چگونه با رب سس تند درست کنیم

مطالعات نشان داده است که مصرف فلفل و ادویه تند اثرات مفیدی بر سلامت پوست دارد. فلفل تند همچنین حاوی ترکیبی به نام “کاپسایسین” است که متابولیسم را تسریع می کند و به بدن کمک می کند کالری را سریعتر بسوزاند. از این رو امروز تصمیم دارم طرز تهیه دو چاشنی بسیار جذاب و خوشمزه را آموزش دهم. امیدوارم مشروب بخورید و از غذایتان لذت ببرید.

فلفل قرمز تازه

فهرست

طرز تهیه سس فلفل خانگی تند و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه سس قرمز تند:

فلفل قرمز (تازه) 6 عدد

فلفل قرمز به میزان دلخواه

یک لیوان آب

دو قاشق غذاخوری شکر

یک قاشق غذاخوری سرکه سیب

نصف قاشق چایخوری نمک دریا

سس فلفل، چاشنی خوشمزه

آموزش تهیه سس قرمز

فلفل های تازه را بشویید و درب آن را بردارید و آماده کنید. دانه ها را از فلفل جدا کرده و فلفل ها را خرد کنید. حالا فلفل ها را با یک لیوان آب در قابلمه بریزید و داخل آن بریزید. بگذارید با حرارت ملایم بپزد. آنقدر بپزید تا فلفل ها نرم شوند. حالا با همزن دستی فلفل ها را پوره کنید. (آب آن را خارج نکنید) آن را از صافی درشت رد کنید و در ظرف شیشه ای بریزید. توجه داشته باشید که دیگر پوست یا دانه فلفل وجود ندارد. حالا نمک، شکر، سرکه سیب و فلفل قرمز (به دلخواه تند) را به پوره فلفل اضافه کنید و خوب هم بزنید. می توانید سس آماده شده را در ظرف های آماده سس یا شیشه های کوچک پر کنید و در یخچال نگهداری کنید. تهیه این سس علاوه بر خوشمزه و تند بودن، بسیار مقرون به صرفه است.

طرز تهیه رب چیلی

مواد لازم برای تهیه رب چیلی:

فلفل قرمز تازه 5 کیلوگرم

دو قاشق غذاخوری نمک

روغن زیتون به میزان لازم

رب چیلی خانگی

طرز تهیه رب فلفل را یاد بگیرید

فلفل ها را مانند بالا شسته و آماده کنید و در آخر له کنید. پوره به دست آمده را می توانید داخل یک صفحه فلزی یا یک ورقه پخت پخش کنید. سینی را به مدت سه روز در مقابل آفتاب قرار دهید و هر روز آن را با قاشق چوبی هم بزنید. دقت کنید که دور از انواع رطوبت باشد تا کپک نزند. بعد از اینکه آب به طور طبیعی تخلیه شد، نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید و بگذارید یک روز دیگر در آفتاب بماند. پس از پایان این مدت، خمیر به دست آمده را در یک ظرف شیشه ای تمیز و خشک بریزید. اگر تصمیم دارید آن را برای مدت طولانی نگه دارید و از کپک زدن آن جلوگیری کنید، یک لایه روغن زیتون بدون بو روی سطح آن بریزید و آن را محکم ببندید. در صورت نیاز می توانید آن را برای مدت کوتاهی داخل دیگ آب جوش بدون تماس آب با لبه در تهویه کرده و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

3.5/5 – (12 امتیاز)

چگونه سس تند درست کنیم؟

مجله‌ی آموزش ایلیاد – مطمئناً سس‌های تند زیادی در بازار وجود دارد، اما اینکه خودتات درست کنید، بسیار سرگرم کننده است! بیشتر سس‌های تند با فلفل قرمز تازه یا فلفل قرمز خشک درست می‌شوند و شما می‌توانید سس خود را با استفاده از فلفل دلخواه یا مخلوط دلخواه خود تهیه کنید. مقدار زیادی سرکه اضافه کنید تا عطر و طعم خوبی را بدست آورید و با افزودن چاشنی‌ها یا سایر سبزیجات به آن طعم دهید. سس تند را در یخچال نگهداری کنید.

تهیه سس قرمز تند

20 عدد فلفل قرمز را خرد کنید

می توانید از ترکیب فلفل تاباسکو و سرانو استفاده کنید یا فقط از فلفل ژاپنی رسیده استفاده کنید. فلفلی را که می خواهید استفاده کنید انتخاب کنید. سپس ساقه ها را از فلفل ها جدا کرده و فلفل ها را ریز خرد کنید.

فلفل ها را با سیر، پیاز و نمک به مدت 3 دقیقه تفت دهید

1 قاشق غذاخوری (4.9 میلی لیتر) روغن نباتی را در یک ماهیتابه روی حرارت زیاد گرم کنید و فلفل های خرد شده را به همراه 1/2 قاشق غذاخوری (13 گرم) سیر خرد شده، 3/4 فنجان (115 گرم) پیاز خرد شده اضافه کنید و 3/4 قاشق چایخوری (4.5 گرم) را ریز اضافه کنید. گرم) نمک به روغن. مخلوط را هر از گاهی هم بزنید و حدود 3 دقیقه بپزید تا فلفل ها نرم شوند.

آب را داخل مخلوط بریزید و مخلوط را به مدت 20 دقیقه بجوشانید

2 فنجان (470 میلی لیتر) آب اضافه کنید و شعله را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. فلفل ها را بپزید تا خیلی نرم شوند و بیشتر آب آن تبخیر شود یا جذب شود.

بخونیدش:  چطور در دریم لیگ آنلاین بازی کنیم

مخلوط خنک شده را در مخلوط کن بریزید و به مدت 15 ثانیه هم بزنید

حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید مخلوط فلفل حدود 30 دقیقه خنک شود. سپس آن را به مخلوط کن منتقل کرده و درب آن را ببندید. سس را به مدت 15 ثانیه یا تا زمانی که کاملا یکدست شود مخلوط کنید
• اگر مخلوط کن ندارید از غذاساز یا مخلوط کن برقی استفاده کنید.

یک فنجان سرکه سفید را به مخلوط اضافه کنید

در حین مخلوط کردن سس تند، به آرامی 1 فنجان (240 میلی لیتر) سرکه سفید مقطر بریزید.
• برای طعم دادن به سس، 1/4 فنجان (59 میلی لیتر) آب لیموترش تازه را اضافه کنید.
• سرکه برای ایجاد طعم کمی شیرین و میوه ای از سیب استفاده کنید.

سس را صاف کرده و در یک بطری در یخچال نگهداری کنید

سس تند را بچشید و سرکه، نمک یا آب بیشتری به آن اضافه کنید تا مزه دار شود. سپس یک صافی مشبک را روی یک ظرف بزرگ قرار دهید و سس را صاف کنید. سس را در یک بطری شیشه ای بریزید و در یخچال قرار دهید.
یک بطری با ظرفیت 2 فنجان (470 میلی لیتر) انتخاب کنید. سس تند خانگی را حداکثر تا 6 ماه در یخچال نگهداری کنید.

یک سس داغ تخمیر شده درست کنید

450 گرم فلفل را بشویید و در مخلوط کن بریزید

می توانید طعم سس تند خود را با انتخاب فلفل دلخواه خود سفارشی کنید. از 450 گرم یک نوع فلفل قرمز استفاده کنید یا چندین نوع را مخلوط کنید تا ترکیبی منحصر به فرد ایجاد کنید. به عنوان مثال، برای تهیه:
• سس تند قرمز: از فلفل قرمز، فلفل دلمه ای و سبزی قرمز استفاده کنید.

نمک را به فلفل اضافه کنید

می توانید از 3 قاشق غذاخوری (36 گرم) نمک استفاده کنید. نمک پایه آب نمکی را ایجاد می کند که فلفل ها را تخمیر می کند. درب مخلوط کن را ببندید و فلفل ها را هم بزنید تا یکدست شود.

پوره را در ظرفی بریزید و به مدت 12 ساعت در دمای اتاق نگه دارید

پوره فلفل را به آرامی در قوطی بریزید. درب ظرف را بگذارید و آن را سفت کنید. سپس شیشه را کنار بگذارید و اجازه دهید مخلوط فلفل به مدت 12 ساعت تخمیر شود. به عنوان مثال، یک پیاز خرد شده یا 4 حبه سیر پوست کنده را اضافه کنید.

350 میلی لیتر سرکه سفید اضافه کنید

درب ظرف را بردارید و 350 میلی لیتر سرکه سفید مقطر را داخل آن بریزید. سس را هم بزنید و دوباره در ظرف را بپوشانید. سپس سس را حداقل 1 روز یا حداکثر 1 هفته در دمای اتاق بگذارید. اگر دوست دارید سس تند طعم میوه ای داشته باشد، به جای سرکه سفید از سرکه سیب استفاده کنید.

سس را در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا یکدست شود

سس تند را بچشید تا تصمیم بگیرید که آیا به اندازه ای که می خواهید تخمیر شده است یا خیر. در صورت وجود سس را به مخلوط کن بریزید و حدود 1 دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

سس را از طریق یک الک مشبک صاف کنید

یک کاسه بزرگ را در سینک قرار دهید و یک صافی مشبک در آن قرار دهید. سس را به آرامی از صافی بریزید تا سس نرم داخل کاسه برود.
اگر می خواهید سس شما غلیظ باشد از این مرحله از صاف کردن صرف نظر کنید.

سس را به یک بطری کوچک منتقل کنید

از یک بطری شیشه ای استفاده کنید که حداقل 2 فنجان (590 میلی لیتر) را در خود جای دهد و برای سهولت در ریختن سس، یک قیف اضافه کنید. سس تند را به آرامی در بطری بریزید و روی
بپیچید • سس را قبل از استفاده تکان دهید، زیرا ممکن است مواد جامد به مرور زمان جدا شوند.

پختن سس فلفل خشک تند

2 فنجان (128 گرم) فلفل چیلی خشک را در ماهیتابه به مدت 1 تا 3 دقیقه تفت دهید.

یک قابلمه عمیق را روی اجاق قرار دهید و حرارت را روی متوسط ​​قرار دهید. 2 فنجان (128 گرم) فلفل دلمه ای قرمز خرد شده و دانه های خشک را اضافه کنید، اما روغن را به ماهیتابه اضافه نکنید. فلفل ها را هم بزنید و حرارت دهید تا نرم شوند اما اگر وقت کافی ندارید از این مرحله صرف نظر کنید.

آب، سرکه سفید، پودر سیر و نمک را به تابه اضافه کنید

در 1 فنجان (240 میلی لیتر) آب و 1 فنجان (240 میلی لیتر) سرکه بریزید. سپس 1 قاشق چای خوری (3 گرم) پودر سیر و 1 قاشق چای خوری (6 گرم) نمک اضافه کنید و استفاده کنید و آب اضافه نکنید. برای سس ملایم تر، به جای سرکه فقط از آب استفاده کنید.
• اگر می خواهید طعم غلیظ تری از سس داشته باشید، چند حبه سیر یا یک پیاز خرد شده اضافه کنید.

بخونیدش:  چرا در همراه من میزنه خطا در برقراری ارتباط

سس را روی حرارت متوسط ​​به مدت 15-20 دقیقه بپزید
حرارت را ملایم کرده و سس را هر چند دقیقه یکبار هم بزنید. سس را بپزید تا فلفل ها نرم شوند. این امر ارتباط آنها را تسهیل می کند.

سس تند را هم بزنید تا یکدست شود

شعله را خاموش کنید و با احتیاط مخلوط را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید. درب مخلوط کن را بگذارید و سس را هم بزنید تا یکدست شود.

سس را بچشید و در صورت تمایل سرکه، نمک یا آب بیشتری اضافه کنید. برای سس طنجه، کمی بیشتر سرکه اضافه کنید. اگر سس خیلی غلیظ یا تند بود، آن را با کمی آب رقیق کنید.
• برای اینکه به سس خود کمی طعم مرکباتی بدهید، کمی آب لیمو یا پرتقال اضافه کنید.

سس تند را داخل بطری بریزید

اجازه دهید سس تا دمای اتاق خنک شود. اگر می‌خواهید سس رقیق‌تری داشته باشید، سس را قبل از بطری کردن از آبکش صاف کنید. سپس یک قیف را در یک بطری شیشه ای قرار دهید و به آرامی سس تند را داخل آن بریزید.

سس خود را تا 2 ماه در یخچال نگهداری کنید

به یاد داشته باشید که بطری را برچسب بزنید و آن را تا زمان استفاده در یخچال نگهداری کنید. بطری را قبل از ریختن روی غذا تکان دهید، زیرا ممکن است مواد جامد در کف آن بنشیند.

مجله آموزش و پرورش ایلیاد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا