چطور با توستر پیتزا درست کنیم
سرویس آشپزی ستاره – اگر می خواهید یک پیتزای خانگی خوشمزه و سریع درست کنید اما به فر دسترسی ندارید یا ترجیح می دهید از فر توستر استفاده کنید، طرز تهیه پیتزا توستر خانگی را با تمام نکات مهم در این آموزش به شما آموزش می دهیم. روش پخت و پز. . با ما بمان.
طرز تهیه پیتزا توستر خانگی
مواد لازم برای پیتزای خانگی گوشت و قارچ (5 عدد)
خمیر پیتزا: 500 گرم
گوشت چرخ کرده: 300 گرم
قارچ: 250 تا 200 گرم
فلفل: یک عدد
پیاز: یک عدد
نمک، فلفل، آویشن: به میزان لازم
پنیر پیتزا: به مقدار لازم
مراحل پخت پیتزا در اجاق توستر
پیاز را نگینی خرد کرده و با گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و زردچوبه خوب تفت دهید.
قارچ ها را شسته و ورقه ای برش می دهیم.
قارچ های خرد شده را روی آتش بگذارید تا آب آن تبخیر شود.
نکته: شعله را زیاد کنید تا قارچ ها چکه نکنند
نکته: برای گرم کردن قارچ ها از ظرف تفلون استفاده نکنید زیرا ظروف تفلون در صورت قرار گرفتن در معرض حرارت بدون روغن آسیب می بینند.
فلفل نگینی یا خلال شده را هم سرخ می کنیم.
ظرف مخصوص توستر فر را چرب می کنیم و خمیر پیتزا را داخل آن می گذاریم.
روی خمیر کمی پودر آویشن بپاشید.
روی خمیر کمی سس پیتزا میزنیم.
روی سس کمی پنیر پیتزا بریزید.
گوشت سرخ شده را به پیتزا اضافه کنید.
قارچ ها و فلفل ها را روی سطح پیتزا بچینید.
برای روی پیتزا می توانید از مقداری زیتون سیاه نیز استفاده کنید.
در لایه آخر پنیر پیتزا را اضافه می کنیم.
حدود سه تا چهار دقیقه قبل از قرار دادن پیتزا در توستر، آن را روشن می کنیم تا فضای آن گرم شود. قسمت بالایی و پایینی فر توستر را روشن می کنیم و روی 150 درجه سانتی گراد قرار می دهیم.
نکته: اگر توستر شما قدرت بالایی دارد، 130 درجه کافی است.
سپس المنت بالا را خاموش می کنیم و فقط عنصر پایین را روشن می گذاریم.
حالا سینی توستر مخصوصی که پیتزا را نگه می دارد، داخل لایه میانی توستر قرار می دهیم.
بسته به نوع خمیر پیتزا، آماده سازی پیتزا بین 15 تا 30 دقیقه زمان می برد.
بعد از اینکه پیتزا پخت، المنت پایینی را خاموش می کنیم و المنت رویی را روشن می کنیم تا روی پیتزا گریل شود. یک تا دو دقیقه برای این کار کافی است.
نکات بیشتر برای پخت پیتزا توستر
اگر نمی خواهید پیتزاتان خشک شود، می توانید یک لیوان آب داخل توستر بریزید تا بخار از خشک شدن پیتزا جلوگیری کند.
برای کش آمدن بیشتر پنیر پیتزا می توانید کمی آب روی پنیر پیتزا اسپری کنید.
اگر توستر شما دارای فن هوای کانوکشن یا گردشی است، آن را روشن کنید و در این صورت نیازی به روشن کردن المنت بالایی نیست.
به جای گوشت چرخ کرده می توانید از سوسیس و کالباس یا مرغ کباب استفاده کنید.
همچنین بخوانید : طرز تهیه پیتزای رستورانی با گوشت و ژامبون
آخرین کلمه
اگر تجربه تهیه پیتزا توستر خانگی را دارید، می توانید از طریق قسمت نظرات و سوالات، نتایج و نکات آزمایشات خود را با ما و خوانندگان ستاره به اشتراک بگذارید. پیشنهاد ما به شما مقاله آموزشی ” برای پخت لازانیا در توستر چه کنیم؟ همچنین مطالعه کنید و پختن غذاهای بیشتری را در فر توستر تجربه کنید. طرز تهیه پیتزا بدون فر (پیتزا با گوشت و قارچ) را نیز می توانید در ستاره بخوانید.
اگر از عنوان طرز تهیه پیتزا توستر خانگی تعجب کرده اید، باید گفت که طعم این پیتزا به اندازه پیتزا در فر لذیذ است.
آیا پیتزای خانگی می خواهید اما در خانه فر ندارید؟ آون توستر چطور؟ اگر در خانه به فر توستر دسترسی دارید، مینی پیتزای خانگی خوشمزه را به راحتی و در کمترین زمان درست کنید. این پیتزا به ویژه برای ناهار مدرسه کودکان یا حتی یک مهمانی شام یا کلاس هایی که در حال برگزاری هستید مناسب است.
علاوه بر این که زمان تهیه و پخت پیتزا در توستر سریعتر و آسانتر از فر پیتزا است، به مواد کمتری و زمان کوتاهتری نیز نیاز دارد. با توجه به ذائقه خود می توانید از مواد مختلفی مانند ذرت، زیتون، فلفل و بسیاری مواد دیگر استفاده کنید. البته پیشنهاد نمی کنیم پیتزاها را زیاد پر کنید، آنها خیلی حجیم و سنگین هستند که خوردن پیتزا را سخت می کند و در حین خوردن از روی نان می افتد.
در ادامه با روش ساده تهیه پیتزا توستر خانگی که به مواد بسیار کمی نیاز دارد آشنا خواهید شد.

مواد لازم برای تهیه پیتزا توستر
شش نان تست
یک پیاز
نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم
پودر سیر یا سیر تازه رنده شده دو حبه
توپک های پنیر موزارلا به مقدار لازم
پودر پارمزان به مقدار لازم
چهار تا پنج قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
کوکتل گوشت سولیکودو شماره
طرز تهیه پیتزا توستر خانگی
مرحله اول
برش های نان را برای مدت بسیار کوتاه و فقط تا زمانی که کمی سفت تر از حد معمول شوند در توستر قرار دهید. بنابراین وقتی مواد را روی نان می ریزید، خمیر نان پخش نمی شود. بعد از حدود دو دقیقه تست، نان ها را بردارید. توستر را خاموش نکنید تا خنک نشود و مراحل آماده سازی زیر را انجام دهید.
مرحله دوم
سس گوجه فرنگی خانگی را که از قبل آماده کرده اید روی برش های نان کمی برشته شده بمالید. سپس پودر پارمزان را اضافه کنید. پنیر زیادی اضافه نکنید تا در حین پخت از روی نان بیفتد. بعد از آن مواد پیتزا را روی پنیر بریزید.
مرحله سوم
سیر رنده شده را روی نان ها پخش کنید. سپس بقیه مواد از جمله موزارلا را روی نان بریزید. نان ها را داخل توستر فر قرار دهید تا حدود 15 دقیقه بپزند و پنیرها آب شوند. در این فاصله به بازدید از نان ها ادامه دهید تا مواد روی نان نسوزند.
نکات طرز تهیه پیتزا در توستر
اگر فکر می کنید قدرت توستر زیاد است، دما را روی 130 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
با همین روش می توانید پیتزا پپرونی، پیتزا مارگریتا یا هر پیتزای دیگری را که می خواهید در توستر تهیه کنید.
اگر فر یا توستر در دسترس ندارید نگران نباشید زیرا می توانید پیتزای خانگی خود را در تابه تهیه کنید.