چطور تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل

اگر در مورد تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل خود سوالی دارید

اگر در مورد تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل خود سوالی دارید

سیم کارت موبایل یکی از فناوری های قرن جدید است که اپراتورهای مختلف به مردم عرضه می کنند. در برخی موارد، کاربر به یک سیم کارت با شماره RAND نیاز دارد و ممکن است به دلایل دیگری به سیم کارت متعلق به شخص دیگری نیاز داشته باشد. در این فرآیند کاربر باید صاحب سیم کارت مورد نظر را تغییر دهد. اپراتور ایرانسل یکی از سرویس دهندگانی است که افراد زیادی از خدمات این اپراتور استفاده می کنند. کاربران سیم کارت ایرانسل برای تغییر مالکیت سیم کارت با موفقیت باید حضور داشته و کارت ملی خود را ارائه دهند.

علاوه بر این امکان تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل بدون حضور صاحب خط نیز وجود دارد و کاربران راه های مختلفی برای تغییر این مالکیت دارند. در این مقاله به تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل و تغییر مالکیت عدم حضور سیم کارت ایرانسل پرداخته می شود. همچنین در مورد تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل با گوشی و تغییر مالکیت سیم کارت اینترنت ایرانسل نیز صحبت شد.

تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل

سیم کارت یکی از فناوری های نسل جدید است که کاربر با قرار دادن آن بر روی تلفن همراه می تواند از خدمات خاصی از جمله امکان تماس و استفاده از اینترنت بهره مند شود. اپراتورهای مختلف از جمله ایرانسل سال هاست که به افراد سیم کارت عرضه می کنند و امکان تغییر مالکیت سیم کارت های ایرانسل وجود دارد. برخی از افراد از سیم کارت هایی استفاده می کنند که متعلق به صاحبان مختلف است.

یکی از دلایلی که دارنده سیم کارت شخص دیگری است را می توان به نرسیدن فرد به سن قانونی و در موارد دیگر ذکر کرد. پس از مدتی کاربر باید مالکیت سیم کارت را تغییر دهد و آن را به نام خود و شخص دیگری قرار دهد. روند تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل به گونه ای است که کاربر باید در این خصوص کارت ملی را ارائه کند. شهروندان غیرایرانی در اکثر مواقع امکان تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل به نام خود را ندارند و باید این مالکیت را به شخص مربوطه منتقل کنند.

همچنین برخی از دارندگان سیم کارت و اعتبار دائمی ایرانسل پس از خرید، مالکیت سیم کارت خود را منتقل نکرده اند و نمی توانند از برخی خدمات مانند دریافت مکالمه کوچک، تعویض سیم کارت و موارد دیگر استفاده کنند. ارائه مدارک هویتی معتبر و همچنین حضور خریدار و فروشنده جهت تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل الزامی است و لازم است فروشنده سیم کارت را به همراه داشته باشد.

خریدار ملزم به ارائه آدرس محل سکونت و همچنین کد پستی می باشد. کاربر برای این انتقال نیاز به مدارکی دارد که می توان به داشتن کارت ملی و بالای 18 سال سن اشاره کرد. اشخاص حقوقی نیز باید مدارک ثبت کسب و کار، اظهارنامه مالیاتی شرکت و موارد دیگر را ارائه کنند. توجه به نکاتی مانند ادامه طرح های فعال شده قبلی و موارد دیگر مهم است و مردم باید به آنها توجه کنند.

تغییر مالک سیم کارت ایرانسل وجود ندارد

امکان تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل از طریق مراجعه به دفاتر فروش و انتقال مالکیت سیم کارت برای متقاضیان امکان پذیر است. فرآیند تغییر مالکیت مستلزم ارائه مدارکی مانند عبارات کارت ملی برای یک فرد و سایر سوابق برای یک شخص حقوقی است. تغییر مالکیت سیم کارت دلایل مختلفی دارد و عدم تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل باعث شده تا کاربر از خدمات خاصی مانند تعویض سیم کارت، دریافت تماس های کوچک و برخی خدمات دیگر بهره مند نشود.

در پی اینترنتی شدن بسیاری از خدمات از جمله خدمات اپراتورهای ایرانسل، کاربران به دنبال تغییر مالکیت سیم کارت های ایرانسل خود بوده اند که این سوال مطرح شده است که آیا چنین امکانی وجود دارد یا خیر؟ و آیا سایتی برای تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل به صورت آفلاین وجود دارد؟ با مراجعه به سایت گوگل و تلاش برای یافتن چنین سایتی نتیجه ای حاصل نمی شود و کاربران چیزی به دست نمی آورند.

سپس باید گفت که برخلاف انتقال مالکیت گوشی که با ایجاد سامانه همتا به یک ویژگی اینترنتی بود، کاربران برای انتقال مالکیت سیم کارت ایرانسل باید شخصا مراجعه کنند. تغییر مالکیت غیر شخصی در سایت وجود ندارد و کاربر باید شخصا با ارائه مدارک مربوطه این کار را انجام دهد. تنها فرآیند تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل و سیم کارت سایر اپراتورها به صورت حضوری انجام می شود که در ادامه به آن پرداخته خواهد شد.

بخونیدش:  چرا حلوا به دهان می چسبد

تغییر صاحب سیم کارت ایرانسل با گوشی

سیم کارت ایرانسل یکی از سیم کارت های قابل نصب بر روی تلفن همراه و مودم است که خدمات بسیاری از جمله امکان مکالمه و دریافت اینترنت و موارد دیگر را در اختیار افراد قرار خواهد داد. برای استفاده از سیم کارت های ایرانسل کاربران باید آن ها را تهیه کنند. در برخی موارد، به عنوان مثال، اگر کمتر از سن قانونی باشند، نمی توانند مالکیت سیم کارت را به نام خود ثبت کنند. این روند باعث شد که مالکیت سیم کارت به نام شخص دیگری باشد. وی می تواند پس از رسیدن به سن 18 سالگی، مالکیت سیم کارت را تغییر دهد.

همچنین برخی موارد دیگر از جمله فروش سیم کارت نیاز به تغییر مالکیت دارد که باید رعایت شود. تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل با گوشی یکی از راه هایی است که کاربر به آن فکر خواهد کرد. در واقع این سوال پیش آمد که آیا امکان تغییر مالکیت سیم کارت با گوشی وجود دارد یا خیر؟ امکان تغییر مالکیت سیم کارت از طریق تلفن یک روند محبوب است که می تواند با استقبال بسیار خوبی روبرو شود.

در پاسخ به این سوال می توان گفت که امکان تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل با گوشی وجود ندارد و کاربر هیچ راهی برای این کار نخواهد داشت. بر اساس قوانین داخلی اپراتورها از جمله اپراتور ایرانسل موظفند برای انتقال مالکیت سیم کارت به صورت حضوری مدارک را از شخص دریافت کنند و در این راستا فرد ملزم به مراجعه به باجه ها و ایرانسل خواهد بود. نمایندگی های سطح شهر به منظور داشتن سیم کارت. فرآیند تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل به صورت حضوری انجام می شود و کاربر باید مدارک مورد نیاز شامل کارت ملی، آدرس محل سکونت و سایر موارد را ارائه دهد.

تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل آنلاین

سیم کارت ایرانسل یکی از سیم کارت های تلفن همراه است که کاربر از طریق آن می تواند از خدمات تماس و پیام رسانی و همچنین لذت بردن از اینترنت استفاده کند. در برخی موارد کاربر تغییر مالکیت نداده و سیم کارت صاحب دیگری دارد. در چنین شرایطی فرد قادر به استفاده از برخی خدمات از جمله دریافت تماس کوتاه از خط مورد نظر در صورت لزوم و امکان تعویض سیم کارت در صورت خرابی یا سوختن آن نخواهد بود.

یکی از این روش ها تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل به صورت آنلاین است که برای کاربر سوال خواهد بود. امروزه بسیاری از خدمات به صورت آنلاین در دسترس هستند و دولت خدمات خود را به صورت آنلاین برای راحتی ارائه می دهد. آیا فرآیند تغییر مالکیت سیم کارت به صورت آنلاین انجام می شود؟ این سوالی است که کاربر با آن مواجه خواهد شد.

در پاسخ به این سوال می توان گفت که امکان تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل به صورت آنلاین وجود ندارد و در واقع این فرآیند به هیچ وجه به صورت حضوری امکان پذیر نخواهد بود. کاربران برای تغییر صاحب سیم کارت ایرانسل باید به صورت حضوری با مالک به باجه ها و شعب ایرانسل در سطح شهر مراجعه کنند و مدارک مورد نیاز را نیز ارائه دهند. فرآیند تغییر مالکیت سیم کارت تمامی اپراتورها به صورت حضوری انجام می شود و این رویه منحصر به سیم کارت ایرانسل نیست. امکان تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل در باجه ها وجود دارد و این باید مراحل خاصی را طی کند که در ادامه به آن پرداخته خواهد شد.

تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل در دفاتر پیشخوان

سیم کارت ایرانسل یکی از سیم کارت های متداول است که برای افراد داخل کشور قابل استفاده است و تحت مالکیت شخصی نمی باشد. این مورد به دلایلی از جمله عدم سن قانونی شخص دریافت کننده سیم کارت و موارد دیگری که قبلاً شرح داده شد می باشد. با دریافت سیم کارت ایرانسل، افراد می توانند از خدماتی مانند امکان مکالمه و استفاده از دیتای موبایل برخوردار شوند و از طریق سیم کارت معتبر و دائمی پیامک ارسال کنند. در صورتی که کاربر صاحب سیم کارت نباشد، نمی تواند از خدمات خاصی مانند تعویض سیم کارت و دریافت تماس های کوتاه از خط تلفن همراه بهره مند شود.

این موارد باعث شده فردی بالای 18 سال به دنبال تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل و ثبت مالکیت سیم کارت مورد نظر به نام خود باشد. تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل به صورت حضوری، تلفنی و آنلاین توضیح داده شد که غیر ممکن بود. یکی از راه های تغییر مالکیت حضوری، تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل در باجه است که نیازمند ارائه مدارک مورد نیاز است.

بخونیدش:  چرا یزید امام حسین را کشت

فرآیند انتقال مالکیت سیم کارت ایرانسل از طریق باجه ها شامل مراجعه فروشنده و خریدار به یکی از دفاتر می باشد که کاربر باید مدارک لازم را ارائه کند، کد انتقال سیم کارت را دریافت کند، هزینه ها را پرداخت کند. در نهایت سند را آماده کنید و آن را امضا کنید. برای تغییر مالکیت، کاربر واقعی باید کارت ملی، آدرس کامل منزل و کد پستچی را ارائه دهد. شخص حقیقی نیاز به ارائه سند ثبت شرکت، اظهارنامه مالیاتی شرکت و همچنین جواز کسب و یا آگهی در روزنامه رسمی که ذکر شرکت را دارد می باشد. علاوه بر موارد فوق، فرد باید آدرس کامل و کد پستی کسب و کار را ارائه دهد.

کد دستوری انتقال مالکیت سیم کارت ایرانسل

سیم کارت ایرانسل یکی از رایج ترین سیم کارت های قابل استفاده برای مردم کشور است که از محبوبیت بالایی برخوردار است. مردم با خرید سیم کارت و نصب آن بر روی تلفن همراه و مودم می توانند از خدمات ایرانسل استفاده کنند. خدمات سیم کارت ایرانسل محبوبیت این سیم کارت را در بین مردم افزایش داده است و از ابتدا تاکنون سیم کارت های دائمی و اعتباری ایرانسل خریداری شده است.

در برخی موارد کاربر سیم کارت را ملک خود نمی‌دانست و آن را به نام خود نمی‌گذاشت که این امر موجب محرومیت وی از برخی خدمات ذکر شده به ویژه تعویض سیم‌کارت در صورت خرابی و سوختن می‌شد. و همچنین دریافت تماس های کوچک و اشیاء دیگر. در این مواقع کاربر باید تغییر مالکیت دهد و باید شخصاً به پیشخوان ها و نمایندگی های ایرانسل در سطح شهر مراجعه کند.

همچنین اگر مردم بخواهند سیم کارت خود را بفروشند باید با خریدار به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه کنند. در این تغییر مالکیت کاربر باید مدارک مذکور از جمله کارت ملی را ارائه کند و سپس مراحل تغییر مالکیت که قبلا ذکر شد را طی کند.

وی در جریان فرآیند تغییر مالکیت با کد دستوری انتقال مالکیت سیم کارت ایرانسل آشنا شد که بر اساس اعلام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، اپراتورهای تلفن همراه ملزم به ارسال کد انتقال سیم کارت خواهند بود. در زمان انتقال مالکیت سیم کارت و فعال سازی آن. کد انتقال مالکیت سیم کارت یک کد یکبار مصرف است که با نام OTP نیز شناخته می شود و هویت مشترک را تأیید می کند. بنابراین یک کد یکبار مصرف به یکی از سیم کارت های دیگر خریدار ارسال می شود و در صورت دریافت کد، انتقال مالکیت انجام می شود. بنابراین لازم است شخص سیم کارت فعال شده روی تلفن همراه خود داشته باشد.

هزینه انتقال مالکیت سیم کارت ایرانسل

سیم کارت ایرانسل یکی از محبوب ترین سیم کارت های قابل استفاده برای مردم کشور است که خدمات بسیاری را به مشتریان خود ارائه می دهد. کاربران برای بهره مندی از خدمات تماس تلفنی و دسترسی به اینترنت همراه باید سیم کارت ایرانسل تهیه کنند. همچنین ممکن است شخصی نیاز به خرید سیم کارت از شخص دیگری داشته باشد و به دلایلی در زمان خرید مالکیت خود را ثبت نکرده باشد.

در چنین مواقعی فرد باید پس از مدتی نسبت به تعویض صاحب سیم کارت اقدام کند و این فرآیند تنها با مراجعه حضوری به دفاتر پیشخوان دولت و شعب ایرانسل در سطح شهر امکان پذیر خواهد بود. به منظور تغییر مالکیت در مواردی مانند خرید و فروش سیم کارت، کاربران باید شخصاً به خریدار و فروشنده مراجعه و مدارک شرح داده شده را ارائه دهند. پس از ارائه مدارک، مراحل تغییر مالکیت را طی کرده و کد انتقال مالکیت را از ایرانسل دریافت می کنند.

در مورد کد انتقال مالکیت قبلا توضیح داده شده بود که برای احراز هویت ارسال می شود. علاوه بر موارد ذکر شده، مردم باید هزینه انتقال مالکیت ایرانسل را بپردازند که در حال حاضر 15000 تومان برای سیم کارت های ایرانسل هزینه دارد.

پس از مطالعه این مقاله، در صورت داشتن هرگونه سوال یا ابهامی در خصوص تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل، می توانید با کارشناسان مرکز مشاوره سیستم ها تماس بگیرید. کارشناسان سیستم تا حد امکان به تمام سوالات شما پاسخ می دهند.

اگر از سیم کارت های ایرانسل استفاده می کنید و می خواهید سیم کارت ایرانسل خود را به دلیل آسیب یا مفقود شدن سیم کارت یا تمایل به تغییر سیم کارت از 3G به 4G یا به هر دلیل دیگری تغییر دهید، در آموزش تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل با من همراه باشید:

بخونیدش:  چرا نباید کاندوم را در توالت انداخت

روش اول: دریافت سیم کارت در آدرس مورد نظر (ویژه ساکنان تهران)

با شماره 7033 از خطوط ایرانسل و 09377033000 از سایر خطوط تماس بگیرید:

برای دریافت خدمات حضوری به آدرس دلخواه خود می توانید با شماره تلفن 7033 (از خط ایرانسل) یا 09377033000 (از سایر خطوط) تماس بگیرید. این خدمات شامل تعویض سیم کارت معمولی با سیم کارت 4G، دریافت سیم کارت جدید، تعلیق یا از سرگیری سیم کارت می باشد.

ترکیب کد سفارش:

کد *555*123# را از خط خود شماره گیری کرده و با تکمیل اطلاعات درخواستی، سیم کارت جدید را در آدرس مورد نظر دریافت نمایید. پس از دریافت سیم کارت، دوباره کد *555*10*2*2# را از روی سیم کارتی که با آن درخواست دادید شماره گیری کنید تا سیم کارت جدید شما فعال شود.

روش دوم: شماره گم شده را از طریق کد سفارش به سیم کارت دیگری انتقال دهید

اگر سیم کارت اعتباری یا دائمی ایرانسل شما آسیب دیده یا مفقود شده است و می خواهید خط خود را با همان شماره و نوع سیم کارت بازیابی کنید، می توانید بدون مراجعه به مراکز خدماتی از خدمات بازیابی شماره استفاده کنید. فقط باید سیم کارت دیگری داشته باشید تا بتوانید شماره خود را به آن انتقال دهید (مثلاً سیم کارتی که دارید اما به ندرت استفاده می کنید). برای درخواست این انتقال می توانید کد #1*1*10*555* را از سیم کارت ایرانسل که می خواهید شماره را به آن انتقال دهید شماره گیری کنید. لطفاً قبل از انتقال موارد زیر را آماده کنید:

شماره کیت و شماره PUK سیم کارت مفقود/آسیب دیده

سیم کارت جدید (در صورت استفاده از روش کد دستوری، باید این کد را با سیم کارت جدید شماره گیری کنید)

کد ملی صاحب دو سیم کارت

برای انصراف از درخواست خود میتوانید بلافاصله #2*1*10*555* را شمارهگیری نموده و یا با مرکز تماس ایرانسل ارتباط برقرار کنید.

سیم کارت قدیمی شما می تواند اعتباری یا دائمی باشد، اما سیم کارت جدید فقط می تواند اعتباری باشد. این سرویس برای سیم کارت های مسنجر قابل استفاده نیست.

این سرویس برای تغییر سیم کارت از 3G به 4G قابل استفاده نیست.

صاحب سیم کارت اول و سیم کارت جدید باید یک نفر باشد.

در مورد سیم کارت های اعتباری، پس از بازیابی شماره، اعتبار معمول و اعتبار باورنکردنی موجود در سیم کارت اول به اعتبار سیم کارت جدید اضافه می شود.

سیم کارت دائمی خود را بازیابی می کنید، فقط اعتبار معمولی موجود در سیم کارت اعتباری (نه اعتبار غافلگیرکننده) از صورت حساب دوره بعدی شما کسر می شود.

بسته‌های اضافی یا اعتبار هدیه مرتبط با یک سرویس یا طرح خاص پس از بازیابی شماره منتقل نمی‌شوند.

پس از بازیابی شماره، طرح تعرفه سیم کارت قبلی به سیم کارت جدید منتقل می شود.

روش سوم: مراجعه به مراکز خدماتی

برای تعویض سیم کارت ایرانسل خود باید به یکی از نمایندگی های مورد تایید ایرانسل مراجعه کنید

1- مالک قبلی و مالک جدید سیمکارت هر دو باید نزد شما آمده و سیمکارت باید در یک گوشی روشن باشد

2- حال باید شماره مشتری را در قسمت تایید مشتری تایید کنیم.

3- پس از تایید مشتری، روی عبارت تغییر مالک در سمت راست کلیک می کنیم.

4- بلافاصله رمز یکبار مصرف توسط ایرانسل به سیم کارت مشتری واقع در گوشی ارسال می شود.

5- با وارد کردن رمز صحیح در محل مناسب و فشردن دکمه تایید صفحه مشخصات مالک قبلی ظاهر می شود. باید مشخصات مالک جدید را با دقت وارد کنید و سپس روی کلمه ثبت نام در پایین صفحه کلیک کنید. .

6- هم اکنون وضعیت تغییر مالکیت مشتری در انتظار شناسنامه می باشد. برای تکمیل تغییر مالکیت باید به قسمت مشاهده وضعیت مراجعه کرده و شماره مورد نظر را در محل مناسب وارد کرده و جستجو کنید. مالک جدید، فرم‌های DMS و MMS مالک جدید را که برای تغییر مالکیت تکمیل و اسکن کرده‌ایم، کلیک کرده و ارسال کنید.

نکته مهم: برای اطمینان فرم زیر را پر کنید

فرم تغییر مالکیت سیم کارت اعتباری ایرانسل:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا