کنید. هنگامی که احساس کردید کلاچ درگیر شده است، به آرامی پدال گاز را فشار دهید تا دنده به آرامی پایین بیاید.

باز هم می گویند برای یافتن نقطه چسبندگی می توان از دور موتور استفاده کرد. هنگامی که دور موتور کاهش می یابد، این نقطه نقطه اصطکاک است.

هنگام پارک کردن، دنده را رها کرده و دست را بکشید. هنگام پارک کردن، حتما دنده را رها کنید، زیرا رها کردن کلاچ باعث خاموش شدن یا حرکت خودرو می شود. ترمز دستی را هم بکشید، زیرا بدون آن ماشین به خودی خود کمی حرکت می کند.

اگر در حالی که ماشین در دنده است آن را خاموش کنید، دفعه بعد که آن را روشن کنید، ماشین کمی جلو می رود، اگر قبل از استارت زدن آن را خاموش نکنید.

معکوس

با پای چپ روی پدال ترمز بگذارید و دست خود را پایین بیاورید. پای خود را محکم روی ترمز بگیرید و دست خود را بخوابانید. این کار از حرکت غیر ضروری خودرو جلوگیری می کند.

کلاچ را با پای چپ خود نگه دارید و به عقب تغییر دهید. کلاچ را تا آخر نگه دارید. در حالی که کلاچ را نگه داشته اید، دنده را از حالت خنثی به عقب تغییر دهید. پای خود را روی پدال ترمز نگه دارید.

از روی دسته دنده می توان به موقعیت دنده عقب که با حرف R نمایش داده می شود پی برد.

دور موتور را از 1500 به 2000 افزایش دهید. با نگه داشتن پای خود روی کلاچ، پای راست خود را از روی ترمز بردارید و شتاب بگیرید تا به دور موتور مشخص شده برسید.

به آرامی کلاچ را بلند کنید تا ماشین شروع به حرکت کند. همانطور که به آرامی فشار را از کلاچ خارج می کنید، می بینید که ماشین به سمت عقب می چرخد.

وقتی به اندازه کافی پشتیبان گرفتید، کلاچ را دوباره درگیر کرده و ترمز را فشار دهید تا ماشین متوقف شود.

نکات مهم

1- تعویض دنده را در خیابانی آرام تمرین کنید.

2- رانندگی و تعویض دنده را با یک راننده مجرب تمرین کنید.

3- هنگام تعویض دنده از جا گذاشتن دنده خودداری کنید، یعنی از 1 به 3 یا برعکس نروید. این کار باعث تکان شدید یا توقف خودرو می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا