چطور با یک نفر کات کنیم
4.3/5 – (7 امتیاز)
چگونه بدون صدمه به رابطه پایان دهیم؟
قطع یا پایان دادن به رابطه یکی از سوالاتی است که بسیاری از دختران و پسران از خود می پرسند. شاید در یک رابطه عاطفی که فکر میکردید تا آخر عمرتان با خوشحالی ادامه خواهد داشت، به دلایلی ناگهان شروع به خراب شدن میکند و بهترین راه پایان دادن به آن رابطه است. در این مقاله از سایت همسرم به این سوال می پردازیم که چگونه رابطه را خاتمه دهیم.
شاید سخت ترین کار این باشد که بدانید چگونه می توانید این واقعیت را مطرح کنید که به پایان رابطه با طرف مقابل رسیده اید، زیرا قطع رابطه می تواند آسیب عاطفی جدی نه تنها به شما، بلکه به طرف مقابلتان نیز وارد کند.
همچنین بخوانید:
چگونه بفهمیم یک دختر شما را دوست دارد یا خیر
چگونه شوهر پیدا کنیم
این غیر قابل انکار است که در یک رابطه عاطفی هر دو طرف بعد از مدتی به یکدیگر وابسته می شوند و رهایی از این وابستگی کار دشواری است، اما اگر می توانید به این نتیجه برسید که باید به آن پایان دهید باید همیشه در زندگی واقع بین باشید. ما راه حل هایی را به شما پیشنهاد می کنیم تا بتوانید آن را با آرامش و با کمترین تنش ممکن انجام دهید.
چگونه به رابطه پایان دهیم؟
آیا از پایان دادن به رابطه مطمئن هستید؟
قبل از تصمیم گیری، باید مطمئن شوید که این رابطه جایی برای ادامه ندارد. در مورد تمام دلایل قطع ارتباط خود با دقت فکر کنید. سعی کنید هم با عقل، هم با منطق و هم با احساساتتان تصمیم بگیرید و از تصمیم گیری های عجولانه و صرفا احساسی بپرهیزید. این مرحله بسیار حساس است، زیرا اگر در اینجا خود را به خوبی متقاعد نکنید، بعداً دچار مشکل خواهید شد.
با ذهنی آرام تصمیم بگیرید
سعی کنید وقتی ناراحت هستید یا هفته بسیار بدی را سپری کرده اید، رابطه را قطع نکنید. بلافاصله پس از مشاجره به پایان دادن به رابطه فکر نکنید زیرا طبیعی است که در حین بحث حرف هایی زده شود که از دل برنمی آید.
زمان و مکان مناسب را انتخاب کنید
پس از اینکه تصمیم نهایی برای پایان دادن به رابطه را گرفتید، زمان و مکان مناسب را برای بحث در مورد تصمیم خود انتخاب کنید. زمانی که فرد ناراحت و عصبی است یا زمانی که می خواهد سر کار برود مشکل را با او در میان نگذارید. همچنین در جاهایی که احساس راحتی می کنید این کار را انجام ندهید. سعی کنید در یک موقعیت خنثی در مورد این مشکل صحبت کنید.
پایان دادن به رابطه خود به صورت حضوری
برای احترام به طرف مقابل، بهتر است در حضور او به رابطه پایان دهید. این کار را فقط زمانی می توان رو در رو انجام داد که طرف مقابل از شما دور باشد و بدانید که برای مدت طولانی او را نخواهید دید. یا شخصیتی تهاجمی و عصبی دارد و ممکن است به شما آسیب برساند. در این شرایط بهترین راه برای پایان دادن به رابطه تلفنی خواهد بود.
راهکارهایی برای جلوگیری از صدمه زدن به طرف مقابل پس از قطع رابطه
مسئولیت پایان دادن به رابطه را بپذیرید
با گفتن جملاتی مانند “تو هم دوستم نداری”، “دیگر دوستم نداری”، “تو به من توجه نمی کنی” و در پذیرش مسئولیت پایان دادن به رابطه تردید نکنید. . در غیر این صورت، طرف مقابل را درگیر کرده اید و باعث شده اید که او احساس بی ارزشی کند و اعتمادش را نسبت به روابط آینده و زندگی خود از دست بدهد.
برخی از کلیشه ها را کنار بگذارید
برای پایان دادن به رابطه، به طرف مقابل نگویید “من ارزش زندگی با تو را ندارم” “من برای تو مناسب نیستم” “شما می توانید کسی را بهتر از من پیدا کنید.” این نظرات بسیار کلیشه ای است و به غرور طرف مقابل توهین می کند. سعی کنید صادق باشید و مشکلات خود را به راحتی بیان کنید.
با قطعیت به رابطه پایان دهید
به طرف مقابل نگویید که ما دوستان عادی هستیم و به دوستی ادامه خواهیم داد. یا اینکه الان ما خواهر و برادر هستیم، این حرف ها باعث می شود فرد احساس کند که برای رابطه ارزشی قائل نیستید و احساس ناامیدی زیادی می کند. بنابراین، زمانی که تصمیم جدی برای پایان دادن به رابطه می گیرید، ارتباط و ملاقات های خود را به طور کامل قطع کنید.
اعتماد طرف مقابل را خدشه دار نکنید. اما از گفتن کلماتی که به عزت نفس و اعتماد به نفس طرف مقابل آسیب می زند خودداری کنید. برای مثال، اگر از نحوه صحبت او خوشتان نمی آید، لازم نیست آن را بگویید. فقط سعی کنید به او بفهمانید که شما فرد مناسبی برای یکدیگر نیستید.
هنگام پایان دادن به رابطه، فقط به نکات منفی و مشکلات فکر نکنید.
نکات مثبت و مثبت طرف مقابل را بپذیرید و لحظات خوبی را که با هم گذرانده اید به او یادآوری کنید. این باعث می شود که او احساس ارزشمندی کند.
سعی کنید خود را به جای طرف مقابل بگذارید.
اگر بتوانید خود را به جای طرف مقابل بگذارید، می توانید او را بهتر درک کنید و رابطه را به گونه ای خاتمه دهید که آسیب جدی به او وارد نشود.
برای قطع ارتباط نیازی نیست ده ها دلیل بیاورید چون طرف مقابل می تواند ضعیف ترین را از بین این دلایل انتخاب کند و برای تخلف دلیل بیاورد. این شما را وارد یک مکالمه پیچیده می کند که می تواند باعث ناراحتی شود.
مهربان باشید.
پیشنهاد قطع ارتباط با شما به اندازه کافی بار عاطفی منفی دارد، پس سعی نکنید با آوردن عبارات مختلف و کنایه به طرف مقابل، احساسات منفی بیشتری در او ایجاد کنید. سعی کنید خودتان را جای طرف مقابل بگذارید و ببینید اگر جای خودتان بودید با شنیدن این عبارات چه احساسی داشتید.
سعی نکنید او را به خود علاقه مند نگه دارید
گاهی اوقات برخی از افراد سعی می کنند طرف مقابل را به خود علاقه مند نگه دارند در حالی که رابطه را خراب می کنند. این یکی از بدترین کارهایی است که می توانید با طرف مقابل انجام دهید زیرا این کار را برای او سخت تر می کنید تا این مرحله را بردارد و پایان رابطه را بپذیرد. او را با تضاد عجیبی بین خواستن و نخواستن مواجه می کنید که شما را در خلأ عاطفی فرو می برد.
به حرف خود بچسبید
کاملا طبیعی است که طرف مقابل بخواهد با حرف هایش نظر شما را عوض کند. اما اگر قبلاً تصمیم نهایی خود را گرفته اید، مطمئن شوید که به قول خود عمل کرده اید، زیرا به دلیل ماهیت احساسی موقعیت، به نفع شما نیست که به عقب برگردید و احتمالاً داستان مشکلات قبلی ادامه خواهد داشت. با شدت بیشتری
چگونه رابطه را خاتمه دهیم و با مشکلات ناشی از آن مقابله کنیم؟
سعی نکنید فوراً یک رابطه جدید را شروع کنید تا فراموش کنید: به خودتان زمان بدهید تا با این مشکل مقابله کنید، آن را بپذیرید و در درون خود تصمیم بگیرید که این روند زمان می برد. . بودن.
فکر نکنید که شما تنها کسی هستید که این مشکل را دارید و با آن روبرو می شوید: بسیاری از مردم وقتی رنج می برند فکر می کنند که این فقط مشکل آنهاست و هیچ کس دیگری این مشکل را ندارد. در حالی که بسیاری از مردم با شکست عاشقانه و درد و رنج ناشی از آن دست و پنجه نرم می کنند. یا قبلا آن را تجربه کرده اید و این مسیر را طی کرده اید. اگر فکر می کنید که افراد زیادی با مشکل شما روبرو شده اند، احتمال بیشتری وجود دارد که آن را بپذیرید و مشکل را حل کنید.
از درد جدایی فرار نکنید: سعی کنید با درد و رنج پس از پایان رابطه کنار بیایید، آن را بپذیرید و به راحتی آن را غمگین کنید.
نامه ای به طرف مقابل بنویسید: نوشتن نامه راه بسیار خوبی برای مقابله با شکست عشقی است. شما می توانید همه چیز را در قلب خود و تمام احساساتی را که دارید در نامه ای به طرف مقابل بنویسید. لازم نیست آن را بفرستید، می توانید بعد از نوشتن نامه آن را بخوانید و پاره کنید. با این کار آرامش پیدا می کنید و راحتتر می توانید این احساسات را فراموش کنید.
فعالیت های مورد علاقه خود را انجام دهید: برای به حداقل رساندن آسیب پس از پایان رابطه، فعالیت های مورد علاقه خود را شناسایی کرده و انجام دهید. اگر فقط یک گوشه بنشینید و به خاطرات و طرف مقابل فکر کنید، خطر افسردگی در شما بیشتر می شود.
خودگویی مثبت داشته باشید: به خود نگویید “دیگر نمی توانم تحمل کنم”. “من دیگر نمی توانم با کسی رابطه برقرار کنم.” “دیگر نمی توانم او را فراموش کنم” و “دیگر نمی توانم بدون او زندگی کنم.” در عوض، سعی کنید این کلمات را با خودگویی مثبت جایگزین کنید، مانند “بسیاری از مردم در عشق شکست خورده اند و به راه خود ادامه می دهند.” “من قوی تر از کسی هستم که مرا نابود می کند.” “من می توانم کنار بیایم و زندگی خود را مدیریت کنم.” من این مشکل را مانند سایر مشکلات حل خواهم کرد. “من توانایی حل و مدیریت این مشکل را دارم.”
اگر طرف مقابل شما را تهدید کرد چه باید کرد؟
برخی افراد بدون توجه به آسیبی که به خود و دیگران وارد می کنند، عصبانیت خود را ابراز می کنند و تهدید می کنند که به رابطه خود با طرف مقابل ادامه می دهند. در این شرایط، چندین استراتژی مقابله ای برای یک فرد وجود دارد:
به این نکته توجه کنید فردی که تهدید می کند بیشتر از هرکسی از خودش می ترسد وگرنه هیچ وقت از تهدید برای ترساندن دیگران استفاده نمی کرد. این رابطه دیگر مفید نیست و باید تمام شود، تصمیم خود را با دلایل قانع کننده و منطقی به او اطلاع دهید. به او نشان دهید که میدانید او شما را دوست دارد، احساس او را درک میکنید و میدانید که پایان دادن به این رابطه برای او چقدر دشوار است. سپس به طرف مقابل بفهمانید که رفتار پرخاشگرانه و تهدید هیچ تاثیری ندارد و فقط باعث افزایش نفرت می شود.
خاطرات خوبی که با هم داشتید را به او یادآوری کنید و به او بگویید که آن عشق و خاطرات خوب را با رفتارهای توهین آمیز از بین نبرد. ممکن است فرد تهدید کننده در مقابل شما جرات پیدا کند و تهدیدهای خود را افزایش دهد.
سعی کنید از او فرار نکنید تا متوجه ضعف شما نشود
تاکید کنید که خانواده به طور کامل از شما حمایت می کنند و قاطعانه با فرد آزاردهنده برخورد خواهند کرد.
بسیاری از افراد به خصوص خانم ها به دلیل مسائل عاطفی مرتبط با این شرایط سعی می کنند تصمیم خود را تغییر دهند و حتی اگر برایشان ناسالم و غیرقابل تحمل باشد رابطه را ادامه دهند. در اینجا چند راه حل برای این وضعیت وجود دارد:
اول از همه باید آرام باشید و اجازه ندهید طرف مقابل و همدردی با او شما را از تصمیم گیری قاطع باز دارد. این به معنای ظالم بودن نیست، اما اگر رابطه را صرفاً از روی ترحم ادامه دهید، به خود و شریک زندگیتان بدی کرده اید.
با همدلی و درک طرف مقابل را آرام کنید
به او بفهمانید که دیر یا زود این جدایی اتفاق خواهد افتاد و برای جلوگیری از وابستگی بیشتر، رابطه باید همین الان تمام شود.
سعی کنید با کلمات مناسب او را آرام کنید تا آسیب نبیند.
قطع رابطه عاشقانه برای هر دو طرف بسیار سخت و غم انگیز است. و این باعث مشکلات روانی بسیاری در اکثر افراد می شود. با این حال، بسیاری از افراد ممکن است تصمیم به پایان دادن به رابطه بگیرند. برای این افراد راه هایی برای پایان دادن به یک رابطه با درد و ناراحتی کمتر وجود دارد.
برخی از این روش ها عبارتند از: تصمیم گیری نهایی در مورد پایان دادن به رابطه، فهرست کردن مسائل و دلایل پایان دادن به رابطه، مشاوره گرفتن از خانواده و دوستان مورد اعتماد، تصمیم گیری در زمان مناسب و در مکان مناسب و ارائه دلایل. برای پایان برای طرف مقابل واضح و دقیق است. همچنین برای اینکه به طرف مقابل آسیب جدی وارد نکنید، باید سعی کنید خود را به جای طرف مقابل بگذارید، نه تنها نکات منفی و مشکلات را برای پایان دادن به رابطه برجسته کنید، نه اینکه اعتماد دیگران را خدشه دار کنید. حزب، رابطه را با قطعیت تمام کنید. دست دراز کنید، کلیشه ها را کنار بگذارید و مسئولیت پایان دادن به رابطه را بپذیرید.
اگر دوستان شما نیز تجربه خاصی در مورد نحوه قطع رابطه دارند که می تواند به کاربران کمک کند، آن را در قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید.
از اینکه وقت ارزشمند خود را صرف مطالعه این مقاله در مورد نحوه پایان دادن به رابطه در سایت همسرم کردید بسیار سپاسگزارم.
کلمات مرتبط:
چگونه از دوست پسر خود جدا شویم ، از دوست پسر خود جدا شویم ، چگونه از دوست پسر خود جدا شویم ، چگونه از دوست پسر خود جدا شویم ، چگونه رابطه را قطع کنیم ، چگونه از هم جدا شویم ، رابطه را قطع کنیم برای شکستن، چگونه به شکستن انجام
چگونه با عشقم خداحافظی کنیم، چگونه یک رابطه را تمام کنیم، چگونه به یک رابطه پایان دهیم، چگونه یک رابطه را تمام کنیم، چگونه از هم جدا شویم، چگونه از کسی جدا شویم، بهانه برای جدایی، چگونه از یک دختر جدا شویم. , چگونه قطع رابطه کنیم, چگونه با پسر قطع کنیم, چگونه با او قطع کنیم, معنی قطع رابطه, چگونه رابطه را قطع کنیم
چگونه با احترام برش بزنیم دلیل برش چگونه با رلام برش بزنیم در هنگام برش چه بگوییم روش های برش بهانه برش چگونه با رلام برش بزنیم چگونه به رابطه پایان دهیم
راه های قطع کردن، چگونه به یک رابطه خاتمه دهیم، چگونه قطع کنیم، چگونه با دوست خود قطع کنیم، چگونه یک رابطه را به درستی پایان دهیم،
در یک رابطه عاشقانه، به هر دلیلی ممکن است به این نتیجه برسید که این رابطه دیگر برای شما خوب نیست و تصمیم به جدایی می گیرید، اما سخت ترین مرحله این است که بدانید چگونه با طرف مقابل به این موضوع برخورد کنید، زیرا قطع رابطه نیست. فقط برای شما، بلکه برای شریک عاشقانه شما، می تواند آسیب عاطفی جدی ایجاد کند. اما اینکه در یک رابطه هر دو طرف بعد از مدتی به هم وابسته می شوند غیر قابل انکار است و بیرون آمدن از این وابستگی کار دردناکی است. اما همیشه باید در زندگی واقع بین باشید، اگر به این نتیجه رسیدید که باید به این رابطه پایان دهید، ما راه حل هایی را به شما پیشنهاد می کنیم تا بتوانید با آرامش و با کمترین تنش ممکن این کار را انجام دهید.
راه حل هایی برای پایان دادن به رابطه
مطمئن شوید که به فکر پایان دادن به رابطه هستید.
ابتدا مطمئن شوید که اتصال را قطع کرده اید. در مورد تمام دلایل قطع ارتباط خود با دقت فکر کنید. سعی کنید بر اساس منطق و احساسات خود تصمیم بگیرید و از تصمیمات عجولانه و صرفا احساسی بپرهیزید. این مرحله بسیار اساسی است، زیرا اگر نتوانید خود را در اینجا به خوبی متقاعد کنید، بعداً دچار مشکل خواهید شد.
با آرامش کامل تصمیم بگیرید.
سعی کنید زمانی که ناراحت هستید یا هفته بسیار بدی را سپری کرده اید، رابطه را پایان ندهید. بلافاصله پس از مشاجره به پایان دادن به رابطه فکر نکنید زیرا طبیعی است که در حین بحث حرف هایی زده شود که از دل برنمی آید.
زمان و مکان مناسب را انتخاب کنید.
بعد از اینکه تصمیم نهایی برای پایان دادن به رابطه را گرفتید، زمان و مکان مناسبی را برای بیان تصمیم خود انتخاب کنید. زمانی که فرد ناراحت و عصبی است یا زمانی که می خواهد سر کار برود مشکل را با او در میان نگذارید. همچنین در جاهایی که احساس راحتی می کنید این کار را انجام ندهید. سعی کنید در یک موقعیت خنثی در مورد آن صحبت کنید.
رابطه را شخصاً خاتمه دهید.
برای احترام به دیگری بهتر است رابطه را در حضور او خاتمه دهید. این کار را فقط زمانی می توان رو در رو انجام داد که طرف مقابل از شما دور باشد و بدانید که برای مدت طولانی او را نخواهید دید. یا شخصیتی تهاجمی و عصبی دارد و ممکن است به شما آسیب برساند. در این شرایط بهترین راه برای پایان دادن به رابطه تلفنی خواهد بود.
راهکارهایی برای جلوگیری از آسیب رساندن به طرف مقابل
مسئولیت پایان دادن به رابطه را بپذیرید.
گفتن جملاتی مانند «من هم به تو علاقه ای ندارم»، «دیگر مرا دوست نداری»، «تو به من توجه نمی کنی»، تقصیر را به گردن او نیندازید و عقب نشینی نکنید. مسئولیت پایان دادن به رابطه را بپذیرید در غیر این صورت، طرف مقابل را درگیر کرده اید و باعث شده اید که او احساس بی ارزشی کند و اعتماد به روابط و زندگی آینده خود را از دست بدهد.
کلیشه های خاص را کنار بگذارید.
برای پایان دادن به رابطه، به طرف مقابل نگویید “من ارزش زندگی با تو را ندارم” “من برای تو مناسب نیستم” “شما می توانید کسی را بهتر از من پیدا کنید.” این نظرات بسیار کلیشه ای است و به غرور طرف مقابل توهین می کند. سعی کنید صادق باشید و مشکلات خود را به راحتی بیان کنید.
با اطمینان به رابطه پایان دهید.
به طرف مقابل نگویید که ما دوستان عادی هستیم و به دوستی ادامه خواهیم داد. یا اینکه الان ما خواهر و برادر هستیم، این حرف ها باعث می شود فرد احساس کند که برای رابطه ارزشی قائل نیستید و احساس ناامیدی زیادی می کند. بنابراین، زمانی که تصمیم جدی برای پایان دادن به رابطه می گیرید، ارتباط و ملاقات های خود را به طور کامل قطع کنید.
اعتماد طرف مقابل را خدشه دار نکنید.
شما مسئولیت دارید که صادقانه مشکلات را با او در میان بگذارید. اما از گفتن کلماتی که به عزت نفس و اعتماد به نفس طرف مقابل آسیب می زند خودداری کنید. برای مثال، اگر از نحوه صحبت او خوشتان نمی آید، لازم نیست آن را بگویید. فقط سعی کنید به او بفهمانید که شما فرد مناسبی برای یکدیگر نیستید.
هنگام پایان دادن به رابطه فقط بر روی نکات منفی و مشکلات تمرکز نکنید.
نقاط قوت و مثبت طرف مقابل را به رسمیت بشناسید و لحظات خوبی را که با هم داشتید را به او یادآوری کنید. این باعث می شود که او احساس ارزشمندی کند.
سعی کنید خود را به جای طرف مقابل بگذارید.
اگر بتوانید خود را به جای طرف مقابل بگذارید، می توانید آنها را بهتر درک کنید و رابطه را به گونه ای خاتمه دهید که آسیب جدی به آنها نرسد.
فقط یک یا دو دلیل اصلی برای قطع ارتباط بیاورید.
برای قطع ارتباط نیازی نیست ده ها دلیل بیاورید چون طرف مقابل می تواند ضعیف ترین را از بین این دلایل انتخاب کند و برای تخلف دلیل بیاورد. این شما را وارد یک مکالمه پیچیده می کند که می تواند باعث ناراحتی شود.
مهربان باش
پیشنهاد شما برای قطع ارتباط به اندازه کافی بار عاطفی منفی دارد، بنابراین سعی نکنید با ارائه عبارات مختلف و کنایه، احساسات منفی بیشتری در طرف مقابل ایجاد کنید. سعی کنید خودتان را جای طرف مقابل بگذارید و ببینید اگر جای خودتان بودید با شنیدن این عبارات چه احساسی داشتید.
سعی نکنید او را علاقه مند نگه دارید.
گاهی اوقات، برخی از افراد سعی می کنند طرف مقابل را علاقه مند نگه دارند و در عین حال رابطه را خراب می کنند. این یکی از بدترین کارهایی است که می توانید با طرف مقابل انجام دهید زیرا این کار را برای او سخت تر می کنید تا این مرحله را بردارد و پایان رابطه را بپذیرد. او را با تضاد عجیبی بین خواستن و نخواستن مواجه می کنید که شما را در خلأ عاطفی فرو می برد.
به قول خود پایبند باشید
این کاملا طبیعی است که طرف مقابل بخواهد نظر شما را با حرف هایش برگرداند. اما اگر قبلاً تصمیم نهایی خود را گرفته اید، مطمئن شوید که به قول خود عمل کرده اید، زیرا به دلیل ماهیت احساسی موقعیت، به نفع شما نیست که به عقب برگردید و احتمالاً داستان مشکلات قبلی ادامه خواهد داشت. با شدت بیشتری
راه حل هایی برای مقابله با مشکلات پس از پایان رابطه
سعی نکنید فوراً یک رابطه جدید را فقط فراموش کنید: به خودتان زمان بدهید تا با این مشکل کنار بیایید، آن را بپذیرید و در درون خود تصمیم بگیرید که این روند زمان می برد.
فکر نکنید که شما تنها کسی هستید که این مشکل را دارید و با آن روبرو می شوید: بسیاری از مردم وقتی رنج می برند فکر می کنند که این فقط مشکل آنهاست و هیچ کس دیگری این مشکل را ندارد. در حالی که بسیاری از مردم با شکست عاشقانه و درد و رنج ناشی از آن دست و پنجه نرم می کنند. یا قبلا آن را تجربه کرده اید و این مسیر را طی کرده اید. اگر فکر می کنید که افراد زیادی با مشکل شما روبرو شده اند، احتمال بیشتری وجود دارد که آن را بپذیرید و مشکل را حل کنید.
از درد جدایی فرار نکنید: سعی کنید با درد و رنج پس از پایان رابطه کنار بیایید، آن را بپذیرید و به راحتی آن را غمگین کنید.
نامه ای به طرف مقابل بنویسید: نوشتن نامه راه بسیار خوبی برای مقابله با شکست عشقی است. شما می توانید همه چیز را در قلب خود و تمام احساساتی را که دارید در نامه ای به طرف مقابل بنویسید. لازم نیست آن را بفرستید، می توانید بعد از نوشتن نامه آن را بخوانید و پاره کنید. با این کار آرامش پیدا می کنید و راحتتر می توانید این احساسات را فراموش کنید.
فعالیت های مورد علاقه خود را انجام دهید: برای به حداقل رساندن آسیب پس از پایان رابطه، فعالیت های مورد علاقه خود را شناسایی کرده و انجام دهید. اگر فقط یک گوشه بنشینید و به خاطرات و طرف مقابل فکر کنید، خطر افسردگی در شما بیشتر می شود.
خودگویی مثبت داشته باشید: به خود نگویید “دیگر نمی توانم تحمل کنم”. “من دیگر نمی توانم با کسی رابطه برقرار کنم.” “دیگر نمی توانم او را فراموش کنم” و “دیگر نمی توانم بدون او زندگی کنم.” در عوض، سعی کنید این کلمات را با خودگویی مثبت جایگزین کنید، مانند “بسیاری از مردم در عشق شکست خورده اند و همچنان ادامه می دهند.” “من قوی تر از کسی هستم که مرا پایین می آورد.” “من می توانم کنار بیایم و زندگی خود را مدیریت کنم.” من این مشکل را مانند سایر مشکلات حل خواهم کرد. “من توانایی حل و مدیریت این مشکل را دارم.”
اگر طرف مقابل شما را تهدید کرد چه باید کرد؟
برخی افراد بدون توجه به آسیبی که به خود و دیگران وارد می کنند، عصبانیت خود را ابراز می کنند و تهدید می کنند که به رابطه با طرف مقابل ادامه می دهند. در این شرایط، چندین استراتژی مقابله ای برای یک فرد وجود دارد:
به این نکته توجه کنید، فردی که تهدید می کند بیش از هر کس دیگری می ترسد، در غیر این صورت هرگز از تهدید برای ترساندن دیگران استفاده نمی کند.
ابتدا سعی کنید با صحبت فرد را متقاعد کنید، او را آرام کنید و به او بفهمانید که رابطه دیگر فایده ای ندارد و باید تمام شود، با دلایل قانع کننده و منطقی او را از تصمیم خود مطلع کنید. به او نشان دهید که میدانید او شما را دوست دارد، احساس او را درک میکنید و میدانید که پایان دادن به این رابطه برای او چقدر دشوار است. سپس به طرف مقابل بفهمانید که رفتار پرخاشگرانه و تهدید هیچ تاثیری ندارد و فقط باعث افزایش نفرت می شود.
خاطرات خوبی که با هم داشتید را به او یادآوری کنید و به او بگویید که آن عشق و خاطرات خوب را با رفتارهای توهین آمیز از بین نبرد.
سعی کنید در مقابل فردی که شما را تهدید می کند ضعیف ظاهر نشوید و ابراز نکنید که از طرف مقابل می ترسید زیرا این کار باعث می شود فرد تهدید کننده در مقابل شما جسارت بیشتری به خرج دهد و تهدیدهای خود را افزایش دهد.
سعی کنید از او فرار نکنید تا متوجه ضعف شما نشود.
تاکید کنید که خانواده به طور کامل از شما حمایت می کنند و قاطعانه با فرد آزاردهنده برخورد خواهند کرد.
اگر طرف مقابل به شما التماس کرد که رابطه را ادامه دهید و شروع به گریه کرد، چه باید بکنید؟
بسیاری از افراد به خصوص خانم ها به دلیل مسائل عاطفی مرتبط با این شرایط سعی می کنند تصمیم خود را تغییر دهند و حتی اگر برایشان ناسالم و غیرقابل تحمل باشد رابطه را ادامه دهند. در اینجا چند راه حل برای این وضعیت وجود دارد:
اول از همه باید آرام باشید و اجازه ندهید طرف مقابل و همدردی با او شما را از تصمیم گیری قاطع باز دارد. این به معنای ظالم بودن نیست، اما اگر رابطه را صرفاً از روی ترحم ادامه دهید، به خود و شریک زندگیتان بدی کرده اید.
با همدلی و درک طرف مقابل را آرام کنید
به او بفهمانید که دیر یا زود این جدایی اتفاق خواهد افتاد و برای جلوگیری از وابستگی بیشتر، رابطه باید همین الان تمام شود.
سعی کنید با کلمات مناسب او را آرام کنید تا آسیب نبیند.
پایان دادن به یک رابطه عاشقانه برای هر دو طرف بسیار سخت و غم انگیز است. و این باعث مشکلات روانی بسیاری در اکثر افراد می شود. با این حال، بسیاری از افراد ممکن است تصمیم به پایان دادن به رابطه بگیرند. راه هایی برای این افراد وجود دارد که با درد و ناراحتی کمتر رابطه خود را به پایان برسانند. برخی از این روش ها عبارتند از: تصمیم گیری نهایی در مورد پایان دادن به رابطه، فهرست کردن مسائل و دلایل پایان دادن به رابطه، مشاوره گرفتن از خانواده و دوستان مورد اعتماد، تصمیم گیری در زمان مناسب و در مکان مناسب و ارائه دلایل. برای پایان برای طرف مقابل واضح و دقیق است. همچنین برای اینکه به طرف مقابل آسیب جدی وارد نکنید، باید سعی کنید خود را به جای طرف مقابل بگذارید، نه تنها نکات منفی و مشکلات را برای پایان دادن به رابطه برجسته کنید، نه اینکه اعتماد دیگران را خدشه دار کنید. حزب، رابطه را با قطعیت تمام کنید. دست دراز کنید، کلیشه ها را کنار بگذارید و مسئولیت پایان دادن به رابطه را بپذیرید.