چطور در ورد عکس اضافه کنیم
قرار دادن تصویر در ورد: اولین تجربه ما از مشاهده تصویر در متن معمولاً به مدرسه برمی گردد. وقتی معنی متن با مثال تصویری توضیح داده شد. این بدان معنی است که تصویر به بهتر خوانده شدن و درک متن کمک می کند.
به همین دلیل است که نویسندگان باید همیشه تصاویر را در متن خود قرار دهند. نرم افزار Word به عنوان پرکاربردترین ابزار نوشتن دیجیتالی در جهان، امکانات مختلفی را برای قرار دادن تصاویر در متن و کار بر روی آنها ارائه می دهد.
در این مقاله به شما نشان خواهیم داد که چگونه یک عکس را در Word وارد کنید و آن را با متن تنظیم کنید. با ما بمان.
چرا باید تصویر را در Word قرار دهیم؟
تصاویر به مخاطب کمک می کند تا معنای نویسنده را بهتر درک کند. به عنوان مثال، استفاده از اینفوگرافیک برای نشان دادن مراحل انجام یک کار یا نتایج یک مطالعه علمی بسیار جذاب تر و قابل درک تر از نوشتن چندین پاراگراف خواهد بود.
علاوه بر این، متن بدون تصویر چشم مخاطب را خسته می کند و تمرکز را از دست می دهد. به همین دلیل است که نویسندگان مقالات و گردآورندگان اسناد مختلف همیشه نیاز به گنجاندن تصاویر در متن خود احساس می کنند.
این الزام در مواردی مانند مقالات علمی که باید طرح کلی ارائه کنند به یک الزام تبدیل می شود. به همین دلیل است که نمی توانید به راحتی از مهارت قرار دادن تصویر در Word و کار بر روی فرمت و چیدمان آن چشم پوشی کنید.
از طرفی این کار ظرافت ها و پیچیدگی های خاص خودش را دارد که نباید به آن ها دست زد. در ادامه به ابزارهای مختلف درج تصاویر در ورد، تصاویر متحرک در ورد، سازماندهی تصاویر در ورد و کار با فرمت های تصویر در ورد خواهیم پرداخت.
مراحل درج تصویر در Word
دو روش کلی برای درج تصویر در Word وجود دارد. ابتدا فایل حاوی عکس یا تصویر را در کنار سند مورد نظر باز کرده و تصویر را به محل مورد نظر در سند بکشید و رها کنید.
این روش سریع و آسان است، اما این خطر را دارد که طرح بندی متن شما را خراب کند. به خصوص اگر متن شما یک متن علمی، دو زبانه و حاوی فرمول باشد. البته در این حالت نیز می توانید با استفاده از ابزارهای اضافی برای قرار دادن عکس در Word متن را به حالت اولیه خود برگردانید. اما برای اطمینان و راحتی بیشتر، روش دوم وجود دارد.
یک راه امن تر برای درج یک عکس در Word استفاده از پنجره Pictures در تب Insert است. برای انجام این کار، کافی است مورد سوم را از سمت چپ در تب های بالای صفحه انتخاب کنید و سپس روی Images کلیک کنید.
برای اینکه متن شما پس از افزودن تصویر گیج نشود، بهتر است قبل از کلیک بر روی Images، محل عکس را مشخص کنید و با زدن دکمه Enter در انتهای آخرین خط قبل از تصویر، یک خط فاصله برای قرارگیری آن باز کنید. .
با تشکر از این، دیگر امکان ندارد که متن شما با اضافه شدن عکس اشتباه گرفته شود. با کلیک بر روی Images پنجره ای در مقابل شما باز می شود که به کمک آن می توانید به محل ذخیره عکس در کامپیوتر خود رفته و آن را انتخاب کنید.
Word همچنین گزینه دیگری را برای جستجوی تصاویر در اینترنت و درج آنها در متن به نویسندگان ارائه می دهد. برای انجام این کار، Inline Images را در تب Insert انتخاب کنید. سپس پنجره ای ظاهر می شود که در آن موتور جستجوی بینگ آماده کار است و مانند جستجوی تصویر گوگل کار می کند.
کار روی فرمت تصاویر در ورد
پس از قرار دادن تصویر در Word و انتخاب آن از متن، تبی به نام Format به نوار بالایی اضافه می شود. با استفاده از ابزارهای موجود در این تب می توانید تصویر را با افکت های مختلف تزئین کنید یا با Crop آن را کاهش دهید. در ادامه به معرفی ابزارهای موجود در این تب می پردازیم.
Photo Background Remover Tool (Remove Background): با استفاده از این ابزار می توانید پس زمینه عکس را حذف کنید. البته باید بدانید که این ابزار روی همه انواع تصاویر کار نمی کند و برای حذف پس زمینه از برخی تصاویر باید به نرم افزارهای تخصصی تری مانند فتوشاپ مراجعه کنید.
تصحیح تنظیمات تصویر (اصلاحات): در این قسمت می توان از فیلترهای مختلفی برای عکس ها استفاده کرد. فیلترهایی که در برخی موارد با تغییر پارامترهایی مانند روشنایی، رنگ و کنتراست تصویر را واضح تر می کنند.
Color Filter : در این قسمت می توانید فیلتری با رنگ خاص (مثلا آبی یا زرد) روی عکس قرار دهید.
جلوه های هنری: در این قسمت فیلترهایی وجود دارد که برای جذابیت بیشتر عکس مفید خواهد بود و برای مقالات علمی مناسب نیست. افکت هایی مانند وسط قرار دادن تصویر و سیاه و سفید کردن آن.
فشرده سازی تصویر: در کنار اصلاحات، یک نماد کوچک وجود دارد که ابزاری برای فشرده سازی تصاویر متنی است. به لطف این ابزار، می توانید سند را سبک کنید.
تغییر تصویر: نماد کوچک دیگری در زیر نماد فشرده سازی تصویر به شما امکان می دهد تصویر مورد نظر را با تصویر دیگری جایگزین کنید. با انتخاب این گزینه و انتخاب تصویر، تصویر جدید با فرمت و اندازه تصویر قبلی و در همان موقعیت در متن قرار می گیرد.
بازنشانی تصویر: نماد کوچک زیر نماد تغییر تصویر تغییرات ایجاد شده در تصویر را بازنشانی می کند.
فرمتهای تصویر آماده (سبکهای سریع): با انتخاب این گزینه میتوانید عکس را کج کنید، برای آن زاویه ایجاد کنید یا آن را در کادر قرار دهید. در کنار این گزینه سه آیکون کوچک وجود دارد که به ترتیب (از بالا به پایین) برای کار بر روی حاشیه های تصویر، افزودن افکت های سه بعدی و تبدیل تصویر به گرافیک استفاده می شوند.
تعیین موقعیت تصویر در صفحه (Position): با انتخاب این گزینه می توانید موقعیت تصویر را در بین متن مشخص کنید.
تعیین نحوه قرار دادن تصویر در صفحه (Wrap Text): در این قسمت می توانید موقعیت تصویر را نسبت به متن تعیین کنید. برای مثال می توانید تصویر را در پس زمینه زیر متن قرار دهید یا آن را در وسط خط قرار دهید.
Forward و Send Backward: این گزینه زمانی استفاده می شود که دو تصویر در یک مکان در متن قرار گیرند. با Bring Forward می توانید تصویر انتخاب شده را روی تصویر دیگر رها کنید و با Send Backward می توانید آن را به پشت تصویر دیگر منتقل کنید.
Selection Pane: با کلیک بر روی این گزینه، منویی در سمت راست صفحه باز می شود که تمامی تصاویر متن به همراه عنوان آنها قابل مشاهده است. این منو برای اسناد حاوی تصاویر بسیار مفید است. باز هم در اینجا شاهد سه آیکون کوچک دیگر هستیم که از بالا به پایین برای تراز کردن تصاویر، گروه بندی چندین تصویر و چرخش تصویر انتخاب شده استفاده می شود.
Crop Tool: با کلیک بر روی این گزینه می توانید عکس مورد نظر را برش داده و قسمت های غیر ضروری را حذف کنید. در کنار این دکمه دو فیلد برای تعیین طول و عرض تصویر وجود دارد.
نتیجه گیری
نرم افزار Word در حال حاضر بیشترین استفاده را در بین ابزارهای نوشتن دیجیتال دارد. این نرم افزار جامع ترین امکانات را برای نوشتن و ویرایش متن به نویسندگان ارائه می دهد.
در ورد می توانید یک عکس را در هر جایی از متن قرار دهید و یک فریم یا سایه برای آن تعیین کنید. همچنین می توانید عکس را در وسط سطر یا بین دو ستون متن قرار دهید.
در این مقاله سعی کردیم تمامی امکانات و قابلیت های موجود در Word را برای قرار دادن و تنظیم عکس ها در یک سند در نظر بگیریم. امیدواریم این مقاله توانسته باشد به سوالات شما پاسخ دهد. نظرات خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.
نحوه قرار دادن یک عکس در Word ساده است و می توانید آن را به راحتی انجام دهید. در این مقاله نحوه درج تصاویر یا عکس ها را در نرم افزار Word به شما آموزش می دهیم. در ادامه این مقاله با شبکه داتیس همراه باشید.
نحوه قرار دادن عکس در ورد
Word یک برنامه پردازش کلمه است که در اکثر ادارات و مشاغل دولتی و خصوصی برای وارد کردن، ویرایش و طراحی متن استفاده می شود.
اگر با نرم افزار ورد آشنایی ندارید و به دنبال یادگیری کار با این برنامه هستید، در این مقاله نحوه درج عکس در ورد را به شما آموزش می دهیم.
پس از قرار دادن عکس در نرم افزار، می توانید هر ویرایشی را که می خواهید روی عکس اعمال کنید.
به عنوان مثال، می توانید متن را روی تصویر اضافه کنید، تصویر را با فرمت های مختلف سفارشی کنید و…
اگر در اجرای Word مشکل دارید، مقاله نحوه رفع مشکل بسته شدن آفیس ورد را بخوانید.
عکس را در نرم افزار Word قرار دهید
نحوه قرار دادن عکس در ورد
قرار دادن عکس در Word بسیار ساده است و شما می توانید آن را تنها با چند کلیک ساده انجام دهید.
برای افزودن عکس به یادداشت، مراحل زیر را به ترتیب دنبال کنید.
ابتدا روی تب Insert در نوار ابزار Word کلیک کنید و به قسمت Illustrations بروید. سپس روی Images کلیک کنید.
حالا پنجره Insert Image برای شما باز می شود. اکنون به درایوی که عکس خود را در آن ذخیره کرده اید بروید و آن را انتخاب کنید.
سپس بر روی Insert کلیک کنید تا عکس را به Word خود اضافه کنید.
خوب حالا تصویر مورد نظر در Word قرار می گیرد. اما اگر می خواهید تغییراتی مانند افکت یا متن در آن ایجاد کنید، با ما همراه باشید.
ویرایش و روتوش عکس در Word
در این قسمت از مقاله به شما آموزش می دهیم که چگونه از افکت ها یا سایر ویژگی های Word برای شخصی سازی عکس خود استفاده کنید.
زمانی که عکسی را به این نرم افزار اضافه می کنید، تب جدیدی به نام Format برای شما اضافه می شود.
برای استفاده از این تب ابتدا باید عکس را انتخاب کنید (برای انتخاب عکس روی آن کلیک کنید).
قسمت Format دارای بخش ها و ویژگی های متعددی است که همه آنها را به شما معرفی می کنیم.
بخش Arrange
در این قسمت گزینه هایی برای انجام تنظیمات خاص روی عکس در Word ارائه می شود.
Rotate: برای چرخاندن عکس در Word می توانید از این گزینه استفاده کنید.
همچنین میتوانید روی یک عکس کلیک کرده و آن را برای چرخاندن آن در Word انتخاب کنید.
خوب، حالا یک علامت بالا را می بینید. می توانید روی آن کلیک کرده و در هر جهت و مقداری که می خواهید بچرخانید.
Align : با این گزینه اگر چند عکس در تصویر قرار دهید مرتب می شود یا به عبارتی در یک صف منظم قرار می گیرد.
Position: با این گزینه می توانید عکس خود را در هر نقطه از Word قرار داده و تنظیم کنید.
علاوه بر این، برای جابجایی یک عکس در Word، می توانید روی عکس کلیک کرده و آن را به جهت یا مکان مورد نظر بکشید.
Warp Text: این گزینه به شما کمک می کند تا تصویر قرار داده شده در متن را تنظیم کنید. نحوه نمایش آن در متن
بخش Adjust
خود این قسمت شامل گزینه هایی است که هر کدام دارای قابلیت ها و ویژگی هایی هستند که بسته به نیاز خود می توانید از آنها استفاده کنید.
Change Image: اگر می خواهید بدون تغییر فرمت و افکت تصویر خود را با تصویر دیگری جایگزین کنید، می توانید از این گزینه استفاده کنید.
Artistic Effects: با استفاده از این گزینه می توانید به تصویر خود افکت اضافه کنید.
فشرده سازی تصویر: اگر تصویری که در سند خود ایجاد کرده اید بزرگ است، می توانید با استفاده از این گزینه اندازه آن را کاهش دهید.
Remove Background: می توانید از این گزینه برای حذف تصویر پس زمینه استفاده کنید.
Color: برای تغییر رنگ تصویر خود باید از این گزینه استفاده کنید.
Reset Image: با استفاده از این گزینه تصویر را به حالت اولیه (بدون هیچ فرمت و افکتی) برمی گرداند.
اصلاحات: این گزینه برای روشنایی و شفافیت تصویر استفاده می شود.
بخش Size
برای تغییر سایز عکس در ورد باید از این قسمت استفاده کنید.
با استفاده از این بخش می توانید طول و عرض عکس را تغییر دهید.
علاوه بر این، برای تغییر اندازه تصویر در Word، می توانید روی تصویر کلیک کنید.
سپس مربع ها در قسمت های مختلف تصویر قرار می گیرند.
وقتی روی آن قرار می گیرید به یک فلش دو طرفه تبدیل می شود و اگر آن را به هر جهتی بکشید اندازه تصویر تغییر می کند.
بخش Picture Styles
این بخش شامل جعبه های آماده با چندین گزینه است.
اگر میخواهید یک کادر به تصویر خود اضافه کنید، میتوانید از کادرهای پیشفرض Word استفاده کنید یا از گزینههای موجود برای طراحی و ایجاد کادر دلخواه خود استفاده کنید.
Image Effects: این گزینه شامل افکت هایی است که می توانید برای اعمال تصویر خود از آنها استفاده کنید.
Image Border: با استفاده از این گزینه می توانید یک قاب سفارشی برای تصویر خود ایجاد کنید.
شما می توانید رنگ، اندازه، ضخامت و نوع خطوط در جعبه را خودتان تعیین کنید.
Image Layout: این گزینه ها دارای قالب های آماده ای نیز هستند که می توانید به تصویر خود اضافه کنید.
با استفاده از این قالب ها می توانید متنی را نیز در کنار تصویر خود درج کنید.
امیدواریم مقاله نحوه درج تصویر در Word برای شما مفید بوده باشد.
شبکه داتیس را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.