چطور با ی پسر رفتار کنیم

شما هم مانند بسیاری از مردم نمی دانید با پسر نوجوان خود چگونه رفتار کنید؟ یا در مورد نحوه تربیت فرزندان نوجوان خود به طور کلی سردرگم هستید؟ بسیاری از والدین برای درک بهتر پسران نوجوان خود به دنبال مشاوره هستند.

تربیت نوجوان همیشه آسان نیست و رفتار نوجوانان می تواند چالش برانگیز باشد. اما تقصیر آنها نیست. خود نوجوانان نمی خواهند رفتار بد یا سختی داشته باشند، اما عملکرد و نگرش آنها نتیجه اختلالات فیزیولوژیکی و عاطفی آنها در دوران نوجوانی است. اگر به این شکل به سوال نگاه کنید، پاسخ به این سوال که چگونه می توانید نوجوان خود را به درستی مدیریت کنید آسان تر خواهد بود. بچه ها واقعا به چه چیزی نیاز دارند؟ و چگونه می توانیم آگاهانه برای ایجاد رابطه ای مطمئن و صحیح با نوجوان خود اقدام کنیم؟

اصول نحوه تعامل با نوجوانان

چند نکته کلیدی در نحوه برخورد با کودک نوجوان وجود دارد: بیشتر اوقات با او در تماس باشید، تا جایی که امکان دارد کارها را با هم انجام دهید و بی قید و شرط به او عشق بورزید.

البته صحبت کردن همیشه راحت تر از انجام دادن است. اما اگر روند رشد و تکامل نوجوان خود را بشناسید و درک کنید، مشکلات کمتری در تعامل با او خواهید داشت.

حتما بخوانید: بهترین حیوانات خانگی برای نوجوانان + 5 نکته مهم

به یاد داشته باشید که نوجوانان در این مرحله از همه جنبه ها در حال رشد هستند. پس با شفقت و حمایت با آن رفتار کنید. همچنین تلاش برای یادگیری رویکردهای جدید در تربیت پسر می تواند در این زمینه کمک کند.

ابتدا بیایید با هم به روند رشد فیزیکی یک نوجوان نگاهی بیندازیم.

در بدن و مغز یک نوجوان چه می گذرد؟

بسیاری از رفتارهای نوجوانان توسط بسیاری از تغییرات هورمونی و بیولوژیکی که در دوران بلوغ رخ می دهد کنترل می شود. بلوغ در پسران بین 10 تا 14 سالگی شروع می شود و در حدود 15 یا 16 سالگی از نظر جسمی به بلوغ می رسند. در دوران بلوغ، پسران قد بلندتر می شوند، ماهیچه های آنها رشد می کند و صدای آنها نرم تر می شود.

نوجوانان علاوه بر تغییرات فیزیکی، تغییرات عاطفی و رفتاری را نیز تجربه می کنند. بلوغ برای نوجوانان دورانی هیجان انگیز و پر از احساسات و احساسات جدید است. این مشکل بر رفتار نوجوانان و همچنین علاقه آنها به رابطه جنسی و ارتباط با جنس مخالف تأثیر می گذارد.

حتما بخوانید: ویدئویی در مورد نحوه تربیت جنسی نوجوانان

علاوه بر این، مغز نوجوان در دوران نوجوانی به رشد و تکامل خود ادامه می دهد و ناحیه ای از مغز که مسئول قضاوت و تصمیم گیری است به رشد خود ادامه می دهد. این ناحیه که در قشر پیشانی مغز قرار دارد تا اواسط دهه بیست به بلوغ کامل نمی رسد. به همین دلیل، نوجوانان در دوران بلوغ بیشتر در معرض تغییر انگیزه ها و احساسات قرار می گیرند و نحوه رفتار شما با فرزندتان پیچیده تر می شود.

نوجوانان و رفتارهای خطرناک

وقتی والدین در مورد “نوجوان مشکل دار” خود صحبت می کنند، اغلب به رفتارهای مخاطره آمیز نوجوان خود اشاره می کنند. پسران نوجوان ممکن است در این دوران رفتارهای مخاطره آمیزی داشته باشند، از جمله موارد زیر:

رانندگی بی احتیاطی و بی احتیاطی مانند سرعت غیرمجاز یا استفاده از تلفن در حین رانندگی

رابطه جنسی محافظت نشده

سوء مصرف مواد مخدر

مصرف زیاد مشروبات الکلی

سیگار کشیدن

رفتاری که ممکن است منجر به خشونت یا آسیب شود، مانند دعوا، حمل سلاح، یا شرکت در فعالیت های تفریحی خطرناک

دلایل زیادی وجود دارد که باعث می شود نوجوانان به سمت رفتارهای پرخطر سوق داده شوند. یکی از آنها بخشی از مغز است که تکانه ها را کنترل می کند و هنوز بالغ نشده است. از سوی دیگر، این رفتارهای مخاطره آمیز می تواند راه بدی برای احساس استقلال نوجوانان باشد. فشار همسالان یکی دیگر از دلایل این مشکل است. علاوه بر این، استرس ها و فشارهای بیرونی می تواند نوجوانان را به سمت رفتارهای پرخطر سوق دهد تا تنش و فشار را به خودی خود رها کنند.

راهبردهای مدیریت رفتار نوجوانان

زمانی که والدین سعی می کنند با رفتارهای پرخطر نوجوانان خود مقابله کنند، باید مرزهای روشن و پیامدهای مؤثری را برای این رفتارها در نظر بگیرند. به همین دلیل مهم است که هنگام یادگیری نحوه مدیریت نوجوان خود و به کارگیری استراتژی های مدیریت رفتار نوجوانان، رویکردی مستقیم داشته باشید.

حتما بخوانید: جدیدترین راه های پیشگیری از افسردگی در کودکان و نوجوانان چیست؟

5 نکته کلیدی برای مدیریت موفق رفتار نوجوانان

محدودیت ها را تعیین کنید. اول، والدین و پسر نوجوان باید مجموعه ای از مرزها و قوانینی را تعیین کنند که هر دو طرف در مورد آنها توافق داشته باشند. این قوانین باید بر اساس ارزش های مشترک در رابطه با امنیت و هماهنگی خانواده باشد.

قوانین را بنویسید. علاوه بر تعیین حدود، خانواده ها باید پیش نویس کتبی توافق خود را تهیه کنند. به این ترتیب، دستورالعمل ها و محدودیت هایی برای همه تعیین می شود.

در مورد عواقب آن توافق کنید. در مرحله بعد والدین و فرزندان باید در مورد عواقب نقض قوانین به توافق برسند و تحریم های متناسب با سن را در نظر بگیرند. به عنوان مثال، یکی از عواقب شکستن محدودیت ها ممکن است محرومیت از استفاده از خودرو یا مجبور به بازگشت زودهنگام به خانه باشد. این عواقب باید با توجه به سن فرد در نظر گرفته شود.

از روش افست استفاده کنید. علاوه بر مجازات، می توان از جبران خسارت یا ترمیم نیز استفاده کرد. این امر به نوجوان شما انگیزه می دهد تا تلاش کند تا قوانین را جبران کند. مثلاً اگر در حین رانندگی جریمه می شود باید جریمه را خودش بپردازد یا بعد از دعوا سعی در بهبود رابطه داشته باشد. در نتیجه نوجوان می تواند از این طریق اعتماد والدین خود را جلب کند.

از تنبیه های سخت بپرهیزید. به یاد داشته باشید که تنبیه سخت به هیچ وجه بهترین راه برای برخورد با یک نوجوان نیست. در واقع، تنبیه می تواند اوضاع را بدتر کند. در چنین شرایطی ممکن است پسر نوجوان شما احساس ناراحتی و طرد شدن کند و به همین دلیل از والدین خود فاصله بگیرد.

تحقیقات نشان می دهد که وقتی والدین به گرمی و حمایت از فرزندان خود رفتار می کنند و در عین حال بر قوانین خود ثابت قدم می مانند، نوجوانان آنها بهتر عمل می کنند.

خودمراقبتی برای نوجوانان

معمولاً نوجوانان به این بدنام می شوند که اصلاً از خود مراقبت نمی کنند. بسیاری از نوجوانان به اندازه کافی نمی خوابند. علاوه بر این، آنها غذاهای ناسالم می خورند و نوشیدنی های شیرین می نوشند. آنها ممکن است تا دیروقت شنا کنند، ورزش را از دست بدهند و دائماً مشغول تلفن همراه خود باشند.

این عدم مراقبت از خود توسط نوجوانان تا حدی به دلیل آگاهی آنها از تغییرات جسمانی آنهاست. رشد جسمانی در دوران بلوغ منجر به مسائلی مانند عزت نفس و تصویر بدن می شود. به همین دلیل است که نوجوانان نمی دانند چگونه با آکنه، بوی بدن یا موهای چرب مقابله کنند. همه این مشکلات با بلوغ همراه است.

تأثیر بازی های ویدیویی بر پسران نوجوان

بر اساس یک نظرسنجی ملی که توسط Pew Internet & American Life Project انجام شده است، 99 درصد از پسران بین 12 تا 17 سال بازی های ویدیویی انجام می دهند و بیشتر وقت خود را صرف بازی کردن آن ها می کنند. در واقع، نیمی از نوجوانان در این تحقیق گفتند که شب قبل یک بازی ویدیویی انجام داده اند.

بخونیدش:  چطور قوی شدم نی نی سایت

علاوه بر این، یک مطالعه جدید نشان می دهد که خیره شدن به صفحه نمایش می تواند علائم ADHD (اختلال بیش فعالی کمبود توجه) را در نوجوانان افزایش دهد. بنابراین نوجوانانی که هر روز ساعت ها بازی می کنند و از شبکه های اجتماعی استفاده می کنند در معرض خطر هستند. این موضوع می تواند چالش های بیشتری را برای برخی از والدین در رابطه با نحوه تعامل صحیح با فرزند نوجوان خود ایجاد کند.

حتما بخوانید: بهترین رفتار پدر با پسرش + تمام نکات مهم

این رفتار نوجوانان را می توان با تنظیم برنامه روزانه غذایی سالم، ورزش، بهداشت خوب و خواب کافی در دوران کودکی بهبود بخشید تا آنها به پیروی از یک برنامه منظم عادت کنند. علاوه بر این، نوجوانان به اطلاعات اولیه و کافی در مورد نظافت و مراقبت از خود در دوران بلوغ نیاز دارند. اگر والدین راحت نیستند این مسائل و اطلاعات را با فرزندان خود در میان بگذارند، می توانند با معرفی کتاب ها و جزوه های مرتبط این کار را انجام دهند. والدین می توانند این کتاب ها یا جزوه ها را در اتاق پسرشان بگذارند تا وقتی پسر آماده شد بخواند. نیازی نیست این کار را بزرگ و پیچیده کنید. به یاد داشته باشید که نوجوانان خیلی زود خجالت می کشند. بعداً در زمان مناسب از او بپرسید که آیا در مورد آنچه خوانده است سؤالی دارد یا خیر.

این تحقیق نشان داد که نوجوانانی که از رسانه‌های دیجیتال استفاده می‌کردند دو برابر بیشتر از افرادی که از رسانه‌های دیجیتال استفاده نمی‌کردند، علائم اختلال نقص توجه بیش‌فعالی (ADHD) را نشان دادند. به همین دلیل، نوجوانانی که ساعت ها بازی های ویدیویی انجام می دهند، بی تحرکی، عدم تمرکز و ناتوانی در تمرکز برای مدت طولانی را تجربه می کنند. اکثر والدین با این رفتارها دست و پنجه نرم می کنند و فکر می کنند فرزندشان مشکل دارد.

محدودیت‌هایی را برای زمان بازی برای نوجوانان تعیین کنید

حال این سوال پیش می آید که والدین چه کنند تا پسر نوجوانشان کمتر درگیر بازی های ویدیویی شود؟ وقتی بچه ها کوچکتر هستند، والدین می توانند برای آنها محدودیت زمانی تعیین کنند. اما با افزایش سن، انجام این کار دشوار می شود.

بنابراین، والدین باید با فرزندان خود وقت خود را به فعالیت های دیگری مانند غذا خوردن، انجام فعالیت های خانوادگی و دوری از وسایل دیجیتال اختصاص دهند. آنها باید با دوری از تلفن همراه و سایر وسایل الکترونیکی این رفتار را برای فرزندان خود الگوبرداری کنند.

حتما بخوانید: چگونه نوجوانان را تربیت کنیم

همچنین والدین می توانند بعد از مدتی شب وای فای را خاموش کنند تا نوجوانشان نتواند از اینترنت استفاده کند. او باید بداند که این مجازات نیست; برعکس، نگاه کردن به مانیتور یا صفحه نمایش گوشی خواب را مختل می کند و به همین دلیل مهم است که یک یا چند ساعت قبل از به خواب رفتن از این دستگاه ها دور شویم تا سیستم عصبی ما آرام شود.

از سوی دیگر، درست مانند عادت های خودمراقبتی، عادات خوب نیز اگر زود از خواب بیدار شوید و نوجوان آنها را بهتر یاد بگیرد، بهتر شکل می گیرد. والدین می توانند به نوجوان خود کمک کنند تا عادت دوری از بازی های ویدیویی یا تلفن همراه را از طریق روش های زیر ایجاد کند:

زمانی را بیرون از خانه بگذرانید

با دوستان در دنیای واقعی ارتباط برقرار کنید

ورزش، دویدن یا سایر فعالیت های بدنی

فعالیت های داوطلبانه

خلاقیت و استعدادهایی مانند نواختن یک ساز موسیقی یا نقاشی را کشف کنید

روابط بین مادر و پسر

با بزرگتر شدن پسرها، رابطه آنها با مادرشان ممکن است کمی سخت شود، زیرا هم مادر و هم پسر باید مرزهای مناسبی را در روابط خود تعیین کنند. مستقل شدن از مادر بخشی از بلوغ نوجوان است. به همین دلیل، نوجوانی که به مادرش بی احترامی می کند، می تواند نشانه استقلال او و این باشد که می خواهد یاد بگیرد که از خودش مراقبت کند.

معمولاً پدرها با فرزندان نوجوان خود با انجام کارهای مختلف با آنها ارتباط برقرار می کنند. اما این علاقه مشارکتی بین مادران و پسرانشان کمتر است. بنابراین، مادران باید راه‌هایی برای گذراندن وقت با پسر نوجوان خود بیابند و در عین حال فضا و حریم شخصی خود را داشته باشند، زیرا این موضوع بخش مهمی از درک نوجوانان و نیازهای آنهاست.

حتما بخوانید: چگونه با پسران رفتار کنیم؟ (راهنمای کامل برای والدین)

پژوهشی که توسط مؤسسه ملی بهداشت ایالات متحده انجام شد، تأثیر روابط مادر و پسر را بر رفتار نوجوانان بررسی کرد. در این مطالعه، محققان دریافتند پسرانی که درگیری و چالش های زیادی با مادر خود داشتند، بیشتر از سایر نوجوانان درگیر رفتارهای بزهکارانه بودند، اما نوجوانانی که رابطه نزدیک و صمیمی با مادر خود داشتند، در دوران جوانی روابط بهتری با دوستان خود داشتند. سال ها.

این تحقیق در نهایت نشان داد که سازگاری موفق در دوران گذار از کودکی به نوجوانی مستلزم روابط نزدیک و صمیمی بین فرزندان و والدین است. در کنار این مشکل، نیاز به به حداقل رساندن درگیری ها و چالش ها نیز وجود دارد. رابطه خوب فرزندان با والدین باعث می شود که روابط خوب و بدون مشکل بیرون از خانواده داشته باشند.

چگونه با نوجوانان ارتباط برقرار کنیم

معمولاً نوجوانان در برقراری ارتباط با دیگران خیلی خوب نیستند و اغلب به سختی می توانند احساسات خود را با کلمات بیان کنند. درک و درک یک نوجوان دقیقا از همان لحظه ای شروع می شود که می دانید ممکن است نتواند به راحتی افکار و احساسات خود را با والدین خود در میان بگذارد.

این باعث می شود والدین احساس ناامیدی کنند و احساس غفلت کنند. به جای این افکار، توصیه می کنیم روش های زیر را امتحان کنید:

وقتی با فرزندتان صحبت می کنید، کوتاه و آرام صحبت کنید. اگر فکر می کنید او باید چیزی بداند، یک سری نکات واضح و روشمند را به او بگویید و سپس اجازه دهید او پاسخ دهد.

بیش از حد تماس چشمی برقرار نکنید. اگرچه اغلب توصیه می شود هنگام برقراری ارتباط با دیگران تماس چشمی برقرار کنید. اما این مشکل برای فرزند نوجوان شما صدق نمی کند زیرا ممکن است او را بترساند. به همین دلیل صحبت با نوجوان هنگام رانندگی زمان خوبی برای انجام این کار است.

در حین کار با او صحبت کنید. بسیاری از نوجوانان زمانی که همزمان مشغول انجام کارهای دیگر هستند، می توانند راحت تر و بهتر ارتباط برقرار کنند. به همین دلیل توصیه می شود هنگام بازی، صرف شام یا پیاده روی با او صحبت کنید.

آرام باش. هنگام صحبت با پسر نوجوانتان اجازه ندهید احساسات شما از کنترل خارج شود. نشان دادن خشم یا ناامیدی می‌تواند فرزند شما را به هسته‌ی مرکزی سوق دهد و او دیگر برای حمایت به شما متکی نخواهد بود.

به آن زمان برای پردازش بدهید. بسیاری از نوجوانان به ساعت ها یا حتی روزها نیاز دارند تا به گفتگوهای مهم فکر کنند. بنابراین اگر نوجوانتان بلافاصله رفتار یا نگرش خود را تغییر نداد، ناامید نشوید. به او اجازه دهید اطلاعات را دریافت کند و با سرعت خودش پردازش کند.

حتما بخوانید: جدیدترین تحقیقات در مورد بلوغ پسران و ۸ نکته بسیار مهم که باید بدانید!

بخونیدش:  چطور در ورد نیم فاصله بگذاریم

در نهایت، هرگز قدرت والدین را دست کم نگیرید

گاهی ممکن است والدین احساس کنند که فرزند نوجوانشان به آنها علاقه ای ندارد. اما آنها نباید اجازه دهند چنین افکاری آنها را فریب دهد. والدین باید به تعامل با فرزند خود ادامه دهند.

به طور خلاصه، شواهد به وضوح به اهمیت تعاملات مداوم بین والدین و فرزندان نوجوان اشاره می کند. ادامه این رابطه از سلامت روان نوجوانان حمایت می کند و خطر سوء مصرف مواد را کاهش می دهد. علاوه بر این، برقراری ارتباط سالم بین والدین و نوجوانان به آنها کمک می کند تا در بزرگسالی و جوانی مستقل و قدرتمند باشند.

3.4/5 – (39 امتیاز)

آیا نمی دانید با پسر کوچک خود چگونه رفتار کنید؟ تربیت نوجوان همیشه آسان نیست. مراقبت از یک پسر 15 یا 16 ساله نیاز به صبر، همدلی و شفقت دارد. تربیت یک نوجوان در شرایط منحصر به فرد امروزی می تواند به ویژه دشوار باشد.

با توجه به سبک زندگی امروزی، جوانان بیش از هر زمان دیگری انزوا، تنهایی و اضطراب را تجربه می کنند. پسران جوان همیشه در اتاق خود می مانند و ساعات زیادی را در شبکه های اجتماعی سپری می کنند.

همچنین، در حالی که دختران در مورد احساسات خود بازتر هستند، نوجوانان تمایل دارند مشکلات خود را درونی کنند. در نتیجه، پسران نوجوان حمایت والدین یا کمک حرفه ای مورد نیاز خود را دریافت نمی کنند.

چگونه با رفتارهای پرخطر در نوجوانان برخورد کنیم؟

پاسخ به این سوال که چگونه پسر نوجوان خود را تربیت کنیم؟ با درک علل ریشه ای مشکلات نوجوانان شروع می شود. نوجوانان در این سال های پرتلاطم چه تجربه ای دارند؟ و والدین نوجوانان چگونه می توانند ارتباط موثری با فرزندان خود ایجاد کنند؟

وقتی والدین در مورد برخورد با پسران جوان صحبت می کنند، اغلب به رفتار پرخطر فرزندشان اشاره می کنند. رفتار خطرناک پسر می تواند شامل موارد زیر باشد:

رانندگی بی پروا

رابطه جنسی محافظت نشده

سوء مصرف مواد، که در بین پسران جوان بیشتر از دختران است

زیاده روی در نوشیدن الکل

سیگار کشیدن

رفتاری که ممکن است منجر به خشونت یا آسیب شود – به عنوان مثال، دعوا، حمل سلاح، یا شرکت در فعالیت های تفریحی ناامن..

دلایل زیادی وجود دارد که باعث می شود جوانان جذب رفتارهای پرخطر شوند. عوامل استرس زای بیرونی می توانند باعث شوند که پسران جوان برای فرار دست به رفتارهای پرخطر بزنند. علاوه بر این، فشار همسالان ممکن است یک عامل موثر باشد.

مطالعه مشاوره روانشناسی با مردان جوان نشان داد که ریسک کردن می تواند راهی برای مردان جوان برای کشف دنیای خود و ارضای بیشتر حس ماجراجویی آنها باشد.

اصول تربیت نوجوان

غافلگیر نشو ! تحصیلات دختر و پسر متفاوت است. واقعیت این است که هم پسران و هم دختران وقتی والدینشان نیازهای فرزندانشان را بر اساس جنسیتشان برآورده می کنند بهتر عمل می کنند.

در اینجا 21 استراتژی برای برخورد با نوجوانان آورده شده است:

چگونه با پسران ارتباط برقرار کنیم؟

زمان مناسب برای برقراری ارتباط را انتخاب کنید

والدینی که می خواهند با پسرانشان ارتباط بهتری برقرار کنند، باید راهی پیدا کنند تا در برنامه خود قرار بگیرند. والدین می توانند در مورد چیزهایی که پسرشان اکنون به آنها علاقه دارد با آنها صحبت کنند. وقتی پسران شما زیر 10 سال هستند نسبتا آسان است، اما وقتی کوچکتر هستند سخت تر است.

برای وارد شدن به چارچوب زمانی یک مرد جوان باید کمی یواشکی باشید. والدینی که مچ نوجوان خود را قبل از مهمانی می گیرند، ممکن است شانس بیشتری برای ورود به این دوره داشته باشند تا والدینی که از راه دور بزرگ می کنند!

در حین انجام کار با پسرها صحبت کنید

یکی از راه های صحبت با پسرها این است که آنها را به حرکت درآورید. با هم به پیاده روی بروید، ظرف ها را بشویید یا کار دیگری انجام دهید، در این شرایط خواهید دید که آنها بیشتر باز می شوند و صحبت می کنند. باید بدانید که در روانشناسی نوجوان، فشار گفتار با فعالیت های مشترک از بین می رود. در روانشناسی جوانان، همانطور که فعالیت و بازی زبان پدری است، فعالیت نیز حالتی است که بسیاری از پسرها را به صحبت می اندازد.

بپرس چی؟” چرا که نه؟”

اگر پسرتان بد رفتاری کرد، هرگز از او نپرسید “چرا؟” او معمولا نمی تواند پاسخ درستی به شما بدهد. در عوض، او را وادار کنید تا رفتار بد خود را مرور کند و پنجره ای را برای فکر کردن به آن زمان باز کنید. “وقتی این کار بد را انجام دادی به چه فکر می کردی؟” “چه چیزی باعث شد که بخواهید این کار را انجام دهید؟” “دفعه بعد چه کاری متفاوت انجام خواهید داد؟” این نوع سوالات به پسرها کمک می کند تا مطمئن شوند که از تجربیات خود یاد می گیرند تا دفعه بعد که در موقعیتی مشابه قرار گرفتند، رفتار متفاوتی از خود نشان دهند.

روانشناسی رفتار با پسران

زیاد نصیحت نکنید

پسرها، بیشتر از دخترها، به جای اینکه نصیحت شوند، از تجربیات خودشان یاد می گیرند. هنگام تربیت پسران، سعی کنید بسیار آرام و منطقی باشید و آنها را قضاوت نکنید تا پسرتان حرف شما را بپذیرد.

فضای تعامل ایجاد کنید

برای پسر شما، یک روز بد در مدرسه می تواند منجر به دعوا در خانه شود، به خصوص اگر از او بپرسند:

“امروز چه کار کردی؟” پاسخ او «……………!!» بعد از زدن در اتاق خوابش او وارد غار خود می شود و وقت خود را در آنجا می گذراند تا راه حلی برای مشکلاتش بیابد. معمولاً برای استفاده از منابع داخلی خود به سمت داخل می رود.

در عوض، با محبت بگویید: «عزیزم، همه چیز خوب است؟ دوست داری در موردش حرف بزنی؟» بهترین راه برای تربیت پسر این است که قبل از صحبت منتظر بمانید تا او از غارش بیرون بیاید. معمولاً وقتی آماده است بیرون می آید و می فهمد چه اتفاقی برایش افتاده است. وقت خوبی برای صحبت کردن است. .

به او یاد دهید که آرام شود

بسیاری از پسرها در تنظیم احساسات خود مشکل دارند. وقتی مردی عصبانی می شود، سطح تستوسترون او بالا می رود و این باعث عصبانیت او می شود. سپس عصبانیت باعث می شود که کنترل رفتار خود را کاملاً از دست بدهد. در روانشناسی نوجوانان و نوجوانان، آموزش دادن به پسرها برای آرام شدن و بازگرداندن کنترل رفتارشان بسیار مفید است.

نفس عمیق کشیدن، ورزش کردن، یا فکر کردن به چیزهای متفاوت راه‌های ساده‌ای برای آرامش هستند. پسرانی که در دوران کودکی یاد نمی گیرند که احساسات خود را کنترل کنند، مطمئناً در بزرگسالی کنترل خشم خود را یاد نخواهند گرفت. این را به عنوان یک مهارت ضروری برای تربیت پسران علامت بزنید.

پسران را تشویق کنید تا آسیب های خود را ترمیم کنند

خیلی از بچه ها بعد از دعوا همه چیز را فراموش می کنند و به حالت عادی باز می گردند. در مقایسه با دخترانی که کشمکش را خیلی بیشتر از حد لازم به طول می‌انجامند، این اغلب به عنوان یک نقطه قوت یا مثبت در روان‌شناسی نوجوانان پسر دیده می‌شود.

با این حال، پسرها به اصلاح اشتباهات و روابط خود اهمیتی نمی‌دهند، بنابراین پسرها بی‌تفاوت‌تر یا بی‌تفاوت‌تر دیده می‌شوند. پس از دعوای پسرتان با خواهر یا برادر یا دوست، او را تشویق کنید تا با کسی که آسیب دیده صحبت کند و جبران کند، چه از طریق عذرخواهی یا یک عمل مهربانانه.

بخونیدش:  معین هوای پاییزی چرا تو عشق ما نشسته

از طرف دیگر، از پسرتان و شخصی که به او آسیب رسانده بخواهید بنشینند و در مورد کارهایی که دفعه بعد نباید انجام دهند صحبت کنند. برخی از پسرها به آموزش بیشتری نیاز دارند تا همدلی ایجاد کنند و ببینند چگونه نظرات یا رفتار آنها می تواند به دیگران آسیب برساند.

ایجاد اعتماد به نفس در پسران

به ترجیحات آنها احترام بگذارید

پسران به جمع آوری مجموعه ها علاقه مند هستند. جمع آوری این مواد می تواند بسیاری از والدین را دیوانه کند، اما برای رشد طبیعی و سالم پسران مهم است.

او را در حضور دیگران تحسین نکنید

پسرها عاشق تمجید و تشویق هستند، به خصوص اگر با نیت خالصانه انجام شود. تمجید خصوصی برای پسرها مؤثرتر از تمجید عمومی است زیرا ممکن است از تعریف کردن در مقابل دوستان یا عزیزانشان خجالت بکشند. آنچه را که می بینید و احساس می کنید به آنها بگویید. “اوه. “تو اتاق را واقعاً خوب تنظیم کردی و همه چیز را در جایی که تعلق دارد قرار دادی.” نظراتی مانند این واقعاً اعتماد به نفس پسر شما را افزایش می دهد.

بگذار هر کاری می خواهد بکند!

پسرها وقتی وقت خود را در فعالیت ها یا مکان هایی که دوست دارند می گذرانند بسیار خلاق و پرانرژی هستند. جایی که موفقیت را تجربه می کنند و جایی که احساس اعتماد به نفس می کنند. اگر ورزش برای پسر شما مناسب است، به او اجازه دهید زمان زیادی را در این محیط ها بگذراند تا اعتماد به نفس بیشتری داشته باشد. اعتماد به نفس اثر گلوله برفی دارد و اغلب این اثر به سایر زمینه های شخصیت پسر شما منتقل می شود.

به پسرت کمک کن موفق بشه

پسرها را برای یادگیری تشویق کنید

پسرها عملگرا هستند. آنها برای یادگیری یا انجام کارشان به دلیل و انگیزه نیاز دارند. یادگیری آنها را به چیزی که به آنها علاقه دارد متصل کنید. اگر عاشق فوتبال هستند، آنها را به خواندن، نوشتن و صحبت در مورد فوتبال یا راه های پیشرفت در فوتبال تشویق کنید. هنگام تربیت نوجوان، یادگیری را تا حد امکان با زندگی آنها مرتبط کنید.

هر روز جلوی پسرتان بخوانید

خواندن موفقیت تحصیلی را پیش بینی می کند. وقتی الگوهای مهم پسرتان (مامان و بابا) هم بخوانند، از خواندن لذت بیشتری خواهند برد. مطمئن شوید که آنها می بینند که شما برای اهداف مختلف (برای تفریح، پختن غذا یا حل یک مشکل) مطالعه می کنید.

یادگیری پسرها بیشتر بصری است تا شنیداری

پسرها با دیدن بیشتر از شنیدن یاد می‌گیرند، بنابراین از جعبه‌ها، فهرست‌ها و نمودارها برای کمک به درک او استفاده کنید. به جای اینکه با آنها در مورد تربیت پسر صحبت کنید، سعی کنید خواسته های خود را نشان دهید.

به پسرها یاد بده

مفهوم علامت گذاری برای پسرانی که فراموش می کنند یا برای کسانی که رفتار جدیدی یاد می گیرند واقعا مفید است. این شامل ارتباط دادن یک رفتار یا فعالیت جدید است که آنها باید به خاطر بسپارند با رفتاری که قبلاً انجام داده اند. پسری که می خواهد یک کاردستی به مدرسه بیاورد، می تواند شب قبل آن را کنار میز صبحانه بگذارد.

تربیت پسران و رسانه های اجتماعی

لحظاتی را بدون شبکه های اجتماعی داشته باشید

دانستن زمان ترک رسانه های اجتماعی به همان اندازه مهم است که بدانید چه زمانی باید از آن به درستی استفاده کنید. یکی از راه های آموزش ارتباط استفاده از شبکه های اجتماعی این است که لحظات بدون این پلتفرم ها را به خانواده خود مشخص کنید. به عنوان مثال، سر میز شام و هنگام صرف غذا، باید از شبکه های اجتماعی دوری کنید و گفتگوهای رو در رو داشته باشید. اتاق‌های خواب باید حداقل شب‌ها بدون شبکه‌های اجتماعی باشد تا به پسر شما کمک کند تا خواب آرام مورد نیاز خود را داشته باشد.

استفاده از فناوری های دیجیتال را متمایز کنید

فناوری دیجیتال سه هدف را دنبال می کند: ارتباط، آموزش و سرگرمی. به عنوان والدین، از نحوه استفاده پسرتان از فناوری آگاه باشید، که بر نحوه واکنش شما به آن تأثیر می گذارد. رویکرد خود را در استفاده کودکان از فناوری تغییر دهید.

مطمئن شوید که پسرها در دنیای واقعی بازی می کنند

سخت کار کنید تا مطمئن شوید که پسرتان وقت خود را با بازی های واقعی می گذراند. شعار مادر “برو بازی کن” که بسیاری از ما می دانیم اکنون چیزی شبیه “کنسول را زمین بگذار”. “حالا برو بیرون و بازی کن.” بوده است

راه حل های آموزشی پسر برای مادران

به پسرتان مهارت های رابطه را آموزش دهید

مادران عموماً در تربیت فرزندان خود قوی تر از پدران هستند. مادران به طور کلی کار بزرگی انجام می دهند و طیف وسیعی از ارزش ها (مانند بردباری، پشتکار و وفاداری) را به پسران خود القا می کنند و همچنین به آنها کمک می کنند تا با دیگران تعامل داشته باشند. به آنها بیاموزید که با شما خوب رفتار کنند، با سایر زنان زندگیتان، از جمله خواهر و شریک زندگیتان، با احترام و مهربانی رفتار کنند.

با آنها باشید اما آنها را کنترل نکنید

در روانشناسی تربیت پسران، آنها اغلب نیاز دارند چیزهایی را خودشان بیابند و یاد بگیرند. در طول سال های نوجوانی به آنها آزادی بدهید، اما مطمئن شوید که در کنار آنها هستید. نوجوانان باید مطمئن شوند که مادرشان همیشه در کنارشان خواهد بود. آنها را قوی می کند.

نکاتی برای تربیت پسر برای پدران

زودتر با پسرت جمع شو

منتظر نمانید تا پسرانتان «آنقدر بزرگ شوند که بیرون بروند» و با آنها بازی کنید. در مشاوره نوجوانان، یک راه برای اطمینان از ارتباط زودهنگام این است که ده دقیقه در روز را با پسر خود خلوت کنید.

به پسرت افتخار کن

پسرها به شدت می خواهند که پدرانشان به آنها افتخار کنند. روانشناسی نوجوان می گوید اگر پسری ببیند که پدرش به او افتخار می کند، فکر می کند که او را دوست دارد. این نیاز به اعتبار در روان مردان وجود دارد. نمی توان آن را نادیده گرفت حتی اگر اغلب به راحتی فراموش شود. نیاز پدرشان به تایید تاثیر زیادی بر رفتار پسر، میزان موفقیت او و در نهایت ماهیت رابطه آنها دارد.

سوالات متداول

چگونه با یک نوجوان پرخاشگر رفتار کنیم؟

1. قوانین خانه را وضع کنید. 2. با او با آرامش ارتباط برقرار کنید. شما باید با نوجوان خود در مورد رفتار آزاردهنده او صحبت کنید. 3. برای اشتباهاتش با او مهربان باشید.

سخت ترین سن برای تربیت یک نوجوان چه سنی است؟

خطرناک ترین سن 14 سالگی است. تحقیقات در روانشناسی نوجوانان تایید کرده است که ریسک پذیری دقیقا در این سن یعنی در اواسط نوجوانی به اوج خود می رسد.

مشاوره نوجوان آویژه

در این مقاله از مرکز مشاوره خانواده آویژه نکاتی را در رابطه با روانشناسی نوجوان بیان کرده ایم. اگر شما هم دیدگاه و نظری دارید و در این مقاله به آن پرداخته نشده است، خواهشمندیم آن را در قسمت نظرات پست بنویسید تا دیگران از آن بهره مند شوند و از طرف دیگر در مقاله دیگری در زمینه مشاوره نوجوانان باید جداگانه درمان شود.

برای مشاوره بیشتر در مورد تربیت نوجوانان لطفا با مرکز ما تماس بگیرید. ما خوشحال خواهیم شد که به شما کمک کنیم!

برای مشاوره در زمینه 21 نکته روانشناسی برای تربیت پسران نوجوان اصول درمان نوجوانان

از مشاوران خانواده و روانشناسان متخصص از سراسر کشور

با شماره 02162999066 تماس بگیرید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا