چطور در تن ماهی را باز کنیم

گاهی اوقات برای باز کردن درب ماهی تن مشکل داریم و راه هایی برای حل این مشکل وجود دارد که یکی از آن راه ها استفاده از قاشق است.

در این ویدیوی زیر نحوه باز کردن درب ماهی تن با قاشق را مشاهده می کنید.

بسیاری از مردم طعم کنسرو ماهی تن و ماهی را حتی بیشتر از طعم طبخ ماهی به روش معمولی دوست دارند. اگر طعم تن ماهی را دوست دارید و از خوردن آن لذت می برید، چرا آن را در خانه نپزید؟ تهیه ماهی تن در خانه بسیار ساده و امکان پذیر است. برای اینکه بتوانید تن ماهی خوشمزه و لذیذی مانند کنسرو تن ماهی درست کنید باید نکاتی را که در این مطلب به آن اشاره می کنیم رعایت کنید. تهیه ماهی به شکل ماهی تن در خانه به هیچ وجه خواص ماهی را از بین نمی برد، بلکه برعکس تن ماهی یکی از بهترین روش های مصرف ماهی است. در این روش ماهی در حین پخت مواد معدنی خود را از دست نمی دهد. اگر به دنبال نکاتی در مورد طرز تهیه ماهی تن در خانه هستید، با ما همراه باشید.

دستور تهیه تن ماهی در خانه

ابتدا باید یک سری مواد را تهیه کنید تا بتوانید بهترین ماهی تن را در خانه تهیه کنید. پختن ماهی تن در خانه چیز بسیار خوبی است. با این دستور از ماهی تن خانگی خود لذت خواهید برد. این از چند جهت بسیار مفید است. از یک طرف می توانید مقدار زیادی ماهی تن درست کنید و این روش برای شما مقرون به صرفه خواهد بود، از طرف دیگر تهیه ماهی تن در خانه این اطمینان را به شما می دهد که غذای شما کاملا سالم و بدون مواد نگهدارنده و طعم دهنده است. در ادامه طرز تهیه ماهی تن در خانه را بررسی می کنیم.

ماده خام:

ماهی (ترجیحا ماهی هوور)

آب لیمو

اب

نمک و فلفل

روغن زیتون

قبل از تهیه ماهی تن در خانه، باید نکاتی را به خاطر بسپاریم. این دستور ابتدایی ترین دستور پخت ماهی تن در خانه است. بهترین و مناسب ترین ماهی برای تونینگ ماهی هوور است که استفاده از این نوع ماهی بهترین نتیجه را برای شما به ارمغان می آورد. اما با این روش می توانید انواع ماهی ها را نیز تن کنید.

چگونه در خانه تن ماهی درست کنیم؟

ابتدا ماهی را خوب بشویید. سپس آن را تمیز کرده و با احتیاط پوست آن را جدا کنید. پوست ماهی از تبدیل شدن آن به بدن جلوگیری می کند. حالا باید به آرامی گوشت ماهی را جدا کنید. برش ماهی باید متوسط ​​و مناسب باشد. اگر بریدگی های کوچک داشته باشید، ماهی شما له می شود. پس از خرد کردن ماهی، تیغه ها و خارها را جدا کنید. وجود خار در ماهی تن می تواند طعم لذیذ غذا را کاملا از بین ببرد. سپس نمک، فلفل و آبلیمو را اضافه کنید تا طعم آن بیشتر شود و ماهی خوشمزه تر شود و مواد را با ماهی مخلوط کنید. توجه داشته باشید که مخلوط کردن باید به آرامی و با احتیاط انجام شود تا بافت های ماهی از یکدیگر جدا نشوند.

حالا نوبت انتقال ماهی چاشنی شده به ماهیتابه است. یک تابه با اندازه مناسب انتخاب کنید. سپس شروع به چیدن تکه های ماهی در تابه کنید. راز تبدیل ماهی به تن و ساخت ماهی تن در خانه این است که ماهی ها را بدون فاصله در کنار یکدیگر قرار دهید. پس از پر شدن تابه، دوباره نمک و آبلیمو را اضافه کنید. قبل از گذاشتن در ماهیتابه، کمی آب و روغن روی ماهی بریزید تا پخت به راحتی انجام شود. باز هم یک نکته کلیدی در این نقطه وجود دارد. اگر آب و روغن زیادی داشته باشید، ماهی بیش از حد پخته می شود. پس مراقب باشید که مقدار مواد و آب داخل ماهیتابه از سطح ماهی بیشتر نشود.

اکنون به مراحل پایانی ساخت ماهی تن در خانه رسیده اید. در ظرف را بپوشانید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد خوب بپزند. 1 تا 1 و 1/2 ساعت زمان خوبی برای تبدیل شدن ماهی به گوشت است. پس از اتمام زمان پخت، یک ترفند کلیدی وجود دارد. تابه را باز کنید و روی ماهی تن روغن زیتون بریزید. غذای شما را خوشمزه تر می کند. اکنون ماهی تن خانگی شما آماده سرو است.

بخونیدش:  چرا باید نماز را به فارسی بخوانیم

چند نکته:

درست کردن ماهی تن در خانه اگر به صورت مستدل و دقیق انجام شود طعم خوبی دارد و خوشمزه می شود. کوک ماهی باعث حفظ مواد مغذی و انتقال آنها به بدن می شود. اگر ماهی هوور در دسترس نیست می توانید از ماهی گباب، صارم یا زرده استفاده کنید. از مقدار مناسب ماهی برای تعداد افراد خود استفاده کنید. حتی می توانید از گلدان برای تهیه ماهی تن در منزل استفاده کنید، فقط توجه داشته باشید که سطح آب باید کم باشد و ماهی ها بدون هیچ شکافی در قابلمه قرار گیرند. زمان معمول پخت ماهی تن در خانه 1 ساعت تا 1:30 است. این غذای ساده، خوشمزه و لذیذ را می توانید در مجالس خانوادگی و مهمانی های صمیمی سرو کنید. در حالی که ماهی در حال پختن است، می توانید با استفاده از چنگال بررسی کنید که آیا ماهی تن آماده است یا خیر. گوشت ماهی نباید قرمز و خام به نظر برسد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا