چطور ته دیگ سیب زمینی درست کنیم

خیلی‌ها عاشق ته دیگ هستند، بنابراین به احتمال زیاد اگر همراه پلو ته دیگ خوشمزه هم باشد  تعداد زیادی از افراد سر سفره را خوشحال خواهیم کرد. اما ته دیگ داریم تا ته دیگ! در اینجا میخوام یک ته دیگ سیب زمینی خوشمزه و مجلسی را بهتون یاد بدم. با عنوان ته دیگ سیب زمینی رنده شده تا هم خودتان و هم مهمانانتان از خوردن آن حسابی لذت ببرید.

این کاسه سیب زمینی بسیار خوشمزه و خوش فرم است و می توانید آن را برای انواع مهمانی ها تهیه کنید.

غذای خوشمزه ای که قصد تهیه آن را داریم با نام های آش سیب زمینی رنده شده، آش سیب زمینی زعفرانی یا سیب زمینی مجلسی معروف است.

مواد لازم برای یک کاسرول سیب زمینی خوشمزه

این مواد برای یک قابلمه 8 نفر کافی است.

طرز تهیه ته دیگ سیب زمینی رنده شده

1- برای یک قابلمه 8 نفره یک عدد سیب زمینی بزرگ را با رنده درشت رنده کنید. ( قابلمه ای که برای جوشاندن برنج انتخاب می کنید باید از مواد نچسب باشد تا بعداً ته دیگ به راحتی و زیبایی از قابلمه جدا شود.)

2- یک تخم مرغ کوچک و یک قاشق غذاخوری ماست به سیب زمینی ها اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.

3- به اندازه کافی زعفران آب شده و نمک به این مواد اضافه کنید.

4- کف قابلمه کمی روغن بریزید و مواد را در تمام سطح قابلمه پخش کنید.

5- حدود 3-2 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید سیب زمینی ها کمی سرخ شوند و از حالت شل و آبکی خارج شوند. (رعایت این نکته بسیار مهم است وگرنه ته دیگ شل می شود و شکل جالبی نخواهد داشت. بنابراین قبل از اضافه کردن برنج باید مواد ته قابلمه کمی تفت داده شود.)

۶- حالا حرارت گاز را کم کنید و برنج آبکش شده را در قابلمه روی مواد ته قابلمه بریزید تا پخته شود.

7- در آخر وقتی تمام برنج را از قابلمه خارج کردید داخل ظرف. یک بشقاب روی قابلمه قرار دهید و کف قابلمه را روی آن برگردانید.

کاسه سیب زمینی خوشمزه شما به همین راحتی آماده است. و می توانید با سلیقه خود آن را تزئین کنید.

نکته: ته دیگ سیب زمینی رنده شده شباهت زیادی به ته برنج دارد، فقط به جای برنج از سیب زمینی استفاده می شود.

نکته: می توانید هنگام ریختن روغن کنجد را در قابلمه بریزید تا ته دیگتان زیباتر شود سپس ته دیگ را در قابلمه پهن کنید.

پیشنهاد میکنم این کاسه سیب زمینی رنده شده رو درست کنید واقعا عالی میشه و اگر درست کردید حتما نظرتون رو در موردش بنویسید.

لایه بردارهای ساده و حرفه ای را در دیجی کالا بخرید

ممکن است دوست داشته باشید این مقالات را نیز بخوانید:

4.6/5 – (15 امتیاز)

اگر به طعم برنج زعفرانی معطر با پایه سیب زمینی ترد علاقه دارید و یا اگر دوست دارید از سیب زمینی برای تهیه ماکارونی استفاده کنید، حتما تا پایان این مقاله با ما همراه باشید. در این مطلب از مجله اسنپ اکسپرس طرز تهیه انواع خورش سیب زمینی را به شما می گوییم که هم اکنون می توانید آن ها را به صورت کاملا قهوه ای و برشته تهیه کرده و نوش جان کنید. بدون شک ته دیگ سیب زمینی می تواند جذابیت فوق العاده ای به غذای شما ببخشد و باعث لذت بیشتر در خوردن آن شود، پس توصیه می کنیم آن را به همه علاقه مندان به آشپزی آموزش دهید. در طرز تهیه ته دیگ سیب زمینی که به شما معرفی می کنیم می توانید از کنجد، ماست، زعفران و طعم های مختلف دیگر استفاده کنید. اگر به طعم غذاهای ترد و ترد علاقه دارید، پیشنهاد می کنیم مقالات دیگر ما در مورد طرز تهیه تاچین مرغ و طرز تهیه تاچین گوشت و بادمجان را مطالعه کنید.

1- ته دیگ ساده سیب زمینی

در تهیه گراتن ساده سیب زمینی، سیب زمینی ها را شسته، پوست گرفته و به صورت ورقه های با قطر متوسط ​​برش می دهیم. سپس آنها را کف تابه ای که گرم شده و با روغن چرب شده است می گذاریم. برای طعم بهتر می توانید از نمک و زردچوبه استفاده کنید. در آخر روی سیب زمینی ها را با ماکارونی یا برنج آب پز و آبکش شده بپوشانید و بعد از انجام این مراحل غذا را دم کنید. بین 30 تا 40 دقیقه زمان می دهیم تا برنج پخته شود و ته قابلمه ترد و طلایی شود. از این نوع ته دیگ سیب زمینی معمولا برای پخت ماکارونی یا غذاهایی مانند لوبیا پلو و لوبیا پلو استفاده می شود.

بخونیدش:  چطور باید قبض برق را پیامکی کنیم

2- سیب زمینی رنده شده ته قابلمه

طرز تهیه انواع خورش سیب زمینی به این صورت است که یا باید سیب زمینی ها را خلال کنیم یا رنده کنیم. اگر می خواهید سیب زمینی رنده شده را امتحان کنید، ابتدا باید یک سیب زمینی با اندازه مناسب را بشویید، پوست بگیرید و رنده کنید. سپس آنها را به مدت 10 دقیقه در آب سرد قرار دهید و در آخر آبکشی کنید. سیب زمینی های رنده شده را پس از خشک شدن می توان با زعفران و نمک طعم دار کرد. در انتها ته دیگ چرب پهن می کنند. حالا برنج یا ماکارونی آبکش شده را روی آن می ریزیم و می گذاریم دم بکشد. در این بین سیب زمینی ها هم فرصت پخت و طلایی شدن دارند و یک کاسه خوشمزه به دست می آورند.

همچنین ببینید: طرز تهیه غذا در پلوپز

3- ته دیگ یک سیب زمینی رنده شده با ماست است

همانطور که گفتیم نوع رنده شده آن در تهیه سیب زمینی بسیار محبوب است اما اگر این نوع سیب زمینی با ماست و تخم مرغ درست شود بسیار خوشمزه تر می شود. در صورت تمایل می توانید سیب زمینی رنده شده را با ماست امتحان کنید. به این ترتیب که طبق روش ذکر شده سیب زمینی ها را درشت رنده می کنیم و در آب سرد قرار می دهیم تا نشاسته آن گرفته شود. سپس آبکش می کنیم و خشک می کنیم و در آخر با یک عدد تخم مرغ، دو قاشق ماست، زعفران و نمک ترکیب می کنیم و ته قابلمه می گذاریم. در این مرحله باید اجازه دهیم سیب زمینی ها گرم شده و حدود 5 دقیقه روی حرارت زیاد سرخ شوند. سپس برنج یا ماکارونی مورد نظر را روی آن بریزید و غذا را بپزید. این روش پخت از ته دیگ بافت بسیار ترد و خوشمزه ای دارد که برای پذیرایی از مهمانان شما بسیار مناسب خواهد بود. پس پیشنهاد می کنیم این قابلمه را با بهترین غذاهای ایرانی امتحان کنید.

4- پایه سیب زمینی با کنجد

اگر نگاهی به لیست غذاهای سنتی ایرانی بیندازید، متوجه می شوید که انواع برنج معمولا ته دیگ است، مثلاً مجلسی پلو استانبولی که دستور پخت آن در این مجله موجود است. حالا اگر قرار باشد این استاک قابلمه با سیب زمینی درست شود، قطعا طعم بسیار خوشمزه ای خواهد داشت. اگر دوست دارید ماکارونی حرفه ای از سیب زمینی تهیه کنید یا بهترین غذاهای ایرانی را بپزید، پیشنهاد می کنیم طرز تهیه انواع پایه سیب زمینی را یاد بگیرید که یکی از پرطرفدارترین آنها پایه سیب زمینی است.سس کنجد. از کنجد هم می توان در تهیه ته دیگ رنده شده سیب زمینی و هم در تهیه ته دیگ سیب زمینی استفاده کرد.

5- ته دیگ سیب زمینی با زعفران

زعفران یکی از طعم دهنده های فوق العاده ای است که در پخت اکثر غذاهای ایرانی استفاده می شود. از زعفران در تهیه کاسه سیب زمینی نیز استفاده می شود. به عنوان مثال می توانید یک کاسه سیب زمینی زعفرانی درست کنید که ابتدا سیب زمینی ها را رنده کرده و سپس در آب سرد قرار دهید. سپس آنها را آبکشی کرد و با نمک و زعفران مخلوط کرد. در مرحله آخر باید کف تابه مورد نظر را چرب کرده و سیب زمینی های طعم دار شده را روی آن بمالید. با این ترفند می توانید عطر و طعم فوق العاده ته تابه را با انواع غذاهای ایرانی تجربه کنید. اگر به طعم سیب زمینی علاقه دارید پیشنهاد می کنیم انواع غذاهای با سیب زمینی و طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده را نیز مطالعه کنید.

6- ته دیگ یک سیب زمینی کنجدی رنده شده است

همانطور که گفتیم طرز تهیه انواع استاک سیب زمینی به این صورت است که می توانید سیب زمینی ها را خلال کرده یا رنده کنید و بعد از طعم دار کردن، کف تابه پهن کنید. در این میان پایه سیب زمینی رنده شده کنجدی یکی از مخلفات پرطرفدار است و به این صورت تهیه می شود که ابتدا سیب زمینی ها را درشت رنده می کنیم سپس در آب سرد می گذاریم و 10 دقیقه صبر می کنیم تا نشاسته نشاسته ای شود. خوب گرفته شده پس از گذراندن مراحل اولیه و خشک شدن سیب زمینی ها، در ظرف مناسبی، زعفران دم کرده، کنجد، نمک و سیب زمینی رنده شده را با هم مخلوط کنید. به این ترتیب می توانید یک قابلمه استاک زیبا و خوشمزه را تهیه کنید و لذت ببرید.

بخونیدش:  بگو چرا چیشد یه شب زدی زیر ارامشم

برای چشیدن طعم هر نوع گراتن سیب زمینی به مقاله کامل آن مراجعه کنید تا با طرز طبخ آن آشنا شوید و طعم خوب یک غذای ایرانی را بچشید، همچنین می توانید مکمل آن (سس سیب زمینی) را نیز تهیه کنید. در صورت تمایل می توانید مقالات دیگر ما را در مورد طرز تهیه کوفته و اینکه با مرغ چه کنیم نیز مطالعه کنید.

به طور خلاصه طرز تهیه انواع خورش سیب زمینی

در این مطلب طرز تهیه انواع دیگ سیب زمینی را به شما آموزش داده ایم تا شما و خانواده تان در کنار تهیه یک ناهار یا شام خوشمزه از طعم بی نظیر دیگ سیب زمینی لذت ببرید. با انواع غذاهای برنج ایرانی معمولا آب قابلمه وجود دارد و اگر این آبگوشت با سیب زمینی درست شود بسیار خوشمزه تر و جشن تر می شود. ته دیگ سیب زمینی را می توان هم به صورت خلال و هم رنده شده تهیه کرد. استفاده از طعم دهنده هایی مانند زعفران و کنجد یا حتی ماست نیز می تواند بر کیفیت ته تابه شما تأثیر بگذارد. امیدواریم از خواندن این مقاله لذت برده باشید. اسنپ ​​اکسپرس همراه همیشگی شما در یک تجربه خرید مطمئن و سودآور است که می توانید در هر مکان و زمان از خدمات مختلف آن استفاده کنید.

سوالات متداول

آیا می توان انواع دیگ سیب زمینی را بدون زعفران درست کرد؟

بله، می توانید زعفران را به طور کامل حذف کنید، اما استفاده از زعفران هم در ظاهر ته دیگ شما و هم در طعم آن بسیار موثر خواهد بود.

طرز تهیه انواع دلمه سیب زمینی در کدام قابلمه ها قابل استفاده است؟

برای داشتن ته دیگ ترد و خوشمزه بهتر است از قابلمه های نسوز و تفلون استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا